bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Süre hiç belli olmuyor
Biz tüm aile aynı saat içerisinde test yaptırdık
En erken çıkan 16-18 saat arası en geç çıkan 3 gün sonra
Sonuç 28 saatte geldi ve maalesef pozitif.
Eşime zaten önceki gün Dr covid ilacı başlamıştı. Önleyici olarak.
Az önce filyasyon ekibi geldi. Özel aracı ile hastaneye gidip ilacını alabileceğini söylediler.
Benle oğlanda da belirti var. Sağlık ekibine bilgi veririz ama test yapmayabilirler dendi.
Durumunuz ağır ise kendiniz özel araçla gidin yada 112 arayın ama çok yopunlar onlar da yetişemiyor dediler.
3 oda 1 salon ev. Koca eve sığamadık 2 yaşındaki bebeyle. Eşim odayı ayıralım diyor fakat kapattığımız oda kapısında yatıp ağlıyor sıpacık. Tuvaleti ayrı.
Sabahtan beri çamaşır suyunu seyreltip her yeri temizliyorum. Ama çocuk ya cidden çocukla aynı evde çok zor geçecek. Nasıl yapıcaz bilmiyorum

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Belirtilileriniz neler?

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Belirtilileriniz neler?
Eşimin durumu şu an iyi.
Salı günü halsizlik ve ateş başgösterdi. Ateşle birlikte terleme ve üşüme vardı. Çarşamba günü hastanede serum verdiler. Ondan sonra belirtisi azaldı. Şimdi ise sağlık durumu yerinde.
Benim ise ishal ve kırgınlığım var. Henüz test yaptırmadım.

Geçmiş olsun.Tez zamanda hafif atlatırsınız inş

Allah şifa versin geçmiş olsun. Sizde pozitifsiniz büyük ihtimal inşallah böyle geçer. Zencefil zerdeçal tarçın bal karışımı için. Bide çörek otu yağı kullanın bı alerjiniz vs yoksa.

Zaten egitim hep cift tarafli veli ogretmen işbirliği şart. Vicdan işi ben de canlı dersimi çok düzenli ve hazırlıklı yaptım her ogretmen böyle olmalı 2 kişi de olsa derse devam okulda olsak gelmeyen öğrenci olsa dahi zile kadar nasıl devam ediyorsak.
Once saglik diyelim veliler de evde destek cikarsa bu süreç Iyi atlatılır insallah okullar bu sene hayal.

Allah şifa versin geçmiş olsun. Sizde pozitifsiniz büyük ihtimal inşallah böyle geçer. Zencefil zerdeçal tarçın bal karışımı için. Bide çörek otu yağı kullanın bı alerjiniz vs yoksa.
Belirtilerin 4-6 gün arasında çıktığı söyleniyor.
Belirtiler ilk 2 günden sonra geçince tekrar ortaya çıkıyor mu acaba.
Kötüden iyiye geçiş 2 gün sürdü. Şimdi iyi sayılırız. Hele ki eşim çok iyi. Bundan sonra tekrar kötü seyreder mi acaba

İyi düşünelim iyi olsun. Öyle bişey olmaz inşallah sağlıcakla duzelirsiniz inşallah Allah şifa versin.

Tabi ki helal olsun. Zaten her seye aglayacak yer ariyorum bu yaziniz icime dokundu. Bir suru insan atlatti eminim siz de atlatacaksiniz lutfen moralinizi yuksek tutun. Allah acil sifalar versin

Ben c vitamini kullanıyorum ama faydasi var mi bilmiyorum. Onceden daha sağlıklı beslenirdim simdi hiç beslenemiyorum
Maalesef ben de beslenemiyorum, aldiklarimi karbonatli suda bekletecegim diye cok cesit almiyorum, az az aliyorum, yesillik falan nerdeyse hic.. bekletecegim bir bqlkon falan yok zaten. yemek yapmaktan da hic zevk almiyorum her sey viruslu gibi geliyor, her seyi bekletemedigim icin. Gecen gun komsuyu gordum yolda, ekmek almis eliyle bolup kucuk cocuguna yedirdi ben bu hareketi korona yokken bile yapamam. Kimimiz oyleyiz kimimiz boyle iste..

