bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bir de şey var; korona olup onu tedavi etmeye calisirken etkilenen organlarin calismamasi sebebiyle vefat ediyorlar ya, ona da belki korona degil de o diger sıkıntıyla ilgili vefat sebebi yaziyorlardır diye aklima gelmisti. Komsumuz covid olmus, akcigerleri cok fazla etkilenmis sanirim 20-30 yıllık sigara içicisi olduğu icin. Akcigerler bittiği, islev yapamadığı icin vefat etmis en son. Niloyatospikk

Yapilan testlerin 9 gun öncesinin sonuçlarını verdiğini duydum bu mümkün olabilir mi?
Yaptirabiliyorsaniz evet koku ve tat alamamaniz pozitif olduğunuzu gösteriyor negatif çıkıp sonra pozitif olan çok kişi var kazen de ilk negatif sonra pozitif oldu sanırım

Kan değerlerin normalse bagisikkigin güçlü mu demek ?

Bugün tablo falan açıklanmadı sadece düne göre artan vaka sayısı ağır hasta sayısı açıklandı neden böyle bi değişiklik yapıldı acaba

hopefor ben bugün kızımın kaydı çıkan okula gittim form doldurdum haftaya sınıflar ve öğretmenleri belirlenecek öğretmen sizle iletişime geçicek dedi 1. Sınıflar mecbur başlayacak sanırım milli eğitim bakanı da küçükler uzaktan eğitime adapte olamaz öz denetimleri yok onlardan başlayacağız eğitime dedi

Bugün tablo falan açıklanmadı sadece düne göre artan vaka sayısı ağır hasta sayısı açıklandı neden böyle bi değişiklik yapıldı acaba
yo açıklandı ve gene Ankara olarak 1. çıktık virüste istanbul un bile 2 katıymış vaka sayısı inanılmaz.bugün 45 vefat var.1. dalganın en yüksek 2. seviyelerine gene ulaştık dedi bakan .durum vahim

başlayıp geri kapatacaklar yüzyüzeyi sebebi özel okulların ücretlerini veliler ödesin diye.üniversitelerin çoğu açıklıyor bu sene uzaktan eğitim yapacağız diye .1. sınıf çocuğu nasıl hijyeni sosyal mesafeyi bilecek daha ilk dersten maskesi kopar ya da çıkarır atar

Madem amaç ekonomi hiç göndermesem ne olur ki yaa hiç içimden gelmiyor göndermek

hele bir kayitlae bitsin paralar toplansin okullar heybelerini doldursun acmaktan vazgecerler sonra bence.
egitim cocuklarin durumu vs umurlarindami sizce?

31 yaşındayım kronik hastalığım yok diye biliyorum öyle bi hastalığım olsa çıkar mıydı acaba sadece sağlık ocağında kan testi falan yaptırdım onun dışında detaylı bi kontrolüm olmadı bi belirtim bi ağrım sızım da yok kronik bi şey olsa şimdiye çoktan çıkardı demi

Madem amaç ekonomi hiç göndermesem ne olur ki yaa hiç içimden gelmiyor göndermek
bakleyin belki bilim kurulu tekrar karar verir sayı arttı çünkü ülkede çocukları riske atmazlar sanmıyorum.benim kızım 4. sınıf bir kaç hafta yüzyüze eğitim yok 21 inden sonra da .olsa da göndermeyeceğim bu sene rapor alırım ya da kalsın sınıfta derim.eğitim mi hayat mı deseler hayat derim her zaman.kısırlık yapıyor bu virüs kalıcı hastalıklara sebebiyet veriyor kalpte akciğerlerde .öyle geçirdi bitti değil

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde 68 daireli bir site, tüm uyarılara rağmen bir araya gelen 16 kadından birinin koronavirüs testi pozitif çıkınca karantinaya alındı.
Konya da okadar çokki böyle
Hanımlar gezmelerinden vazgeçmiyor.Geçende komşu ablam korona oldu diye anlatıyor.Nerden kapmış : Düğün alışverişine çıkmış.Şimdi şingir mingir düğünü yapsın otursun

Kızım okula gitmeyi çok istiyor çok üzülüyorum salgın küçücük yavrumun hayatını bile etkiledi nasıl bi dünyaya çocuk getirdim bi de küçük bebeğim var

çocuğa grip aşısı yaptırın sonbaharda çok artacak bu hastalık ben henüz temin edemedim yok piyasada araştırıyorum hatta imkanınız varsa zatürre aşısı da yaptırın özellikle yaşlılarınıza ve kronik hastalara ve bağışıklığı düşük olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…