Bu kafada muayenehaneyi açması normalValla haklısınız ne deyim. Ben de çok sinir oldum. Dış hekimlerin, kuaförlerin vb düzenli aralıklarla yasal olarak test yaptırma zorunluluğu olsa ama öyle bir şey de yok. Test olmadığı için herhangi bir şey de yapılamıyor. N95 takıyordur yüksek olasılıkla zaten ama hastalar bilse gelmez tabi. Hadi covid olduğunu gizledi bari başka bir yalan uydurup kapatmalıydı muayenehaneyi bir süre ama hastaları kaçırmak istemiyor. O hastaların arasında yaşlılar var mı bilmiyorum ama yoksa bile evde yaşlısı olan vardır. Yoksa bile bir kişiden kaç kişiye bulaşıyor ve zincirin halkaları gibi çoğalıyor... Yani vebal büyük bence.
Bir de bir haberde okudum, bilim kurulu üyesi açıklamış, belirtilerin ortaya çıkmasından önceki 48 saat ve belirtilerin ortaya çıktığı ilk gün bulaş riskinin en yüksek olduğu dönemmiş. O süre zarfında zaten bilmeden yayıyor insan ve o sürede görümcem kızı ile birlikteydi aynı evde. Belirtiler ortaya çıktıktan sonraki gün kızını arkadaşının evine göndermiş oradan da ertesi gün babasının yanına gönderdi ama babasına gitmeden önce de kayınvalide ile kayınpederimin evine göndermiş yeğenimi (yeğenimin babası çalıştığı için). Bütün gün orada kalmış; ve onlar görümcemin covid olduğunu bilmiyorlar. Telaşlanmasınlar diye "test yaptırdım negatif çıktı" demiş annesine. Kayınpederim de 75 yaşında, akciğer kanseri tedavisi gördü ciğerinin yarısı yok, bir bulaşırsa El fatiha. Neyin rahatlığı bu anlayamıyorum. İnşallah yeğenime bulaşmamıştır.
Kıyamam.
Anneme de iki defa test yapmışlar.
Geceleri çok sayıklıyor.
Kendi hastalığından ötürü sayıklıyor diye düşünüyordum. Testten mi acaba?
Günaydın. Allahım razı olsun inşallah. Ne güzelsiniz.Hastalığındandır Laale hanım, benim annemin de sizin annenizinkine çok benzer sağlık problemleri vardı, hastanedeydik 1 ay kadar, annem de sayıklamaya başlamıştı. Gayet uzun saatler, gayet açık ve duru bir lisanla tane tane sayıklıyordu.... Hatta ben kendime iş edinmiştim, uyumayıp, rüyalarda negatif bir atmosfer gelişmeye başladığında, yatağının baş ucunda kulağına eğilip konuşarak rüyadaki hikayeyi manipüle etmeye, güzelleştirmeye çalışıyordum.
Allah yardımcınız olsun, anneciğinize şifa size kolaylıklar nasip etsin, dualarımdasınız.
Kesin Orhan usta bı yeri eksik boyamistirGünaydın. Allahım razı olsun inşallah. Ne güzelsiniz.
Yok benim anneminki tam anlaşılmıyor yani derdini anlatamıyor. Evini geçen sene boyayan boyacıyı bulan adamı Orhan ustayı sayıklıyor sadece. Komik biliyorum.
Anneciğiniz inşallah şu anda iyidir.
Dualarımız hepimizin olsun.
Büyük Allahım hepimize yardım etsin inşallah.
Orhan usta boyayan değil işte, boyacıyı bulan kişi...Kesin Orhan usta bı yeri eksik boyamistirÖpüyorum annenizi
Annen iyileşsin şu korona olayı bitsin bı kahve yap Orhan ustayla kahve keyfi yapınOrhan usta boyayan değil işte, boyacıyı bulan kişi...
Neyse.
Uzaktan öperim kendisini uyanınca çok teşekkür ederim.
