bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Coraspin alacağım zaten inşallah, dozu da yüksek değilmiş sanırım benim arkadaş da alıyor. Ne menem bişeye bulaştık dünya olarak böyle :))

Günaydın sevgili dostlarım, Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, beyaz yer minesi çiçekleri, kırmızı gül goncaları ve bir yasemin çiçeği ile kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Çok geçmiş olsun, umarım hep böyle seyreder de hafif bir şekilde atlatırsınız. Kan pıhtılaşması, ilaç yan etkisi gibi şeyleri şimdilik düşünmemeye çalışın, stres de bağışıklığı etkiliyor, sapasağlam çıkarsınız inşallah bu süreçten.

Çok teşekkür ederim, haklısınız aslında, test yaptırmasam pozitif olduğumu anlamayacaktım bile dolayısıyla düşünmeyecektim de. İnşallah şimdiki gibi hafif seyreder. İlaç kullanılmaması nedeniyle daha ağırlaşmaktansa ilaç tedavisi almak daha evladır dedim içtim bir avuç hapı

Canım normalde kullanılan ilaçlar mı bunlar? Piyasada dediğin gibi sürekli tüketilen haplar mı? Ne verdiler?

Ateşin var mı?

Canım normalde kullanılan ilaçlar mı bunlar? Piyasada dediğin gibi sürekli tüketilen haplar mı? Ne verdiler?

Ateşin var mı?
Sıtma ilacı ve favipiravir verdiler. Sürekli kullanılan ilaçlar değil hatta şu anda bildiğim kadarıyla covid dışında doktorların reçete ettiği ilaçlar değiller. Sıtma ilacı bazı romatizmal hastalıklarda kullanılıyormuş, öbürü ise zaten son 5-6 yılda piyasaya çıkmış, antiviralmiş.

Şükür ağrım sızım ateşim yok samsonum.

Canım, yok mu ailecek bildiğin, tanıdığın güvendiğin bir doktor. Bir konuşup fikir alsanız?

Seni endişe ettirmek istemem, benim de ilçaların artısını eksisini teraziye koyacak bir bilgim yok elbette, ama bir sürü insan hiç farkında bile olmadan atlatıyorsa, ne bileyim... sen nasıl bir risk gurubundasın ki.. off, varsa tanıdığın bi danış bence ya.

Sonuçta bu ilaçlar da bir nevi deneme yanılmayla kullanılıyor, tedavi prosedürü marttan bu yana çok değişti zaten aa bu ilaç tam olmadı deyip değiştiriyorlar falan :)) evet ilaçları bilmiyoruz ama bu virüsü de bilmiyoruz, virüsün ilerideki muhtemel etkilerine maruz kalmayım diye yan etkileri göze alıp içtim gitsin artık, allaha emanetiz napalım serde deney faresi olmak da varmış :)) şükür şu an iyim ama ciğerlerime falan da inmesinden korktum.

Kuzenim işyerindeki arkadaşına Covid teşhisi konduğu için gidip tahlil ve röntgen gibi gerekli tetkikleri yaptırdı sonucu iyi olmasına rağmen sonuçlar çıkana kadar bi ilaç vermişler nolur nolmaz dedi ve içti ilacı ben de gittiğimde sonucum çıkana kadar bi tablet ilaç verdiler ama korktum sonuç çıkmadan içmedim

Ben hastalıklarda kolay kolay ilaç içmem sevmem de zaten ama bu farklı bir durum diye düşündüğümden kullandım. Doktorculuk oynamanın zamanı değil dedim, keşke anam babam grip falan olsaydı yüzüne bakmazdım ilaçların :)) Allah korusun inşallah hepimizi.

Amin inşallah önceden ben de ilaç içmezdim mecbura kalmadıkça ağrı kesici bile içmezdim şimdi panikatak anksiyete hastası oldum içmek zorundayım resmen hastalıkları gerçekmiş gibi yaşıyorum geçen 1.5 ay doktor kontrolünde bıraktım korona da üstüne eklenince yine nüksetti Allah kimseyi sağlıkla sevdikleriyle imtihan etmesin zor

Cok geçmiş olsun inanın çok haklısınız

Hanimlar size bir sey danışacağım.Şimdi ben covid testi pozitif cikan ogretmen arkadasimla temasliyim .Hal böyle olunca bana ve arkadaslarima müdürümüz sizi saglik bakanligindan arayacaklar vs dedi.Kendisinin de bir bildigi yok.Bu temaslilar icin prosedur nasil oluyor bilen var mı acaba?

Mrb arkadaslar bizim aileden korona olan iki kişi oldu ben temaslıydım normal olarka hic evden çıkmayan sadece ailemle görüşen biriydim ama boyle birsey oldu ben psikoljik mi bilmiyorum bir kac gun ateşim olsu ama en fazla 37.5 flan testte yaptırdım negatif cıktı ondan sonra ki gece cam acıktı üşüttüm ve grip oldum şimdi ne koku ne tat alabiliyorum ateşim flan yok sizce tekrar test yaptirmalimiyim?

Yaptirabiliyorsaniz evet koku ve tat alamamaniz pozitif olduğunuzu gösteriyor negatif çıkıp sonra pozitif olan çok kişi var kazen de ilk negatif sonra pozitif oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…