- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
En düşük 14 e bile düşmüştü 1 can bile kıymetli fakat şuan ki tablo üzücü Allah korusunVefatlar ne kadar artıyorilk normalleşme sürecinde de vakalar 1500 olmuştu ama vefat bu kadar değildi sanki
Pcr sürüntü testimi oluyor.O daha güvenli değilmi?Ondada o ortamda kaparsam diye korkuyorum
Sadece pcr yapildi
Kan ve bt olsa daha rahat olurdum
Once sabaha kadar bekleyecegim yarin gunduz gozuyle gideyim anlatayim
Yaa çok sevindimTaburcu oldum evdeyim, tüm iyi dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.
Ateşiniz devam ediyor mu?
Negatif olup pozitfe dönenler var.
Ama belki grip oldunuz bunu bilemeyiz. Ya bana biri bisey gönderdi ne kadar doğru bilmiyorum. Olabilir mi bilmiyorum.
Siz hiç test yatırmadınız demi? Inşallah üşütmedir.Ates ara ara oluyordu bu aksam en yuksek degere ulasti biraz dusurdum
Oyle pis huyum varki sarimsagi ancak damardan verebilirsiniz hayatta yiyemem
Geçmiş olsunAtes ara ara oluyordu bu aksam en yuksek degere ulasti biraz dusurdum
Oyle pis huyum varki sarimsagi ancak damardan verebilirsiniz hayatta yiyemem
Siz hiç test yatırmadınız demi? Inşallah üşütmedir.
Çok gecmis olsun.Insallah cabucak toparlar kurtulursunuz.Dikkat ettiginiz halde.bulasmis.Demekki dikkat etmekte.yetmiyor.Bende cok dikkat ediyorum maske dezenteftan mesafe konularinda ama genede korkuyorum.Bir haftadır seminerlerde beraber calistigim ogretmen arkadasimin pozitif oldugunu ogrendim.Gereken mesafeyi hep sagladim amaSaolun, şu anda tat-koku kaybı dışında bir belirtim yok, geçtiğimiz hafta hafif terleme-halsizlik ve eklem ağrıları olunca test yaptırmak istemiştim ama kan testim ve akciğerim temiz çıkınca test yapmamışlardı. Tat koku kaybı o zaman yoktu ama ben yine de şüphelenip izin almıştım işten, zaten birkaç gündür izoleydim. Nereye kadar izin kullanacağım diye bir umut test yaptırmaya gittim bu sefer yokuş yapmadılar teste aldılar beni :) dün akşam test verdim bugün pozitifim. Nereden kaptığım hk bir fikrim yok, yakın çevremde pozitif teşhisli yok ama sanayi bölgesinde çalışıyorum ve işim dolayısıyla çok fabrika geziyordum. Kişisel önlemimize dikkat etsek de çalışmak ve işimizi yapmak durumundaydık sonuçta.
Çok geçmiş olsun, inşallah çarçabuk, ağrısız atlatırsınız. maşallah böyle hafif geçirenler olunca umut oluyor bizlereSaolun arkadaşlar, şükür bir sıkıntım yok çok hafif eklem ağrılarım var ama günlük hayatımı etkileyecek birşey değil. Hani pandemi sürecinde olmasak dikkat bile etmezdim. Tat koku kaybı da uzun sürmeseydi yine dikkat etmezdim çünkü alerjik rinit dolayısıyla çok yaşadığım bir durum.
Elif anladığım kadarıyla aynı şehirdeyiz, dün akşam ani bir kararla test yaptırmaya karar verdim ve beyhekimde sıra beklemeden kalabalığa girmeden testimi yapıp çıktım. Normalde beyhekim kalabalık hastanedir korkarak gitmiştim ama şaşırdım bu kadar kolay olmasına :) belki pazar akşamı olmasının da etkisi vardır, allah korusun inşallah gerek kalmaz ama aklınızda olsun diye yazmak istedim.
Annenize çok geçmiş olsun. Lale hanım size de güç diliyorum.Şükür kendi kendine tuvalete gidebiliyor ama gelip oturunca nefes nefese kalıyor hâla. Ama canı isteyince sohbet ediyor. İştah çok çok az. Gündüz 2 saat sabahtan, öğleden sonra 3 saat derken gece hem öksürük hem tamamladığı uykular yüzünden gece hiç uyumuyoruz. Sabah 4’ü 25 geçeden beri uyuyor şimdi.
Gidişat iyi değil sanırım. Doktor olumlu konuşmuyor. Zaten buradan çıkmamıza da izin vermiyor. Covid bu kadar yaygınken bizi hastanede tutmalarından anlıyorum iyi olmadığını.
Kendisine bir şey söylemiyoruz. Allahım büyüktür, şifa ondadır diyerek sabrediyoruz.
Çok geçmiş olsunYa aslında pek konuşmam bu konuda. Ama açmış oldum işte.
Kan değerlerim aşırı düştü, kan veriliyordu düşün. Aşırı anemi ve aşırı sigara bağımlığı sebep olduğunu düşünüyorum. Bir de maalesef ağır depresyon. Neyse... Allahım herkese acil şifalar versin inşallah.
