çok sevindim. çok geçmiş olsun. kısa sürede sağlığınıza tamamen kavuşmanız dileği ile.Taburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah iyileşirŞükür kendi kendine tuvalete gidebiliyor ama gelip oturunca nefes nefese kalıyor hâla. Ama canı isteyince sohbet ediyor. İştah çok çok az. Gündüz 2 saat sabahtan, öğleden sonra 3 saat derken gece hem öksürük hem tamamladığı uykular yüzünden gece hiç uyumuyoruz. Sabah 4’ü 25 geçeden beri uyuyor şimdi.
Gidişat iyi değil sanırım. Doktor olumlu konuşmuyor. Zaten buradan çıkmamıza da izin vermiyor. Covid bu kadar yaygınken bizi hastanede tutmalarından anlıyorum iyi olmadığını.
Kendisine bir şey söylemiyoruz. Allahım büyüktür, şifa ondadır diyerek sabrediyoruz.
Yaaa kedin çok tatlı ayrıca denizin ortasında giden tekne de içimi bi hoş etti evdeyiz sağlık olsun ne diyelim o kediyi mıncıklıyorum buradanGünaydın sevgili dostlarım, 30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun. Ulu önder Atatürk ve Kurtuluş savaşı kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bugünkü gün doğumu manzaraları ile beraber şanlı bayrağımızı, kırmızı bir gül goncası ile beyaz Hanımeli çiçekleri ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2682614 Eki Görüntüle 2682615 Eki Görüntüle 2682616 Eki Görüntüle 2682617 Eki Görüntüle 2682618 Eki Görüntüle 2682619 Eki Görüntüle 2682620
Böyle özel bir günde evde olmak balkona kocaman Türk Bayrağını asmak paha biçilemez....
Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Çok şükür çok sevindim.Taburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah iyileşir
Taburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Kazen abi Allah acil şifalar versin. Eve çıkmana çok sevindim. Hastanede yatan tüm hastalara da Allah dayanma gücü versin inşallah.Taburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Olsun buna şükür be abi evine gondermis olmalari bile bi gelişme demek ki. Bol bol su iç ve limonlu su da iç abi hep oyle diyorlar. Faydasi olur insallahsüreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
Çok geçmiş olsun.Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
Geçen Cumartesi çok sevdiğim bir dostumun, Pazar günü de bizim düğünümüz vardı.
Ben durumu bizim arkadaş grubu ile paylaşınca bir tanesi yumurtladı X ler balayının ikinci günü apar topar geri döndü. Gelin ve tüm sülalesine covid teşhisi kondu. Damat tarafı temiz : ) Ben düğün fotosunda damada sarıldım ama eşim geline sarıldı : (
Dahiliye doktoru beni görünce sen tekerlekli sandalye ile buraya gelecek adam mısın dedi ve ben ilk kez orada çıkarmaya da başladım.
Hemen yatışım verildi. Kanlar alındı, serum bitince de Akciğer Tomosu mu MR mı ne haltsa o çekildi.
Sonuçları beklediğimiz o saatleri tarif dahi edemem. Hastane özel hastane pandemi hastanesi değil günlük yatış odasını kabul etmek istemeyen personel mi diyeyim size, damar yolu açarken nefes almayan hemşiremi artık hangi birini anlatayım.
bu arada bizim düğünde de aynı şekilde kız tarafı yıkılıyor, dedelerine kadar hepsi bendeki belirtiler ile yanı şekilde hasta.
bizde dedik ki diğer düğünden virüsü aldık bizim düğünde bir güzel dağıttık....
sonuç ben temiz çıktım, kanda ki değerler maalesef karaciğer enzimlerinin sapıtmış olduğu yönünde. Normalde düşük olan şeker değeri normalin 3 katı çıktı.
Her ne ise size aman diyeyim o beklenen saatlerde ömrünüzden ömür gidiyor.
bu arada hastanelerde yer var diyen yalan söylüyor, buradan yazıyorum. Eğer solunum zorluğu çekmiyorsanız asla sizi hastaneye yatırmıyorlar. Araba kullanacak durumda değildim sabah ambulas çağıramadık. 184 numaralı hat tamamen saçmalık.
geçmiş olsun ...
