- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
Sonuç 28 saatte geldi ve maalesef pozitif.Süre hiç belli olmuyor
Biz tüm aile aynı saat içerisinde test yaptırdık
En erken çıkan 16-18 saat arası en geç çıkan 3 gün sonra
Teşekkürlercanları sağ olsun inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci de.evde bi de pomeron cinsi köpeğimizde var.Durumları iyi gibi.inşallah birşey olmaz.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Belirtilileriniz neler?Sonuç 28 saatte geldi ve maalesef pozitif.
Eşime zaten önceki gün Dr covid ilacı başlamıştı. Önleyici olarak.
Az önce filyasyon ekibi geldi. Özel aracı ile hastaneye gidip ilacını alabileceğini söylediler.
Benle oğlanda da belirti var. Sağlık ekibine bilgi veririz ama test yapmayabilirler dendi.
Durumunuz ağır ise kendiniz özel araçla gidin yada 112 arayın ama çok yopunlar onlar da yetişemiyor dediler.
3 oda 1 salon ev. Koca eve sığamadık 2 yaşındaki bebeyle. Eşim odayı ayıralım diyor fakat kapattığımız oda kapısında yatıp ağlıyor sıpacık. Tuvaleti ayrı.
Sabahtan beri çamaşır suyunu seyreltip her yeri temizliyorum. Ama çocuk ya cidden çocukla aynı evde çok zor geçecek. Nasıl yapıcaz bilmiyorum
Eşimin durumu şu an iyi.Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Belirtilileriniz neler?
Geçmiş olsun.Tez zamanda hafif atlatırsınız inşSonuç 28 saatte geldi ve maalesef pozitif.
Az önce filyasyon ekibi geldi. Özel aracı ile hastaneye gidip ilacını alabileceğini söylediler.
Benle oğlanda da belirti var. Sağlık ekibine bilgi veririz ama test yapmayabilirler dendi.
Durumunuz ağır ise kendiniz özel araçla gidin yada 112 arayın ama çok yopunlar onlar da yetişemiyor dediler.
3 oda 1 salon ev. Koca eve sığamadık 2 yaşındaki bebeyle. Eşim odayı ayıralım diyor fakat kapattığımız oda kapısında yatıp ağlıyor sıpacık. Tuvaleti ayrı.
Sabahtan beri çamaşır suyunu seyreltip her yeri temizliyorum. Ama çocuk ya cidden çocukla aynı evde çok zor geçecek. Nasıl yapıcaz bilmiyorum
Eşimin durumu şu an iyi.
Salı günü halsizlik ve ateş başgösterdi. Ateşle birlikte terleme ve üşüme vardı. Çarşamba günü hastanede serum verdiler. Ondan sonra belirtisi azaldı. Şimdi ise sağlık durumu yerinde.
Benim ise ishal ve kırgınlığım var. Henüz test yaptırmadım.
Zaten egitim hep cift tarafli veli ogretmen işbirliği şart. Vicdan işi ben de canlı dersimi çok düzenli ve hazırlıklı yaptım her ogretmen böyle olmalı 2 kişi de olsa derse devam okulda olsak gelmeyen öğrenci olsa dahi zile kadar nasıl devam ediyorsak.Çekincelerinizi anliyorum çok haklisiniz. Geçen dönem ogrenci de öğretmende bir kaosun icine düştü bocaladı. Ama benim cevremde herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çabaladı. Kızım özel okulda yegenlerim devlette hepsi düzenli derslerini alabildiler. Şimdi keske sınıflarımızda buluşabilsek ama oldu ki olamadı daha iyi online olur umudundayim. Ben şahsım adina uzerime düşeni layığıyla yapmak için hazırım. Belki teknolojiyle arasi iyi olmayan biriler çıkıp ayak direse bile yaptırımı olur diye tahmin ediyorum. Ama şunu da eklemeden gecemicem çoğu öğrencimiz derslere bile isteye katılmadı. Cani istememiş mesela. Bu süreçte maalesef velilere de iş düşüyor
Belirtilerin 4-6 gün arasında çıktığı söyleniyor.Allah şifa versin geçmiş olsun. Sizde pozitifsiniz büyük ihtimal inşallah böyle geçer. Zencefil zerdeçal tarçın bal karışımı için. Bide çörek otu yağı kullanın bı alerjiniz vs yoksa.
Belirtilerin 4-6 gün arasında çıktığı söyleniyor.
Belirtiler ilk 2 günden sonra geçince tekrar ortaya çıkıyor mu acaba.
