- 14 Temmuz 2011
- 2.989
- 10.121
- 408
- 40
Çok güzel ifade etmisiniz mesela yasak var yapan dün aksamda düğün yapıyor haklısınız bunun için kurallara uyanlar malesef mağdur oluyor markete gidiyorsunuz maske çenede bir tanıdığım pozitif çıktı iş vereni bişey olmaz gel ise diyor neden test yaptiriyorsun diyor ise gitse kul hakkina girecek gitmese işinden olucak sokaklar hala maske takmayanlar dolu kendini bilen zaten kurallara uyar uymayanlara gerekli yaptırımı yapsın devlet düğünde yazsın cezasını dagitsin disaridakilerede öyle Allah akıl fikir versin diyecek bişey yok bu kış zor gecicek hepimiz içinAslında önlemlere uyulsa düğünler de olur düğün salonu sahipleri de mağdur olmaz illa ki düğün salonları başında kamu görevlisi mi olmalı kurallara uyulmadığında ceza yazmak için ama uyulmuyor salon sahipleri içeri belli bir sayı insan alsa ve istenen kurallara uydursalardı sonuç bu olmazdı şimdi ağlanıyorlar para kazanamıyoruz diye geçen çok yakınımdan biri düğün hiç de 1 saat sürmedi dedi 3.5 saat eğlendik dedi neyse ki onun gittiği salonda çok az kişi vardı ama ya diğer salonlar düğününe gitmediğim bir yakınımla tlfda konuştum dedi ki bana gayet herkes geldi düğüne kimse de Covid olmadı dedi şaşırdım kaldım düğün sahipleri de herkese davetiye veriyor verme kardeşim sayı neyse onu ver kimseyi riske atma herkes kurallara uysa böyle olmazdı sonuç şuanda düğün salonu sahiplerine de hak veriyorum ne diyim onlar da yatırımını o sektöre yapmış baktığı bir ailesi var gençler de evlenenler de düğün yapmak istiyor onlar da haklı ama kurallara uyularak herkes organize olsaydı böyle olmazdı kardeşim ille de devlet ille de devlet düğün salonu olanlar içeri kapasitesinin belli bir oranını alsaydı böyle olur muydu ben tatile gittim 5 yıldızlı bir otel oldukça da büyük bir otel sadece 200 aile konaklıyordu yemek açık büfe ama kendin almıyorsun görevliler veriyor masalar arası oldukça açık bir şekildeydi yemeğe gelen insan sayısı da örneğin ilk 3 kat saat 7 ile 8 arası diğer 3 kat 8 ile 9 arasıydı profesyonelce davransaydı herkes durum bu hal almazdı
Eşimin testi pozitif çıktı maalesef. Teşekkür ederiz..aa koronamı oldunuz çok geçmiş olsun
durumu nasılEşimin testi pozitif çıktı maalesef. Teşekkür ederiz..
