- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Umarım bunları düşünüyorlardır. Hele de en sevdikleri yer tenefüste tuvalet. Dediğiniz gibi saymakla bitmez. Allah yardımcımız olsunKesinlikle katılıyorum, 1. sınıfa başlayan oğlum hemen her gün çantasında tükürük,montunda ayakkabı iziyle eve dönüyordu, onlar bana yapınca ben de onlara tükürdüm vs diyordu hatta, defalarca konuştum söz verip yine yapıyorlardı, çocuklar böyle maalesef 50 kere söyleseniz yine dalıp, unutup, sinirlenip yapacaklar. Sürekli maskelerini elleyecekler, maskeleri yere düşecek alıp takacaklar, sarmaş dolaş oynayacaklar kaşla göz arasında, en basiti yere silgisi kalemi düşecek yerden alıp unutup ellerini ağzına gözüne sokacak, biri grip olacak kış geliyor, hepsi grip olacak, aman Allah'ım saymakla bitiremem, öyle çok ki ihtimaller. 1. Dönem kesinlikle açılmamalı. Eğitim elbette önemli hem de çok ama önce sağlık.
Ben oldumzaturre asisini astim hastalarinada yapiyorlarmi
biraz ağrı yapıyormuş yaptırınca öyle mi yan etkisi oldu muBen oldum
Keşke koysa haklısınız. Ama okul açılsın diyenler sağlıktan çok biz öğretmenlerin aldıkları maaşları düşündükleri için, onları kimse yatıştıramıyor malesef. Diğer okul açılsın diyen taraf da çocuklarına bakmaktan sıkılan, başından atmak isteyen veliler. Keşke her gün yoğun bakım görüntüleri paylaşılsa..Dediğiniz gibi Kazen de bu insanların altına yorum olarak yazsa.KAZEN beyin covid tevrübesini yazdıklarını çektiklerini her okul açılsın yazan konunun üstüne koysak keşke belki anlamayan kafalar da anlar tehlikeyi
Eczane yapıyor mu zatürre aşısını, sağlık ocağına mı gitmek gerek?Ben oldum
iyi de sadece öğretmenler değil ki çoğu kamu personeli de gitmiyor işe.Eşim de gitmiyor nisan başından beri .E şimdi de 10 yaş altı çocuğu olan kamu çalışanı kadınlara izin çıktı .sırf bu hafta 50 civarı yakın arkadaşlarımız ve ailesi covid oldu bunlar sadece benim bildiklerim o günlük 1500 e o yüzden inanamıyorum en az 3 katıdır diyorumKeşke koysa haklısınız. Ama okul açılsın diyenler sağlıktan çok biz öğretmenlerin aldıkları maaşları düşündükleri için, onları kimse yatıştıramıyor malesef. Diğer okul açılsın diyen taraf da çocuklarına bakmaktan sıkılan, başından atmak isteyen veliler. Keşke her gün yoğun bakım görüntüleri paylaşılsa..Dediğiniz gibi Kazen de bu insanların altına yorum olarak yazsa.
kronik hastalara sağlık ocağı yapıyor eczanelerde yok zatürre aşısı özel hastanelerde de bulamadık biz araştırıyoruz halaaEczane yapıyor mu zatürre aşısını, sağlık ocağına mı gitmek gerek?
Annem koah hastası, özel sigorta da yaptırmıştık ne olur ne olmaz diye, özel hastanelere telefonda ulaşamıyoruz bile. Annemi de sağlık ocağına götürmek istemiyorum oradan kaparsa diyekronik hastalara sağlık ocağı yapıyor eczanelerde yok zatürre aşısı özel hastanelerde de bulamadık biz araştırıyoruz halaa
yan etkileri oldumuBen oldum
Malesef bunu göremiyorlar sizin gibi, evden çalışan o kadar çok kişi var ki. Öğretmenler canlı derslerde ter akıtıyor, çocuk duymuyor ekranda kendi aleminde takılıyor. Bitmez bu öğretmen düşmanlığı..Allah korusun sınıfta bir çocuk covid olsa suç yine bizim olur, öğretmen dikkat etmedi diye.iyi de sadece öğretmenler değil ki çoğu kamu personeli de gitmiyor işe.Eşim de gitmiyor nisan başından beri .E şimdi de 10 yaş altı çocuğu olan kamu çalışanı kadınlara izin çıktı .sırf bu hafta 50 civarı yakın arkadaşlarımız ve ailesi covid oldu bunlar sadece benim bildiklerim o günlük 1500 e o yüzden inanamıyorum en az 3 katıdır diyorum
eczacı tanıdığınız varsa rica edin temin etsinler Ankara da bulamadık biz henüz koru hastanesi ve medicana yok dedi 4 eczane de yok dedi.annenize yapmak zorundalar ama sağlık ocağına siz gidin kimliğiyle anlatın anneniz ya gelmesin ya da arabada beklesin aşıyı temin edince eve hemşire bile çağırıp yaptırabilirsiniz vefa ekipleri bile yardımcı olurlar hemşire teminindeAnnem koah hastası, özel sigorta da yaptırmıştık ne olur ne olmaz diye, özel hastanelere telefonda ulaşamıyoruz bile. Annemi de sağlık ocağına götürmek istemiyorum oradan kaparsa diyeçok arada kaldım.
