- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
hangi şehir .wc ler heryer de pis maalesef okulda da hastanede de avm dede konaklama tesislerinde de.ülkecek anca evimizi pırıl pırıl yaparız ama ev dışında gayet pisiz kimse kusura bakmasın.Bizim vasat bi okul sınıflar kalabalık WC ler pis düşünmek bile istemiyorum yaa nasıl olacak bilmiyorum
çankayadamisinizokulların çoğu dolandırmıyor. devlet ödenek vermiyor ilkokullara .sadece liselere veriyor.okul mecbur kalıyor velilerden durmadan para istemeye.Ankara da iyi bir semtteyiz biz de okula hersene 250 tl para artı sabu tuvalet kapıdı kağıt havlu a4 kağıdı ve ayda 20 tl de sınıf parası veririz.bazı çalışanların parası bu bağışlarla karşılanıyor .yoksa okulu b....k götürecek napalım
O tarz rakamlar genelde kaydının düşmediği ama imkanlarından dolayı tercih etmek istediğin okullara kayıt için veriliyor bende kızımı farklı bi okula yazdırmak istemiştim koşulları imkanları daha iyi diye ama uzak ve benim kaydım oraya düşmüyor öyle bi rakam versem kayıt olurdu ama zaten doğru düzgün okula gidilmeyecek ve de yakınımda olsun bi sıkıntı da hemen koşar giderim dedim kaydımızın çıktığı okula yazdırdımgecen bir konuda bayanin biri 4000 gibi bir rakamdan bahsetti
İstanbul dayız bizhangi şehir .wc ler heryer de pis maalesef okulda da hastanede de avm dede konaklama tesislerinde de.ülkecek anca evimizi pırıl pırıl yaparız ama ev dışında gayet pisiz kimse kusura bakmasın.
uzun yolda shell yada opeti tercih edin wcleri hep temiz ve resmen herseye 0 temas hersey otomatik.hangi şehir .wc ler heryer de pis maalesef okulda da hastanede de avm dede konaklama tesislerinde de.ülkecek anca evimizi pırıl pırıl yaparız ama ev dışında gayet pisiz kimse kusura bakmasın.
henuz cocugum okula gitmedigi icin boyle detaylari bilemiyorumO tarz rakamlar genelde kaydının düşmediği ama imkanlarından dolayı tercih etmek istediğin okullara kayıt için veriliyor bende kızımı farklı bi okula yazdırmak istemiştim koşulları imkanları daha iyi diye ama uzak ve benim kaydım oraya düşmüyor öyle bi rakam versem kayıt olurdu ama zaten doğru düzgün okula gidilmeyecek ve de yakınımda olsun bi sıkıntı da hemen koşar giderim dedim kaydımızın çıktığı okula yazdırdım
istanbulda sınıflar kalabalıkmış sanırım. bizim sınıf hep 23 24 oldu ama bizde de öğretmen yok halaa bekliyoruzİstanbul dayız biz
doğru söylüyorsunuz ilkokulda en yakın okul en iyisidir çocuk aniden hastalanabilir ya da kaza geçirir öğretmenin ani işi çıkar okula gidip çocuğu almanız gerekir.o yüzden yakın okul tercih edilmeli özel okul değilseO tarz rakamlar genelde kaydının düşmediği ama imkanlarından dolayı tercih etmek istediğin okullara kayıt için veriliyor bende kızımı farklı bi okula yazdırmak istemiştim koşulları imkanları daha iyi diye ama uzak ve benim kaydım oraya düşmüyor öyle bi rakam versem kayıt olurdu ama zaten doğru düzgün okula gidilmeyecek ve de yakınımda olsun bi sıkıntı da hemen koşar giderim dedim kaydımızın çıktığı okula yazdırdım
ne aşısi ariyorsunuz siz ?aşılara torpil bulacağım mecbur temin için.ne hallere düştük .bizim evde 72 yaşında annem kronik kalp hastası idari zinli eşim ha bir de kullandığı ilaçlardan bağışıklığı zayıflamış beyin tümörü ameliyatı olmuş ben varım.9 yaşında da çocuk var ama aşı yok .okullar açılsın diye feryat edenlere ve dışarda gereksiz yere keyfi fink fink gezenlere düğünelrde göbek atanlara hakkım helal değil
Evet bi de küçük bebeğim var bebeğimi de bırakacak yer yok küçük bebekle uzak bi okula nasıl giderim dedim hayırlısı Allahtan bakalım ne yaşıcazdoğru söylüyorsunuz ilkokulda en yakın okul en iyisidir çocuk aniden hastalanabilir ya da kaza geçirir öğretmenin ani işi çıkar okula gidip çocuğu almanız gerekir.o yüzden yakın okul tercih edilmeli özel okul değilse
grip ve zatürre aşısı .eczacı arkadaşa sordum dün depoda bile yok abla olsa hemen getirtirdim dedi maalesef.covid e yakalansak bile hafif geçirmeyi sağlayacak.ayrıca eylül ekim ayı grip ayı olduğundan griple covid karışacak her ateşi çıkan ishal olan hastaneye koşacak.oralardan virüs kapacağız gidersek te ha ha ha.eşim geçen gece ateşlendi sabah 6 da şehir hastanesine gitti 4 lü test yapmışlar tomografi çekmişler sonucunu akşama kalmadan verdiler negatif çıktı.yani onun gibi her ateşlenen ishal olan koşturacak hastaneyene aşısi ariyorsunuz siz ?
