bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu kafada muayenehaneyi açması normal

Biz herhangi bir belirtimiz yokken ana babamıza gitmiyoruz hatuna bak

Hiç mi vicdan yapmayacak acaba birine bir şey olsa benden kaynaklandı diye

Kıyamam.
Anneme de iki defa test yapmışlar.
Geceleri çok sayıklıyor.
Kendi hastalığından ötürü sayıklıyor diye düşünüyordum. Testten mi acaba?

Hastalığındandır Laale hanım, benim annemin de sizin annenizinkine çok benzer sağlık problemleri vardı, hastanedeydik 1 ay kadar, annem de sayıklamaya başlamıştı. Gayet uzun saatler, gayet açık ve duru bir lisanla tane tane sayıklıyordu.... Hatta ben kendime iş edinmiştim, uyumayıp, rüyalarda negatif bir atmosfer gelişmeye başladığında, yatağının baş ucunda kulağına eğilip konuşarak rüyadaki hikayeyi manipüle etmeye, güzelleştirmeye çalışıyordum.

Allah yardımcınız olsun, anneciğinize şifa size kolaylıklar nasip etsin, dualarımdasınız.

Günaydın. Allahım razı olsun inşallah. Ne güzelsiniz.
Yok benim anneminki tam anlaşılmıyor yani derdini anlatamıyor. Evini geçen sene boyayan boyacıyı bulan adamı Orhan ustayı sayıklıyor sadece. Komik biliyorum.
Anneciğiniz inşallah şu anda iyidir.
Dualarımız hepimizin olsun.
Büyük Allahım hepimize yardım etsin inşallah.

Kesin Orhan usta bı yeri eksik boyamistir Öpüyorum annenizi

Annen iyileşsin şu korona olayı bitsin bı kahve yap Orhan ustayla kahve keyfi yapın durumu nasıl annenizin iyi mi
Şükür kendi kendine tuvalete gidebiliyor ama gelip oturunca nefes nefese kalıyor hâla. Ama canı isteyince sohbet ediyor. İştah çok çok az. Gündüz 2 saat sabahtan, öğleden sonra 3 saat derken gece hem öksürük hem tamamladığı uykular yüzünden gece hiç uyumuyoruz. Sabah 4’ü 25 geçeden beri uyuyor şimdi.
Gidişat iyi değil sanırım. Doktor olumlu konuşmuyor. Zaten buradan çıkmamıza da izin vermiyor. Covid bu kadar yaygınken bizi hastanede tutmalarından anlıyorum iyi olmadığını.
Kendisine bir şey söylemiyoruz. Allahım büyüktür, şifa ondadır diyerek sabrediyoruz.

Şikayet etseniz ?
Sizin şikayet ettiginizi bilse bile önemi var mı bunca can yanacakken ?
Özelden ismini soyismini verin de ben şikayet edeyim isterseniz

Hani olumlu mutasyon vardı ölü sayısı çok artmış ben çocuğumu okula göndermek istemiyorum bi de küçük bebeğim var evde offf of
Bakanın konuşmasını dinledim ama kaçırmışım gece haberlerinde tekrar söylediler velilerin salgından dolayı çocukları okula göndermeme durumu var ama bu kez uzaktan egitimle verilen konulardan da sorumlu olacklar diye.

Böyle özel bir günde evde olmak balkona kocaman Türk Bayrağını asmak paha biçilemez....

Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Şikayet etseniz ?
Sizin şikayet ettiginizi bilse bile önemi var mı bunca can yanacakken ?
Özelden ismini soyismini verin de ben şikayet edeyim isterseniz
Test yaptırmamış olduğu için şikayet edilemez. Yoksa herkes herkesi "şu kişi Covid, ortalıkta geziyor veya çalışıyor vb" şekilde ihbar eder, eğer kayıtlarda Pozitif veya karantinada gözükmüyorsa o zaman itibar edilmez. Yani polisin veya herhangi bir makamın, başkalarına virüs bulaştırma riski bulunan mesleklerde çalışanları zorla kolundan tutup test yaptırtma yetkisi de yok yasal olarak Böyle gezen / çalışan kaç kişi vardır kim bilir
Biz söylüyoruz ama bizi dinlemiyor. Bize korkak ve evhamlı muamelesi yapıyor zaten. Bir de böyle belirtilerini anlatırken öfori yaşıyor adeta zevk duyuyor, hani herkesin ödü patladığı covidi ben geçiriyorum, ayakta geçiriyorum, insanlar dökülürken ben işe gidiyorum. Peh, herkes korkak ben cesurum korkmuyorum gibisinden edalar.

Çok sevindim evinize donmenize.
Sağlık durumunuz nasil

süreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.

süreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
Evde çok daha iyi olacağınıza en azından moralinizin yüksek olacağına eminim.
Umarım çabucak ve hasarsız geçer gider.

Maşallah çok braveheart bir görümceniz var ama keşke başkalarının vebaline girme ihtimalini de düşünse, cesareti gözünü kör etmişse demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…