- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sarılalım mıGünaydın olsun inşallah hepimize.
Tüm hastalara acil şifalar versin Allahım inşallah.
Dün kardeşimden nöbeti devraldım, hastanede annemin yanındayım. Sabahı sabah ettik hiç uyumadık, öksürükten. Şimdi o uyuyor ben de size bakayım dedim.
Evimizi daha toparlayamadık, bakalım bu hafta üst kat ile bir anlaşma sağlarsak işlerin ucundan tutalım diyoruz.
Çok zor bir imtihandayız. Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.
Amin Allahım razı olsun hepimize yardım etsin inşallah.Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sarılalım mı
Amin Allahım razı olsun hepimize yardım etsin inşallah.
Sarılalım tabii temassız
Allahım saklasın. Bir sıkıntı yoktur inşallah.5 gun boyunca seminer, konferans salonunda 2 toplantı yaptık, öyleki ikinci toplantıda ter bastı nefes alamıcak gıbı oldum, ve dün gün boyu cok afedersiniz ishal ile bogustum, aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum, bugun daha iyiyim..
tesekkür ederim minikBaşın sağolsun ablacım ya ☹
Siz buna sessiz mi kaldınız peki!Eğitim Araştırma hastanesi asla sonuç alınmaz. Asla, kimi kime şikayet edeceğiz beni saat 12:05 öğle tatili diye azarlayan sağlık memuru öğleden sonra 13:20 da iş başı yaptı. Ben 12:05 de sıra alırken omzumdan itip yeter bu sabahlık deme terbiyesizliğinde bulundu. Ulan gevşek o ellerinle bana nasıl dokunursun sen ...
teşekkür ederim amin aminbaşın sağ olsun dayının mekanı cennet olsun , rabbim sabrınızı arttırsın
İnşallah, cok tesekkur ederımAllahım saklasın. Bir sıkıntı yoktur inşallah.
Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.Günaydın olsun inşallah hepimize.
Tüm hastalara acil şifalar versin Allahım inşallah.
Dün kardeşimden nöbeti devraldım, hastanede annemin yanındayım. Sabahı sabah ettik hiç uyumadık, öksürükten. Şimdi o uyuyor ben de size bakayım dedim.
Evimizi daha toparlayamadık, bakalım bu hafta üst kat ile bir anlaşma sağlarsak işlerin ucundan tutalım diyoruz.
Çok zor bir imtihandayız. Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.
Fotoğraf atmıyorsun gülcüm senin de motivasyonun düştü dimiÇok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.
Bence de hastane yönetimi ile alakalı ben de boğaz ağrısı ile gittim hemen yaptılar hatta ilaç bile verdiler kardeşim grip diye gitti ciğer filmi kan tahlili sürüntü testi hepsi yapıldı lütfen görevlerini iyi yapmayan yerler hakkında şikayette bulunalım sessiz kalmayalımBu test olayı hastaneye göre değişiyor sanırım
Bizim evde sadece bir kişide Boğaz ağrısı vardı
Doktor test yapalım deyince aynı evdeyiz bizede yapılsın dedik ve bizlerin hiçbir belirtisi olmadığı halde tüm aileye yapıldı
Kazen Bursada mı Kocaeli diye yazmış gittiği hastaneyi Bursada çok yaygın zaten düğünler 1 saate indirildiKazen de Bursa da
Bursa yakında birinci olacak galiba
İş ile ilgili grup bugün durmadı
Şurası karantina burası karantina şeklinde
Birisi yazmış karantina işlemi uygulanırken oradaydım gayet sağlıklı olan 3 memur pozitif çıkmış diye
Semptomsuz geçirenlerin hiçbiri bilmiyor ki belki bizde de pozitif ama sadece bilmiyoruz
Ya ihbar edilmeli yazik günah o kadr insana. Onun hasta olduğunu bilseler gelirler mi ? Cok sınır oldum. Kimse. Müdahale etmiyorHaklısınız. Bir doktor arkadaşım da dedi yüzeylerden bulaşma riski çok düşükmüş. İşte düşük risk bile beni tedirgin ediyor. Hani birisi üzerine hapşırmış olabilir ya da ağzını burnunu elleyip ona dokunmuş olabilir diye. Ama bekledikten sonra sorun yok, cansız yüzeylerde yaşayamaz virüs. Ben bekletme olayını abartıyorum biraz. Sonra da "ya bir de dezenfekte edeyim şunu" falan diyorum, bunları yapınca rahatlıyorum, OKB böyle bir şey.