dersle ilgili sorunu olursa özelden yazın bana annem emekli ilkokul öğretmeni ben de ingilizce öğretmenliği yaptım .öğretmen tanıdığımda çok onlara da sorar yardımcı oluruz küçüğeEvet bi de küçük bebeğim var bebeğimi de bırakacak yer yok küçük bebekle uzak bi okula nasıl giderim dedim hayırlısı Allahtan bakalım ne yaşıcaz
Anneme çok kızıyorum bana hamileyken de emzirirken de çok sigara içmiş zaten doğru düzgün de emzirmemiş ben hiç sigara kullanmadım ama annemin hatalarının etkisi olmuştur bağışıklığım daQUOTE] bilmemiştir suçlamayın eskiden bu kadar yayın yoktu zararını tahmin edememiştir
Teşekkür ederim düşünceniz içindersle ilgili sorunu olursa özelden yazın bana annem emekli ilkokul öğretmeni ben de ingilizce öğretmenliği yaptım .öğretmen tanıdığımda çok onlara da sorar yardımcı oluruz küçüğe
yarin ben birde bizim bu taraftaki eczanelere sorayim genelde belirli bolgelerde bulamadigimiz ilaclari falan bulabiliyoruz buradagrip ve zatürre aşısı .eczacı arkadaşa sordum dün depoda bile yok abla olsa hemen getirtirdim dedi maalesef.covid e yakalansak bile hafif geçirmeyi sağlayacak.ayrıca eylül ekim ayı grip ayı olduğundan griple covid karışacak her ateşi çıkan ishal olan hastaneye koşacak.oralardan virüs kapacağız gidersek te ha ha ha.eşim geçen gece ateşlendi sabah 6 da şehir hastanesine gitti 4 lü test yapmışlar tomografi çekmişler sonucunu akşama kalmadan verdiler negatif çıktı.yani onun gibi her ateşlenen ishal olan koşturacak hastaneye
kadın olmak başlıbaşına zor bu ülkede her sorun sıkıntı kadınların üstünde .annenize kızmayın gene de ne kötü anneler okuduk bu forumda neler varYaşadıkları çok ağır sigarayla teselli bulmuştur dediğiniz gibi cahillikte var işin içinde H Heytttt be
teşekkürler.öğretmen konularında hep kavga hep kavga.hiç bir şekilde hatalı olduklarını kabul etmiyorlar haksız meslektaşlarını daha mesleğe başlamadan savunanlar bile var.dünden beri ona sinirliyim.velileri basit görüyorlar cahil parasız bir şeyden anlamaz sanıyorlar pes ki pesssyarin ben birde bizim bu taraftaki eczanelere sorayim genelde belirli bolgelerde bulamadigimiz ilaclari falan bulabiliyoruz burada
yanlişmi alintiladiniz acabateşekkürler.öğretmen konularında hep kavga hep kavga.hiç bir şekilde hatalı olduklarını kabul etmiyorlar haksız meslektaşlarını daha mesleğe başlamadan savunanlar bile var.dünden beri ona sinirliyim.velileri basit görüyorlar cahil parasız bir şeyden anlamaz sanıyorlar pes ki pesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?