Allah şifa versin inşAllah negatif çıkar sonraki testTaburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Yok ya bu kadar düşüncesiz ve kötü olamaz bir insan. Kabul etmek istemiyorumValla haklısınız ne deyim. Ben de çok sinir oldum. Dış hekimlerin, kuaförlerin vb düzenli aralıklarla yasal olarak test yaptırma zorunluluğu olsa ama öyle bir şey de yok. Test olmadığı için herhangi bir şey de yapılamıyor. N95 takıyordur yüksek olasılıkla zaten ama hastalar bilse gelmez tabi. Hadi covid olduğunu gizledi bari başka bir yalan uydurup kapatmalıydı muayenehaneyi bir süre ama hastaları kaçırmak istemiyor. O hastaların arasında yaşlılar var mı bilmiyorum ama yoksa bile evde yaşlısı olan vardır. Yoksa bile bir kişiden kaç kişiye bulaşıyor ve zincirin halkaları gibi çoğalıyor... Yani vebal büyük bence.
Bir de bir haberde okudum, bilim kurulu üyesi açıklamış, belirtilerin ortaya çıkmasından önceki 48 saat ve belirtilerin ortaya çıktığı ilk gün bulaş riskinin en yüksek olduğu dönemmiş. O süre zarfında zaten bilmeden yayıyor insan ve o sürede görümcem kızı ile birlikteydi aynı evde. Belirtiler ortaya çıktıktan sonraki gün kızını arkadaşının evine göndermiş oradan da ertesi gün babasının yanına gönderdi ama babasına gitmeden önce de kayınvalide ile kayınpederimin evine göndermiş yeğenimi (yeğenimin babası çalıştığı için). Bütün gün orada kalmış; ve onlar görümcemin covid olduğunu bilmiyorlar. Telaşlanmasınlar diye "test yaptırdım negatif çıktı" demiş annesine. Kayınpederim de 75 yaşında, akciğer kanseri tedavisi gördü ciğerinin yarısı yok, bir bulaşırsa El fatiha. Neyin rahatlığı bu anlayamıyorum. İnşallah yeğenime bulaşmamıştır.
Ama bu cesaret değil ki başka birşey..bencillik umursamazlık cehalet inanın utandım bir sağlıkçı olarak görümcenizin bu tavrından.umarım hastalarına tedbirli yaklaşıyordur eğer orada da rahat davranıp birşey olmaz kafası güdüyorsa vay o hastaların haline..diş tedavileri en yoğun risk içeren temaslardan.gidip hızlıca işimi hallediyorum demiş ama o da çok tehlikeli hasta aralarında odanın havalandırılması belli aralıklarla tedavi yapılması lazım.gerçi kendi annesini babasını düşünmeyen insan hastalarını mı düşünecek.umarım kimsenin başını yakmaz.ola ki birkaç hastasına bulaş olur ve açığa çıkarsa bu durum görün bakın nasıl tutuşur o zaman..Test yaptırmamış olduğu için şikayet edilemez. Yoksa herkes herkesi "şu kişi Covid, ortalıkta geziyor veya çalışıyor vb" şekilde ihbar eder, eğer kayıtlarda Pozitif veya karantinada gözükmüyorsa o zaman itibar edilmez. Yani polisin veya herhangi bir makamın, başkalarına virüs bulaştırma riski bulunan mesleklerde çalışanları zorla kolundan tutup test yaptırtma yetkisi de yok yasal olarakBöyle gezen / çalışan kaç kişi vardır kim bilir
Biz söylüyoruz ama bizi dinlemiyor. Bize korkak ve evhamlı muamelesi yapıyor zaten. Bir de böyle belirtilerini anlatırken öfori yaşıyor adeta zevk duyuyor, hani herkesin ödü patladığı covidi ben geçiriyorum, ayakta geçiriyorum, insanlar dökülürken ben işe gidiyorum. Peh, herkes korkak ben cesurum korkmuyorum gibisinden edalar.
