- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
esimin is yerine esnek calisma yazisi gideli 1 hafta oldu hala bir aciklama yokkısıtlamalar tekrar gelmeli yoksa çok kötü günler gelecek
kısıtlama gelmediği sürece böyle devam edecek geçen gün evin altından düğüne gidiyordular maskesiz hepsi düğünden çıkanlar gidenler .. sonra biri şikayet etti sanırım polis arabası gitti oraya doğruesimin is yerine esnek calisma yazisi gideli 1 hafta oldu hala bir aciklama yok
korona olmalarini bekliyolar sanirim.
şu durumun su hale gelmesinde en cok kimlerin emegi varsa önce onlara gitsin
EVET yatak yetmiyormuşoglum 2014 doğumlu kapsiyo mu acaba şimdi yine suphede kaldım
bu daha arayalım bakalım ne dicekler
covid hastaları mi tek yatakta 2 kişi yazıyormuş, dikkatsiz insanlar yüzünden dikkat edenler sıkıntı cekiyo Allah akıl fıkır versin , vicdan versin artık ne diyecegimi bilmiyorum yazıklar olsun
sunmak suyu için, yari yariya sirke su yapıp gargara yapın çok iyi geliyo
korona oldugunu bile bile dugun yapanlarkısıtlama gelmediği sürece böyle devam edecek geçen gün evin altından düğüne gidiyordular maskesiz hepsi düğünden çıkanlar gidenler .. sonra biri şikayet etti sanırım polis arabası gitti oraya doğru
aptal insanlar ya
haklısınız girdikleri kul hakkının haddi hesabı yok.. böyle olduğu sürece daha da artacak başlarına gelse de anlamaz böylelerikorona oldugunu bile bile dugun yapanlar
is yerini acanlar
uyarilara ragmen maske takmayanlar mesafesine dikkat etmeyenler 1 sene kafelere restorantlara tatile gitmeyince öleceğini sananlar var
ha tabi birde hacdan gelenlere parol verio atesiniz yuksek cikmasin diyip o hacilari turkiyenin her yerine dagitan yetkililer var onlarinda emegini yabana atmayayim simdi.
imam osurursa cemaat sıçar işine dondu resmen afedersiniz ama
ne desen bos böyle gerizekalilaraEki Görüntüle 2684605
allah bunlarla bizim belamizi veriyo heralde ya başka açıklamasi yok yani.
isteyen taşlasın isteyen hakaret etsin şu kafadaki herkes bi yok olsa keşke yahaklısınız girdikleri kul hakkının haddi hesabı yok.. böyle olduğu sürece daha da artacak başlarına gelse de anlamaz böyleleri
bir insanın canına kastetmek bu kadar kolay olmamalı..yazıklar olsunisteyen taşlasın isteyen hakaret etsin şu kafadaki herkes bi yok olsa keşke ya
katillik resmen ya başka bir şey değilbir insanın canına kastetmek bu kadar kolay olmamalı..yazıklar olsun
Ben düşünüyorum.Geçen senelerde de yaptırıyordumgrip aşısı yaptırmayı düşünen var mı?
ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar , iyi bir yaptirim olacak anca. oda zorkatillik resmen ya başka bir şey değil
boyle insanlari planlayarak insan oldurmeye tesebbusten hapse atmalilar bence
bu sene ben de yaptırmayı düşünüyorum doktorlar da öneriyor ama kendi memleketime gidince yaptıracağımBen düşünüyorum.Geçen senelerde de yaptırıyordum
evet sumak rica ederimteşekkür ederim sumak mi demek istediniz
Sağlık ocagını arayın onlar size burda olacak ya asm de olacak diye bilgi vermişlerdir
grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı?
ben de yaptırmıyorum normalde bu sene yaptiracagimevet sumak rica ederim
temmuzda aramıştım soylenenle celisince tereddüte kaldim
normalde hiç yaptırmadım ama dusunuyoruz
Oda,ben de iyiyiz çok şükür. Teşekkür ederiz. 1 hafta geride kaldı. Tedavisi bitti, dinleniyor. Onun dışında karantinadayız.
aa koronamı oldunuz çok geçmiş olsunOda,ben de iyiyiz çok şükür. Teşekkür ederiz. 1 hafta geride kaldı. Tedavisi bitti, dinleniyor. Onun dışında karantinadayız.
ben fikrimin arkasındayım düğün yapıyorlarsa maske taksinlar herkes maskesiz evimin önünden gelen giden düğüne gidiyor kimsede maske yok kaç kez maske takın uyarısına rağmenDüğünlere gidenlere hakaret ediliyor peki tamamda kardeşim düğün yapan insanları düşünüyorsunuz yok takı için yapılıyor diyorsunuz bu insanlar salonlara evlerine heryere masraf etti ve geri alamıyor haksizsiniz o düğün için kaç kişi işsiz şu anda günlük çalışan garsonu kameramanı yemekcisi müzisyeni 8 hafta çalışmakla bu insanlar ne yapacaklar devlet destek vermiyor ne yiyip icicek bunlarida düşünün yazarken tatiller diskolar meyhaneler otel ve tatiller konserler mitingler yapılıyor haksızlık degilmi o zaman maddi destek verilsin kimse ses cikariyormu bakalım düğün olmuyor diye bu işi yapanlar bu pandemide ekmeğini kazanabilmek için hayatlarını riske atıyor birazda empati yapın lütfen daha karantinadakileri evde tutmayı basaramiyoruz bu salgın bitmez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?