Görümcem konusunda akıl tutulması yaşıyoruz. Dün telefonda konuştuk yine, sırt ağrısı çokmuş, doktor bir arkadaşından ilaç temin etmiş. "sanırım akciğere inmeden yırtacağım, benim gibi böyle hafif atlatan çok insan varmış" dedi. Spor yapan ve iyi beslenen biri bağışıklığı güçlü. Tabi bu iyi bir şey de, dün 5. günüymüş yine işe gitmiş. Eşim açıkça sordu dedi "Sen şimdi işe gidiyorsun, hastalarına bulaşmaz mı?" Bundan çekinmiyor musun?" dedi. Görümcem "Ne yapayım acil hastalar var, dışı yarım kalan hastalar var onlara gelmeyin diyemem, zaten bir gidiyorum, ard arda 3-5 hasta bakıp çıkıyorum, durmuyorum orada, çift maske siperlik takıyorum, bir de balkonda bekliyorum, içerideki havayı kirletmemek için" dedi Bir de alenen söyledi "Test yaptırmadım çünkü pozitif çıkarsa o zaman benim çalışmam yasak, muayenehaneyi 14 gün açamam" dedi. Yuh dedik içimizden. Mesela sizin dişiniz kırılmış, geçmiş olsun. Güvenip de bir diş hekimine gideceksiniz değil mi? Güvenmeyin. Kuaföre de güvenmeyin. Gitmeyin yaniTest yapılmadığı için ihbar da edilemiyor.
Hayırlısıyla, mutlulukla ve sağlıkla geçsin inşallah.
Klişe gelecek belki ama; G E Ç E C E K
Sabaha ulaşmayan gece mi var kızkardeşlerim
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah. Hepimize kolay gelsin.Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.
valla okurken şok içindeyim. sırf para içi herkesi riske atıyor. yaşlısı da vardır gelen dişçiye. umarım doktora, dişçiye ihtiyacımız olmazHaklısınız. Bir doktor arkadaşım da dedi yüzeylerden bulaşma riski çok düşükmüş. İşte düşük risk bile beni tedirgin ediyor. Hani birisi üzerine hapşırmış olabilir ya da ağzını burnunu elleyip ona dokunmuş olabilir diye. Ama bekledikten sonra sorun yok, cansız yüzeylerde yaşayamaz virüs. Ben bekletme olayını abartıyorum biraz. Sonra da "ya bir de dezenfekte edeyim şunu" falan diyorum, bunları yapınca rahatlıyorum, OKB böyle bir şey.
Görümcem konusunda akıl tutulması yaşıyoruz. Dün telefonda konuştuk yine, sırt ağrısı çokmuş, doktor bir arkadaşından ilaç temin etmiş. "sanırım akciğere inmeden yırtacağım, benim gibi böyle hafif atlatan çok insan varmış" dedi. Spor yapan ve iyi beslenen biri bağışıklığı güçlü. Tabi bu iyi bir şey de, dün 5. günüymüş yine işe gitmiş. Eşim açıkça sordu dedi "Sen şimdi işe gidiyorsun, hastalarına bulaşmaz mı?" Bundan çekinmiyor musun?" dedi. Görümcem "Ne yapayım acil hastalar var, dışı yarım kalan hastalar var onlara gelmeyin diyemem, zaten bir gidiyorum, ard arda 3-5 hasta bakıp çıkıyorum, durmuyorum orada, çift maske siperlik takıyorum, bir de balkonda bekliyorum, içerideki havayı kirletmemek için" dedi Bir de alenen söyledi "Test yaptırmadım çünkü pozitif çıkarsa o zaman benim çalışmam yasak, muayenehaneyi 14 gün açamam" dedi. Yuh dedik içimizden. Mesela sizin dişiniz kırılmış, geçmiş olsun. Güvenip de bir diş hekimine gideceksiniz değil mi? Güvenmeyin. Kuaföre de güvenmeyin. Gitmeyin yaniTest yapılmadığı için ihbar da edilemiyor.
İnsan bunları duyunca da komşu Ahmet amca, Ayşe teyzenin önemsemiyor olmasını çok görmemek lazım. Doktor olan biri bunu yapıyorsa, halk da yapar yaniHaklısınız. Bir doktor arkadaşım da dedi yüzeylerden bulaşma riski çok düşükmüş. İşte düşük risk bile beni tedirgin ediyor. Hani birisi üzerine hapşırmış olabilir ya da ağzını burnunu elleyip ona dokunmuş olabilir diye. Ama bekledikten sonra sorun yok, cansız yüzeylerde yaşayamaz virüs. Ben bekletme olayını abartıyorum biraz. Sonra da "ya bir de dezenfekte edeyim şunu" falan diyorum, bunları yapınca rahatlıyorum, OKB böyle bir şey.
Çok geçmiş olsun. En güzel güneş fırtınadan sonra açanmışAmin inşallah çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah. Hepimize kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?