Evet çok şükür tedbirler konusunda şirket oldukça özenli ama tüm gün maske ile çalışmak zorunda kalan çalışanlar için durum biraz zorlayıcı maalesef. Sağlık çalışanları ile asla kiyaslqnqmaz zorlukları ama eşim kendi bolumunde tek başına kaldığında veya terasa çıktığında maskesini çıkarıyor.Maşallah ne güzel keşke bütün işyerleri böyle tedbirler alsa. Fırsat buldukça söylüyorum üretim devam etmeli hele böyle zor bir zamanda fakat tedbirler çok eksik ve boşvermişlik fazla. Yukarıda yazdıklarınız bir işveren için ne kadar maliyetli olabilir ki. Ama sonuçları güzel oluyor görüldüğü gibi, bu zamana kadar vakasız kalabilmek büyük başarı.
suan calismiyorum zatenKorkutmak da istemem sizi sadece tedbirli olmanız için söylüyorum (ki eminim dikkat ediyorsunuzdur zaten) ama söyledikleriniz bağışıklığı güçlü birinin covid belirtilerine benziyor :)) Bende de önce hafif terleme-halsizlik-kalçalarımdan dizlerime kadar eklemlerimde hafif iğne batar gibi ağrılarla başladı (vücudumun üst kısmında ağrı yoktu). Ama bunların hiçbiri günlük hayatımı etkileyecek şiddette değildi, sadece vardı yani, 2-3 güne de geçti zaten. Sonrasında tat koku gitmesiyle şüphelendim yoksa bunlar için test yaptırmazdım. İmkanınız var mı bilmiyorum belki çalışıyorsunuzdur ama bir süre izole olsanız iyi olabilir. Belki de üşüttünüz veya başka birşeydir tabi, kardeşim yakın zamanda ateşlendi ve kas ağrıları vardı negatif çıktı testi, üşütmüş dedi doktor yattı evde birkaç gün hatta, iş dolayısıyla sağlığına uykusuna pek dikkat edemiyor maalesef.
İnşAllah kimseye bulaştırmadan iyileşir. Bende korkumdan annemi görmeye bile gidemiyorum. Yaşlı böbrek hastasıilaçları bitmiş, daha iyiymiş, ağrısı kalmamış, ciğerlere inmeden hafif atlatmış görünüyor. Pazartesi 14 günü doluyor. Yeğenimde ve KV ile KP'de de herhangi bir sorun yok şu ana kadar. Muayenehanedeki sekretere de bulaşmamış. Hastalanmadan iki gün önce görüştüğü arkadaşlarında da, hastalarında da şu ana kadar bir şey yokmuş. Yeğenim kendi babasının yanında kalıyor şu an tedbir için ama bu sefer çarşamba günü babasının çalıştığı şirketteki şoför pozitif çıkmış; bir gün önce de eniştemin arabasını almış şoför bir iş için. Şimdi eniştem diken üstünde, yeğenimle izole yaşıyorlarmış evin içinde. Off yani şansa bak, her yerden Corona fışkırıyor.
Merhababendede 2 gun halsizlik ve asiri terleme oldu ayaklarimda agri arada nefes darligi ama astim hastasiyim zaten normalde pek daralmam gerci alerji donemlerinde sadece
bazen okadar halsizlesiyorum ki kesin korona oldum diyorum d3 ve vitamin takviye alinca geciyor
bulastirma ihtimali daha kotu tabi.
belki hafif atlatacagim ama ya bulastirdiklarima bisey olursa vijdani kotu
risk grubundaki hastalardaniz evet hastalik cigerleri etkiledigi icin ama bu hastalikta önemli olan bagisiklikmis bagisikligi iyi olan kazanir yani.Merhaba. Benim eşimde de astim var ve ben panik icindeyim bu korona astim hastalari için ekstra tehlikeli midir? Araştırdım bir bulgu yok bununla ilgili ama acabalar kafamı kurcalıyor
Dün akşam duş aldım, oturdum dakikalarca sıcak su üzerimden aktı gitti sanki sıcak suyla virüs gidecekmiş gibi ....
Ruh hali nasıl diyenlere ruh halimin durumu :)
Merhaba❤. Benim eşimde de astim var ve ben panik icindeyim bu korona astim hastalari için ekstra tehlikeli midir? Araştırdım bir bulgu yok bununla ilgili ama acabalar kafamı kurcalıyor
Teşekkür ederimrisk grubundaki hastalardaniz evet hastalik cigerleri etkiledigi icin ama bu hastalikta önemli olan bagisiklikmis bagisikligi iyi olan kazanir yani.
pozitif vakalara bakan bir hemsire arkadasim bunu soyluyor hep.