Kendi çapında eğleniyor bizimle zaten. Çünkü en başından beri bizi eleştiriyor ve dalga geçiyor çok korktuğumuz için. Pandemin ilk başında ben ona kendimi anlatmaya çalıştım; eşimin ciğerleri kötü durumda ve bulaşırsa atlatamaz, Allah göstermesin ölür diye korktuğumu anlattım. "amaaan ölürse ölsün" dedi Ben bunu gerçekten dediğine inanmak istemiyorum. O zaman çok risk altında çalıştığı için kafayı yemiş olduğuna bağladım. Kendisi tuhaf bir savunma mekanizması içindeydi yani aşırı hafife alıyordu. Hatta bir keresinde "Covid diye bir şey yok hepsi uydurmasyon" demişti Şimdi gördü var mı yok mu? Hastalığının 3. günü müydü neydi nasıl olduğunu sormak için aradığımızda bir derneğin yemekli toplantısında olduğunu söyledi, biz şaşkınlıktan bir anda sus pus olduğumuzda telefonun diğer ucunda yemin ederim eğleniyordu sanki bu halimizle. Ya da bana öyle geliyor çünkü eşime ettiği o lafı affedemiyorum. Eğer Covid olduğu yalansa onu bilemiyeceğim ama diğer hepsi gerçek maalesef. Kayınalidem ikinci gün bizi aradı ve "gözümüz aydın ablanın testi negatif çıkmış, üşütmüş, sistit olmuş ateşi çıkmış" dedi Sonra biz aradığımızda "yok ben test yaptırmadım, annem telaşlanmasın diye öyle söyledim" dedi Bir doktor arkadaşının çalıştığı hastanede BT çektirmiş, ve doktor belirtilerine bakarak covid teşhisi koymuş, ilaç vermiş. "Test yaptırırsam benim çalışmam yasak olur, muayenehaneye gidemem onun için yaptırmadım" dedi. Bu arada her akşam konuşuyoruz, belirtilerini ballandıra ballandıra anlatıyor sonra da işe gittiğini anlatıyor vs. Bu arada belirtilerinin üçüncü gününde kızını göndermiş gerçekten kayınvalidemlerin yanına çünkü biz görüntülü aradığımızda kız oradaydı. Kayınvaldemlerin de hiçbir şeyden haberi yok. Yani zannetmiyorum bizimle eğlenmek için covid numarasına yatacağını, belirtilerin ilk günü, sesi epey kötü geliyordu telefonda "zangır zangır titriyorum ateşten, kızım da vebalı gibi kaçıyor benden evin içinde" demişti.Yok ya bu kadar düşüncesiz ve kötü olamaz bir insan. Kabul etmek istemiyorum
Sizin çok hassas olduğunuzu ve çok dikkat ettiğinizi biliyorum. Acaba görümceniz bilerek anlatıyor olabilir mi? Kendi çapında eğleniyor olabilir mi?
Pozitif olduğu halde ailesine negatif çıktı diyip onları tehlikeye atmaya cesaret edemez herhalde ya
Sevindim, çok geçmiş olsun.Taburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Böylelerine bişey olmaz olan biz gibilere olur. Önlem almayıp bir de bizle dalga geçerler.Kendi çapında eğleniyor bizimle zaten. Çünkü en başından beri bizi eleştiriyor ve dalga geçiyor çok korktuğumuz için. Pandemin ilk başında ben ona kendimi anlatmaya çalıştım; eşimin ciğerleri kötü durumda ve bulaşırsa atlatamaz, Allah göstermesin ölür diye korktuğumu anlattım. "amaaan ölürse ölsün" dedi Ben bunu gerçekten dediğine inanmak istemiyorum. O zaman çok risk altında çalıştığı için kafayı yemiş olduğuna bağladım. Kendisi tuhaf bir savunma mekanizması içindeydi yani aşırı hafife alıyordu. Hatta bir keresinde "Covid diye bir şey yok hepsi uydurmasyon" demişti Şimdi gördü var mı yok mu? Hastalığının 3. günü müydü neydi nasıl olduğunu sormak için aradığımızda bir derneğin yemekli toplantısında olduğunu söyledi, biz şaşkınlıktan bir anda sus pus olduğumuzda telefonun diğer ucunda yemin ederim eğleniyordu sanki bu halimizle. Ya da bana öyle geliyor çünkü eşime ettiği o lafı affedemiyorum. Eğer Covid olduğu yalansa onu bilemiyeceğim ama diğer hepsi gerçek maalesef. Kayınalidem ikinci gün bizi aradı ve "gözümüz aydın ablanın testi negatif çıkmış, üşütmüş, sistit olmuş ateşi çıkmış" dedi Sonra biz aradığımızda "yok ben test yaptırmadım, annem telaşlanmasın diye öyle söyledim" dedi Bir doktor arkadaşının çalıştığı hastanede BT çektirmiş, ve doktor belirtilerine bakarak covid teşhisi koymuş, ilaç vermiş. "Test yaptırırsam benim çalışmam yasak olur, muayenehaneye gidemem onun için yaptırmadım" dedi. Bu arada her akşam konuşuyoruz, belirtilerini ballandıra ballandıra anlatıyor sonra da işe gittiğini anlatıyor vs. Bu arada belirtilerinin üçüncü gününde kızını göndermiş gerçekten kayınvalidemlerin yanına çünkü biz görüntülü aradığımızda kız oradaydı. Kayınvaldemlerin de hiçbir şeyden haberi yok. Yani zannetmiyorum bizimle eğlenmek için covid numarasına yatacağını, belirtilerin ilk günü, sesi epey kötü geliyordu telefonda "zangır zangır titriyorum ateşten, kızım da vebalı gibi kaçıyor benden evin içinde" demişti.