Ben storyde paylaşılırken gördüm bana da o yapılmıştı sürüntü testi sanırım burna ve boğaza çubuk sokuyorlarAntikor testidir muhtemelen canım, yine de etkili bir yöntem ama normal virüs testinin yerini tutmaz
Sürüntüyse çok iyiBen storyde paylaşılırken gördüm bana da o yapılmıştı sürüntü testi sanırım burna ve boğaza çubuk sokuyorlar
Her sektörde olduğu gibi ticaret de sekteye uğradı elbette sağlık en önemli ama para olmadan da sağlık malzemelerini nasıl temin edicez değil mi tüm düğün salonları ve düğün sahipleri kuralları yerine getirselerdi kimse mağdur olmayacaktı sosyal mesafeli düğün de gördüm salonda az kişi vardı ve herkes maskeleri ile gruplar halinde oynuyordu kurunun yanında yaş da yandı devlet nereye kadar destekleyecek birçok sektörde iflasın eşiğine gelenler var makinalarını satanlar var dükkanını küçültenler var Türkiyenin en büyük araba firmalarından biri şuan Cumartesi çalışmayı durdurdu dolar almış başını gidiyor altın bir haftada 10 TL arttı dışarıdan malzeme alan dolarla alanlar Allah yardımcıları olsun ekonomik kriz kapıda devlet şuan sağlık sektörüne para harcıyor Allah yardımcımız olsunÇok güzel ifade etmisiniz mesela yasak var yapan dün aksamda düğün yapıyor haklısınız bunun için kurallara uyanlar malesef mağdur oluyor markete gidiyorsunuz maske çenede bir tanıdığım pozitif çıktı iş vereni bişey olmaz gel ise diyor neden test yaptiriyorsun diyor ise gitse kul hakkina girecek gitmese işinden olucak sokaklar hala maske takmayanlar dolu kendini bilen zaten kurallara uyar uymayanlara gerekli yaptırımı yapsın devlet düğünde yazsın cezasını dagitsin disaridakilerede öyle Allah akıl fikir versin diyecek bişey yok bu kış zor gecicek hepimiz için
O hastane gibi keşke şuan diş sektöründe çalışan her yer yapsaSürüntüyse çok iyitest sayısı son zamanlarda arttı ama keşke çok daha fazla yapılsa
durumu nasıl
Çok geçmiş olsun
MerhabaDevamsızlık yok muymuş bu sene ?
1. sınıfa kayıt yaptırdım oğlumu fakat ben de göndermek istemiyorum.
Merhaba iyi akşamlar olabilir ben yaptırdım kaydını. Henüz idare ile konusmadım. Hayırlısı artık ..Merhaba
Yanlış anlamadıysam 1. Sınıfları kapsamayacak sanırım bu durum. Devam zorunluluğu olabilir. Bi araştırmak lazım tam emin değilim.
korona atlatanlara gecmis olsuna giden milletiz bizBir de geçmiş olsun ziyaretlerimiz var bizim şöyle ki komşum bayramda ölümlü trafik kazası geçirdiler ailecek kendisi kaç ameliyat geçirdi sayısını bilmiyorum vücudunun kaç yerine kaç tane platin takıldı bu gelen misafir kaçıncı az önce evime girerken yine ziyarete gelenler vardı tlfla aramak zor mu ben camdan diledim geçmiş olsun diye eve gitmek de nedir zaten çok ağır kaza atlatmışlar şokunu atlatmaları kolay değil kaç kişi yoğun bakıma alınıp çıktılar bir de gelenlerden korona gelme tehlikesi gazozunu almışlar ziyarete gelmişler efenim salgın yokmuş gibi üstelik bir aile 3 kişi birlikte gelmişler
Günaydın.Günaydın sevgili dostlarım, Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlerle bu sabahki gün doğumunu, akasya çiçekleri ile birlikte henüz batmayan dolunayı, bir pembe gül ile yasemin çiçeği ve üçü bir arada Tarçın, Helva ve Gözdeyi paylaşıyorum. Onları aynı fotoğraf karesi içerisinde yakalayabildiğim ender anlardan biri bu fotoğrafı evvelsi hafta çekmiştim, Helva neredeyse bir haftadır yok, merak ediyorum, umarım çıkar gelir yine. Gününüzün iyi geçmesi dileği ile sevgiler
Eki Görüntüle 2685005 Eki Görüntüle 2685006 Eki Görüntüle 2685007 Eki Görüntüle 2685008 Eki Görüntüle 2685009 Eki Görüntüle 2685010 Eki Görüntüle 2685011
teşekkür ederim, harika olan sizinizGünaydın.
Her zamanki gibi harikasın. Çok teşekkür ederiz.
Tarçın, Helva ve Gözde toplantı yapıyordu galiba.
Bu sene devam zorunluluğu yok , çocuğunuz kaydolmasa bile idare onu herhangi bir sınıfa atayacak , gitmemesi halinde devamsızlıktan kalıp seneye kaldığı sınıftan devam edecek , bu seneye özgü herhangi bir idari para cezası olmayacakMerhaba
Yanlış anlamadıysam 1. Sınıfları kapsamayacak sanırım bu durum. Devam zorunluluğu olabilir. Bi araştırmak lazım tam emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?