bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet çok şükür tedbirler konusunda şirket oldukça özenli ama tüm gün maske ile çalışmak zorunda kalan çalışanlar için durum biraz zorlayıcı maalesef. Sağlık çalışanları ile asla kiyaslqnqmaz zorlukları ama eşim kendi bolumunde tek başına kaldığında veya terasa çıktığında maskesini çıkarıyor.

suan calismiyorum zaten
yaklasik 6 aydirda maximum seviye izole yasiyorum ama evde bir kizim ve esim var hadi kizim kucuk belirti vermedi desem en azindan eşim verirdi belirti heralde korona olsam bilemiyorum ki
ben birde gunluk 7 8 litre su icerim
kurtarirsam ondan kurtaririm heralde
bagisikligimda tahminlerimce gayet iyi
bagisiklik konusunda aklimi kurcalayan tek sey var ben hasimato hastasiyim yani bagisiklik sistemim tiroit bezlerimi bir cesit tehdit olarak algilayip tiroitlerime saldiriyor acaba bu bagisiklik sistemimi etkiledigi icinmi d3 degerlerim dusuyor onu bilmiyorum
astimdan cok hasimatodan korkuyorum acikcasi

İnşAllah kimseye bulaştırmadan iyileşir. Bende korkumdan annemi görmeye bile gidemiyorum. Yaşlı böbrek hastası

Merhaba. Benim eşimde de astim var ve ben panik icindeyim bu korona astim hastalari için ekstra tehlikeli midir? Araştırdım bir bulgu yok bununla ilgili ama acabalar kafamı kurcalıyor

Merhaba. Benim eşimde de astim var ve ben panik icindeyim bu korona astim hastalari için ekstra tehlikeli midir? Araştırdım bir bulgu yok bununla ilgili ama acabalar kafamı kurcalıyor
risk grubundaki hastalardaniz evet hastalik cigerleri etkiledigi icin ama bu hastalikta önemli olan bagisiklikmis bagisikligi iyi olan kazanir yani.
pozitif vakalara bakan bir hemsire arkadasim bunu soyluyor hep.
23 yasindq hic bir kronik rahatsizligi olmayan insan vefat edebiliyorken kendi akrabalarimda lösemi atlatmis bir insan korona oldu ve adam sarsilmadi bile.
beslenme sekli cok feci kaliteli cunku
onemli olan bagisiklik yani. her gribal enfeksiyonda oldugu gibi savasabilecek guclu bir bagisiklik olmasi lazim

Dün akşam duş aldım, oturdum dakikalarca sıcak su üzerimden aktı gitti sanki sıcak suyla virüs gidecekmiş gibi ....

Ruh hali nasıl diyenlere ruh halimin durumu :)

Bitsin gitsin artık eskisinden daha sağlıklı olursun inşallah

Teşekkür ederim, inşallah bulaşmadan atlatırız Rabbim yardımcımız olsun.
Allah korktuklarımızı göstermesin
Amin bonuscum

Keşke her yer öyle olsa, helal olsun böyle işletmelere.

İnşallah öyle olur

Kaç senedir gitmedim lunaparka resmi görünce gidesim geldi

zaten böyle ciddiye alınsaydı bu kadar genisleyemezdi. insanlari ancak tazminat, isten çıkarma gibi hayatı durumkarla korkutunca yapıyorlar maalesef yoksa para cezası falan umurlarinda degil, keşke her kurum böyle yapsa

Allahın izniyle birşey olmaz inşallah, gayet iyi seviyede dikkat ediyormuşsunuz kendinize zaten. Su içmek ve D vitamini de önemliymiş bu virüsü rahat atlatmada, inşallah olmaz ama kapsanız bile kolay atlatacağınızı düşünüyorum, korkmayın o nedenle. Bir de açıkçası tedbir bizden takdir allahtan kafasındaydım hep, elimizden geleni yapalım biz, virüsü kaparız kapmayız yaradan bilir.

Merhaba❤. Benim eşimde de astim var ve ben panik icindeyim bu korona astim hastalari için ekstra tehlikeli midir? Araştırdım bir bulgu yok bununla ilgili ama acabalar kafamı kurcalıyor
Ben de çok korkuyorum. Ama göğüs hastaliklari doktoruna ilaçlarımı yazdirmaya gittiğimde sordum kronik hastasın ama risk grubunda degilsin dedi. Rapor vermemek icin mi dedi samimi miydi gercekten bilmiyorum. Ust düzey tedbirlerle hayata devam

Günaydın sevgili dostlarım, bu sabah gökyüzünde ince ince bulutlar vardı, son yılların en sıcak eylülü denmesine rağmen, fotoğraf çekerken sonbaharın sabah serinliği ilk kez kendini hissettirdi. Güzel bir hafta sonu geçirmeniz ve morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, Hint gülleri, bir kırmızı gül ile bir kapari çiçeği gönderiyorum. Kedim Gözde de sizlere günaydın diyor. Sevgiler

İnşallah öyledir. Kimseye bir şey olmasa hemen bitse su illet
Maşallah ne güzel atlatmış bunu bilmek rahatlattı. İnsan korkuyor sevdiklerini düşünüyor yoksa hiç birimizin garantisi yok aslında
Hoş geldin bu arada

Hoşbuldum Tabiki öyle yasamadan bilinmiyor inşallah tüm hastalarımız kolaylıkla atlatır.. çok umursamaz insanlar bu umursamazligin ulkece bize pahalıya patlayacagiini dusunmuyorlar onuda geçtim başkasına geçiririm korkusu bile yok sebeb olurum diye. Sonunda hayır olsun bı şekilde yaşayacağız böyle ama karantinadakiler bile kurallara uymadiktan sora..

İnşallah canım. Yok maalesef çoğu dikkat etmiyor düşüncesiz insanlar yüzünden bu kadar arttı ve yayıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…