- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
öyle oldu diğer konuya yazacaktım buraya yazmışımyanlişmi alintiladiniz acaba ☺
Benim yeğenim çalıştığı fabrikada pozitifli biri ile temaslı olduğu için onu ve diğerlerini teste gönderdiler. Negatif çıktılar ve onlara 14 gün rapor verildi karantina için, evde kendisi, durumu iyi kimseyle gorusmuyor .Hanimlar size bir sey danışacağım.Şimdi ben covid testi pozitif cikan ogretmen arkadasimla temasliyim .Hal böyle olunca bana ve arkadaslarima müdürümüz sizi saglik bakanligindan arayacaklar vs dedi.Kendisinin de bir bildigi yok.Bu temaslilar icin prosedur nasil oluyor bilen var mı acaba?
yapıyorlar diye biliyorum Dr danisinzaturre asisini astim hastalarinada yapiyorlarmi
Negatif çıkıp karantinadayken 10 gün pozitif olanlar var geçmiş olsunBenim yeğenim çalıştığı fabrikada pozitifli biri ile temaslı olduğu için onu ve diğerlerini teste gönderdiler. Negatif çıktılar ve onlara 14 gün rapor verildi karantina için, evde kendisi, durumu iyi kimseyle gorusmuyor .
ya yapsalarda ben heralde gidip yaptiramamyapıyorlar diye biliyorum Dr danisin
Aile hekimi yapar yazar size çift maske takın eldiven bişey olmaz ihmal etmeyin deri altı diye hatırlıyorum koldan vurucak rapor yenilemek için gittim Dr bişey kapmadik şükür mesafemizi ayarladık maske eldiven taktik bu virüs ne zaman bitecek belli değil mecburuz yada kalicaz hastaneye gitmeyeya yapsalarda ben heralde gidip yaptiramam
bile bile koronanin ustune kendi ayaklarinla gitmek gibi bisey heralde oralara gitmek
Bakan çok duygusal yaklaşıyor. Birinci sınıf çocuğu okulu, öğretmeni tanımalı, öğretmenle arasında bağ kurmalı diyor. Aslında sağlık söz konusu olunca çocuk öğretmenini 6 ay sonra da tanısa olur. Ki okula gidince maske ve siperlikle beni ne kadar tanıyacak? Oysa ana sınıfından geliyor çoğu. Zaten düzene az çok hakimler. Çocuğa öğretmeni olarak uzun bir süre; arkadaşına sarılma, tükürmeyin, maskeni kapat, yanıma gelme, elini yıkadın mı diye üstüne gideceğiz. İlk günden okuldan soğuyacak. Bunları gerçekten düşünmüyorlar mı ya?başlayıp geri kapatacaklar yüzyüzeyi sebebi özel okulların ücretlerini veliler ödesin diye.üniversitelerin çoğu açıklıyor bu sene uzaktan eğitim yapacağız diye .1. sınıf çocuğu nasıl hijyeni sosyal mesafeyi bilecek daha ilk dersten maskesi kopar ya da çıkarır atar
eczacı kalfaları iğne yapmayı biliyor ben onlara yaptırıyorumya yapsalarda ben heralde gidip yaptiramam
bile bile koronanin ustune kendi ayaklarinla gitmek gibi bisey heralde oralara gitmek
n95 maskem ve tek kullanimlik tulum var evde onu takarim kendim fazlasiyla korunurum ama korunmayacak olanlardan korkuyorum aslindaAile hekimi yapar yazar size çift maske takın eldiven bişey olmaz ihmal etmeyin deri altı diye hatırlıyorum koldan vurucak rapor yenilemek için gittim Dr bişey kapmadik şükür mesafemizi ayarladık maske eldiven taktik bu virüs ne zaman bitecek belli değil mecburuz yada kalicaz hastaneye gitmeye
O 2 günde virüs bulaşmıyor muymuş? Anlaşma mı yapmış Meb ile? 65 kişilik sınıflar var Urfa’da. Arkadaşım kayıt listesini atmış. 2 günde gerçekten bulaşmayacak mı! Ankara’da hastanede yer yok demediği kaldı sağlık bakanının, Meb bakanı halen birinci sınıf çocuğu öğretmenle arasında bağ kurmalı, yüzyüze diyor. Yüzümde maske, siperlik olacak, çocuk yanıma yaklaşırken panikten uzak dur demek zorunda kalacağım. Çocuk okulu böyle tanımamalı. Arkadaşına sarılsa uyarı alacak, yemeğini bölüşürse uyarı..çok yanlış.Çoğu özel okul 1. ve 8. sınıfları başlattı bile maalesef(maalesef diyorum çünkü eğitimde fırsat eşitliği olmaması üzüyor beni), devlet okullarında da haftada 2 gün 1. sınıfların başlaması tasarlanıyormuş salgının seyrine göre, seyri mi kaldı artık her şey kabak gibi meydanda, her gün daha kötüye gidiyor işte. Özel okullarda işler yolunda her şey daha kuralına uygun yapılıyor ama devlet okulları öyle mi, seminer döneminde öğretmenler bile birbirine bulaştırmış devlet okullarında, öğrenciler neylesin. Açıp mecburen 1-2 haftaya kapatmak zorunda kalacaklar gibi görünüyor.
