bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben herkese bt çekiliyo sanıyordum iyi bari korkarım ben zaten tomografiden falan

Sizin için sevindim bu süreci sağlıkla atlattığınız için
Açıkçası röntgen ile tomografinin farkını bilmiyorum :)) tomografi daha mı detaylı?
Çok teşekkür ederim herkes için kazasız belasız geçsin inşallah bu süreç

Açıkçası röntgen ile tomografinin farkını bilmiyorum :)) tomografi daha mı detaylı?
Çok teşekkür ederim herkes için kazasız belasız geçsin inşallah bu süreç
Evet tomografi daha detaylı yalnız doktorlar emar yerine tomografi tercih ediyorlar koronada onu anlamış değilim bi öğreneyim onu da

Benim eşim negatif çıktığı için yaptırmadım ben ama dün yine grip gibiydi. Coronadan hep panik halindeyim. Biz özel büyükşehir hastanesinde kan ve rontgene 300 tl ye yakın verdik. Beyhekim hastanesinde test 12 saat olmadan çıktı. 3 güne çıkan da oluyormuş.

Vefatlar ne kadar artıyor ilk normalleşme sürecinde de vakalar 1500 olmuştu ama vefat bu kadar değildi sanki
Ben geçen toplu veren bir yerde buldum,baktım nisanda 127ye kadar çıkmış

Şuandaki sayılar bence doğru değil ölüm sebeplerine korona yerine kalp krizi falan yazıyorlarmış ekonomiyle alakalı büyük ihtimal instagramda bakanın sayfasındaki yorumları okuyunca inanılmaz korktum

yok yok anladım Elif ama işte bilgi veren de yok ama ilaç kullanımı bu kadarmış : ) ama gelip negatife döndümü test yapacaklar mı bilmiyorum gibi ... bunu kastetmiştim : )
Öncelikle çok geçmiş olsun, tamamen iyileşip eski sağlığınıza kavusursunuz inşallah..

Ben de bugun okulda mahalle denetim ekibine seçildim, karantınadakı hastaları takip edicem hergun arayıp gidebildiğim evlere gidicem.. Acaba grupta bu görevi yapan birileri var mı? Size de denetim ekibi geliyor mu merak ettim ?

Pik yaptığı sıralar 130ları gördük diye hatırlıyorum ama sonra düşmüştü vefatlar. Mayısla birlikte vaka sayıları da 1000 altında seyretmeye başlamıştı. Ardından 1 haziran ile yeniden 1500lere çıkmıştı vakalar ama ölümler şimdiki oranda artmamıştı haziranda.

Merhaba..
Cuma aksami bas agrisi sirt agrisi ve bir kac gundur suren gece kuru oksuruk belirtileriyle test yaptirdim. Arkadasim tat koku kaybi ve grip ile gitti negatif geldi bende hem kendi belirtilerim hem arkadasimdan korkarak gittim arkadasim iyilesti tat koku hala yok
Ben bas agrisi bulanti ve kusma ile basetmeye calisiyorum ateslenmeye baslasim 38e dayandi nasil bir yol izlemeliyim negatif gelip sonra pozitif olabilirmi test hatali olabilirmi

Geçmiş olsun öncelikle. Test hatası hk çok bilgim yok ama belirtileriniz covidle uyumlu tekrar test yaptırın bence içiniz de rahat eder hem

Geçmiş olsun öncelikle. Test hatası hk çok bilgim yok ama belirtileriniz covidle uyumlu tekrar test yaptırın bence içiniz de rahat eder hem

Ondada o ortamda kaparsam diye korkuyorum
Sadece pcr yapildi
Kan ve bt olsa daha rahat olurdum
Once sabaha kadar bekleyecegim yarin gunduz gozuyle gideyim anlatayim

Testi negatif çıkıp aslında kovid olan tanıdığım oldu. Doktor akciğer emar sonucu korona ile uyumlu olduğu için tedaviye başlamıştı

Testi negatif çıkıp aslında kovid olan tanıdığım oldu. Doktor akciğer emar sonucu korona ile uyumlu olduğu için tedaviye başlamıştı

Gercektenmi
Ya cok zor birsey cunku vesvesemi diyorsunuz kimse inanmiyor
Oksuruk fln pek kalmado durup dururken akcigere bakarlarmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…