Oncelikle gecmis olsun. Insan basina gelmeyince kendine pek yakistiramiyor bu hastaligi.. Yakalanmaktan ne kadar korkarsa korksun icinden bir ses bana birsey olmaz diyor. Test sonucun negatif bile olsa belirtiler burdayim diyor. Gerci bu oyle sinsi bir virus ki testleri bile guvenilir degil. Arkadaslarin anlattigi hastalardan biliyorum. Neyse, korkutmak gibi olmasin simdi. Herkeste farkli etki, farkli sonuc veriyor. Umarim kolayca atlatanlardan olursun.Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
Geçen Cumartesi çok sevdiğim bir dostumun, Pazar günü de bizim düğünümüz vardı.
Ben durumu bizim arkadaş grubu ile paylaşınca bir tanesi yumurtladı X ler balayının ikinci günü apar topar geri döndü. Gelin ve tüm sülalesine covid teşhisi kondu. Damat tarafı temiz : ) Ben düğün fotosunda damada sarıldım ama eşim geline sarıldı : (
Dahiliye doktoru beni görünce sen tekerlekli sandalye ile buraya gelecek adam mısın dedi ve ben ilk kez orada çıkarmaya da başladım.
Hemen yatışım verildi. Kanlar alındı, serum bitince de Akciğer Tomosu mu MR mı ne haltsa o çekildi.
Sonuçları beklediğimiz o saatleri tarif dahi edemem. Hastane özel hastane pandemi hastanesi değil günlük yatış odasını kabul etmek istemeyen personel mi diyeyim size, damar yolu açarken nefes almayan hemşiremi artık hangi birini anlatayım.
bu arada bizim düğünde de aynı şekilde kız tarafı yıkılıyor, dedelerine kadar hepsi bendeki belirtiler ile yanı şekilde hasta.
bizde dedik ki diğer düğünden virüsü aldık bizim düğünde bir güzel dağıttık....
sonuç ben temiz çıktım, kanda ki değerler maalesef karaciğer enzimlerinin sapıtmış olduğu yönünde. Normalde düşük olan şeker değeri normalin 3 katı çıktı.
Her ne ise size aman diyeyim o beklenen saatlerde ömrünüzden ömür gidiyor.
bu arada hastanelerde yer var diyen yalan söylüyor, buradan yazıyorum. Eğer solunum zorluğu çekmiyorsanız asla sizi hastaneye yatırmıyorlar. Araba kullanacak durumda değildim sabah ambulas çağıramadık. 184 numaralı hat tamamen saçmalık.
geçmiş olsun ...
Ascorbic acid ile C vitamin ayni sey. Dozaj uygun mu bilemem, eczaciya sormali. D vitamini icin de.. Ben D3 2000 IU (50 mcg) aliyorum her gun. Bende zaten eksik oldugu icin doktor yazmisti, iki yil sonra almaya basladim corona korkusuna..c vitamini yerine bir kimya firmasından askorbik asit aldım ben, o da c vitamini, hastayken sabah akşam günde 2 çay kaşığı, normal zamanda kendi hazırladığım 1 litre meyve suyuna 1 çay kaşığı şeklinde kullanıyorum, ailecek herkesin c vitamini aldığından emin oluyorum.
d vitaminine henüz başlamadık, oğlumun ocean d3 d vitamini acaba biz de kullansak olur mu? bilgisi olan var mı? kan testi yaptırmamız lazım ama hastanelere gitmekten korkuyoruz,
bir de testlerin güvenilirliği %40-50. Bana göre birisine gerçekten pozitif veya negatif denmesi için en az 3 test yapılması lazım ama yapmıyorlar. Eşimin abisinin işyerinde covif pozitif çıkan birisi olmuş. O konuda da tedirginim, pozitif çıkan adam çok normalmiş, hasta değilmiş. piyasa yanlış negatif, yanlış pozitiflerle dolu. Köyde halamın oğlu covidin tüm belirtilerini fazlasıyla yaşıyor, 3 kere test yapılsın diye hastaneye gitmişler, test yapmayıp eve göndermişler. Yani bence en az 3 test yapılması gerekiyor ama değil 3, 1 tanesini bile zor yapıyorlar. Eşimin üç arkadaşı evde karantinada. Dokuz eylül hastanesine gitmişler, kendinizi karantiya alın, belirti yoksa test yapamayız demişler
Ben arkadaşımın adını vermiştim temaslıyız diye, o da 14 gün karantinaya alındı (sadece kendisi, eşi çocukları değil). Test yapmadılar, belirti olursa test yapılacakmış.Hanimlar size bir sey danışacağım.Şimdi ben covid testi pozitif cikan ogretmen arkadasimla temasliyim .Hal böyle olunca bana ve arkadaslarima müdürümüz sizi saglik bakanligindan arayacaklar vs dedi.Kendisinin de bir bildigi yok.Bu temaslilar icin prosedur nasil oluyor bilen var mı acaba?
