bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar cumhurbaşkanı eğer HERKES DİKKATLİ OLABİLİRSE 3 haftayla sınırlı kalabilir dedi bu ev hapsi mevzusudua edelim öyle olsun şimdiden çok mutsuzum evde.. belki öyle olursa okullarında açarlar

Ee okullar açılacak, herkes yine işine dönecek, günlük hayatta hiçbir tedbir olmadan kolonyalana kolonyalana yaşayacağız o zaman.

Patlar gider bu hastalık, hadi bakalım.

İngilterenin doğal bağışıklık kazansınlar açıklamasından farklı gelmedi bana. Onlar açık söylediler bunlar üstü kapalı. Umarım herkes kendi önlemini alır diyeceğim ama çalışanlar ne yapacak?

Corono defol duasına çıkalım hep beraber bu neydi arkadaş

Akdam bu saatler olunca göğsüm agrimaya basliyor gece yarisi yeni vakalar söylenecek yine artis varmi diye .

Artış mutlaka olacak kendinizi yıpratmayın dua edelim normal kişiler arasında yayılmasın. Şuan yurtdışı teması ve sağlıkçılar temaslı karantinalılar arasında dönüyor virüs ..

Bu amerikanin oyunu arkadasim alkol coronayi oldururdu ama izin vermediler biz makarna yiyip savasicaz hand wash insallah :))

Anaokulu zincirinde müdürüm kurucularımız ve diğer müdür arkadaşlarımızla birlikte biz dönemi kapattığımızı varsayıyoruz, muhtemelen okullar açılmayacak sadece şu anda ifade edilmiyor.
Olağanüstü hal ve sokağa çıkma yasağı için de hastanedeki covid19 vakalarının seyrinin beklendiğini düşünüyorum.

Kızlar cumhurbaşkanı eğer HERKES DİKKATLİ OLABİLİRSE 3 haftayla sınırlı kalabilir dedi bu ev hapsi mevzusudua edelim öyle olsun şimdiden çok mutsuzum evde.. belki öyle olursa okullarında açarlar
Keşke biraz devlet büyüklerimiz de dikkat edebilseydi. Çok iyi derecede bir önlem alındığını yeni kararlarda göremedim ben.

kısaca herkes üzerine düşeni yapıp kendini koruyacak dendi.. ben farklı bi şey beklemiyordum başka ülkelere bakınca onlar ne yaptılar ki.. hastneler dolup taşınca isteseler de istemeseler de burfa da çıkma yasağı gelecektir ama o hale düşmemek bizim elimizde..
Hepimiz kendimizi koruyalım lütfen lütfen her dışarı çıkma ihtiyacında GERÇEKTEN İHTİYAÇ MI GİTMESEM OLUR MU yundefalarca düşünelim anlık bi bulaş bu.. gereksiz çıkanları tanıdıklarımızı uyaralım.. ülkemizin hali ortada ülkece batmamak için çalışmak zorundayız İşe mecbur gidiliyor keşke keşke çok güçlü bi ekonomi olsa çalışmadan da bi süre idare edebilecek olsaydık ama mümkün değil ..

Antalya da bahsediyorsun sanirim. Esim bir tekstil magazasinda calisiyor dun elemanlarina ucretsiz izin verdi ve haftaya kendisi de ayrilacak. Acikcasi benim umudum yok. Faturalar borclar hepsi bir stres yaratiyor.

Twitter'de dolanan bir sağlık çalışanın vaka sayısı binleri buldu konuşması ile alakalı.
Umre işi mahvetti süreci diyor.
Fake ise bu çok kötü bir algı yaratma çabası.
Doğru ise çok çok kötü

Son düzenleme:
Esnaf degilim! kredi borcum var alkollu mekanda calisiyoruz napicaz ? makarna stoguda yapamam :)

Yahu beni niye alintiliyorsunuz yapmayan benmiyim neyi ne kadar dusundugumu bilemezsiniz nolur biraz sakin ben sevindigim birseyi yazdim size birsey demedim
Benim esim ilk vaka aciklandigi gun ucretsiz izne zorlandi izindeyken ucretsize cevrildi bir isi ve bir sektoru yok en az 1.5 yilda toparlanir kime neyin tepkisini veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…