- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
2 yaşındaki oğlum pozitif maalesef. Çok kötüyüm
Teşekkür ederim-Mavi gecmis olsun sen nasilsin iyisindir inşallah
Ay kıyamamTest kısmı ayrı dert oğlum test yapıldığından beri uyurken bile sayıklıyor sürekli
Ay canıım nasıl belirtileri peki?2 yaşındaki oğlum pozitif maalesef. Çok kötüyüm
Teminimiz o insallah yaTeşekkür ederim
Çok şükür iyiyiz
Hep beraber bu süreci iyi bir şekilde atlatırız inşallah
2 yaşındaki oğlum pozitif maalesef. Çok kötüyüm
Benim kızımda gidemiyecek çok üzgünüm nasıl geçer koca kışÖğrencilere çok üzülüyorum. Çocukluğum da okula başlamanın bir heyecanı, sevinci vardı. Ne üzücü yaşayamıyorlar bunu. Oğlum bu sene ana okuluna gidecekti. Geçen gün okul açılsa bile tek bir arkadaşımla oynayacağım (tanıdığımız biri, ailesi çok dikkat ediyor) öbür arkadaşlarda korona olabilir belki diyor. Bunu düşünen 5 yaşında bir çocuk.
Güzel kedicik yaa bayilacağim ne kadar zaman oldu kedi sevmeyeliTünaydın dostlarım, canım arkadaşlarım, foto atmaz olur muyum Niloyatospikk yoğunluktan, bir de bilgisayarım çöktü çökecek, epey sorun çıkarttı bana bugün, bu yüzden geciktim. Burada sizinle fotolarımı paylaşmak benim en büyük motivasyonum. Sağolun, iyi ki varsınız hepinizi seviyorum, sizler olduktan sonra motivasyonum hiç eksilmez. Ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere eşimin daha önceden çekmiş olduğu bir iki gün doğumu manzarasını (bu sabah güneşin doğuşunu kaçırdım), pembe sardunya çiçekleri, beyaz yer mineleri ve pembe bir gül ile bahçede yatıp yuvarlanan kedim Gözdeyi gönderiyorum. Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sevgiler
Eki Görüntüle 2682174 Eki Görüntüle 2682175 Eki Görüntüle 2682176 Eki Görüntüle 2682177 Eki Görüntüle 2682178 Eki Görüntüle 2682179 Eki Görüntüle 2682180
Biz taşındık ama aklimdaki planla olmadi. Dun eşyayı cok gec getirdiler gece 11 e kadar eve girdirdiler. Adamlar gidince , kapilari sadece silebildim. Marketten biseyler aldik sabah ama yikamadan açmak zorunda kaldim valla insallah olmaz bisey bu sene tayinler durdurulsaydi.
Benim kızımda gidemiyecek çok üzgünüm nasıl geçer koca kış
Kizım anaokula başlayacakti buyüğü 7 .sinifa gectihayirli olsun yeni yeriniz, ben bisey merak ettim etrafta taşıyanları gördükçe de nasıl yapıyorlar acaba dedim. şimdi taşıma şirketi insanlar sonuçta taşırken bütün eşyalar dokunuyolar, koltuk sandalye hali dolap yatak vs. bu gibi büyük şeyleri temizlediniz mi ya da naptiniz
kaçınca sınıf gidecek kızınız
kesenmakas insaallah gecmis olsun, cabuk ve kolay atlatsin insaallah
Geçmiş olsunBugün yapılan kan testine göre hastaneye yatmam uygun görüldü. Az önce yatışım yapıldı. Ne olur ne olmaz ben yine de hepinizden helallik isteyeyim. Benden yana hepinize helal olsun...
Kazen
Baba, eş ve çocuk
hayirli olsun yeni yeriniz, ben bisey merak ettim etrafta taşıyanları gördükçe de nasıl yapıyorlar acaba dedim. şimdi taşıma şirketi insanlar sonuçta taşırken bütün eşyalar dokunuyolar, koltuk sandalye hali dolap yatak vs. bu gibi büyük şeyleri temizlediniz mi ya da naptiniz
Canim biliyorsun dikkat ediyorum normalde ama olmadi malesef. Çünkü herşey cok karışık , dün gece 11 de indirme bitti öyle kaldi , ertesi gün başladık yani silemedik ,plan olarak kolileri silecektik, ben ki parka gidince çamaşır suyuyla silmiştim. Valla dua etmekten başka biseyim yok şuan , tayinler bu sene durdurulsa iyi olacaktı.
