bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
var evet. alışık olmadığımızdan bugün evdeydim. çıkmadım. daha iyi. bir de bu hafta çok sıcaktı özellikle cuma günü. maskeyle yürüdük ettik. oturduk bazı yerler kalabalık olduğundan çift maske taktım. baş ağrısından duramadım bir haftadır. ağrı kesici içip içip yattım valla.

aşağıda davul zurna gelin alma var. cidden gösteriş merakına corona bile engel olamadı. ne diyeyim zor yani bizim millete anlatmak. bu gidişle en son biz temizleniriz. illa yasak olmalı mı?

Ah ah şu dediğinizi bi yapabilsek yapı meselesi sanırım

Havaların sıcaklığından kaynaklı alerjik ağrı da oluyor nem oranı yüksek hava çok sıcak rahat nefes alamıyoruz benim de çok ağrıdı burun spreyi sıktım alerjik rinşt yazanlardan baya ağrımı kesti çok sıcak hava ve nem çok var o yüzden o ağrılar geçmiş olsun

Akşam bi yakınım kına salonundan video attı kimseler yok bulaşacağı kadar bulaştı zaten şimdi millet korktu evlere tıkıldı o ona o ona tamam artık yayılıyor işte

Geçen gün bir okul bahçesinde oyun oynayan çocukları gördüm. 10 12 kişi vardı. Hiç birinde maske yok. Büyüklü küçüklü bir gruptu. Öğretmen veya idareci çocukları uyardı camdan seslendi. Maskeniz yok çocuklar diye. Sonra bakım çocukların yanına indi. Çocukların konuşma şekilleri o kadar pervasız ki. Özellikle büyüklerin. Sanırım lise öğrencisiydi onlar. Öğretmen en sonunda sizi şikayet etmek zorunda kalacağım dedi. Çocuklar söyleme söylene cıktı bahçeden. Sonraki gün yine aynı çocukları gordum yine maskesiz şekilde.
Demek ki bu genclerr ve aileleri hiç farkında değiller durumun umursamıyorlar

Koca koca adamlar takmıyor ki gençlere çocuklara ne diyelim

isabel abla Kazen abinin durumundan haber edin bizi de geçecek inşallah hastaneye yatırılma sebebi de muhtemelen şuanda bulunduğu kilodan kaynaklı bir yakınım da aynı şekilde korona testi pozitif çıktı fazla kilosundan kaynaklı hastaneye yatırıldı çok geçmiş olsun selamlarımızı iletin duyduğumdan beri çok üzüldüm

Koca koca adamlar takmıyor ki gençlere çocuklara ne diyelim
Işte öyle zaten evde ne görürse onu yapar çocuklar. Öğretmeni de dinlemediler. Çocuklar sizi düşünüyorum dese de verdikleri cevaplar, konuşma üslupları çok terbiyesizceydi. Nereye doğru gidiyoruz? saygı sıfır

Aynen öyle saygı sıfır çocuklara da kabahat bulamayacağım evde anne baba saygısızdır onlardan öyle görüyorlardır armut dibine düşer demişler

Kızımı bırakacak kimse olmadığından.ise geliyor benimle. Geçen hafta burnunun uzeri tamamen su topladı maskeden.

Çok geçmiş olsun belirti mi gösterdi nasıl oldu test yaptırma ihtiyacı hissettiniz
Eşim pozitif çıktı dün. Onun hem belirtisi vardı hem de temaslı 2 arkadaşı pozitif çıkmıştı. Oğlumun da ateşi vardı. Filyasyon ekibine söylediğimde ekipmyönlendirdiler

Eşim pozitif çıktı dün. Onun hem belirtisi vardı hem de temaslı 2 arkadaşı pozitif çıkmıştı. Oğlumun da ateşi vardı. Filyasyon ekibine söylediğimde ekipmyönlendirdiler
Çok geçmiş olsun size test yapmadılar mı size de bulaş riski çok yüksek şuan çocuğunuz için korkmayın çocuklar sadece taşıyıcı oluyor diyorlar ateşi de düşer inşallah verdikleri ilaçlarla korkmayın

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin eşinize de bebeginize de

Buralara girmez oldum bakayım dedim Kazen enfekte olmuş şimdi onun için girip bakacağım güzel haberlerini en kısa zamanda görmek nasip olur inşallah acil şifalar diliyorum

Eskiden ince ince fırça yerdik tersin pisti korkardım hep iyileş de fırçala bizi gene patron insan insanın fırçasını bile arıyormuş

Çocuk kısmı en zoru
Her yönüyle öyle
Test kısmı ayrı dert oğlum test yapıldığından beri uyurken bile sayıklıyor sürekli
Allah yardımcınız olsun
Eşinizde hafif atlatır inşallah
Sizler yaptırsanız bile çocuklara ilaç vermiyorlar
Kaç yaşında bilmiyorum ama yapılmasa daha iyi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…