benim annem de 15 de bir iğne oluyor ben tanıdığım eczacının kalfasına yaptırıyorum eczanenin yanında deposu var orda yapıyor kalfaAnnem koah hastası, özel sigorta da yaptırmıştık ne olur ne olmaz diye, özel hastanelere telefonda ulaşamıyoruz bile. Annemi de sağlık ocağına götürmek istemiyorum oradan kaparsa diyeçok arada kaldım.
Eczane daha masum, grip aşısını vuruyorlar ama zatürreyi hayır. koronadan şüphelenenler aile hekimine de geliyorlarmışbenim annem de 15 de bir iğne oluyor ben tanıdığım eczacının kalfasına yaptırıyorum eczanenin yanında deposu var orda yapıyor kalfa
Kolum ağrıdı 2 gün azalan şekilde.O kadarbiraz ağrı yapıyormuş yaptırınca öyle mi yan etkisi oldu mu
Eczane yaparız ama pahalı olduğu için bulundurmuyoruz zaten depolarda yok dedi.Şansıma o gün gelmiş sağlık ocağına öyle yaptırdım.Eczane yapıyor mu zatürre aşısını, sağlık ocağına mı gitmek gerek?
Yok yan etkisi olmadı kol ağrısından başka:)..Oda 2 gün hafifleyen şekilde oldu,geçtiyan etkileri oldumu
Gerçekten gelirler mi eve acaba. Tanıdık eczanemiz yok ama sağlık ocağına kendim gideyim dediğiniz gibi. Çok sağolun. Bahçede yapsa bile razıyım.eczacı tanıdığınız varsa rica edin temin etsinler Ankara da bulamadık biz henüz koru hastanesi ve medicana yok dedi 4 eczane de yok dedi.annenize yapmak zorundalar ama sağlık ocağına siz gidin kimliğiyle anlatın anneniz ya gelmesin ya da arabada beklesin aşıyı temin edince eve hemşire bile çağırıp yaptırabilirsiniz vefa ekipleri bile yardımcı olurlar hemşire temininde
annemin banka kartı kaybolmuştu sokağa çıkma yasağı zamanı tam 4 kez eve gelip maaşını getirdiler ve bir de vekalet işi vardı onu da hallettiler sağolsunlar.çalışmayan hemşire kızlarımız var onlar da yaparlar eve gelip ya da arabanın içinde bile yapılır ne olacak ki geçmiş olsun allah annenize uzun ömürler versin .iyi gecelerGerçekten gelirler mi eve acaba. Tanıdık eczanemiz yok ama sağlık ocağına kendim gideyim dediğiniz gibi. Çok sağolun. Bahçede yapsa bile razıyım.
Devamsızlık yok muymuş bu sene ?Zorunlu değil göndermezsiniz devamsızlık yok dedi tv
Çok teşekkür ederim, hepimizin ailesine uzun ömürler versin Allahannemin banka kartı kaybolmuştu sokağa çıkma yasağı zamanı tam 4 kez eve gelip maaşını getirdiler ve bir de vekalet işi vardı onu da hallettiler sağolsunlar.çalışmayan hemşire kızlarımız var onlar da yaparlar eve gelip ya da arabanın içinde bile yapılır ne olacak ki geçmiş olsun allah annenize uzun ömürler versin .iyi geceler
Devamsızlık olmiyacakmis veliler istemez ise çocuklarını gondermeyebilecekmis isteğe bağlı olacakmış TV öyle dediDevamsızlık yok muymuş bu sene ?
1. sınıfa kayıt yaptırdım oğlumu fakat ben de göndermek istemiyorum.
Annem zatürre aşısı oldu. Aile hekimliginden aradılar gidip oldu. Kendisi 76 yaşında şeker hastası. Kayinvalidemle aynı yerde oturuyor farklı mahallede onu arayan soran olmamış.Eczane yapıyor mu zatürre aşısını, sağlık ocağına mı gitmek gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?