Bir de şey var; korona olup onu tedavi etmeye calisirken etkilenen organlarin calismamasi sebebiyle vefat ediyorlar ya, ona da belki korona degil de o diger sıkıntıyla ilgili vefat sebebi yaziyorlardır diye aklima gelmisti. Komsumuz covid olmus, akcigerleri cok fazla etkilenmis sanirim 20-30 yıllık sigara içicisi olduğu icin. Akcigerler bittiği, islev yapamadığı icin vefat etmis en son.gecen gun tup bebek drumuz instagramdan bir canli yayin yapti bu arada biri bu soruyu sordu sizce sayilar dogrumu diyerek
dr da korona tedavisi gorup iyilesip korona testi negetif cikip atiyorum 2 gun sonra kullanilan ilaclardan kaynakli kalp krizi geciren bir hasta olursa bu hastayi bulusaci hastaliktan öldü kabul etmiyorlar dedi.
oğlum 18,5 aylıkÇok geçmis olsun. Birde oğlumuz kaç yaşında ?
Yaptirabiliyorsaniz evet koku ve tat alamamaniz pozitif olduğunuzu gösteriyor negatif çıkıp sonra pozitif olan çok kişi var kazen de ilk negatif sonra pozitif oldu sanırım
KAZEN BEY VİRÜS MÜ KAPTIKazen abi durumun nasıl?
Kan değerlerin normalse bagisikkigin güçlü mu demek ?ben kisin grip bile olmam cok fazla.
evde herkes kırılır hepsine bakarim burunlarinin dibine girerim onlar 10 gunde atlatir ben en fazla 1 gece ateslenirim bagisikligima hep cok guvendim ama iste kronigim beni o korkutuyo.arkadasada soyledim bunu bagisikligina guveniyosan kronikmissin falan cok onemli olmuyor dedi oda bana sizin dediginiz gibi
yo açıklandı ve gene Ankara olarak 1. çıktık virüste istanbul un bile 2 katıymış vaka sayısı inanılmaz.bugün 45 vefat var.1. dalganın en yüksek 2. seviyelerine gene ulaştık dedi bakan .durum vahimBugün tablo falan açıklanmadı sadece düne göre artan vaka sayısı ağır hasta sayısı açıklandı neden böyle bi değişiklik yapıldı acaba
EVet 2. Piki yaşıyoruz dediyo açıklandı ve gene Ankara olarak 1. çıktık virüste istanbul un bile 2 katıymış vaka sayısı inanılmaz.bugün 45 vefat var.1. dalganın en yüksek 2. seviyelerine gene ulaştık dedi bakan .durum vahim
başlayıp geri kapatacaklar yüzyüzeyi sebebi özel okulların ücretlerini veliler ödesin diye.üniversitelerin çoğu açıklıyor bu sene uzaktan eğitim yapacağız diye .1. sınıf çocuğu nasıl hijyeni sosyal mesafeyi bilecek daha ilk dersten maskesi kopar ya da çıkarır atarhopefor ben bugün kızımın kaydı çıkan okula gittim form doldurdum haftaya sınıflar ve öğretmenleri belirlenecek öğretmen sizle iletişime geçicek dedi 1. Sınıflar mecbur başlayacak sanırım milli eğitim bakanı da küçükler uzaktan eğitime adapte olamaz öz denetimleri yok onlardan başlayacağız eğitime dedi
Madem amaç ekonomi hiç göndermesem ne olur ki yaa hiç içimden gelmiyor göndermekbaşlayıp geri kapatacaklar yüzyüzeyi sebebi özel okulların ücretlerini veliler ödesin diye.üniversitelerin çoğu açıklıyor bu sene uzaktan eğitim yapacağız diye .1. sınıf çocuğu nasıl hijyeni sosyal mesafeyi bilecek daha ilk dersten maskesi kopar ya da çıkarır atar
kandaki wbc degerleri bagisiklik sistemiyle alakali diye biliyorum ama yani wbc normalse bagisiklik iyi demektir anlaminami geliyor onu bilmiyorum ama onemli olan vitamin degerleriniz sanirimKan değerlerin normalse bagisikkigin güçlü mu demek ?
hele bir kayitlae bitsin paralar toplansin okullar heybelerini doldursun acmaktan vazgecerler sonra bence.hopefor ben bugün kızımın kaydı çıkan okula gittim form doldurdum haftaya sınıflar ve öğretmenleri belirlenecek öğretmen sizle iletişime geçicek dedi 1. Sınıflar mecbur başlayacak sanırım milli eğitim bakanı da küçükler uzaktan eğitime adapte olamaz öz denetimleri yok onlardan başlayacağız eğitime dedi
bakleyin belki bilim kurulu tekrar karar verir sayı arttı çünkü ülkede çocukları riske atmazlar sanmıyorum.benim kızım 4. sınıf bir kaç hafta yüzyüze eğitim yok 21 inden sonra da .olsa da göndermeyeceğim bu sene rapor alırım ya da kalsın sınıfta derim.eğitim mi hayat mı deseler hayat derim her zaman.kısırlık yapıyor bu virüs kalıcı hastalıklara sebebiyet veriyor kalpte akciğerlerde .öyle geçirdi bitti değilMadem amaç ekonomi hiç göndermesem ne olur ki yaa hiç içimden gelmiyor göndermek
Konya da okadar çokki böyleKonya'nın merkez Selçuklu ilçesinde 68 daireli bir site, tüm uyarılara rağmen bir araya gelen 16 kadından birinin koronavirüs testi pozitif çıkınca karantinaya alındı.
biz her gün birer tablet c vitamini alıyoruz doktor kuzenim önerdikandaki wbc degerleri bagisiklik sistemiyle alakali diye biliyorum ama yani wbc normalse bagisiklik iyi demektir anlaminami geliyor onu bilmiyorum ama onemli olan vitamin degerleriniz sanirim
Kızım okula gitmeyi çok istiyor çok üzülüyorum salgın küçücük yavrumun hayatını bile etkiledi nasıl bi dünyaya çocuk getirdim bi de küçük bebeğim varbakleyin belki bilim kurulu tekrar karar verir sayı arttı çünkü ülkede çocukları riske atmazlar sanmıyorum.benim kızım 4. sınıf bir kaç hafta yüzyüze eğitim yok 21 inden sonra da .olsa da göndermeyeceğim bu sene rapor alırım ya da kalsın sınıfta derim.eğitim mi hayat mı deseler hayat derim her zaman.kısırlık yapıyor bu virüs kalıcı hastalıklara sebebiyet veriyor kalpte akciğerlerde .öyle geçirdi bitti değil
çocuğa grip aşısı yaptırın sonbaharda çok artacak bu hastalık ben henüz temin edemedim yok piyasada araştırıyorum hatta imkanınız varsa zatürre aşısı da yaptırın özellikle yaşlılarınıza ve kronik hastalara ve bağışıklığı düşük olanlaraMadem amaç ekonomi hiç göndermesem ne olur ki yaa hiç içimden gelmiyor göndermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?