Süre belli değil ne zaman biticek virüs ben tedbirimi alıyorum saatinde Dr gidiyorum hiç bir yere dokunmuyorum maskemi evde takip asla dışarıda indirmiyorum ellemeden eve gelince poşette atıp çöpe atıyorum hastaneye gitmissem banyoya atıyorum kendimi gelince yapacak bişey yok acil durumda ambulans çağırmak zorunda kaldık 2 ay önce ve binip hastaneye gittik bişey olmadı şükürler olsunn95 maskem ve tek kullanimlik tulum var evde onu takarim kendim fazlasiyla korunurum ama korunmayacak olanlardan korkuyorum aslinda
şanssız bir dönemdeler bunu aileleri güzelce anlatmalı çocuklara ve online eğitim verilmeli 1 lere daha fazla saat olarak günde.şarkı da öğretsin öğretmen oyunda oynatsın online da gayette olur.ben 1 saat maskeyle duramıyorum arabama binince market çıkışı hemen indiriyorum maskeyi.çocuk nasıl takacak .zaten özel okullar için yalandan açılacak diyor tüm tanıdığım öğretmenler.okul ücretleri içinmiş.sonra tekrar online a geçilecekmiş diyorlarBakan çok duygusal yaklaşıyor. Birinci sınıf çocuğu okulu, öğretmeni tanımalı, öğretmenle arasında bağ kurmalı diyor. Aslında sağlık söz konusu olunca çocuk öğretmenini 6 ay sonra da tanısa olur. Ki okula gidince maske ve siperlikle beni ne kadar tanıyacak? Oysa ana sınıfından geliyor çoğu. Zaten düzene az çok hakimler. Çocuğa öğretmeni olarak uzun bir süre; arkadaşına sarılma, tükürmeyin, maskeni kapat, yanıma gelme, elini yıkadın mı diye üstüne gideceğiz. İlk günden okuldan soğuyacak. Bunları gerçekten düşünmüyorlar mı ya?
Çok geçmiş olsun- Sırt ağrılarım yani virüsün ciğerlere yerleşme ağrıları devam ediyor.
- 1 kat dahi çıksam nefes nefese kalıyorum
- AVM vb noktalara girişte yapılan ateş ölçümlerinin hiç bir işe yaramadığına eminim. Zira belirtileri tamamen değişen bir virüs ortada kol geziyor.
- Bana verilen ilaçlar dün itibari ile bitti, bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum kime ne soracağımı da bilmiyorum
- Bana bir şey olmaz diyenler için keşke ön ve arka odamda kalanların seslerini kayıt edip sizler ile paylaşabilseydim....
- hastaneye yatırılırken odaya nasıl çıkarıldığımı şöyle anlatayım size ; önde bir sağlık görevlisi arkada ve önde 10 metre mesafede güvenlik güçleri. Tüm koridorlarda ki insanları boşalttılar, asansörleri durdurdular. Bu işlemi bir kişi yani ben odama çıkarken yaptılar. Durumun bulaş hızını ve halini siz hayal edin. Kendimi amerikanın en çok aranan katili başka bir hapishaneye nakil ediliyor sandım.
- Yazdıklarımın tamamı gerçektir asla sizi korkutmak için yazmıyorum.
