bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sarılalım mı

5 gun boyunca seminer, konferans salonunda 2 toplantı yaptık, öyleki ikinci toplantıda ter bastı nefes alamıcak gıbı oldum, ve dün gün boyu cok afedersiniz ishal ile bogustum, aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum, bugun daha iyiyim..

Allahım saklasın. Bir sıkıntı yoktur inşallah.

Siz buna sessiz mi kaldınız peki!

Çok geçmiş olsun atlatacaksınız inşallah çok üzüldüm.

Hastanede böyle bir durum yaşadığım zaman ben çok çirkefe bağlıyorum gerekli yerlere gidiyorum evet kimi kimi şikayet edicez diyoruz ama orada bağırarak söylendiğim zamanlar bile yetkililer çıkıyor. Kesinlikle hastane yönetimi ile alakalı böyle durumlar

Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.

Çevremde koronadan korkan bir tek ben varım size öyle söyliyim bana kahvaltıya gelelim sana dediler yahu an-la-ya-mı-yo-rum korona mı yok bu insanlar mı korkusuz Bursa'da düğünler 1 saat ile kısıtlama getirildi yeter artık yasaklar gelsin kimseyle görüşmek istemiyorum geçen sabah kuru kuru öksürdüm dedim korona oldum galiba ben böyle korkuyorum çevremdekiler tın düğünlere de gitmiyorum kimse kusura bakmasın pazara gittim alışverişe girişinden hemen alınacakları alayım dedim tezgahta bile yanıma sokuluyor uzak dur be kardeşim sosyal mesafe bu koronanın biteceği yok eninde sonunda herkes olacak diyorlar arttıkça artıyor vakalar çevremde birçok olan duyuyorum en yakınlarımdaki kişiler maske bile takmıyor böyle duyarsızlar ama onlar olmaz korona olan bize olur maskeni tak diyorum bişey olmaz ben ödlek ben panikatak çok evhamlıymışım evet panikatak hastasıyım ama önlemini al kardeşim sen belki ölümsüz atlatabilirsin bu hastalığı ama benim annem tansiyon şeker kolesterol ve astım bronşit hastası ona bulaşırsa o atlatamayabilir.

Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.
Fotoğraf atmıyorsun gülcüm senin de motivasyonun düştü dimi korona bitmiyor birşey yapmaya heves kalmıyor insanda bi yere gitsek korona gelme korkusuyla eşler çalışıyor işyerlerinden korona gelme olasılığı var nasıl olacak böyle bilmem

Bence de hastane yönetimi ile alakalı ben de boğaz ağrısı ile gittim hemen yaptılar hatta ilaç bile verdiler kardeşim grip diye gitti ciğer filmi kan tahlili sürüntü testi hepsi yapıldı lütfen görevlerini iyi yapmayan yerler hakkında şikayette bulunalım sessiz kalmayalım

Kazen Bursada mı Kocaeli diye yazmış gittiği hastaneyi Bursada çok yaygın zaten düğünler 1 saate indirildi

Ya ihbar edilmeli yazik günah o kadr insana. Onun hasta olduğunu bilseler gelirler mi ? Cok sınır oldum. Kimse. Müdahale etmiyor

valla okurken şok içindeyim. sırf para içi herkesi riske atıyor. yaşlısı da vardır gelen dişçiye. umarım doktora, dişçiye ihtiyacımız olmaz. tek bu hastalık da yok. böyle nereye kadar. insanız hastaneye gitmek zorunda kalırsak nolcak. bari n95 taksın ya. of valla çok sinir oldum. kuaföre gitmediğimden saçım belimde uçlarından kendim kescem sanırım. artık neye dönerim bilmem.

İnsan bunları duyunca da komşu Ahmet amca, Ayşe teyzenin önemsemiyor olmasını çok görmemek lazım. Doktor olan biri bunu yapıyorsa, halk da yapar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…