- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
O kadar kotu mu yaTwitterdan izledim ben de simdiyazmak dogru olmaz sanirim
Ee okullar açılacak, herkes yine işine dönecek, günlük hayatta hiçbir tedbir olmadan kolonyalana kolonyalana yaşayacağız o zaman.
Patlar gider bu hastalık, hadi bakalım.
Ama epi leydi ile alabılıorum kaşlarıma hiç dokunamıorumİple alamıyor musunuz? Youtube'da videolar var ben youtube'dan öğrendim bıyık almayi
Corono defol duasına çıkalım hep beraber bu neydi arkadaşİngilterenin doğal bağışıklık kazansınlar açıklamasından farklı gelmedi bana. Onlar açık söylediler bunlar üstü kapalı. Umarım herkes kendi önlemini alır diyeceğim ama çalışanlar ne yapacak?
Yapamıorum cildim çok hassas
Ama epi leydi ile alabılıorum kaşlarıma hiç dokunamıorum
Corono defol duasına çıkalım hep beraber bu neydi arkadaş
Akdam bu saatler olunca göğsüm agrimaya basliyor gece yarisi yeni vakalar söylenecek yine artis varmi diye .
Bu amerikanin oyunu arkadasim alkol coronayi oldururdu ama izin vermediler biz makarna yiyip savasicaz hand wash insallah :))Sokağa çıkma yasağı beklemiyordum, kaç gündür ben diyorum zaten ekonomi kaldırmaz diye. Ama dalga geçer gibi yaşlılara kolonya dağıtacağız da beklemiyordum
Şu durumda okullar açılıp çalışanlar da işe dönünce olan tek şey eğlence yerlerinin kapatılması olacak.
Avmler para kazanırken eğlence yerlerinin sahipleri iflas edecek ama önemli değil.
Esnaf degilim! kredi borcum var alkollu mekanda calisiyoruz napicaz ? makarna stoguda yapamam :)Esnafin kredi borclari faizsiz 3 ay ertelenmis buna sevindim
Keşke biraz devlet büyüklerimiz de dikkat edebilseydi. Çok iyi derecede bir önlem alındığını yeni kararlarda göremedim ben.Kızlar cumhurbaşkanı eğer HERKES DİKKATLİ OLABİLİRSE 3 haftayla sınırlı kalabilir dedi bu ev hapsi mevzusudua edelim öyle olsun şimdiden çok mutsuzum evde.. belki öyle olursa okullarında açarlar
Eğer video doğru ise yandık
Antalya da bahsediyorsun sanirim. Esim bir tekstil magazasinda calisiyor dun elemanlarina ucretsiz izin verdi ve haftaya kendisi de ayrilacak. Acikcasi benim umudum yok. Faturalar borclar hepsi bir stres yaratiyor.Burada lokantalar harici her yer kapalı ve turizmin göbeğindeyiz. Her şey iptal. Ekonomik olarak bir şey yapmaları gerekiyor çünkü burası turizmle ayakta kalan bir yer ve milletin 1 gün dahi dükkan kapatması, sezonun 1-2 ay geri atılması (Sezon mayısa kaydı diyorlar, normal şartlarda martta açılır) pek çok işletmenin batması-ciddi zarar görmesi demek. Yeterli olmasa da, yiğidi öldür hakkını ver demişler, yine fena yönetilmiyor süreç bence.
Twitter'de dolanan bir sağlık çalışanın vaka sayısı binleri buldu konuşması ile alakalı.Ne videosu
İnşallah doğru değildir binleri duymaya hazır değilim ..Twitter'de dolanan bir sağlık çalışanın vaka sayısı binleri buldu konuşması ile alakalı.
Umre işi mahvetti süreci diyor.
Kesinlikle. Umreden donenler bir de cokca kisiyle gorusuyor donduklerinde. Yayilim cok hizli olmus bu nedenle belli ki. Video gercek gorunuyor. Cok uzgunum gercekten.Eğer video doğru ise yandık
Esnaf degilim! kredi borcum var alkollu mekanda calisiyoruz napicaz ? makarna stoguda yapamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?