var evet. alışık olmadığımızdan bugün evdeydim. çıkmadım. daha iyi. bir de bu hafta çok sıcaktı özellikle cuma günü. maskeyle yürüdük ettik. oturduk bazı yerler kalabalık olduğundan çift maske taktım. baş ağrısından duramadım bir haftadır. ağrı kesici içip içip yattım valla.Bu sizde de var mı gerçekten? Ben söyleyince o zaman doktorların baş ağrısından ölmesi gerekirdi diyorlar.
Evde hiçbir yere çıkmıyordum, dolayısıyla maske takmamı gerektirecek bir durum da olmuyordu.
5 gün okula gittim, bu sürede bir sn olsun maskemi indirmedim. Beş gündür baş ağrısından kıvranıyorum , çok sinir bozucu.
aşağıda davul zurna gelin alma var. cidden gösteriş merakına corona bile engel olamadı. ne diyeyim zor yani bizim millete anlatmak. bu gidişle en son biz temizleniriz. illa yasak olmalı mı?Asker eğlenceleri düğünler olmayacaktı kimse kusura bakmasın sade bir nikah ile evleneceklerdi düğünler çoğaldı korona çoğaldı sonbaharda ve kışın bu kadar olmaz ki soğuktan herkes eve kapanacak ay pardon onda da akşam oturmalarına gider bizim insanımız
Ah ah şu dediğinizi bi yapabilsek yapı meselesi sanırımkorkma gülümmmm korkunun bedene neler yapıp bağışık sistemini ne kadar düşürdüğünü bilsen korkuyu torlar toplar kapı dışarı tekmelerdin , allahın izniyle bir şey olmaz olsa da ağır bir şey olmaz sen yeter ki korkunun yerine sevgiyi ve inançla iyi olduğunuz fikrini koy
Havaların sıcaklığından kaynaklı alerjik ağrı da oluyor nem oranı yüksek hava çok sıcak rahat nefes alamıyoruz benim de çok ağrıdı burun spreyi sıktım alerjik rinşt yazanlardan baya ağrımı kesti çok sıcak hava ve nem çok var o yüzden o ağrılar geçmiş olsunBu sizde de var mı gerçekten? Ben söyleyince o zaman doktorların baş ağrısından ölmesi gerekirdi diyorlar.
Evde hiçbir yere çıkmıyordum, dolayısıyla maske takmamı gerektirecek bir durum da olmuyordu.
5 gün okula gittim, bu sürede bir sn olsun maskemi indirmedim. Beş gündür baş ağrısından kıvranıyorum , çok sinir bozucu.
Geçen gün bir okul bahçesinde oyun oynayan çocukları gördüm. 10 12 kişi vardı. Hiç birinde maske yok. Büyüklü küçüklü bir gruptu. Öğretmen veya idareci çocukları uyardı camdan seslendi. Maskeniz yok çocuklar diye. Sonra bakım çocukların yanına indi. Çocukların konuşma şekilleri o kadar pervasız ki. Özellikle büyüklerin. Sanırım lise öğrencisiydi onlar. Öğretmen en sonunda sizi şikayet etmek zorunda kalacağım dedi. Çocuklar söyleme söylene cıktı bahçeden. Sonraki gün yine aynı çocukları gordum yine maskesiz şekilde.Öğrencilere çok üzülüyorum. Çocukluğum da okula başlamanın bir heyecanı, sevinci vardı. Ne üzücü yaşayamıyorlar bunu. Oğlum bu sene ana okuluna gidecekti. Geçen gün okul açılsa bile tek bir arkadaşımla oynayacağım (tanıdığımız biri, ailesi çok dikkat ediyor) öbür arkadaşlarda korona olabilir belki diyor. Bunu düşünen 5 yaşında bir çocuk.
Koca koca adamlar takmıyor ki gençlere çocuklara ne diyelimGeçen gün bir okul bahçesinde oyun oynayan çocukları gördüm. 10 12 kişi vardı. Hiç birinde maske yok. Büyüklü küçüklü bir gruptu. Öğretmen veya idareci çocukları uyardı camdan seslendi. Maskeniz yok çocuklar diye. Sonra bakım çocukların yanına indi. Çocukların konuşma şekilleri o kadar pervasız ki. Özellikle büyüklerin. Sanırım lise öğrencisiydi onlar. Öğretmen en sonunda sizi şikayet etmek zorunda kalacağım dedi. Çocuklar söyleme söylene cıktı bahçeden. Sonraki gün yine aynı çocukları gordum yine maskesiz şekilde.
