bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sakin olun size birsey demedim minnos bi sitemdi ama size degil

Kim ne kadar önlem alabilir ki? Bir yere kadar anca.
Dediğin gibi hasta olan olacak artık, kader kısmet diyeceğiz.
Bugün bile evinde durmayanlar bu açıklamalardan sonra hiç durmaz.

Bu amerikanin oyunu arkadasim alkol coronayi oldururdu ama izin vermediler biz makarna yiyip savasicaz hand wash insallah :))
AVM olmadığınız için öneminiz yok sizin. Ödemelerinizi yapamayabilirsiniz, iflas edebilirsiniz falan sorun değil. AVM olsaydınız başkaydı. Eğlence mekanlarında insanlar bir araya geliyor ama AVMde 1,5 metre mesafeyi koruyabiliyor çünkü hıhım evet.

Sayi binlerce deniliyor , sehir ısimlerini söylendi, allah yardim etsin. Suanda kimde ne var bilmiyoruz herkes geziyor

Uygun bir araci konak bulmak da zaman aliyor. En basta direkt insana geçebildigini düşünmüyorum.
Aracısı domuz.
İnsanla benzer bir geni varmış.
Ortak yerde yaşadıkları kanatlilardan ya da diğer hayvanlardan domuzlara; domuzlardan da insanlara geçiş oluyor.
Çin in bu hayvan pazarında da hepsi mevcutmus.
Kesilenler, canlılar, hijyenik olmayan ortamda iç içe yani.
Biyologlar varsa daha iyi anlatabilir durumu aslında.

Vallahi asabım bozuldu. Ne kadar eve tıkılacağız, ne kadar tecritte olacağız belli değil. Böyle kontrolsüz bırakılırsa iyice artacak vakalar.

Artış mutlaka olacak kendinizi yıpratmayın dua edelim normal kişiler arasında yayılmasın. Şuan yurtdışı teması ve sağlıkçılar temaslı karantinalılar arasında dönüyor virüs ..

Onlarada birsey olmasin insallah. Rabbim sevdiklerimizle sınamasin hicbirimizi

lgs ile ilgili birşey söyledi mi?
dinleyemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…