bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bizim vasat bi okul sınıflar kalabalık WC ler pis düşünmek bile istemiyorum yaa nasıl olacak bilmiyorum
hangi şehir .wc ler heryer de pis maalesef okulda da hastanede de avm dede konaklama tesislerinde de.ülkecek anca evimizi pırıl pırıl yaparız ama ev dışında gayet pisiz kimse kusura bakmasın.

çankayadamisiniz

gecen bir konuda bayanin biri 4000 gibi bir rakamdan bahsetti
O tarz rakamlar genelde kaydının düşmediği ama imkanlarından dolayı tercih etmek istediğin okullara kayıt için veriliyor bende kızımı farklı bi okula yazdırmak istemiştim koşulları imkanları daha iyi diye ama uzak ve benim kaydım oraya düşmüyor öyle bi rakam versem kayıt olurdu ama zaten doğru düzgün okula gidilmeyecek ve de yakınımda olsun bi sıkıntı da hemen koşar giderim dedim kaydımızın çıktığı okula yazdırdım

hangi şehir .wc ler heryer de pis maalesef okulda da hastanede de avm dede konaklama tesislerinde de.ülkecek anca evimizi pırıl pırıl yaparız ama ev dışında gayet pisiz kimse kusura bakmasın.
uzun yolda shell yada opeti tercih edin wcleri hep temiz ve resmen herseye 0 temas hersey otomatik.

henuz cocugum okula gitmedigi icin boyle detaylari bilemiyorum

doğru söylüyorsunuz ilkokulda en yakın okul en iyisidir çocuk aniden hastalanabilir ya da kaza geçirir öğretmenin ani işi çıkar okula gidip çocuğu almanız gerekir.o yüzden yakın okul tercih edilmeli özel okul değilse

ne aşısi ariyorsunuz siz ?

Evet bi de küçük bebeğim var bebeğimi de bırakacak yer yok küçük bebekle uzak bi okula nasıl giderim dedim hayırlısı Allahtan bakalım ne yaşıcaz

ne aşısi ariyorsunuz siz ?
grip ve zatürre aşısı .eczacı arkadaşa sordum dün depoda bile yok abla olsa hemen getirtirdim dedi maalesef.covid e yakalansak bile hafif geçirmeyi sağlayacak.ayrıca eylül ekim ayı grip ayı olduğundan griple covid karışacak her ateşi çıkan ishal olan hastaneye koşacak.oralardan virüs kapacağız gidersek te ha ha ha.eşim geçen gece ateşlendi sabah 6 da şehir hastanesine gitti 4 lü test yapmışlar tomografi çekmişler sonucunu akşama kalmadan verdiler negatif çıktı.yani onun gibi her ateşlenen ishal olan koşturacak hastaneye

Evet bi de küçük bebeğim var bebeğimi de bırakacak yer yok küçük bebekle uzak bi okula nasıl giderim dedim hayırlısı Allahtan bakalım ne yaşıcaz
dersle ilgili sorunu olursa özelden yazın bana annem emekli ilkokul öğretmeni ben de ingilizce öğretmenliği yaptım .öğretmen tanıdığımda çok onlara da sorar yardımcı oluruz küçüğe

yarin ben birde bizim bu taraftaki eczanelere sorayim genelde belirli bolgelerde bulamadigimiz ilaclari falan bulabiliyoruz burada

Yaşadıkları çok ağır sigarayla teselli bulmuştur dediğiniz gibi cahillikte var işin içinde H Heytttt be
kadın olmak başlıbaşına zor bu ülkede her sorun sıkıntı kadınların üstünde .annenize kızmayın gene de ne kötü anneler okuduk bu forumda neler var

yarin ben birde bizim bu taraftaki eczanelere sorayim genelde belirli bolgelerde bulamadigimiz ilaclari falan bulabiliyoruz burada
teşekkürler.öğretmen konularında hep kavga hep kavga.hiç bir şekilde hatalı olduklarını kabul etmiyorlar haksız meslektaşlarını daha mesleğe başlamadan savunanlar bile var.dünden beri ona sinirliyim.velileri basit görüyorlar cahil parasız bir şeyden anlamaz sanıyorlar pes ki pesss

yanlişmi alintiladiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…