bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tünaydın dostlarım, canım arkadaşlarım, foto atmaz olur muyum Niloyatospikk yoğunluktan, bir de bilgisayarım çöktü çökecek, epey sorun çıkarttı bana bugün, bu yüzden geciktim. Burada sizinle fotolarımı paylaşmak benim en büyük motivasyonum. Sağolun, iyi ki varsınız hepinizi seviyorum, sizler olduktan sonra motivasyonum hiç eksilmez. Ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere eşimin daha önceden çekmiş olduğu bir iki gün doğumu manzarasını (bu sabah güneşin doğuşunu kaçırdım), pembe sardunya çiçekleri, beyaz yer mineleri ve pembe bir gül ile bahçede yatıp yuvarlanan kedim Gözdeyi gönderiyorum. Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sevgiler

İnsan bunları duyunca da komşu Ahmet amca, Ayşe teyzenin önemsemiyor olmasını çok görmemek lazım. Doktor olan biri bunu yapıyorsa, halk da yapar yani
Geçen bir konuda bunu yazdım nerdeyse linc yedim.
Çokça sağlık personeli arkadaşım var. Ben de sahada çalışmayan bir sağlıkçıyım. Sosyal medyayı her açtığımda bir doktor arkadaşımı tatilde havuzda, başka bir postta hemşire arkadaşımı kahvaltıda, bir başkasını memlekette dedesine sarılmış şekilde görüyorum. Nişan düğün yapan bile var, insanlara cahil diyoruz ama sağlıkçı arkadaşlar bunları yapanlar hiçbir şey diyemiyorum. Çıldırmak üzereyim artık ben 4 duvar arasındayım, eşim işi gereği kalabalıkta sürekli diye annemle aynı mahalledeyiz ama annemi açık havada görüyorum 2 metreden hasret gideriyorum. Yani hal böyle olunca o gezen sağlıkçıları görünce vah yazık onların emekleri çöpe gitti diyemiyorum maalesef.

G gul2016 görümceniz gibi örneklerin çokça var olduğuna %100 eminim bahsettiğiniz sektörlerde. Mesela kuaförlere asla güvenmiyorum. Şuan bir gitsem tepeden tırnağa herhalde 6 saat sürer ama gidemiyorum bu ihtimali düşünüp

Arkadaşlar sizlere bir sorum var, covid geçiren veya etrafinda duyan varsa cevaplarsa çok sevinirim

Dün akşamdan beri derin nefes alirken sırt ve gögüs bölgem de batma oluyor ve derin nefes alamiyorum
Bu iltihaplanma olabilir mi ?

Senin yine diş kırılmış şükret canım geçen eski bir komşumuzu gördüm tüm dişleri çekili diş yaptırırken yarın kalmış yaptırdığı devlet hastanesindeki doktorlar şuan hasta bakmıyormuş özele de yaptırmaya o kadar param yok diyor kadın tüm dişleri sökülü geziyor hastaneye gitmiş rica etmeye öylece doktorlar oturuyorlarmış haline şükret canım

ay çok sağolun ya ne kadar pozitif birisiniz. mesajınızı okurken gülümsedim. çok teşekkür ederim. çok sağolun.

Rakamlar düşük gösteriliyor mu gösterilmiyor mu onu bilemiyeceğim ama elbette gerçek sayılar resmi sayıların çok çok üstünde. On ile çarpın deniyor .

Önemli bir sorun yoktur inşallah.
Geçmiş olsun.

Üşütmüş olabilirsin canım büyük ihtimal ondandır o koronada böyle bişey duymadım ben ama genelde nefes darlığı

Kesinlikle düşük gösteriliyor çünkü pandeminin olduğu dönemde o kadar vaka sayısı çokken benim çevremde bir tane bile pozitif vaka yoktu şimdi nasıl oluyor da çevremde pozitif vaka sayısı dolu hangi rakamlar doğru bence şuan ekonomi için bu şekilde davranılıyor pandemi sürecinde batan çok iş yeri oldu işyeri eşyalarını satan satanaydı kreş kapatan mı ararsın restoran cafe kapatan mı sayıların düşük gösterilmesi bu yüzden diye düşünüyorum. Aslında düğünler serbest bırakılmasaydı bu kadar olmazdı. İşyerleri de mecbur açılmak zorunda kaldı herkesin kira faturalar işliyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

Çok kötü bari acil durumlara müdahale etseler. Benim ağrı yok şimdilik erteliyorum.

Çok kötü bari acil durumlara müdahale etseler. Benim ağrı yok şimdilik erteliyorum.
Gitmiş rica etmek için doktorlar öylece oturuyormuş kadın bariz ağzında hiç diş yok çekmişler yapılma sürecinde yasaklar bi gelmiş tmm özele de gidecek durumda biri değil şuan özelde yaptırsa kimbilir kaç bin TL Allah yardımcısı olsun zor yani

Doktor olmuş ama insan olamamış ne yazık ki kul hakkı nedir öğrenememiş insanların hakkına girmek ne demek öğrenememiş sadece doktor olmuş

Ali Babacan da mı olmuş herkes olmaya başladı

Kesinlikle ekonomi için öyle bütün ülkeler açtı. Ama kurallara uyarak açılsa. İnsanlarda bir rehavet var, tamam artık bıktı insanlar ama bu gidişat korkutuyor beni. Sonbaharda ve kışın ne olacak kim bilir.

Asker eğlenceleri düğünler olmayacaktı kimse kusura bakmasın sade bir nikah ile evleneceklerdi düğünler çoğaldı korona çoğaldı sonbaharda ve kışın bu kadar olmaz ki soğuktan herkes eve kapanacak ay pardon onda da akşam oturmalarına gider bizim insanımız

ben de aynıyım. uzun süre maske takınca baş ağrısı oluyor. olsa duyardınız bence. bilmiyorum çok canım sıkılıyor benim de. evde yüksek tansiyon hastası annem var. korkuyorum.
Bu sizde de var mı gerçekten? Ben söyleyince o zaman doktorların baş ağrısından ölmesi gerekirdi diyorlar.
Evde hiçbir yere çıkmıyordum, dolayısıyla maske takmamı gerektirecek bir durum da olmuyordu.
5 gün okula gittim, bu sürede bir sn olsun maskemi indirmedim. Beş gündür baş ağrısından kıvranıyorum , çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…