şikayet etseniz ya gerçekten artık akıl alcak gibi değil. yazık günahKendi çapında eğleniyor bizimle zaten. Çünkü en başından beri bizi eleştiriyor ve dalga geçiyor çok korktuğumuz için. Pandemin ilk başında ben ona kendimi anlatmaya çalıştım; eşimin ciğerleri kötü durumda ve bulaşırsa atlatamaz, Allah göstermesin ölür diye korktuğumu anlattım. "amaaan ölürse ölsün" dedi Ben bunu gerçekten dediğine inanmak istemiyorum. O zaman çok risk altında çalıştığı için kafayı yemiş olduğuna bağladım. Kendisi tuhaf bir savunma mekanizması içindeydi yani aşırı hafife alıyordu. Hatta bir keresinde "Covid diye bir şey yok hepsi uydurmasyon" demişti Şimdi gördü var mı yok mu? Hastalığının 3. günü müydü neydi nasıl olduğunu sormak için aradığımızda bir derneğin yemekli toplantısında olduğunu söyledi, biz şaşkınlıktan bir anda sus pus olduğumuzda telefonun diğer ucunda yemin ederim eğleniyordu sanki bu halimizle. Ya da bana öyle geliyor çünkü eşime ettiği o lafı affedemiyorum. Eğer Covid olduğu yalansa onu bilemiyeceğim ama diğer hepsi gerçek maalesef. Kayınalidem ikinci gün bizi aradı ve "gözümüz aydın ablanın testi negatif çıkmış, üşütmüş, sistit olmuş ateşi çıkmış" dedi Sonra biz aradığımızda "yok ben test yaptırmadım, annem telaşlanmasın diye öyle söyledim" dedi Bir doktor arkadaşının çalıştığı hastanede BT çektirmiş, ve doktor belirtilerine bakarak covid teşhisi koymuş, ilaç vermiş. "Test yaptırırsam benim çalışmam yasak olur, muayenehaneye gidemem onun için yaptırmadım" dedi. Bu arada her akşam konuşuyoruz, belirtilerini ballandıra ballandıra anlatıyor sonra da işe gittiğini anlatıyor vs. Bu arada belirtilerinin üçüncü gününde kızını göndermiş gerçekten kayınvalidemlerin yanına çünkü biz görüntülü aradığımızda kız oradaydı. Kayınvaldemlerin de hiçbir şeyden haberi yok. Yani zannetmiyorum bizimle eğlenmek için covid numarasına yatacağını, belirtilerin ilk günü, sesi epey kötü geliyordu telefonda "zangır zangır titriyorum ateşten, kızım da vebalı gibi kaçıyor benden evin içinde" demişti.
Neden 184 ü arayıp 112 yi arayıp bilgi almıyorsunuz hastalar ağırlaştı ne yapmak gerekir diye buraya sormanız ilginç geldiArkadaslar bılgısı olan varmı acaba ben kp bır hafta once acıllestı ambulansla gonderdık test yaptılar pozıtıf cıktı ve gerı eve gonderdıler 77 yasında kronık rahatsızlıgı olan adam. Suan 2 gundur kv dede belırtıler var oda 68 yasında onada test yaptılar ama haftasunu arayan test sonucu bıldıren olmadı ama ıkı gunde baya agırlastı evde yatıyor ılac falanda yok doktor falan hıc arayan yok gıdıp bakamıyoruzda.
Sorum su bu ıslerde hafta sonu boyle ılgısızmı olunuyor ve 65 yas ustu hastanede tedavıye alınmıyormu yoksa bu ıslerını yapmamakmı doktor hemsıre hasta bılgısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?