Hanimlar size bir sey danışacağım.Şimdi ben covid testi pozitif cikan ogretmen arkadasimla temasliyim .Hal böyle olunca bana ve arkadaslarima müdürümüz sizi saglik bakanligindan arayacaklar vs dedi.Kendisinin de bir bildigi yok.Bu temaslilar icin prosedur nasil oluyor bilen var mı acaba?
c vitamini yerine bir kimya firmasından askorbik asit aldım ben, o da c vitamini, hastayken sabah akşam günde 2 çay kaşığı, normal zamanda kendi hazırladığım 1 litre meyve suyuna 1 çay kaşığı şeklinde kullanıyorum, ailecek herkesin c vitamini aldığından emin oluyorum.
d vitaminine henüz başlamadık, oğlumun ocean d3 d vitamini acaba biz de kullansak olur mu? bilgisi olan var mı? kan testi yaptırmamız lazım ama hastanelere gitmekten korkuyoruz,
bir de testlerin güvenilirliği %40-50. Bana göre birisine gerçekten pozitif veya negatif denmesi için en az 3 test yapılması lazım ama yapmıyorlar. Eşimin abisinin işyerinde covif pozitif çıkan birisi olmuş. O konuda da tedirginim, pozitif çıkan adam çok normalmiş, hasta değilmiş. piyasa yanlış negatif, yanlış pozitiflerle dolu. Köyde halamın oğlu covidin tüm belirtilerini fazlasıyla yaşıyor, 3 kere test yapılsın diye hastaneye gitmişler, test yapmayıp eve göndermişler. Yani bence en az 3 test yapılması gerekiyor ama değil 3, 1 tanesini bile zor yapıyorlar. Eşimin üç arkadaşı evde karantinada. Dokuz eylül hastanesine gitmişler, kendinizi karantiya alın, belirti yoksa test yapamayız demişler
Teşekkür ederim bilgilendirme için bende aslinda sizin dediginkz sekilde olacak diye duydum ailede sadece ben karantinada olacagim seklinde yani,demekki doğruymuş.Ben arkadaşımın adını vermiştim temaslıyız diye, o da 14 gün karantinaya alındı (sadece kendisi, eşi çocukları değil). Test yapmadılar, belirti olursa test yapılacakmış.
Teşekkür ederim bizi arayacaklarini soylediler ama sizi aramamislar cok enteresan.Bakalim beni ne bekliyor belkide aramayacaklar.Yasayarak ogrenecegiz demekki.Beni kimse aramadı. Öğretmen değilim ama bir kurum da çalışıyorum. Genelde haftada bir kişi odada pozitif çıkıyor haliyle aynı odada olduğumuz için temas kaçınılmaz oluyor ama ne test yaptılar nede temaslı kim var diye soruldu.
Yukarıda okuduklarımdan sonra bu fotoğraflarla kapanış için teşekkürler gülGünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, kırmızı ve beyaz güller, bir yasemin çiçeği ile zambakgillerden ismini bilmediğim bu sarı kırmızı çiçeği ve de bahçeden kedilerim Tarçın ve Gözdeyi gönderiyorum. Gününüzün iyi geçmesi dileği ile sevgiler
Eki Görüntüle 2684027 Eki Görüntüle 2684028 Eki Görüntüle 2684029 Eki Görüntüle 2684030 Eki Görüntüle 2684032 Eki Görüntüle 2684033
Bildiğim kadarıyla şuan için yapılan bir şey yok 14 gün izole olmanızı isteyebilirler eniştem covidden hastanede yattığı halde evdeki temaslılara test yapılmamıştı sonradan onların da şikayetleri başlayınca evde tedavi altına alındılarHanimlar size bir sey danışacağım.Şimdi ben covid testi pozitif cikan ogretmen arkadasimla temasliyim .Hal böyle olunca bana ve arkadaslarima müdürümüz sizi saglik bakanligindan arayacaklar vs dedi.Kendisinin de bir bildigi yok.Bu temaslilar icin prosedur nasil oluyor bilen var mı acaba?
çok geçmiş olsun- Sırt ağrılarım yani virüsün ciğerlere yerleşme ağrıları devam ediyor.
- 1 kat dahi çıksam nefes nefese kalıyorum
- AVM vb noktalara girişte yapılan ateş ölçümlerinin hiç bir işe yaramadığına eminim. Zira belirtileri tamamen değişen bir virüs ortada kol geziyor.
- Bana verilen ilaçlar dün itibari ile bitti, bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum kime ne soracağımı da bilmiyorum
- Bana bir şey olmaz diyenler için keşke ön ve arka odamda kalanların seslerini kayıt edip sizler ile paylaşabilseydim....
