bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ateşiniz devam ediyor mu?
Negatif olup pozitfe dönenler var.
Ama belki grip oldunuz bunu bilemeyiz. Ya bana biri bisey gönderdi ne kadar doğru bilmiyorum. Olabilir mi bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG-20200822-WA0001.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 154
Ateşiniz devam ediyor mu?
Negatif olup pozitfe dönenler var.
Ama belki grip oldunuz bunu bilemeyiz. Ya bana biri bisey gönderdi ne kadar doğru bilmiyorum. Olabilir mi bilmiyorum.

Ates ara ara oluyordu bu aksam en yuksek degere ulasti biraz dusurdum
Oyle pis huyum varki sarimsagi ancak damardan verebilirsiniz hayatta yiyemem

oturup Çok gecmis olsun.Insallah cabucak toparlar kurtulursunuz.Dikkat ettiginiz halde.bulasmis.Demekki dikkat etmekte.yetmiyor.Bende cok dikkat ediyorum maske dezenteftan mesafe konularinda ama genede korkuyorum.Bir haftadır seminerlerde beraber calistigim ogretmen arkadasimin pozitif oldugunu ogrendim.Gereken mesafeyi hep sagladim ama
dikkatte etsek bulas gucu cok yuksek bu virusun heran her sey olabilir demeye basladim artik.Allah sifasini versin tum hastalara

Çok geçmiş olsun, inşallah çarçabuk, ağrısız atlatırsınız. maşallah böyle hafif geçirenler olunca umut oluyor bizlere

Annenize çok geçmiş olsun. Lale hanım size de güç diliyorum.

.
Çok geçmiş olsun

Ben aylardır pazara gitmiyorum.
Öyle özledim ki...
Benim bulunduğum yer aylarca çok dikkatliydi, pazara çıkmaya başlamıştım, İzmir'den izbanla 65 yaş üstü çok gelmeye başladı son haftalarda ve maske, mesafe kuralini uygulamıyorlar, pazara gitmeyi bıraktım ben de. Uyarınca azar istiyoruz bir de.

Evde olmanıza sevindim , geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bizi habersiz birakmayin

Çok geçmiş olsun, inşallah çarçabuk, ağrısız atlatırsınız. maşallah böyle hafif geçirenler olunca umut oluyor bizlere
Çok geçmiş olsun bizi habersiz birakmayin
Saolun arkadaşlar. Dikkat ediyordum etmesine daha doğrusu düğün cenazelere ve gereksiz kalabalık ortamlara girmezdim ve sağda solda keyfi olarak gezmezdim ama işe mecbur gitmek zorundayım ve sanayi bölgesinde çalışıyorum, büyük fabrikaları geziyorum ve insanlarla yüzyüze gelmek durumundayım işim dolayısıyla (maske ve mesafeye dikkat ediyoruz ama herkesi de kendimden 2 metre ötemde tutmak mümkün olmadı). Bir de pandemiden önce başlayıp hazirana kadar ara verdiğim ama devam etmek zorunda olduğum diş tedavim vardı ve son 10 günde 2-3 sefer gittim. Özel klinik ve çok dikkat ediyorlar ama risk sonuçta. Ben tamamen izole edildim yani.

Son düzenleme:
Kızlar ben de tedavide kullanılan ilaçların yan etkisinden korkuyorum ya pıhtılaşma yapıyormuş kalbe zarar veriyor falan diyorlar ne derece doğru bilgisi olan var mı? henüz 35 yaşında bile olmayan bir iş arkadaşımız geçenlerde kalp krizi geçirerek vefat etti ve yakın zamanda covid tedavisi görmüş o da, onun gencecik ve ani ölümü çok etkiledi beni. Onu duyunca daha çok korkmaya başladım, bi yandan da düşünüyorum sadece bir kutu ilaç bu etkileri gösterebiliyor mu hayatı boyunca avuç avuç ilaç içenler var sonuçta

Hekim değilim bu konuda bilgim çok kısıtlı sadece duyduklarıma göre Covid kanda pıhtılaşmaya neden oluyormuş ve coraspin içmeyi öneriyorlarmış, doktorunuza danışın. Ayrıca hastalık kalp kası dahil vücuttaki kasları etkiliyormuş. İyileştikten sonra da bir - bir buçuk ay spor yapmayın deniyor. Umarım çabuk ve sorunsuz bir şekilde atlatır, eski sağlığınıza kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…