Demek ki bu genclerr ve aileleri hiç farkında değiller durumun umursamıyorlar
Işte öyle zaten evde ne görürse onu yapar çocuklar. Öğretmeni de dinlemediler. Çocuklar sizi düşünüyorum dese de verdikleri cevaplar, konuşma üslupları çok terbiyesizceydi. Nereye doğru gidiyoruz? saygı sıfırKoca koca adamlar takmıyor ki gençlere çocuklara ne diyelim
Aynen öyle saygı sıfır çocuklara da kabahat bulamayacağım evde anne baba saygısızdır onlardan öyle görüyorlardır armut dibine düşer demişlerIşte öyle zaten evde ne görürse onu yapar çocuklar. Öğretmeni de dinlemediler. Çocuklar sizi düşünüyorum dese de verdikleri cevaplar, konuşma üslupları çok terbiyesizceydi. Nereye doğru gidiyoruz? saygı sıfır
Kızımı bırakacak kimse olmadığından.ise geliyor benimle. Geçen hafta burnunun uzeri tamamen su topladı maskeden.var evet. alışık olmadığımızdan bugün evdeydim. çıkmadım. daha iyi. bir de bu hafta çok sıcaktı özellikle cuma günü. maskeyle yürüdük ettik. oturduk bazı yerler kalabalık olduğundan çift maske taktım. baş ağrısından duramadım bir haftadır. ağrı kesici içip içip yattım valla.
Çok geçmiş olsun belirti mi gösterdi nasıl oldu test yaptırma ihtiyacı hissettiniz2 yaşındaki oğlum pozitif maalesef. Çok kötüyüm
Eşim pozitif çıktı dün. Onun hem belirtisi vardı hem de temaslı 2 arkadaşı pozitif çıkmıştı. Oğlumun da ateşi vardı. Filyasyon ekibine söylediğimde ekipmyönlendirdilerÇok geçmiş olsun belirti mi gösterdi nasıl oldu test yaptırma ihtiyacı hissettiniz
Çok geçmiş olsun size test yapmadılar mı size de bulaş riski çok yüksek şuan çocuğunuz için korkmayın çocuklar sadece taşıyıcı oluyor diyorlar ateşi de düşer inşallah verdikleri ilaçlarla korkmayınEşim pozitif çıktı dün. Onun hem belirtisi vardı hem de temaslı 2 arkadaşı pozitif çıkmıştı. Oğlumun da ateşi vardı. Filyasyon ekibine söylediğimde ekipmyönlendirdiler
Insan tedirgin oluyor ister istemezÜşütmüş olabilirsin canım büyük ihtimal ondandır o koronada böyle bişey duymadım ben ama genelde nefes darlığı
Çok geçmiş olsunEşim pozitif çıktı dün. Onun hem belirtisi vardı hem de temaslı 2 arkadaşı pozitif çıkmıştı. Oğlumun da ateşi vardı. Filyasyon ekibine söylediğimde ekipmyönlendirdiler
Çocuk kısmı en zoruSonuç 28 saatte geldi ve maalesef pozitif.
Eşime zaten önceki gün Dr covid ilacı başlamıştı. Önleyici olarak.
Az önce filyasyon ekibi geldi. Özel aracı ile hastaneye gidip ilacını alabileceğini söylediler.
Benle oğlanda da belirti var. Sağlık ekibine bilgi veririz ama test yapmayabilirler dendi.
Durumunuz ağır ise kendiniz özel araçla gidin yada 112 arayın ama çok yopunlar onlar da yetişemiyor dediler.
3 oda 1 salon ev. Koca eve sığamadık 2 yaşındaki bebeyle. Eşim odayı ayıralım diyor fakat kapattığımız oda kapısında yatıp ağlıyor sıpacık. Tuvaleti ayrı.
Sabahtan beri çamaşır suyunu seyreltip her yeri temizliyorum. Ama çocuk ya cidden çocukla aynı evde çok zor geçecek. Nasıl yapıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?