İzlemiştim ama çok oldu,yeniden izlerim.12 Maymun u da izleyin tavsiye ederim izlenmediyseniz
Hangi sehirler var ben videoyu acamadim
Vaka sayıları, durumun vehametini vs içeren bir video. Ama sayının 10 ya da 10.000 olması bizim için neden bu kadar önemli? Bu virüs var mı var. Önlem almazsak artacağını biliyor muyuz evet. İnsanlar neden sayının çok olduğunu görmeden evde kalmaya ikna olmuyor anlayamıyorum.Ne bu açılmadı bende?
Hangi hayvan oldugu onemli degil. Corona virüsü dun çıkmadi. Bu cesidi yeni corona diye gecer COrona VIrus Disease 20 19 cikti. . Bu salgindan kotusu de cikabilir. Sorumluluk insanlarda. Artik hangi yas grubunun öleceğine de birileri karar veriyor.Aracısı domuz.
İnsanla benzer bir geni varmış.
Ortak yerde yaşadıkları kanatlilardan ya da diğer hayvanlardan domuzlara; domuzlardan da insanlara geçiş oluyor.
Çin in bu hayvan pazarında da hepsi mevcutmus.
Kesilenler, canlılar, hijyenik olmayan ortamda iç içe yani.
Biyologlar varsa daha iyi anlatabilir durumu aslında.
Ben de izlemediyseniz "Ben Efsaneyim" filmini tavsiye ederim.12 Maymun u da izleyin tavsiye ederim izlenmediyseniz
Çok güzel atmış tutmuş kadın.sanki kendi geçti kayıtlarıSayi binlerce deniliyor , sehir ısimlerini söylendi, allah yardim etsin. Suanda kimde ne var bilmiyoruz herkes geziyor
Ooo Will SmithBen de izlemediyseniz "Ben Efsaneyim" filmini tavsiye ederim.
Neden olmasın ki? Test kitlerini düne kadar bizim ihraç ettiğimizi yazıyor gazeteler. 10 bin civarı test yapılmış şimdiye kadar Türkiye’de. Bilim Kurulu’ndan biri söyledi.Çok güzel atmış tutmuş kadın.sanki kendi geçti kayıtları
Yakındır gözaltına alınır.
O kadar pozitifi tespit edecek malzeme yok zaten önce
Ölen Beyoğlu'nda eczane sahibi diye biliyorum.Çinli bir müşteriden kapmiş hastaligi.
Vaka sayıları, durumun vehametini vs içeren bir video. Ama sayının 10 ya da 10.000 olması bizim için neden bu kadar önemli? Bu virüs var mı var. Önlem almazsak artacağını biliyor muyuz evet. İnsanlar neden sayının çok olduğunu görmeden evde kalmaya ikna olmuyor anlayamıyorum.
Ben de.100 ya da 1000 ne farkeder. Yumurta kapi meselesi galiba. Milletce eskiden beri boyle huylarimiz var.Vaka sayıları, durumun vehametini vs içeren bir video. Ama sayının 10 ya da 10.000 olması bizim için neden bu kadar önemli? Bu virüs var mı var. Önlem almazsak artacağını biliyor muyuz evet. İnsanlar neden sayının çok olduğunu görmeden evde kalmaya ikna olmuyor anlayamıyorum.
Büyük ihtimalle o,çünkü çok söyleyen oldu bize ve eczane iki gündür kapali.Onu da yalanladilar bugün ama kim bilir
Ne olduki bacımEğer video doğru ise yandık
Hayır değilmiş ailesi açıklama yapmışÖlen Beyoğlu'nda eczane sahibi diye biliyorum.Çinli bir müşteriden kapmiş hastaligi.
Lise ve üniversite sınavları duruma göre ertelenebilir dedi. .lgs ile ilgili birşey söyledi mi?
dinleyemedim ben.
Ne olduki bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?