bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızım okula gitmeyi çok istiyor çok üzülüyorum salgın küçücük yavrumun hayatını bile etkiledi nasıl bi dünyaya çocuk getirdim bi de küçük bebeğim var
ister tabi ki çocuğun ilk okul deneyimi.okuma yazma öğrenmek ister arkadaş ister .on da renkli süslü defter çanta suluk hevesi vardır ama içinde kaldı işte yavrunun maalesef 1 lere ayrı üzülüyorum ben.

hele bir kayitlae bitsin paralar toplansin okullar heybelerini doldursun acmaktan vazgecerler sonra bence.
egitim cocuklarin durumu vs umurlarindami sizce?
Bugün bildiğimiz devlet okuluna kayıt yaptırdım 100 tl para ve 2 top A4 kağıdı istediler okul girişinde dezenfektan gördüm elime sıkayım dedim boşmuş meğer anca milleti dolandırsınlar

Çoğu özel okul 1. ve 8. sınıfları başlattı bile maalesef(maalesef diyorum çünkü eğitimde fırsat eşitliği olmaması üzüyor beni), devlet okullarında da haftada 2 gün 1. sınıfların başlaması tasarlanıyormuş salgının seyrine göre, seyri mi kaldı artık her şey kabak gibi meydanda, her gün daha kötüye gidiyor işte. Özel okullarda işler yolunda her şey daha kuralına uygun yapılıyor ama devlet okulları öyle mi, seminer döneminde öğretmenler bile birbirine bulaştırmış devlet okullarında, öğrenciler neylesin. Açıp mecburen 1-2 haftaya kapatmak zorunda kalacaklar gibi görünüyor.

Bugün bildiğimiz devlet okuluna kayıt yaptırdım 100 tl para ve 2 top A4 kağıdı istediler okul girişinde dezenfektan gördüm elime sıkayım dedim boşmuş meğer anca milleti dolandırsınlar
okulların çoğu dolandırmıyor. devlet ödenek vermiyor ilkokullara .sadece liselere veriyor.okul mecbur kalıyor velilerden durmadan para istemeye.Ankara da iyi bir semtteyiz biz de okula hersene 250 tl para artı sabu tuvalet kapıdı kağıt havlu a4 kağıdı ve ayda 20 tl de sınıf parası veririz.bazı çalışanların parası bu bağışlarla karşılanıyor .yoksa okulu b....k götürecek napalım

tüm illerin aynı anda yüzyüzeye başlaması da saçma mesela Ankara da vahim durumdayız hastaneler hasta almıyor artık.özeller bile full dolu.grip aşısını 4 eczaneye sordum yok.zatürre aşısını en lüks özel hastanelerden birine sordum yok.paramızla da önlem alamıyoruz ki parası olmayanları hiççç düşünemiyorum

gecen bir konuda bayanin biri 4000 gibi bir rakamdan bahsetti

Niğde gibi küçücük bir ilde yaşıyorum burada il sağlık müdürlüğü çok acil durumlar dışında hastanelere gelmeyin diye açıklama yaptı bugün, hastaneler tıklım tıklım. Dediğiniz gibi grip aşısı bulamıyorum, zatüre aşısı zaten hayal, grip aşısını bulsam o bile yetecek.

1 adet mandalina portakal yanina 1 kase yogurtta gunluk c vitaminini karsilar ama suan mevsimi degil
bende hamileyken dr un verdigi multivitaminden iciyorum aklima geldikce
haklısınız d vitamini de eksik olmamalı vucud da onu şimdilik güneşten karşılıyoruz kışa doğru da haftada bir devid 3 kırıp içiyoruz mecbur.kensere bile sebep oluyor çünkü eksikliği

belli olmaz ben mesela haşimatoyum haşimato çok sinsi ilerler cogu zaman baska hastaliklar ortaya cikararak sonradan kendini belli eder
kendimi bildim bileli astim hastasiyim ama fis fisi bile cok nadie kullanirim mesela ihtiyac duymam
dr soylemese astim hastasi demeye bin sahit ister gibi
aslinda duzenli olarak check up yaptirmak lazim

aşılara torpil bulacağım mecbur temin için.ne hallere düştük .bizim evde 72 yaşında annem kronik kalp hastası idari zinli eşim ha bir de kullandığı ilaçlardan bağışıklığı zayıflamış beyin tümörü ameliyatı olmuş ben varım.9 yaşında da çocuk var ama aşı yok .okullar açılsın diye feryat edenlere ve dışarda gereksiz yere keyfi fink fink gezenlere düğünelrde göbek atanlara hakkım helal değil

P Pink_blue_

haşimato bende de var hergün eutrox içmek zorundayım .çabuk yoruluyormusunuz ben bu hastalıktan sonra çok çabuk yoruluyorum .ha bir de böbrek üstü bezi tümörüm var 2. bir tümör olarak 10 yıldır kontrolde o çok az büyüdü ameliyata gerek yok şimdilik dedi doktor.herkese sağlık diliyorum ondan kıymetlisi yok yaşayan bilir

zaturre asisini astim hastalarinada yapiyorlarmi

Check-up’ı yaptırmayı düşündüm aslında ama bu virüs yüzünden hastane ortamına girmekte istemedim

zaturre asisini astim hastalarinada yapiyorlarmi
sağlık ocağında görümcem yaptırdı ama o kalp hastası astım hakkında bilgim yok kronik hastalara yapıyorlar dedi sorduğumda.ama doktor onu yeğeniydi .her hastaya yaparlarmı kronikte yok aşı mı derler hiç bilmiyorum

tiroit cabuk yorar zaten ama hasimatodan kaynakli d3 rezervleriniz boş olabilir
eczaneden devit alip icmeyi deneyin
benim hasimato oldugumu d3 ve th degerlerimden anladilar
d3 rezervlerim neredeyse tamamen bostu sabahlari uyaninca ayaklarim agrirdi
uzerimden kamyon gecmis gibi yorgun olurdum
33 yasima kadae oglen uykusu nedir bilmedim 3 4 ay boyunca devrilip devrilip uyuyordum her buldugum koltukta ama ne uyuma bildiginiz bayiliyorum uyudugumu bile hatirlamiyordum.
sizdede boyle belirtiler varsa asabiyet uyku hali eklem agrilari d3 takviye deneyin
bendede lenf bezlerimde sisme vardi lenfoma suphesiyle 6 ayda bir kontrolum vardi hepsi kaldi.
tiroit degerlerimde tekrar bozuldu sanirim.
ilac ayarlatmam lazim ama hastaneyi ariyorum acil degilse gelmeyin diyorlar resmen

yarin bi arayim aile hekimligini

Allah bir daha göstermesin benim de eşim kanser atlattı çok şükür, iki aşıyı da devlet eşime yapmıyor, parasını verip alamıyoruz çünkü aşı yok. 8 ve 4 yaşlarında 2 çocuğum var tam 8 aydır market dışında evden ayrılmadık, bol bol tatile gidip düğün yapanların "story"lerini seyrettik ama evde. Allah'a havale ediyorum kendi keyifleri için bizleri eve hapsolmak zorunda bırakanları. Allah sizin ve ailenizin de yardımcısı olsun, sağlıkla atlatalım inşallah bu günleri.

Bizim vasat bi okul sınıflar kalabalık WC ler pis düşünmek bile istemiyorum yaa nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…