Un paketinden bulaşmaz, ben de hala balkonda bekletip dışı yıkanabilen her şeyi yıkıyorum ama şu dönemde o çok küçük bir ihtimal. Diyelim ki pozitif biri elini yüzüne gözüne sürdü, o kişiyle tokalaşıp biz de elimizi yüzünüze sürersek bulaşma riski yüksek. Eller virüsün yaşaması için nemli ve uygun sıcaklıkta çünkü.
Diğer konu ise çok vahim, yerinizde olsam ihbar ederdim, pozitif olduğunu bile bile çalışmaya devam edecek, ki çok yakın mesafeden çalışıyor diş hekimleri. Ben 6 aydır kuaföre gidemiyorum, dişçiye de gitmem gerek doğumdan sonra bir dişim kırıldı, erteliyorum hep.

Bugun ogrendim cok uzgunum, acil sifalar diliyorum, dualarimiz sizinle ve ailenizle sevgili Kazen , umuyorum guzel haberlerinizi alacagiz...
Tum hastalara da acil sifalar diliyorum..

Gecmis olsun Kazen
Ailece mi yakalandiniz,cabucak en hafifinden atlatirsiniz insallah.
Kocaeli universite hastanesindemisiniz hala acaba,kotu demissiniz,insallah baska bir hastanedesinizdir

Haklısınız. Bir doktor arkadaşım da dedi yüzeylerden bulaşma riski çok düşükmüş. İşte düşük risk bile beni tedirgin ediyor. Hani birisi üzerine hapşırmış olabilir ya da ağzını burnunu elleyip ona dokunmuş olabilir diye. Ama bekledikten sonra sorun yok, cansız yüzeylerde yaşayamaz virüs. Ben bekletme olayını abartıyorum biraz. Sonra da "ya bir de dezenfekte edeyim şunu" falan diyorum, bunları yapınca rahatlıyorum, OKB böyle bir şey.
Görümcem konusunda akıl tutulması yaşıyoruz. Dün telefonda konuştuk yine, sırt ağrısı çokmuş, doktor bir arkadaşından ilaç temin etmiş. "sanırım akciğere inmeden yırtacağım, benim gibi böyle hafif atlatan çok insan varmış" dedi. Spor yapan ve iyi beslenen biri bağışıklığı güçlü. Tabi bu iyi bir şey de, dün 5. günüymüş yine işe gitmiş. Eşim açıkça sordu dedi "Sen şimdi işe gidiyorsun, hastalarına bulaşmaz mı?" Bundan çekinmiyor musun?" dedi. Görümcem "Ne yapayım acil hastalar var, dışı yarım kalan hastalar var onlara gelmeyin diyemem, zaten bir gidiyorum, ard arda 3-5 hasta bakıp çıkıyorum, durmuyorum orada, çift maske siperlik takıyorum, bir de balkonda bekliyorum, içerideki havayı kirletmemek için" dedi Bir de alenen söyledi "Test yaptırmadım çünkü pozitif çıkarsa o zaman benim çalışmam yasak, muayenehaneyi 14 gün açamam" dedi. Yuh dedik içimizden. Mesela sizin dişiniz kırılmış, geçmiş olsun. Güvenip de bir diş hekimine gideceksiniz değil mi? Güvenmeyin. Kuaföre de güvenmeyin. Gitmeyin yani Test yapılmadığı için ihbar da edilemiyor.

Çok geçmiş olsun
Çamaşır suyu kullanmayın sabunlu su ile dezenfekte edin. Ellerimizi çamaşır suyuyla yıkamadığımıza göre elimizde sabunla ölen evimizde de sabunla ölür

Günaydın olsun inşallah hepimize.

Tüm hastalara acil şifalar versin Allahım inşallah.
Dün kardeşimden nöbeti devraldım, hastanede annemin yanındayım. Sabahı sabah ettik hiç uyumadık, öksürükten. Şimdi o uyuyor ben de size bakayım dedim.

Evimizi daha toparlayamadık, bakalım bu hafta üst kat ile bir anlaşma sağlarsak işlerin ucundan tutalım diyoruz.

Çok zor bir imtihandayız. Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.

çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !

bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Geçmiş olsun.Çok üzüldüm ama hic şaşırmadim çünkü bu virus artik dibimize kadar geldi maalesef kaçış yok ve her an herkesi bulabilir.Insallah en kisa zamanda toparlar evinize dönersiniz ki ben inaniyorum siz sagliginiza en kisa zamanda kavusacaksiniz.Bu arada iyiki o lanet sigaayi birakmissiniz zamaninda.Acil sifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…