Benim bulunduğum yer aylarca çok dikkatliydi, pazara çıkmaya başlamıştım, İzmir'den izbanla 65 yaş üstü çok gelmeye başladı son haftalarda ve maske, mesafe kuralini uygulamıyorlar, pazara gitmeyi bıraktım ben de. Uyarınca azar istiyoruz bir de.Ben aylardır pazara gitmiyorum.
Öyle özledim ki...
Evde olmanıza sevindim , geçmiş olsun- Sırt ağrılarım yani virüsün ciğerlere yerleşme ağrıları devam ediyor.
- 1 kat dahi çıksam nefes nefese kalıyorum
- AVM vb noktalara girişte yapılan ateş ölçümlerinin hiç bir işe yaramadığına eminim. Zira belirtileri tamamen değişen bir virüs ortada kol geziyor.
- Bana verilen ilaçlar dün itibari ile bitti, bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum kime ne soracağımı da bilmiyorum
- Bana bir şey olmaz diyenler için keşke ön ve arka odamda kalanların seslerini kayıt edip sizler ile paylaşabilseydim....
- hastaneye yatırılırken odaya nasıl çıkarıldığımı şöyle anlatayım size ; önde bir sağlık görevlisi arkada ve önde 10 metre mesafede güvenlik güçleri. Tüm koridorlarda ki insanları boşalttılar, asansörleri durdurdular. Bu işlemi bir kişi yani ben odama çıkarken yaptılar. Durumun bulaş hızını ve halini siz hayal edin. Kendimi amerikanın en çok aranan katili başka bir hapishaneye nakil ediliyor sandım.
- Yazdıklarımın tamamı gerçektir asla sizi korkutmak için yazmıyorum.
- Korkutmak istemem ama ne yapın ne edin virüsü kendinize bulaştırmayın
hepinize sağlıklı günler dilerim ....
Çok geçmiş olsun bizi habersiz birakmayinArkadaşlar an itibariyle ben de pozitif olduğumu öğrendim, dün şüphelenip test yaptırmıştım. Sağlık ekibi geldi eve 14 dün çıkma dediler ve gittiler :) bi numara bıraktılar orayı arayıp ilaçla ilgili görüşecekmişim. Şimdi benim test tarihi bugün, karantina bugünden itibaren 14 gün mü sürecek? Bitiminde test de yapmıyorlarmış herhalde
oturup
Çok gecmis olsun.Insallah cabucak toparlar kurtulursunuz.Dikkat ettiginiz halde.bulasmis.Demekki dikkat etmekte.yetmiyor.Bende cok dikkat ediyorum maske dezenteftan mesafe konularinda ama genede korkuyorum.Bir haftadır seminerlerde beraber calistigim ogretmen arkadasimin pozitif oldugunu ogrendim.Gereken mesafeyi hep sagladim ama
dikkatte etsek bulas gucu cok yuksek bu virusun heran her sey olabilir demeye basladim artik.Allah sifasini versin tum hastalara
Çok geçmiş olsun, inşallah çarçabuk, ağrısız atlatırsınız. maşallah böyle hafif geçirenler olunca umut oluyor bizlere
Saolun arkadaşlar. Dikkat ediyordum etmesine daha doğrusu düğün cenazelere ve gereksiz kalabalık ortamlara girmezdim ve sağda solda keyfi olarak gezmezdim ama işe mecbur gitmek zorundayım ve sanayi bölgesinde çalışıyorum, büyük fabrikaları geziyorum ve insanlarla yüzyüze gelmek durumundayım işim dolayısıyla (maske ve mesafeye dikkat ediyoruz ama herkesi de kendimden 2 metre ötemde tutmak mümkün olmadı). Bir de pandemiden önce başlayıp hazirana kadar ara verdiğim ama devam etmek zorunda olduğum diş tedavim vardı ve son 10 günde 2-3 sefer gittim. Özel klinik ve çok dikkat ediyorlar ama risk sonuçta. Ben tamamen izole edildim yani.Çok geçmiş olsun bizi habersiz birakmayin
Hekim değilim bu konuda bilgim çok kısıtlı sadece duyduklarıma göre Covid kanda pıhtılaşmaya neden oluyormuş ve coraspin içmeyi öneriyorlarmış, doktorunuza danışın. Ayrıca hastalık kalp kası dahil vücuttaki kasları etkiliyormuş. İyileştikten sonra da bir - bir buçuk ay spor yapmayın deniyor. Umarım çabuk ve sorunsuz bir şekilde atlatır, eski sağlığınıza kavuşursunuz.Kızlar ben de tedavide kullanılan ilaçların yan etkisinden korkuyorum yapıhtılaşma yapıyormuş kalbe zarar veriyor falan diyorlar ne derece doğru bilgisi olan var mı? henüz 35 yaşında bile olmayan bir iş arkadaşımız geçenlerde kalp krizi geçirerek vefat etti ve yakın zamanda covid tedavisi görmüş o da, onun gencecik ve ani ölümü çok etkiledi beni. Onu duyunca daha çok korkmaya başladım, bi yandan da düşünüyorum sadece bir kutu ilaç bu etkileri gösterebiliyor mu hayatı boyunca avuç avuç ilaç içenler var sonuçta
Ah çok teşekkür ediyorum.Annenize çok geçmiş olsun. Lale hanım size de güç diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?