bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Balıkları görünce evdeki akvaryumumuz aklıma geldi keşke kaldırtmasaydım şimdi onu izlemek iyi gelirdi ne bilcem böyle hep evde oturacağımı eşime de çok kızmıştım ne bu böyle kocaman diye izlerken iyi ama diyordu

Fotoğrafları çektiğin hangi şehir canım?

Arkadaşlar an itibariyle ben de pozitif olduğumu öğrendim, dün şüphelenip test yaptırmıştım. Sağlık ekibi geldi eve 14 dün çıkma dediler ve gittiler :) bi numara bıraktılar orayı arayıp ilaçla ilgili görüşecekmişim. Şimdi benim test tarihi bugün, karantina bugünden itibaren 14 gün mü sürecek? Bitiminde test de yapmıyorlarmış herhalde

Ağır depresyonu nasıl atlattınız Lale abla bu dönemi depresyon olmadan atlatırız inşallah hep evde dışarı çıksak korkarak
Biraz tedavi, biraz işe sarılma, biraz dine yönelme, biraz spor, bolca kendini telkin.
Geçecek bugünler de inşallah.

Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınız şikayetleriniz nelerdi nerede bulaştığına dair tahmininiz var mı kusura bakmayın çok soru sordum

Çok geçmiş olsun baya zaman olmuş teşhis konulalı dikkat edin tedavinizi aksatmayın
Çok teşekkür ederim.
Sürekli tedavideyim zaten.
Kendime de hep dikkat ederim, fiziksel ve psikolojik olarak sağlığımı çok önemsiyorum.
O sorumsuz dönemim çok geride kaldı çok şükür.

Ah kıyamam çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Kolaylıkla atlatmanı diliyorum.
Kendine dikkat et.
Dualarımdasın, bundan sonra söz!

Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınız şikayetleriniz nelerdi nerede bulaştığına dair tahmininiz var mı kusura bakmayın çok soru sordum
Saolun, şu anda tat-koku kaybı dışında bir belirtim yok, geçtiğimiz hafta hafif terleme-halsizlik ve eklem ağrıları olunca test yaptırmak istemiştim ama kan testim ve akciğerim temiz çıkınca test yapmamışlardı. Tat koku kaybı o zaman yoktu ama ben yine de şüphelenip izin almıştım işten, zaten birkaç gündür izoleydim. Nereye kadar izin kullanacağım diye bir umut test yaptırmaya gittim bu sefer yokuş yapmadılar teste aldılar beni :) dün akşam test verdim bugün pozitifim. Nereden kaptığım hk bir fikrim yok, yakın çevremde pozitif teşhisli yok ama sanayi bölgesinde çalışıyorum ve işim dolayısıyla çok fabrika geziyordum. Kişisel önlemimize dikkat etsek de çalışmak ve işimizi yapmak durumundaydık sonuçta.

Naçizane birkaç öneride bulunayım yeri gelmişken.
Bol bol sıvı tüketmek zaten ilk kural.
Bunun yanında probiyotik takviye etmelisiniz, kefir bağışıklık için oldukça faydalı.
Çorbalara ilikli kemik, tavuk ve et suyu mutlaka kullanın.
Sarımsak soğan bolca tüketin.
Propolis takviyesi kullanmaya çalışın. Hatta mümkünse c vitamini ve çinko takviyesi de alın akut hastalık esnasında. Ben pandemi başından beri her gün 2bin kişinin çalıştığı yerlere girip çıkan eşime ara ara betaglukan+c vitamini+çinko üçlüsü olan bir takviye veriyorum.
Ekinezya ve adaçayı enfeksiyon konusunda benim şifasına inandığım bitkiler.
Bir diğer konu olan karaciğer için yarım çay kaşığı zerdecal, çok az karabiber ve sıcak suyla hazırlanan çay oldukça iyi gelecektir. Ayrıca bol bol enginar tüketmeniz çok faydalı olur.
Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.

Evet çok doğru işinizi de yapmak durumundasınız neyse ki erken önlemi almışsınız tebrik ederim keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa bulaşma sayısı az olmuştur en azından inşallah kısa sürede atlatırsınız.

Şu dediğiniz betaglukan vitamin üçlüsü markası nedir rica etsem eşim de çok kalabalık bir yerde çalışıyor korkuyorum bulaşmasından

Çok geçmiş olsun psikolojik olarak nasılsınız peki
Sağlık durumunuz iyi anlattığınıza göre maşallah

Ağır depresyonu nasıl atlattınız Lale abla bu dönemi depresyon olmadan atlatırız inşallah hep evde dışarı çıksak korkarak
Zaman zaman bunaltım artıyor.
Geçmiş olsunTez atlatın inş

Çok geçmiş olsun psikolojik olarak nasılsınız peki
Sağlık durumunuz iyi anlattığınıza göre maşallah
Zaman zaman bunaltım artıyor.

Geçmiş olsunTez atlatın inş
Saolun arkadaşlar, şükür bir sıkıntım yok çok hafif eklem ağrılarım var ama günlük hayatımı etkileyecek birşey değil. Hani pandemi sürecinde olmasak dikkat bile etmezdim. Tat koku kaybı da uzun sürmeseydi yine dikkat etmezdim çünkü alerjik rinit dolayısıyla çok yaşadığım bir durum.

Elif anladığım kadarıyla aynı şehirdeyiz, dün akşam ani bir kararla test yaptırmaya karar verdim ve beyhekimde sıra beklemeden kalabalığa girmeden testimi yapıp çıktım. Normalde beyhekim kalabalık hastanedir korkarak gitmiştim ama şaşırdım bu kadar kolay olmasına :) belki pazar akşamı olmasının da etkisi vardır, allah korusun inşallah gerek kalmaz ama aklınızda olsun diye yazmak istedim.

Akciğere tomografi ile mi bakıldı rontgen mi

Pazar akşamı ya ondandır millet düğünde

Aaa ölemi.Testi kolay yaptırmanıza sevindim.Geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…