- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Ben göndermek istemiyorum kayıt yaptırdım ama gerekirse kaldın devamsızlıktan seneye tekrar başlar. En azından aşı bulunur herhalde...Bu sene 1. Sınıfa baslayacak. Ciddi anlamda psikolojisi bozuldu. Alt üst olduk. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doğum izninde öğretmen 3 çocuklu bir anneyim. Okula gitse bir türlü gitmese bir türlü
Öyle bir çıkmazdayız ki..Ben göndermek istemiyorum kayıt yaptırdım ama gerekirse kaldın devamsızlıktan seneye tekrar başlar. En azından aşı bulunur herhalde...
hopefor ben bugün kızımın kaydı çıkan okula gittim form doldurdum haftaya sınıflar ve öğretmenleri belirlenecek öğretmen sizle iletişime geçicek dedi 1. Sınıflar mecbur başlayacak sanırım milli eğitim bakanı da küçükler uzaktan eğitime adapte olamaz öz denetimleri yok onlardan başlayacağız eğitime dedi
başlayıp geri kapatacaklar yüzyüzeyi sebebi özel okulların ücretlerini veliler ödesin diye.üniversitelerin çoğu açıklıyor bu sene uzaktan eğitim yapacağız diye .1. sınıf çocuğu nasıl hijyeni sosyal mesafeyi bilecek daha ilk dersten maskesi kopar ya da çıkarır atar
hele bir kayitlae bitsin paralar toplansin okullar heybelerini doldursun acmaktan vazgecerler sonra bence.
egitim cocuklarin durumu vs umurlarindami sizce?
bakleyin belki bilim kurulu tekrar karar verir sayı arttı çünkü ülkede çocukları riske atmazlar sanmıyorum.benim kızım 4. sınıf bir kaç hafta yüzyüze eğitim yok 21 inden sonra da .olsa da göndermeyeceğim bu sene rapor alırım ya da kalsın sınıfta derim.eğitim mi hayat mı deseler hayat derim her zaman.kısırlık yapıyor bu virüs kalıcı hastalıklara sebebiyet veriyor kalpte akciğerlerde .öyle geçirdi bitti değil
ister tabi ki çocuğun ilk okul deneyimi.okuma yazma öğrenmek ister arkadaş ister .on da renkli süslü defter çanta suluk hevesi vardır ama içinde kaldı işte yavrunun maalesef 1 lere ayrı üzülüyorum ben.
haklısınız d vitamini de eksik olmamalı vucud da onu şimdilik güneşten karşılıyoruz kışa doğru da haftada bir devid 3 kırıp içiyoruz mecbur.kensere bile sebep oluyor çünkü eksikliği
Keşke koysa haklısınız. Ama okul açılsın diyenler sağlıktan çok biz öğretmenlerin aldıkları maaşları düşündükleri için, onları kimse yatıştıramıyor malesef. Diğer okul açılsın diyen taraf da çocuklarına bakmaktan sıkılan, başından atmak isteyen veliler. Keşke her gün yoğun bakım görüntüleri paylaşılsa..Dediğiniz gibi Kazen de bu insanların altına yorum olarak yazsa.
Ben duymadım ama 1. Sınıftan kayıt sildiren var bizim okulda.
Bu sene 1. Sınıfa baslayacak. Ciddi anlamda psikolojisi bozuldu. Alt üst olduk. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doğum izninde öğretmen 3 çocuklu bir anneyim. Okula gitse bir türlü gitmese bir türlü
Haftada bir d vit cok fazla sakın kontrol etmeden öyle içmeyin.d vitin fazlası da cok tehlikelihaklısınız d vitamini de eksik olmamalı vucud da onu şimdilik güneşten karşılıyoruz kışa doğru da haftada bir devid 3 kırıp içiyoruz mecbur.kensere bile sebep oluyor çünkü eksikliği
Yanlıs hatırlamıyorum 2014 sonrası için geçelerli asmlerde ası olma işi.diğerleri okulda olmaya devam edecekçocuğu 1. sınıf yasinda olan arkadaşlar ve bilgisi olanlar asi ile ilgili bir sorum olacak.
