Çok teşekkür ederim arkadaşım.Çok geçmiş olsun
Geçen bir konuda bunu yazdım nerdeyse linc yedim.İnsan bunları duyunca da komşu Ahmet amca, Ayşe teyzenin önemsemiyor olmasını çok görmemek lazım. Doktor olan biri bunu yapıyorsa, halk da yapar yani
Senin yine diş kırılmış şükret canım geçen eski bir komşumuzu gördüm tüm dişleri çekili diş yaptırırken yarın kalmış yaptırdığı devlet hastanesindeki doktorlar şuan hasta bakmıyormuş özele de yaptırmaya o kadar param yok diyor kadın tüm dişleri sökülü geziyor hastaneye gitmiş rica etmeye öylece doktorlar oturuyorlarmış haline şükret canımUn paketinden bulaşmaz, ben de hala balkonda bekletip dışı yıkanabilen her şeyi yıkıyorum ama şu dönemde o çok küçük bir ihtimal. Diyelim ki pozitif biri elini yüzüne gözüne sürdü, o kişiyle tokalaşıp biz de elimizi yüzünüze sürersek bulaşma riski yüksek. Eller virüsün yaşaması için nemli ve uygun sıcaklıkta çünkü.
Diğer konu ise çok vahim, yerinizde olsam ihbar ederdim, pozitif olduğunu bile bile çalışmaya devam edecek, ki çok yakın mesafeden çalışıyor diş hekimleri. Ben 6 aydır kuaföre gidemiyorum, dişçiye de gitmem gerek doğumdan sonra bir dişim kırıldı, erteliyorum hep.
ay çok sağolun ya ne kadar pozitif birisiniz. mesajınızı okurken gülümsedim. çok teşekkür ederim. çok sağolun.ne demek gülüm senelerdir bu tip şeyleri araştırıp okuyorum(eften püfteninden tut bilimsel araştırmalara kadar) düşüncenin moralin hastalığı iyileştirip hatta hasta olmamızı engellediğini bile öğrendikten sonra ( fibromiyalji ağrılarından uyuyamaz, bazen ağlardım, tonla ilaç içerdim, çok şükür şimdi nadiren ağrım oluyor ) her yerde herkese bilinç altı kalp bağını ve yapabileceklerimizi anlatıyorum , bizler cidden muhteşem varlıklarız , tedbirli olduktan sonra korkuyla kendi algımızı da bedenimizi de kötü yönde etkileyecek aşağı çekecek şeylere asla izin vermemeliyiz
o yüzden bol bol gülümse en basit en kolay yoldur bağışık sistemini bile güçlendirir beden için iyi olan hormonları anında salgılatır :)
hayata ve getirdiklerine hep gülümseee
Rakamlar düşük gösteriliyor mu gösterilmiyor mu onu bilemiyeceğim ama elbette gerçek sayılar resmi sayıların çok çok üstünde. On ile çarpın deniyorİşte çok bencilce, bir kaç hafta diş yarım kalsa sorun olmaz ama ya bağışıklığı düşük birine bulaştırırsa ne olacak? Eşimin iş yerinde de bir kişi yine pozitif çıktı, eşim diyor ki zaten hiç maske takmıyormuş, uyarınca unuttum falan diyormuş, bir kaç gün önce de küçük çocuklarını iş yerine getirmiş. İnsanlardaki rahatlığı anlamak mümkün değil. Bu arada rakamların düşük gösterildiği söyleniyor, tabib odaları açıklama yapıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Önemli bir sorun yoktur inşallah.Arkadaşlar sizlere bir sorum var, covid geçiren veya etrafinda duyan varsa cevaplarsa çok sevinirim
Dün akşamdan beri derin nefes alirken sırt ve gögüs bölgem de batma oluyor ve derin nefes alamiyorum
Bu iltihaplanma olabilir mi ?
Tesekkür ederimÖnemli bir sorun yoktur inşallah.
Geçmiş olsun.
kalbinle beraber hep gülümse inşallah gülümay çok sağolun ya ne kadar pozitif birisiniz. mesajınızı okurken gülümsedim. çok teşekkür ederim. çok sağolun.
inşallah sen de canım hep mutlu olkalbinle beraber hep gülümse inşallah gülüm
Üşütmüş olabilirsin canım büyük ihtimal ondandır o koronada böyle bişey duymadım ben ama genelde nefes darlığıArkadaşlar sizlere bir sorum var, covid geçiren veya etrafinda duyan varsa cevaplarsa çok sevinirim
Dün akşamdan beri derin nefes alirken sırt ve gögüs bölgem de batma oluyor ve derin nefes alamiyorum
Bu iltihaplanma olabilir mi ?
