bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kesenmakas çok geçmiş olsun hiç korkma üzülme
Çok kolay atlatacak inşallah
Beslenmesine ve bol sıvı almasına dikkat et
Nutrı üzüm çekirdeği ekstresi var eczaneden ondan aldır
Böğürtlen bulabilirsen hergün yedir
Zerdeçalı yoğurda karıştır yedir
Ayran kefir özellikle içir
Öksürük ilacı verme

Benim kızımda gidemiyecek çok üzgünüm nasıl geçer koca kış

Güzel kedicik yaa bayilacağim ne kadar zaman oldu kedi sevmeyeli maşaAllah gözde ve diğerlerine

hayirli olsun yeni yeriniz, ben bisey merak ettim etrafta taşıyanları gördükçe de nasıl yapıyorlar acaba dedim. şimdi taşıma şirketi insanlar sonuçta taşırken bütün eşyalar dokunuyolar, koltuk sandalye hali dolap yatak vs. bu gibi büyük şeyleri temizlediniz mi ya da naptiniz

Benim kızımda gidemiyecek çok üzgünüm nasıl geçer koca kış

kaçınca sınıf gidecek kızınız

kesenmakas insaallah gecmis olsun, cabuk ve kolay atlatsin insaallah

Kizım anaokula başlayacakti buyüğü 7 .sinifa gecti

Ya ihbar edilmeli yazik günah o kadr insana. Onun hasta olduğunu bilseler gelirler mi ? Cok sınır oldum. Kimse. Müdahale etmiyor
Valla haklısınız ne deyim. Ben de çok sinir oldum. Dış hekimlerin, kuaförlerin vb düzenli aralıklarla yasal olarak test yaptırma zorunluluğu olsa ama öyle bir şey de yok. Test olmadığı için herhangi bir şey de yapılamıyor. N95 takıyordur yüksek olasılıkla zaten ama hastalar bilse gelmez tabi. Hadi covid olduğunu gizledi bari başka bir yalan uydurup kapatmalıydı muayenehaneyi bir süre ama hastaları kaçırmak istemiyor. O hastaların arasında yaşlılar var mı bilmiyorum ama yoksa bile evde yaşlısı olan vardır. Yoksa bile bir kişiden kaç kişiye bulaşıyor ve zincirin halkaları gibi çoğalıyor... Yani vebal büyük bence.
Bir de bir haberde okudum, bilim kurulu üyesi açıklamış, belirtilerin ortaya çıkmasından önceki 48 saat ve belirtilerin ortaya çıktığı ilk gün bulaş riskinin en yüksek olduğu dönemmiş. O süre zarfında zaten bilmeden yayıyor insan ve o sürede görümcem kızı ile birlikteydi aynı evde. Belirtiler ortaya çıktıktan sonraki gün kızını arkadaşının evine göndermiş oradan da ertesi gün babasının yanına gönderdi ama babasına gitmeden önce de kayınvalide ile kayınpederimin evine göndermiş yeğenimi (yeğenimin babası çalıştığı için). Bütün gün orada kalmış; ve onlar görümcemin covid olduğunu bilmiyorlar. Telaşlanmasınlar diye "test yaptırdım negatif çıktı" demiş annesine. Kayınpederim de 75 yaşında, akciğer kanseri tedavisi gördü ciğerinin yarısı yok, bir bulaşırsa El fatiha. Neyin rahatlığı bu anlayamıyorum. İnşallah yeğenime bulaşmamıştır.

Hayret ya hayret, insanlar anasini babasini baskasini hic kimseyi dusunmuyorlar ya, bence gorumcenizi hayatinizdan cikarin tamamen. Potansiyel katil.

Daha beter, yazın hiç değilse insanlar açık havada oturuyordu, şimdi kapalı alanlarda buluşulacak ve hava soğuk diye insanlar pencere açıp doğru dürüst havalandırmayacaklar evlerini

Bizim burada tüp getiren eleman maskesizmiş, arkadaş uyarmış, "ben takmam" demiş eleman. "Patron kızmıyor mu?" diye sormuş "o da takmıyor" demiş. "Müşteriye giderken takman lazım, cezası var" demiş. Eleman zaten iki kere ceza yediğini gerekirse üçüncüyü de yiyebileceğini söylemiş!

Kıyamam.
Anneme de iki defa test yapmışlar.
Geceleri çok sayıklıyor.
Kendi hastalığından ötürü sayıklıyor diye düşünüyordum. Testten mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…