temmuz ayından önce 1. sinif aşkla artık okulda değil temmuz ayından itibaren sagliknocaginda yapılacağı yönünde haberlerde bir çok kere duydum. sağlık ocağını aradigimda 1. sınıflarının aşısının okulda vurulacagini söyledi. haberlerle ve internetle celisiyo. ilgisi ola var mi ve imkanı varsa sağlık ocağını arayıp bilgi alabilir mi en azindan karşılaştırmis oluruz cevapları ve netlesmis olur
Benim annem de maalesef.. Aynı kaygıyı yaşıyorum. Çocukken de yanımızda hep sigara içilirdi. Çok küçüktüm hatırlıyorum misafir için porselen üstü yaldızlı bir sigaralık vardı evde. Misafire çikolata ikram edilir gibi sigara ikram edilirdi.Anneme çok kızıyorum bana hamileyken de emzirirken de çok sigara içmiş zaten doğru düzgün de emzirmemiş ben hiç sigara kullanmadım ama annemin hatalarının etkisi olmuştur bağışıklığım da
mersin x hastanesinde hastalar tek yatakta 2 kişi şeklinde yatıyor arkadaşımın kardeşi pandemi servisinde çalışıyor ordan bilyorum .. şehire göre durumlar değişken oluyor birde tek servisi pandemi yptıklrı için normal olarak yer sıkıntısı oluyorKaosa sürüklemekten başka bir işe yaramayan gereksiz bir bilgi.
Durumunuz kritik olmaz ise hastane de yatmıyorsunuz, bunu da yer yok olarak dillendirmek panikletmek ve terbiyesizlikten başka bir şey değil.
En azından Kocaeli Ünv. yer sorunu kesinlikle yok. Nefes problemi veya kronik bir rahatsızlığınız yok ise yapılacak en iyi şey evde istirahat.
Maskesi Kopmasa çıkarmasa bile uzun saatler maskeyle durmak ayri bir tehlike degil mi her tarafi ..... lu değnek gerçekten.başlayıp geri kapatacaklar yüzyüzeyi sebebi özel okulların ücretlerini veliler ödesin diye.üniversitelerin çoğu açıklıyor bu sene uzaktan eğitim yapacağız diye .1. sınıf çocuğu nasıl hijyeni sosyal mesafeyi bilecek daha ilk dersten maskesi kopar ya da çıkarır atar
Yegeninize de gecmis olsun bilgi icin tesekkur ederim ama cogu yerde boyle yapmiyorlar.keske bize de bu sekilde donseler henuz bakanliktan vs arayan dahi olmadiBenim yeğenim çalıştığı fabrikada pozitifli biri ile temaslı olduğu için onu ve diğerlerini teste gönderdiler. Negatif çıktılar ve onlara 14 gün rapor verildi karantina için, evde kendisi, durumu iyi kimseyle gorusmuyor .
kısıtlamalar tekrar gelmeli yoksa çok kötü günler gelecek
Yanlıs hatırlamıyorum 2014 sonrası için geçelerli asmlerde ası olma işi.diğerleri okulda olmaya devam edecek
mersin x hastanesinde hastalar tek yatakta 2 kişi şeklinde yatıyor arkadaşımın kardeşi pandemi servisinde çalışıyor ordan bilyorum .. şehire göre durumlar değişken oluyor birde tek servisi pandemi yptıklrı için normal olarak yer sıkıntısı oluyor
kızlar dişim şişti diye antibiyotik içsem mi kararsız kaldım bağışıklığı çok etkiler mi ya..
bağışıklık için c vitamini takviyesi alicam eczaneye gittigimde
teşekkür ederim sumak mi demek istedinizoglum 2014 doğumlu kapsiyo mu acaba şimdi yine suphede kaldım
bu daha arayalım bakalım ne dicekler
covid hastaları mi tek yatakta 2 kişi yazıyormuş, dikkatsiz insanlar yüzünden dikkat edenler sıkıntı cekiyo Allah akıl fıkır versin , vicdan versin artık ne diyecegimi bilmiyorum yazıklar olsun
sunmak suyu için, yari yariya sirke su yapıp gargara yapın çok iyi geliyo
Sağlık ocagını arayın onlar size burda olacak ya asm de olacak diye bilgi vermişlerdiroglum 2014 doğumlu kapsiyo mu acaba şimdi yine suphede kaldım
bu daha arayalım bakalım ne dicekler
covid hastaları mi tek yatakta 2 kişi yazıyormuş, dikkatsiz insanlar yüzünden dikkat edenler sıkıntı cekiyo Allah akıl fıkır versin , vicdan versin artık ne diyecegimi bilmiyorum yazıklar olsun
sunmak suyu için, yari yariya sirke su yapıp gargara yapın çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?