Sakin olun size birsey demedimYahu beni niye alintiliyorsunuz yapmayan benmiyim neyi ne kadar dusundugumu bilemezsiniz nolur biraz sakin ben sevindigim birseyi yazdim size birsey demedim
Benim esim ilk vaka aciklandigi gun ucretsiz izne zorlandi izindeyken ucretsize cevrildi bir isi ve bir sektoru yok en az 1.5 yilda toparlanir kime neyin tepkisini veriyorsunuz
Oyle ise bile sasirmam.Twitter'de dolanan bir sağlık çalışanın vaka sayısı binleri buldu konuşması ile alakalı.
Umre işi mahvetti süreci diyor.
2021 bebek isimleriAy Çin'de de boşanma oranları artmış ya hahassjsjs. Mehmet Öz bol bol seks yapmayı önermiş
Sakin olun size birsey demedimminnos bi sitemdi ama size degil
Virüs filmin adı28 days later mi? O film korkunçtu ya. Sokaklar bombos felan..
Bende bulamadımBiri link atabilirmi bende cok merak ettim vakâlarla mi ilgili bu video
Böyle bir şey var sosyal medyada. Annemin kronik hastalıkları var korkudan ölüyoruz.
Kim ne kadar önlem alabilir ki? Bir yere kadar anca.İngilterenin doğal bağışıklık kazansınlar açıklamasından farklı gelmedi bana. Onlar açık söylediler bunlar üstü kapalı. Umarım herkes kendi önlemini alır diyeceğim ama çalışanlar ne yapacak?
AVM olmadığınız için öneminiz yok sizin. Ödemelerinizi yapamayabilirsiniz, iflas edebilirsiniz falan sorun değil. AVM olsaydınız başkaydı. Eğlence mekanlarında insanlar bir araya geliyor ama AVMde 1,5 metre mesafeyi koruyabiliyor çünkü hıhım evet.Bu amerikanin oyunu arkadasim alkol coronayi oldururdu ama izin vermediler biz makarna yiyip savasicaz hand wash insallah :))
Aracısı domuz.Uygun bir araci konak bulmak da zaman aliyor. En basta direkt insana geçebildigini düşünmüyorum.
Artış mutlaka olacak kendinizi yıpratmayındua edelim normal kişiler arasında yayılmasın. Şuan yurtdışı teması ve sağlıkçılar temaslı karantinalılar arasında dönüyor virüs ..
İkiz erkek ve kız ismi önerisi de benden: Karan Tina2021 bebek isimleri
Coronacan
Coronasu
Ne bu açılmadı bende?
Sayi binlerce deniliyor , sehir ısimlerini söylendi, allah yardim etsin. Suanda kimde ne var bilmiyoruz herkes geziyor
12 Maymun u da izleyin tavsiye ederim izlenmediysenizVirüs filmin adı
İyi hatırlattın 28 gün sonrayı da izleyeyim
Okullar hiç acilmayip yaz tatiliyle birlesebilirmis
Benim anlamadigim şu bu Çin yılan yarasa vb şeyleri önceden de yiyordu bu virüs neden önceden bulasmadı?
Tik tok denilen uygulamada ünlü olmak için klozeti yalayanlar varmış. Güya virüse meydan okuyorlar (!) aklını sevdiklerim...
İkiz doğurasım geldi bu yılın şerefineİkiz erkek ve kız ismi önerisi de benden: Karan Tina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?