bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah iyileşir

Günaydın sevgili dostlarım, 30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun. Ulu önder Atatürk ve Kurtuluş savaşı kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bugünkü gün doğumu manzaraları ile beraber şanlı bayrağımızı, kırmızı bir gül goncası ile beyaz Hanımeli çiçekleri ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Yaaa kedin çok tatlı ayrıca denizin ortasında giden tekne de içimi bi hoş etti evdeyiz sağlık olsun ne diyelim o kediyi mıncıklıyorum buradan bu koronadan dolayı çok üzülüyorum çokk

Taburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Çok şükür çok sevindim.
Allahım beterinden korusun inşallah.

süreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
Olsun buna şükür be abi evine gondermis olmalari bile bi gelişme demek ki. Bol bol su iç ve limonlu su da iç abi hep oyle diyorlar. Faydasi olur insallah

Çok geçmiş olsun.

Koronadan korkan çevremde bir tek ben varım abime merdivenlerde dedim maske takmadan geziyorsun dedim ee sen de müşterilerinle görüşüyorsun dedi ben maskemi takıp sosyal mesafemi koruyorum dedim sen hiç maske takmadan geziyorsun birileri öldükten sonra kıymeti yok dedim çok sinirliyim kimseye bişey anlatamıyorum. Korona mı yok ben mi abartıyorum altı üstü bi maske ya maske markete oraya buraya giderken takmıyorlar keşke ciddi rakamlarda ceza yazılsa takmayanlara benim gibi anksiyete panikatak hastalığınız varsa bu korona çok daha zor

Yok ya bu kadar düşüncesiz ve kötü olamaz bir insan. Kabul etmek istemiyorum
Sizin çok hassas olduğunuzu ve çok dikkat ettiğinizi biliyorum. Acaba görümceniz bilerek anlatıyor olabilir mi? Kendi çapında eğleniyor olabilir mi?
Pozitif olduğu halde ailesine negatif çıktı diyip onları tehlikeye atmaya cesaret edemez herhalde ya

Ama bu cesaret değil ki başka birşey..bencillik umursamazlık cehalet inanın utandım bir sağlıkçı olarak görümcenizin bu tavrından.umarım hastalarına tedbirli yaklaşıyordur eğer orada da rahat davranıp birşey olmaz kafası güdüyorsa vay o hastaların haline..diş tedavileri en yoğun risk içeren temaslardan.gidip hızlıca işimi hallediyorum demiş ama o da çok tehlikeli hasta aralarında odanın havalandırılması belli aralıklarla tedavi yapılması lazım.gerçi kendi annesini babasını düşünmeyen insan hastalarını mı düşünecek.umarım kimsenin başını yakmaz.ola ki birkaç hastasına bulaş olur ve açığa çıkarsa bu durum görün bakın nasıl tutuşur o zaman..

Kendi çapında eğleniyor bizimle zaten. Çünkü en başından beri bizi eleştiriyor ve dalga geçiyor çok korktuğumuz için. Pandemin ilk başında ben ona kendimi anlatmaya çalıştım; eşimin ciğerleri kötü durumda ve bulaşırsa atlatamaz, Allah göstermesin ölür diye korktuğumu anlattım. "amaaan ölürse ölsün" dedi Ben bunu gerçekten dediğine inanmak istemiyorum. O zaman çok risk altında çalıştığı için kafayı yemiş olduğuna bağladım. Kendisi tuhaf bir savunma mekanizması içindeydi yani aşırı hafife alıyordu. Hatta bir keresinde "Covid diye bir şey yok hepsi uydurmasyon" demişti Şimdi gördü var mı yok mu? Hastalığının 3. günü müydü neydi nasıl olduğunu sormak için aradığımızda bir derneğin yemekli toplantısında olduğunu söyledi, biz şaşkınlıktan bir anda sus pus olduğumuzda telefonun diğer ucunda yemin ederim eğleniyordu sanki bu halimizle. Ya da bana öyle geliyor çünkü eşime ettiği o lafı affedemiyorum. Eğer Covid olduğu yalansa onu bilemiyeceğim ama diğer hepsi gerçek maalesef. Kayınalidem ikinci gün bizi aradı ve "gözümüz aydın ablanın testi negatif çıkmış, üşütmüş, sistit olmuş ateşi çıkmış" dedi Sonra biz aradığımızda "yok ben test yaptırmadım, annem telaşlanmasın diye öyle söyledim" dedi Bir doktor arkadaşının çalıştığı hastanede BT çektirmiş, ve doktor belirtilerine bakarak covid teşhisi koymuş, ilaç vermiş. "Test yaptırırsam benim çalışmam yasak olur, muayenehaneye gidemem onun için yaptırmadım" dedi. Bu arada her akşam konuşuyoruz, belirtilerini ballandıra ballandıra anlatıyor sonra da işe gittiğini anlatıyor vs. Bu arada belirtilerinin üçüncü gününde kızını göndermiş gerçekten kayınvalidemlerin yanına çünkü biz görüntülü aradığımızda kız oradaydı. Kayınvaldemlerin de hiçbir şeyden haberi yok. Yani zannetmiyorum bizimle eğlenmek için covid numarasına yatacağını, belirtilerin ilk günü, sesi epey kötü geliyordu telefonda "zangır zangır titriyorum ateşten, kızım da vebalı gibi kaçıyor benden evin içinde" demişti.

Böylelerine bişey olmaz olan biz gibilere olur. Önlem almayıp bir de bizle dalga geçerler.

şikayet etseniz ya gerçekten artık akıl alcak gibi değil. yazık günah. çevresine de bulaştıracak. isminizi vermeden anlatın polise bence.

Arkadaslar bılgısı olan varmı acaba ben kp bır hafta once acıllestı ambulansla gonderdık test yaptılar pozıtıf cıktı ve gerı eve gonderdıler 77 yasında kronık rahatsızlıgı olan adam. Suan 2 gundur kv dede belırtıler var oda 68 yasında onada test yaptılar ama haftasunu arayan test sonucu bıldıren olmadı ama ıkı gunde baya agırlastı evde yatıyor ılac falanda yok doktor falan hıc arayan yok gıdıp bakamıyoruzda.
Sorum su bu ıslerde hafta sonu boyle ılgısızmı olunuyor ve 65 yas ustu hastanede tedavıye alınmıyormu yoksa bu ıslerını yapmamakmı doktor hemsıre hasta bılgısı olan varmı

Neden 184 ü arayıp 112 yi arayıp bilgi almıyorsunuz hastalar ağırlaştı ne yapmak gerekir diye buraya sormanız ilginç geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…