- Korkutmak istemem ama ne yapın ne edin virüsü kendinize bulaştırmayın
hepinize sağlıklı günler dilerim ....
Zorunlu değil göndermezsiniz devamsızlık yok dedi tvşanssız bir dönemdeler bunu aileleri güzelce anlatmalı çocuklara ve online eğitim verilmeli 1 lere daha fazla saat olarak günde.şarkı da öğretsin öğretmen oyunda oynatsın online da gayette olur.ben 1 saat maskeyle duramıyorum arabama binince market çıkışı hemen indiriyorum maskeyi.çocuk nasıl takacak .zaten özel okullar için yalandan açılacak diyor tüm tanıdığım öğretmenler.okul ücretleri içinmiş.sonra tekrar online a geçilecekmiş diyorlar
Ankara da cidden yer yok eşim medicana da böbrek taşını aldırdı stent içinde kaldı .devlet hastaneleri tedaviyi bırakınca herkes parası olsun olmasın mecbur özellere aktı eşime randevu alamadık 10 gün operasyon için adam kan içinde kaldı.ben de doktorumla whatsap tan görüşüyorum ilaç söylüyor öneri yapıyor sağolsun.şimdiden böyleyse okul açılınca ne olacak 300 er 300 er mi öleceğiz gündeO 2 günde virüs bulaşmıyor muymuş? Anlaşma mı yapmış Meb ile? 65 kişilik sınıflar var Urfa’da. Arkadaşım kayıt listesini atmış. 2 günde gerçekten bulaşmayacak mı! Ankara’da hastanede yer yok demediği kaldı sağlık bakanının, Meb bakanı halen birinci sınıf çocuğu öğretmenle arasında bağ kurmalı, yüzyüze diyor. Yüzümde maske, siperlik olacak, çocuk yanıma yaklaşırken panikten uzak dur demek zorunda kalacağım. Çocuk okulu böyle tanımamalı. Arkadaşına sarılsa uyarı alacak, yemeğini bölüşürse uyarı..çok yanlış.
izlemedim bugün tv umarım doğrudur teşekkürler.eşimle bana bulaşırsa direkt yerimiz yoğun bakım.doktorlarımız açık açık söylediZorunlu değil göndermezsiniz devamsızlık yok dedi tv
KAZEN beyin covid tevrübesini yazdıklarını çektiklerini her okul açılsın yazan konunun üstüne koysak keşke belki anlamayan kafalar da anlar tehlikeyiGerçek bir n95 nereden alınır? İnternettekilerin orjinalin olduğunu nasıl anlarız bilen var mı?
Kesinlikle katılıyorum, 1. sınıfa başlayan oğlum hemen her gün çantasında tükürük,montunda ayakkabı iziyle eve dönüyordu, onlar bana yapınca ben de onlara tükürdüm vs diyordu hatta, defalarca konuştum söz verip yine yapıyorlardı, çocuklar böyle maalesef 50 kere söyleseniz yine dalıp, unutup, sinirlenip yapacaklar. Sürekli maskelerini elleyecekler, maskeleri yere düşecek alıp takacaklar, sarmaş dolaş oynayacaklar kaşla göz arasında, en basiti yere silgisi kalemi düşecek yerden alıp unutup ellerini ağzına gözüne sokacak, biri grip olacak kış geliyor, hepsi grip olacak, aman Allah'ım saymakla bitiremem, öyle çok ki ihtimaller. 1. Dönem kesinlikle açılmamalı. Eğitim elbette önemli hem de çok ama önce sağlık.O 2 günde virüs bulaşmıyor muymuş? Anlaşma mı yapmış Meb ile? 65 kişilik sınıflar var Urfa’da. Arkadaşım kayıt listesini atmış. 2 günde gerçekten bulaşmayacak mı! Ankara’da hastanede yer yok demediği kaldı sağlık bakanının, Meb bakanı halen birinci sınıf çocuğu öğretmenle arasında bağ kurmalı, yüzyüze diyor. Yüzümde maske, siperlik olacak, çocuk yanıma yaklaşırken panikten uzak dur demek zorunda kalacağım. Çocuk okulu böyle tanımamalı. Arkadaşına sarılsa uyarı alacak, yemeğini bölüşürse uyarı..çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?