bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Negatif çıkıp karantinadayken 10 gün pozitif olanlar var geçmiş olsun
Yeğenim şuan iyi inşallah boyle gider. Ablam ilk günler takmadi oğlun bu şüpheyle evde sen de evden çıkma dedik (yeğenimle aynı evde sonuçta ) şimdi çıkmıyorum diyor inşallah doğrudur. Taşıyıcı olma ihtimali de var sonuçta.

Anne nöbetinden herkese iyi geceler olsun inşallah.
Şu zatürre aşısını araştırıyorum ben de.
Devlet bizi kronik hastalığımız olduğu için eve göndermedi mi? Aşıyı da bize temin etmesi gerekmez mi?

Annem zatürre aşısı oldu. Aile hekimliginden aradılar gidip oldu. Kendisi 76 yaşında şeker hastası. Kayinvalidemle aynı yerde oturuyor farklı mahallede onu arayan soran olmamış.
Aaaa bak işte bunu düşünmüştüm.
Aile hekimlerinin biz kronikleri araması gerekiyor diye düşünüyorum.

6 aydır cocugumu sorgulmaktan uyarmaktan evde zaptetmeye calismaktan yoruldum tükendim. Annesinden soğudu çocuk milli egitim bakanının cumartesi sabah yaptığı açıklamada velilerin salgindan dolayi çocukları okula gondermeme gibi bir haklari oldugundan bahsetmis haber özetlerinde gördüm baska duyan dinleyen var mı acaba?

6 aydır durum bizde de aynı. Tükendim artık...

Ben duymadım ama 1. Sınıftan kayıt sildiren var bizim okulda.

Az önce de yazdım annemi aile hekimliginden aramışlar ama aynı yerde olup farklı aile hekimligine bağlı kayinvalidemi arayan olmamış. Farklı uygulama oluyor sanki. Ben de bilemedim. Üç hafta olmuştur annemin aşısının olması.

Annem zatürre aşısı oldu. Aile hekimliginden aradılar gidip oldu. Kendisi 76 yaşında şeker hastası. Kayinvalidemle aynı yerde oturuyor farklı mahallede onu arayan soran olmamış.
Bizi de arayan olmadı. Ben aradım koah raporu var, gelsem ilaçlarını yazar mısınız diye, hayır muayene etmeden yazmam gelsin dedi. 10 yıldır koah olan birini tekrar muayene etmek, hem de göğüs alanı olmamasına rağmen.. Bence de yerine göre değişiyor.

Annenizde yan etki yaptı mı aşı?

Bakalım süreç nasıl ilerleyecek?
Annemi hastaneden çıkaraydık, aile hekimliğine gidip kan tahlili yaptıracaktım, son durumumu görmek ve şu aşıyı sormak için.
Ama daha çıkamadık maalesef...

6 aydır durum bizde de aynı. Tükendim artık...
Bu sene 1. Sınıfa baslayacak. Ciddi anlamda psikolojisi bozuldu. Alt üst olduk. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doğum izninde öğretmen 3 çocuklu bir anneyim. Okula gitse bir türlü gitmese bir türlü

Aile hekimiyle alakalı bizimkide illaki görecek bizi arkadaşlarımın aile hekimi sakın gelmeyin ilaçları reçete yazıp atıyormuş msjla

Bakalım süreç nasıl ilerleyecek?
Annemi hastaneden çıkaraydık, aile hekimliğine gidip kan tahlili yaptıracaktım, son durumumu görmek ve şu aşıyı sormak için.
Ama daha çıkamadık maalesef...
Acaba şimdiden aşı için aile hekimine talepte bulunsaniz ise yarar mı ? Başka çözüm gelmiyor aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…