Şükür kendi kendine tuvalete gidebiliyor ama gelip oturunca nefes nefese kalıyor hâla. Ama canı isteyince sohbet ediyor. İştah çok çok az. Gündüz 2 saat sabahtan, öğleden sonra 3 saat derken gece hem öksürük hem tamamladığı uykular yüzünden gece hiç uyumuyoruz. Sabah 4’ü 25 geçeden beri uyuyor şimdi.Annen iyileşsin şu korona olayı bitsin bı kahve yap Orhan ustayla kahve keyfi yapındurumu nasıl annenizin iyi mi
Şikayet etseniz ?Valla haklısınız ne deyim. Ben de çok sinir oldum. Dış hekimlerin, kuaförlerin vb düzenli aralıklarla yasal olarak test yaptırma zorunluluğu olsa ama öyle bir şey de yok. Test olmadığı için herhangi bir şey de yapılamıyor. N95 takıyordur yüksek olasılıkla zaten ama hastalar bilse gelmez tabi. Hadi covid olduğunu gizledi bari başka bir yalan uydurup kapatmalıydı muayenehaneyi bir süre ama hastaları kaçırmak istemiyor. O hastaların arasında yaşlılar var mı bilmiyorum ama yoksa bile evde yaşlısı olan vardır. Yoksa bile bir kişiden kaç kişiye bulaşıyor ve zincirin halkaları gibi çoğalıyor... Yani vebal büyük bence.
Bir de bir haberde okudum, bilim kurulu üyesi açıklamış, belirtilerin ortaya çıkmasından önceki 48 saat ve belirtilerin ortaya çıktığı ilk gün bulaş riskinin en yüksek olduğu dönemmiş. O süre zarfında zaten bilmeden yayıyor insan ve o sürede görümcem kızı ile birlikteydi aynı evde. Belirtiler ortaya çıktıktan sonraki gün kızını arkadaşının evine göndermiş oradan da ertesi gün babasının yanına gönderdi ama babasına gitmeden önce de kayınvalide ile kayınpederimin evine göndermiş yeğenimi (yeğenimin babası çalıştığı için). Bütün gün orada kalmış; ve onlar görümcemin covid olduğunu bilmiyorlar. Telaşlanmasınlar diye "test yaptırdım negatif çıktı" demiş annesine. Kayınpederim de 75 yaşında, akciğer kanseri tedavisi gördü ciğerinin yarısı yok, bir bulaşırsa El fatiha. Neyin rahatlığı bu anlayamıyorum. İnşallah yeğenime bulaşmamıştır.
Bakanın konuşmasını dinledim ama kaçırmışım gece haberlerinde tekrar söylediler velilerin salgından dolayı çocukları okula göndermeme durumu var ama bu kez uzaktan egitimle verilen konulardan da sorumlu olacklar diye.Hani olumlu mutasyon vardı ölü sayısı çok artmış ben çocuğumu okula göndermek istemiyorum bi de küçük bebeğim var evde offf of
Cok sevindim kazen sağlıklu günlerde inşallahTaburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Çok sevindim evinize donmenize.Taburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Test yaptırmamış olduğu için şikayet edilemez. Yoksa herkes herkesi "şu kişi Covid, ortalıkta geziyor veya çalışıyor vb" şekilde ihbar eder, eğer kayıtlarda Pozitif veya karantinada gözükmüyorsa o zaman itibar edilmez. Yani polisin veya herhangi bir makamın, başkalarına virüs bulaştırma riski bulunan mesleklerde çalışanları zorla kolundan tutup test yaptırtma yetkisi de yok yasal olarakŞikayet etseniz ?
Sizin şikayet ettiginizi bilse bile önemi var mı bunca can yanacakken ?
Özelden ismini soyismini verin de ben şikayet edeyim isterseniz
Çok sevindim evinize donmenize.
Sağlık durumunuz nasil
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsıniz inşallah.Taburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Evde çok daha iyi olacağınıza en azından moralinizin yüksek olacağına eminim.süreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede atlatırsınızsüreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
Maşallah çok braveheart bir görümceniz var ama keşke başkalarının vebaline girme ihtimalini de düşünse, cesareti gözünü kör etmişse demek kiTest yaptırmamış olduğu için şikayet edilemez. Yoksa herkes herkesi "şu kişi Covid, ortalıkta geziyor veya çalışıyor vb" şekilde ihbar eder, eğer kayıtlarda Pozitif veya karantinada gözükmüyorsa o zaman itibar edilmez. Yani polisin veya herhangi bir makamın, başkalarına virüs bulaştırma riski bulunan mesleklerde çalışanları zorla kolundan tutup test yaptırtma yetkisi de yok yasal olarakBöyle gezen / çalışan kaç kişi vardır kim bilir
Biz söylüyoruz ama bizi dinlemiyor. Bize korkak ve evhamlı muamelesi yapıyor zaten. Bir de böyle belirtilerini anlatırken öfori yaşıyor adeta zevk duyuyor, hani herkesin ödü patladığı covidi ben geçiriyorum, ayakta geçiriyorum, insanlar dökülürken ben işe gidiyorum. Peh, herkes korkak ben cesurum korkmuyorum gibisinden edalar.
Cok gecmis olsun insallah en kisa surede iyilesirsinizsüreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?