Ya ihbar edilmeli yazik günah o kadr insana. Onun hasta olduğunu bilseler gelirler mi ? Cok sınır oldum. Kimse. Müdahale etmiyor
Valla haklısınız ne deyim. Ben de çok sinir oldum. Dış hekimlerin, kuaförlerin vb düzenli aralıklarla yasal olarak test yaptırma zorunluluğu olsa ama öyle bir şey de yok. Test olmadığı için herhangi bir şey de yapılamıyor. N95 takıyordur yüksek olasılıkla zaten ama hastalar bilse gelmez tabi. Hadi covid olduğunu gizledi bari başka bir yalan uydurup kapatmalıydı muayenehaneyi bir süre ama hastaları kaçırmak istemiyor. O hastaların arasında yaşlılar var mı bilmiyorum ama yoksa bile evde yaşlısı olan vardır. Yoksa bile bir kişiden kaç kişiye bulaşıyor ve zincirin halkaları gibi çoğalıyor... Yani vebal büyük bence.valla okurken şok içindeyim. sırf para içi herkesi riske atıyor. yaşlısı da vardır gelen dişçiye. umarım doktora, dişçiye ihtiyacımız olmaz. tek bu hastalık da yok. böyle nereye kadar. insanız hastaneye gitmek zorunda kalırsak nolcak. bari n95 taksın ya. of valla çok sinir oldum. kuaföre gitmediğimden saçım belimde uçlarından kendim kescem sanırım . artık neye dönerim bilmem .
Hayret ya hayret, insanlar anasini babasini baskasini hic kimseyi dusunmuyorlar ya, bence gorumcenizi hayatinizdan cikarin tamamen. Potansiyel katil.Valla haklısınız ne deyim. Ben de çok sinir oldum. Dış hekimlerin, kuaförlerin vb düzenli aralıklarla yasal olarak test yaptırma zorunluluğu olsa ama öyle bir şey de yok. Test olmadığı için herhangi bir şey de yapılamıyor. N95 takıyordur yüksek olasılıkla zaten ama hastalar bilse gelmez tabi. Hadi covid olduğunu gizledi bari başka bir yalan uydurup kapatmalıydı muayenehaneyi bir süre ama hastaları kaçırmak istemiyor. O hastaların arasında yaşlılar var mı bilmiyorum ama yoksa bile evde yaşlısı olan vardır. Yoksa bile bir kişiden kaç kişiye bulaşıyor ve zincirin halkaları gibi çoğalıyor... Yani vebal büyük bence.
Bir de bir haberde okudum, bilim kurulu üyesi açıklamış, belirtilerin ortaya çıkmasından önceki 48 saat ve belirtilerin ortaya çıktığı ilk gün bulaş riskinin en yüksek olduğu dönemmiş. O süre zarfında zaten bilmeden yayıyor insan ve o sürede görümcem kızı ile birlikteydi aynı evde. Belirtiler ortaya çıktıktan sonraki gün kızını arkadaşının evine göndermiş oradan da ertesi gün babasının yanına gönderdi ama babasına gitmeden önce de kayınvalide ile kayınpederimin evine göndermiş yeğenimi (yeğenimin babası çalıştığı için). Bütün gün orada kalmış; ve onlar görümcemin covid olduğunu bilmiyorlar. Telaşlanmasınlar diye "test yaptırdım negatif çıktı" demiş annesine. Kayınpederim de 75 yaşında, akciğer kanseri tedavisi gördü ciğerinin yarısı yok, bir bulaşırsa El fatiha. Neyin rahatlığı bu anlayamıyorum. İnşallah yeğenime bulaşmamıştır.
Daha beter, yazın hiç değilse insanlar açık havada oturuyordu, şimdi kapalı alanlarda buluşulacak ve hava soğuk diye insanlar pencere açıp doğru dürüst havalandırmayacaklar evleriniAsker eğlenceleri düğünler olmayacaktı kimse kusura bakmasın sade bir nikah ile evleneceklerdi düğünler çoğaldı korona çoğaldı sonbaharda ve kışın bu kadar olmaz ki soğuktan herkes eve kapanacak ay pardon onda da akşam oturmalarına gider bizim insanımız
Bizim burada tüp getiren eleman maskesizmiş, arkadaş uyarmış, "ben takmam" demiş eleman. "Patron kızmıyor mu?" diye sormuş "o da takmıyor" demiş. "Müşteriye giderken takman lazım, cezası var" demiş. Eleman zaten iki kere ceza yediğini gerekirse üçüncüyü de yiyebileceğini söylemiş!Geçen gün bir okul bahçesinde oyun oynayan çocukları gördüm. 10 12 kişi vardı. Hiç birinde maske yok. Büyüklü küçüklü bir gruptu. Öğretmen veya idareci çocukları uyardı camdan seslendi. Maskeniz yok çocuklar diye. Sonra bakım çocukların yanına indi. Çocukların konuşma şekilleri o kadar pervasız ki. Özellikle büyüklerin. Sanırım lise öğrencisiydi onlar. Öğretmen en sonunda sizi şikayet etmek zorunda kalacağım dedi. Çocuklar söyleme söylene cıktı bahçeden. Sonraki gün yine aynı çocukları gordum yine maskesiz şekilde.
Demek ki bu genclerr ve aileleri hiç farkında değiller durumun umursamıyorlar
Kıyamam.Çocuk kısmı en zoru
Her yönüyle öyle
Test kısmı ayrı dert oğlum test yapıldığından beri uyurken bile sayıklıyor sürekli
Allah yardımcınız olsun
Eşinizde hafif atlatır inşallah
Sizler yaptırsanız bile çocuklara ilaç vermiyorlar
Kaç yaşında bilmiyorum ama yapılmasa daha iyi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?