- hastaneye yatırılırken odaya nasıl çıkarıldığımı şöyle anlatayım size ; önde bir sağlık görevlisi arkada ve önde 10 metre mesafede güvenlik güçleri. Tüm koridorlarda ki insanları boşalttılar, asansörleri durdurdular. Bu işlemi bir kişi yani ben odama çıkarken yaptılar. Durumun bulaş hızını ve halini siz hayal edin. Kendimi amerikanın en çok aranan katili başka bir hapishaneye nakil ediliyor sandım.
- Yazdıklarımın tamamı gerçektir asla sizi korkutmak için yazmıyorum.
- Korkutmak istemem ama ne yapın ne edin virüsü kendinize bulaştırmayın
hepinize sağlıklı günler dilerim ....
İnsanlara nefretle bakar oldum artık, bu nasıl bir rahatlık. Az önce haberde okudum 2 haftada korona'dan tam 12 doktor vefat etmiş. Yazık değil mi bu insanlara, sağlık çalışanlarının hakkını nasıl ödeyeceğiz, bir tarafta vatandaşlar için 7/24 çalışan sağlık çalışanları ölüyor bir tarafta halk hâlâ pozitif vakayla yemek yiyor, düğüne,AVM'ye, tatile gidiyor, maskesini burnuna kadar takma zahmetini bile göstermiyor. Çok yazık, hem sağlık çalışanları hem de bilinçli, dikkatli insanlar adına çok ama çok üzgünüm.Arkadaşlar, evde bir kişi temaslı olup test yapılınca( henüz test sonucu çıkmamış ) diğer ev halkına karantina uygulanmıyor mu?
Delireceğim sinirden, komşumuz karantinada test sonucunu bekliyor ama pozitif belirtileri veriyor. Eşi ve çocukları sürekli dışarda, diğer komşularla her akşam çay kahve muhabbetindeler.
bu şekilde bu virüsün gerçekten bitmesine imkan yok. Çok sinirliyim, artık hepsi hastalanıp günlerini görürler inşallah demeye Başladım.
onların yüzünden biz karantinaya girdik yeniden. Günlük yarım saat çocukları indiriyordum bahçeye artık onu da yapmıyorum.
Diğer komşular hiç mi korkmuyor anlamadım, aynı masada yemek yiyorlar sürekli, hepsi çoluk çocuk sahibi insanlar. Şikayet etsem sonuç alınmıyor sanırım onlara karantina verilmediği için.
Üst üste iki veya üç testi pozitif çikan insanlar varMerhaba
Oncelikle hasta olanlara acil sifalar dilerim.
Bir yakınımız covid geçirdi. Yarın 21 gün oluyor. 14. Gunden sonra karantinaniz bitti denildi. Hicbir test yapilmadi negatif olduguna dair.
Gorusmek istiyorlar bir emanetlerini almak icin. Artik bulaşıcılık gecmis midir sizce?
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Cok yakinimiz kirmadan söyleyeceğim.Üst üste iki veya üç testi pozitif çikan insanlar var
Ama artık 2.test yapilmiyor ne yazık ki
Sizin yerinizde olsam görüşmek yerine emanetleri neyse evlerine kapilarina bırakıp dönerdim
Ne güzel böyle devletimiz ilgileniyorsa yasakların da geleceğini sanmıyorum bakanın sayfasında yasaklar gelmeli diye millet bas bas bağırıyor ama şuan iflas eden firmalar dolu bilmiyorum ekonomi hiç iyiye gitmiyor altın bir hafta da 10 TL artmış çeyrek olmuş 766 kendi önlemimizi kendimiz alıcaz sanırım devlet devlet diyoruz da nereye kadar kolay değil insanlar önlemini almıyor ki az önce TV de gördüm Murat Yıldırım ünlüyü görenler fotoğraf çektirmek için saldırıyor adam maskeli halde hayır diyemedi diğerlerinde bi tanesinde bile maske yok düğünlere gelince öyle 1 saat falan sürmüyor herkes bilsin öyle gitsin en yakınımda biri gitti 3.5 saat eğlendik dedi senin msjın altında da eklemek istediklerimi ekledim kusura bakma canım inşallah tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuzBugün eve polis geldi benim :)) denetliyolarmış böyle yine ara ara geleceğiz dedi. Dışarı çıkmanın cezası hk bilgi verdi, bir ihtiyacınız var mı diye sordu. Alışveriş vs ihtiyaçlar için vefa grubumu mu bişey varmış onların telefonunu verecekti gerek yok diye almadım. İşleri zaten zor sıcakta bütün gün böyle geziyorlarsa (sağlık ekibi de test sonucu daha enabıza düşmeden çat diye gelmişti), bir de ben meşgul etmek istemedim eş dost var nasılsa sağolsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?