bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim yeğenim çalıştığı fabrikada pozitifli biri ile temaslı olduğu için onu ve diğerlerini teste gönderdiler. Negatif çıktılar ve onlara 14 gün rapor verildi karantina için, evde kendisi, durumu iyi kimseyle gorusmuyor .

Negatif çıkıp karantinadayken 10 gün pozitif olanlar var geçmiş olsun

ya yapsalarda ben heralde gidip yaptiramam
bile bile koronanin ustune kendi ayaklarinla gitmek gibi bisey heralde oralara gitmek
Aile hekimi yapar yazar size çift maske takın eldiven bişey olmaz ihmal etmeyin deri altı diye hatırlıyorum koldan vurucak rapor yenilemek için gittim Dr bişey kapmadik şükür mesafemizi ayarladık maske eldiven taktik bu virüs ne zaman bitecek belli değil mecburuz yada kalicaz hastaneye gitmeye

Bakan çok duygusal yaklaşıyor. Birinci sınıf çocuğu okulu, öğretmeni tanımalı, öğretmenle arasında bağ kurmalı diyor. Aslında sağlık söz konusu olunca çocuk öğretmenini 6 ay sonra da tanısa olur. Ki okula gidince maske ve siperlikle beni ne kadar tanıyacak? Oysa ana sınıfından geliyor çoğu. Zaten düzene az çok hakimler. Çocuğa öğretmeni olarak uzun bir süre; arkadaşına sarılma, tükürmeyin, maskeni kapat, yanıma gelme, elini yıkadın mı diye üstüne gideceğiz. İlk günden okuldan soğuyacak. Bunları gerçekten düşünmüyorlar mı ya?

n95 maskem ve tek kullanimlik tulum var evde onu takarim kendim fazlasiyla korunurum ama korunmayacak olanlardan korkuyorum aslinda

O 2 günde virüs bulaşmıyor muymuş? Anlaşma mı yapmış Meb ile? 65 kişilik sınıflar var Urfa’da. Arkadaşım kayıt listesini atmış. 2 günde gerçekten bulaşmayacak mı! Ankara’da hastanede yer yok demediği kaldı sağlık bakanının, Meb bakanı halen birinci sınıf çocuğu öğretmenle arasında bağ kurmalı, yüzyüze diyor. Yüzümde maske, siperlik olacak, çocuk yanıma yaklaşırken panikten uzak dur demek zorunda kalacağım. Çocuk okulu böyle tanımamalı. Arkadaşına sarılsa uyarı alacak, yemeğini bölüşürse uyarı..çok yanlış.

n95 maskem ve tek kullanimlik tulum var evde onu takarim kendim fazlasiyla korunurum ama korunmayacak olanlardan korkuyorum aslinda
Süre belli değil ne zaman biticek virüs ben tedbirimi alıyorum saatinde Dr gidiyorum hiç bir yere dokunmuyorum maskemi evde takip asla dışarıda indirmiyorum ellemeden eve gelince poşette atıp çöpe atıyorum hastaneye gitmissem banyoya atıyorum kendimi gelince yapacak bişey yok acil durumda ambulans çağırmak zorunda kaldık 2 ay önce ve binip hastaneye gittik bişey olmadı şükürler olsun

şanssız bir dönemdeler bunu aileleri güzelce anlatmalı çocuklara ve online eğitim verilmeli 1 lere daha fazla saat olarak günde.şarkı da öğretsin öğretmen oyunda oynatsın online da gayette olur.ben 1 saat maskeyle duramıyorum arabama binince market çıkışı hemen indiriyorum maskeyi.çocuk nasıl takacak .zaten özel okullar için yalandan açılacak diyor tüm tanıdığım öğretmenler.okul ücretleri içinmiş.sonra tekrar online a geçilecekmiş diyorlar

Çok geçmiş olsun Kronik bir rahatsızlığınız var mıydı ?

Zorunlu değil göndermezsiniz devamsızlık yok dedi tv

Ankara da cidden yer yok eşim medicana da böbrek taşını aldırdı stent içinde kaldı .devlet hastaneleri tedaviyi bırakınca herkes parası olsun olmasın mecbur özellere aktı eşime randevu alamadık 10 gün operasyon için adam kan içinde kaldı.ben de doktorumla whatsap tan görüşüyorum ilaç söylüyor öneri yapıyor sağolsun.şimdiden böyleyse okul açılınca ne olacak 300 er 300 er mi öleceğiz günde

Kesinlikle katılıyorum, 1. sınıfa başlayan oğlum hemen her gün çantasında tükürük,montunda ayakkabı iziyle eve dönüyordu, onlar bana yapınca ben de onlara tükürdüm vs diyordu hatta, defalarca konuştum söz verip yine yapıyorlardı, çocuklar böyle maalesef 50 kere söyleseniz yine dalıp, unutup, sinirlenip yapacaklar. Sürekli maskelerini elleyecekler, maskeleri yere düşecek alıp takacaklar, sarmaş dolaş oynayacaklar kaşla göz arasında, en basiti yere silgisi kalemi düşecek yerden alıp unutup ellerini ağzına gözüne sokacak, biri grip olacak kış geliyor, hepsi grip olacak, aman Allah'ım saymakla bitiremem, öyle çok ki ihtimaller. 1. Dönem kesinlikle açılmamalı. Eğitim elbette önemli hem de çok ama önce sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…