Kesinlikle düşük gösteriliyor çünkü pandeminin olduğu dönemde o kadar vaka sayısı çokken benim çevremde bir tane bile pozitif vaka yoktu şimdi nasıl oluyor da çevremde pozitif vaka sayısı dolu hangi rakamlar doğru bence şuan ekonomi için bu şekilde davranılıyor pandemi sürecinde batan çok iş yeri oldu işyeri eşyalarını satan satanaydı kreş kapatan mı ararsın restoran cafe kapatan mı sayıların düşük gösterilmesi bu yüzden diye düşünüyorum. Aslında düğünler serbest bırakılmasaydı bu kadar olmazdı. İşyerleri de mecbur açılmak zorunda kaldı herkesin kira faturalar işliyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyıkİşte çok bencilce, bir kaç hafta diş yarım kalsa sorun olmaz ama ya bağışıklığı düşük birine bulaştırırsa ne olacak? Eşimin iş yerinde de bir kişi yine pozitif çıktı, eşim diyor ki zaten hiç maske takmıyormuş, uyarınca unuttum falan diyormuş, bir kaç gün önce de küçük çocuklarını iş yerine getirmiş. İnsanlardaki rahatlığı anlamak mümkün değil. Bu arada rakamların düşük gösterildiği söyleniyor, tabib odaları açıklama yapıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Çok kötü bari acil durumlara müdahale etseler. Benim ağrı yok şimdilik erteliyorum.Senin yine diş kırılmış şükret canım geçen eski bir komşumuzu gördüm tüm dişleri çekili diş yaptırırken yarın kalmış yaptırdığı devlet hastanesindeki doktorlar şuan hasta bakmıyormuş özele de yaptırmaya o kadar param yok diyor kadın tüm dişleri sökülü geziyor hastaneye gitmiş rica etmeye öylece doktorlar oturuyorlarmış haline şükret canım
Gitmiş rica etmek için doktorlar öylece oturuyormuş kadın bariz ağzında hiç diş yok çekmişler yapılma sürecinde yasaklar bi gelmiş tmm özele de gidecek durumda biri değil şuan özelde yaptırsa kimbilir kaç bin TL Allah yardımcısı olsun zor yaniÇok kötü bari acil durumlara müdahale etseler. Benim ağrı yok şimdilik erteliyorum.
Doktor olmuş ama insan olamamış ne yazık ki kul hakkı nedir öğrenememiş insanların hakkına girmek ne demek öğrenememiş sadece doktor olmuşNasil yani dis hekimi ve bu kadar mi tedbir aldi. 37.9 ateşli demek, her hastada tat ve koku kaybi olmuyor ki, iki halam oldu birinde oldu diğerinde olmadi. Birinde ateş oldu diğerinde olmadi. Diş hekimi baktığı hastalara ne olacak gerçekten cok korkutucu kendini geçtim kendi geçmiş çünkü diğer insanlarin arasında gezecek ve bulaştiracak. Artık emin oldum eğitimlisi,eğitimsizi artik kimse önemseyip dikkat etmiyor ve biz ne yaparsak yapalım, dikkat edelim , korunalim bitmeyecek bize de olacak. Çocuğumun 1. Sinifa başlamasını böyle hayal etmemistim şimdi göndermek istemiyorum.
Kocaman diş hekimi gidip test olmuyor mu gezip bulaştiracak ya daha ben kimseye bişey demiyorum. Cok üzüldüm
Ali Babacan da mı olmuş herkes olmaya başladıDEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, koronavirüse yakalandı
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını bildirdi.www.mynet.com Nihat Hatipoğlu kötü haberi duyurdu! 'Korona tanısı ile tedavi görüyorum'
Nihat Hatipoğlu'nun sosyal medyada koronavirüse yakalandığı iddia edilmişti. İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu son dakika açıklaması yaptı ve koronavirüs olduğunu duyurdu.www.mynet.com
Kesinlikle ekonomi için öyle bütün ülkeler açtı. Ama kurallara uyarak açılsa. İnsanlarda bir rehavet var, tamam artık bıktı insanlar ama bu gidişat korkutuyor beni. Sonbaharda ve kışın ne olacak kim bilir.Kesinlikle düşük gösteriliyor çünkü pandeminin olduğu dönemde o kadar vaka sayısı çokken benim çevremde bir tane bile pozitif vaka yoktu şimdi nasıl oluyor da çevremde pozitif vaka sayısı dolu hangi rakamlar doğru bence şuan ekonomi için bu şekilde davranılıyor pandemi sürecinde batan çok iş yeri oldu işyeri eşyalarını satan satanaydı kreş kapatan mı ararsın restoran cafe kapatan mı sayıların düşük gösterilmesi bu yüzden diye düşünüyorum. Aslında düğünler serbest bırakılmasaydı bu kadar olmazdı. İşyerleri de mecbur açılmak zorunda kaldı herkesin kira faturalar işliyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Asker eğlenceleri düğünler olmayacaktı kimse kusura bakmasın sade bir nikah ile evleneceklerdi düğünler çoğaldı korona çoğaldı sonbaharda ve kışın bu kadar olmaz ki soğuktan herkes eve kapanacak ay pardon onda da akşam oturmalarına gider bizim insanımızKesinlikle ekonomi için öyle bütün ülkeler açtı. Ama kurallara uyarak açılsa. İnsanlarda bir rehavet var, tamam artık bıktı insanlar ama bu gidişat korkutuyor beni. Sonbaharda ve kışın ne olacak kim bilir.
Bu sizde de var mı gerçekten? Ben söyleyince o zaman doktorların baş ağrısından ölmesi gerekirdi diyorlar.ben de aynıyım. uzun süre maske takınca baş ağrısı oluyor. olsa duyardınız bence. bilmiyorum çok canım sıkılıyor benim de. evde yüksek tansiyon hastası annem var. korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?