bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu sene 1. Sınıfa baslayacak. Ciddi anlamda psikolojisi bozuldu. Alt üst olduk. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doğum izninde öğretmen 3 çocuklu bir anneyim. Okula gitse bir türlü gitmese bir türlü
Ben göndermek istemiyorum kayıt yaptırdım ama gerekirse kaldın devamsızlıktan seneye tekrar başlar. En azından aşı bulunur herhalde...

öyle bir olurlar ki biraz aileyle de alakalı, ben 31 ağustostan önce dersleri başlayacağını erken kalkacagimizi anlattım çok da hevesli bir şekilde oturdu ekran karşısına sonra öğrendik ki geçen seneki 1 lerin ikinci dönem ders tekrariymis... dicegimpek ala olur okuldan daha mi iyi olur elbette olmaz ama yazık değil mi 1 hafta için bile olsa açmak, o kadar aradayim ki gondermesem bağ zayif olur gidenlere göre diye düşünüyorum göndermek istemiyorum durumu bilince nanicam şaşırdım kaldım

sınıflar 35 kişilik en az nasıl korunacak mesafe maske takasla bile, bir de ben dikkat ediyorum ama herkes dikkat etmiyo ki, nerden bileceğiz okul açıldığında gelen çocuğun, ogrermenin pozitif olmadiginj

hele bir kayitlae bitsin paralar toplansin okullar heybelerini doldursun acmaktan vazgecerler sonra bence.
egitim cocuklarin durumu vs umurlarindami sizce?

kimsenin umrunda değil

ara sınıf olsa ben de asla düşünmem göndermeyia ama ilk yılı ya

ister tabi ki çocuğun ilk okul deneyimi.okuma yazma öğrenmek ister arkadaş ister .on da renkli süslü defter çanta suluk hevesi vardır ama içinde kaldı işte yavrunun maalesef 1 lere ayrı üzülüyorum ben.

ah ahh

haklısınız d vitamini de eksik olmamalı vucud da onu şimdilik güneşten karşılıyoruz kışa doğru da haftada bir devid 3 kırıp içiyoruz mecbur.kensere bile sebep oluyor çünkü eksikliği

test yaptırmadan d vitamini alsak bir sey olur mu ki? test yaptırmaya çekiniyoruz

daha dün bi tanıdığımla tartıştık okullar acilsin demiyo ama yata yata gezme gezme para aldılar bir sürü insan işsiz kaldı hiç maas siz almasınlar ama kesinti yapılıp işten cikarilanlara destek verilsin dedi. karşı savunmada bulundum öğretmenler kendileri istemediki tatil edilmeyi niye maaşları kesilsin devlet geleceksin dese ki seminer dönemin öyle oldu geldiler devlet kapattığı için gelmediler dedim. ben gezenlere kızıyorum evde oturanlara değil diyo ama genel sıkıntı risk altında kendi eşlerinin çalışıp öğretmenlerin çalışmadan para kazanması. herkes kendince haklı haklı bence bu kadar yuklenilmesi hata kimse yadsiyamazki riskin en büyük olduğu yer okullar. su şartlar altında çalışan memurlar var ama kendi tedbirlerini alabilirler ve oldukları ortamlar sınıflar okullar gibi kalabalık yerler değil. iste bunu gözden kaçırıyorlar

Ben duymadım ama 1. Sınıftan kayıt sildiren var bizim okulda.

72 aylik tan büyük olan miydi kayıt sildiren @notdefteri_ nasıl oluyo bahsedebilir misin?

Bu sene 1. Sınıfa baslayacak. Ciddi anlamda psikolojisi bozuldu. Alt üst olduk. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doğum izninde öğretmen 3 çocuklu bir anneyim. Okula gitse bir türlü gitmese bir türlü

benim tek ama ben de aynı şekilde çok huzursuzumgondersem bi türlü gondermesem acilmasin Allah im istemeye istemeye yapmak zorunda bırakmasın inşaallah

çocuğu 1. sınıf yasinda olan arkadaşlar ve bilgisi olanlar asi ile ilgili bir sorum olacak.
temmuz ayından önce 1. sinif aşkla artık okulda değil temmuz ayından itibaren sagliknocaginda yapılacağı yönünde haberlerde bir çok kere duydum. sağlık ocağını aradigimda 1. sınıflarının aşısının okulda vurulacagini söyledi. haberlerle ve internetle celisiyo. ilgisi ola var mi ve imkanı varsa sağlık ocağını arayıp bilgi alabilir mi en azindan karşılaştırmis oluruz cevapları ve netlesmis olur

bir diğer konu da kitap defter temizliği, nasıl dezenfekte edicez kitapları defterleri kalemleri, bize liste yolladilar bile okuldan, ben hala market pazar alışverişi bekletip sonuçta yıkayıp kullanan insanım. kırtasiye malzemelerini nasıl dezenfekte edip gonül rahatlığıyla veri cem çocuğum eline kara kara düşünmekteyim

Yanlıs hatırlamıyorum 2014 sonrası için geçelerli asmlerde ası olma işi.diğerleri okulda olmaya devam edecek

Benim annem de maalesef.. Aynı kaygıyı yaşıyorum. Çocukken de yanımızda hep sigara içilirdi. Çok küçüktüm hatırlıyorum misafir için porselen üstü yaldızlı bir sigaralık vardı evde. Misafire çikolata ikram edilir gibi sigara ikram edilirdi.

mersin x hastanesinde hastalar tek yatakta 2 kişi şeklinde yatıyor arkadaşımın kardeşi pandemi servisinde çalışıyor ordan bilyorum .. şehire göre durumlar değişken oluyor birde tek servisi pandemi yptıklrı için normal olarak yer sıkıntısı oluyor

Maskesi Kopmasa çıkarmasa bile uzun saatler maskeyle durmak ayri bir tehlike degil mi her tarafi ..... lu değnek gerçekten.

Yegeninize de gecmis olsun bilgi icin tesekkur ederim ama cogu yerde boyle yapmiyorlar.keske bize de bu sekilde donseler henuz bakanliktan vs arayan dahi olmadi

Günaydın sevgili dostlarım, Bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile sizlere bir gün doğumu, rengini çok sevdiğim pembe minyatür güller, sarı kırmızı kana tespih çiçekleri ile mor duranda çiçeği ve kedim Gözdeyi gönderiyorum. Gününüzün iyi geçmesi dileği ile sevgiler

kızlar dişim şişti diye antibiyotik içsem mi kararsız kaldım bağışıklığı çok etkiler mi ya..
bağışıklık için c vitamini takviyesi alicam eczaneye gittigimde

Yanlıs hatırlamıyorum 2014 sonrası için geçelerli asmlerde ası olma işi.diğerleri okulda olmaya devam edecek

oglum 2014 doğumlu kapsiyo mu acaba şimdi yine suphede kaldım
bu daha arayalım bakalım ne dicekler

covid hastaları mi tek yatakta 2 kişi yazıyormuş, dikkatsiz insanlar yüzünden dikkat edenler sıkıntı cekiyo Allah akıl fıkır versin , vicdan versin artık ne diyecegimi bilmiyorum yazıklar olsun

kızlar dişim şişti diye antibiyotik içsem mi kararsız kaldım bağışıklığı çok etkiler mi ya..
bağışıklık için c vitamini takviyesi alicam eczaneye gittigimde

sunmak suyu için, yari yariya sirke su yapıp gargara yapın çok iyi geliyo

teşekkür ederim sumak mi demek istediniz

Sağlık ocagını arayın onlar size burda olacak ya asm de olacak diye bilgi vermişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…