Kötüden iyiye geçiş 2 gün sürdü. Şimdi iyi sayılırız. Hele ki eşim çok iyi. Bundan sonra tekrar kötü seyreder mi acaba
İnşallah. Ama korkmamak elde değil.İyi düşünelim iyi olsun. Öyle bişey olmaz inşallah sağlıcakla duzelirsiniz inşallah Allah şifa versin.
Bugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Maalesef ben de beslenemiyorum, aldiklarimi karbonatli suda bekletecegim diye cok cesit almiyorum, az az aliyorum, yesillik falan nerdeyse hic.. bekletecegim bir bqlkon falan yok zaten. yemek yapmaktan da hic zevk almiyorum her sey viruslu gibi geliyor, her seyi bekletemedigim icin. Gecen gun komsuyu gordum yolda, ekmek almis eliyle bolup kucuk cocuguna yedirdiBen c vitamini kullanıyorum ama faydasi var mi bilmiyorum. Onceden daha sağlıklı beslenirdim simdi hiç beslenemiyorum
Un paketinden bulaşmaz, ben de hala balkonda bekletip dışı yıkanabilen her şeyi yıkıyorum ama şu dönemde o çok küçük bir ihtimal. Diyelim ki pozitif biri elini yüzüne gözüne sürdü, o kişiyle tokalaşıp biz de elimizi yüzünüze sürersek bulaşma riski yüksek. Eller virüsün yaşaması için nemli ve uygun sıcaklıkta çünkü.Görümcemle ilgili son durumu anlatayım ben de. Neden test yaptırmadığını sorduk. Hastaneler tıklım tıklımmış "gelme" demişler. "Ama kesin covidsin" demişler, belirtilerin seyri tıpatıp uyuyormuş. Bugün ve dün geceden beri çok yoğun sırt ağrısı varmış, uyutmuyormuş, sağ sola dönemiyormuş. Akşam üstü gidip BT çektirecekmiş akciğerde tutulum var mı diye. Ama bugün yine işe gidiyor. Dişi yarım kalan hastası varmış. Bir sürü kredi borcu var, mecburmuşBöyle bir sistemde yaşıyoruz...
"Her yeri dezenfekte ediyorum zaten, çift maske, eldiven ve siperlikle çalışıyorum, bulaşmaz" diyor. Bulaşmaz mı gerçekten? Ben 2 haftadır sundurmada duran un paketinden bile bulaşırmış gibi tedbir alıyorum, o yüzden sağlıklı düşünemiyorum. Artık psikolojik tedavi almak istiyorum, online terapi süreci ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar bana öneride bulunabilirlerse çok sevinirim.
Bugun ogrendim cok uzgunum, acil sifalar diliyorum, dualarimiz sizinle ve ailenizle sevgiliBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Gecmis olsunBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
Haklısınız. Bir doktor arkadaşım da dedi yüzeylerden bulaşma riski çok düşükmüş. İşte düşük risk bile beni tedirgin ediyor. Hani birisi üzerine hapşırmış olabilir ya da ağzını burnunu elleyip ona dokunmuş olabilir diye. Ama bekledikten sonra sorun yok, cansız yüzeylerde yaşayamaz virüs. Ben bekletme olayını abartıyorum biraz. Sonra da "ya bir de dezenfekte edeyim şunu" falan diyorum, bunları yapınca rahatlıyorum, OKB böyle bir şey.Un paketinden bulaşmaz, ben de hala balkonda bekletip dışı yıkanabilen her şeyi yıkıyorum ama şu dönemde o çok küçük bir ihtimal. Diyelim ki pozitif biri elini yüzüne gözüne sürdü, o kişiyle tokalaşıp biz de elimizi yüzünüze sürersek bulaşma riski yüksek. Eller virüsün yaşaması için nemli ve uygun sıcaklıkta çünkü.
Diğer konu ise çok vahim, yerinizde olsam ihbar ederdim, pozitif olduğunu bile bile çalışmaya devam edecek, ki çok yakın mesafeden çalışıyor diş hekimleri. Ben 6 aydır kuaföre gidemiyorum, dişçiye de gitmem gerek doğumdan sonra bir dişim kırıldı, erteliyorum hep.
Çok geçmiş olsunSonuç 28 saatte geldi ve maalesef pozitif.
Geçmiş olsun.Çok üzüldüm ama hic şaşırmadim çünkü bu virus artik dibimize kadar geldi maalesef kaçış yok ve her an herkesi bulabilir.Insallah en kisa zamanda toparlar evinize dönersiniz ki ben inaniyorum siz sagliginiza en kisa zamanda kavusacaksiniz.Bu arada iyiki o lanet sigaayi birakmissiniz zamaninda.Acil sifalar dilerim.çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?