23 yasindq hic bir kronik rahatsizligi olmayan insan vefat edebiliyorken kendi akrabalarimda lösemi atlatmis bir insan korona oldu ve adam sarsilmadi bile.
beslenme sekli cok feci kaliteli cunku
onemli olan bagisiklik yani. her gribal enfeksiyonda oldugu gibi savasabilecek guclu bir bagisiklik olmasi lazim
Amin bonuscumAllah korktuklarımızı göstermesin
Keşke her yer öyle olsa, helal olsun böyle işletmelere.Eşimin calistigi şirkette yaklaşık 150 çalışan var, sürecin başından beri şimdiye dek covid 19 pozitif olan yok bildiğimiz kadarıyla. Ama sirketin aldığı onlemler epey fazlaca, sigara içilen terasta 2 kişinin yan yana olması yasak, yemekhanede her masada tek kişi yemek yiyor, bu yuzden yemek saatlerinde düzenleme yapıldı grup grup farklı saatlerde yemeğe çıkılıyor. Yemekler tek kullanımlık kaplarda , kapalı, tek kullanımlık çatal kaşık ile dağıtılıyor. Maskesiz çalışmak yasak, her yerde el dezenfektani mevcut, ozon makineleri ile hava temizliği sağlanıyor, bugün toplantı yapılmış ve maskesiz çalış biri görülürse 1 uyarı aldıktan sonra tazminatsi işten cikarilacak denilmiş.
İnşallah öyle olurJawlensky bu hastalik herkese bulasacak maalesef kaçarimiz yok.
ama ne kadar korunursak ne kadar gec bulasirsa o okadar iyi umarim gerekli mutasyon evresine bir an once ulasir yada ilacmi asimi her ne bulacaksa bir an once bulunur da daha fazla kimsenin cani yanmaz
Kaç senedir gitmedim lunaparka resmi görünce gidesim geldiLunapark bugün bomboştu ben de bugün lunaparka gittim girişte ateş ölçtüler maskesiz kimse içeri alınmadı güzel bir kareyi sizle paylaşmak istedim önceden ne kadar özgür yaşıyormuşuz onun farkına vardım maske ile gezmek dışarı çıkmak bu sıcakta onunla nefes almak zor o yüzden en iyisi dışarı çıkmamak
Eşimin calistigi şirkette yaklaşık 150 çalışan var, sürecin başından beri şimdiye dek covid 19 pozitif olan yok bildiğimiz kadarıyla. Ama sirketin aldığı onlemler epey fazlaca, sigara içilen terasta 2 kişinin yan yana olması yasak, yemekhanede her masada tek kişi yemek yiyor, bu yuzden yemek saatlerinde düzenleme yapıldı grup grup farklı saatlerde yemeğe çıkılıyor. Yemekler tek kullanımlık kaplarda , kapalı, tek kullanımlık çatal kaşık ile dağıtılıyor. Maskesiz çalışmak yasak, her yerde el dezenfektani mevcut, ozon makineleri ile hava temizliği sağlanıyor, bugün toplantı yapılmış ve maskesiz çalış biri görülürse 1 uyarı aldıktan sonra tazminatsi işten cikarilacak denilmiş.
Allahın izniyle birşey olmaz inşallah, gayet iyi seviyede dikkat ediyormuşsunuz kendinize zaten. Su içmek ve D vitamini de önemliymiş bu virüsü rahat atlatmada, inşallah olmaz ama kapsanız bile kolay atlatacağınızı düşünüyorum, korkmayın o nedenle. Bir de açıkçası tedbir bizden takdir allahtan kafasındaydım hep, elimizden geleni yapalım biz, virüsü kaparız kapmayız yaradan bilir.suan calismiyorum zaten
yaklasik 6 aydirda maximum seviye izole yasiyorum ama evde bir kizim ve esim var hadi kizim kucuk belirti vermedi desem en azindan eşim verirdi belirti heralde korona olsam bilemiyorum ki
ben birde gunluk 7 8 litre su icerim
kurtarirsam ondan kurtaririm heralde
bagisikligimda tahminlerimce gayet iyi
bagisiklik konusunda aklimi kurcalayan tek sey var ben hasimato hastasiyim yani bagisiklik sistemim tiroit bezlerimi bir cesit tehdit olarak algilayip tiroitlerime saldiriyor acaba bu bagisiklik sistemimi etkiledigi icinmi d3 degerlerim dusuyor onu bilmiyorum
astimdan cok hasimatodan korkuyorum acikcasi
Ben de çok korkuyorum. Ama göğüs hastaliklari doktoruna ilaçlarımı yazdirmaya gittiğimde sordum kronik hastasın ama risk grubunda degilsin dedi. Rapor vermemek icin mi dedi samimi miydi gercekten bilmiyorum. Ust düzey tedbirlerle hayata devamMerhaba❤. Benim eşimde de astim var ve ben panik icindeyim bu korona astim hastalari için ekstra tehlikeli midir? Araştırdım bir bulgu yok bununla ilgili ama acabalar kafamı kurcalıyor
Astımı olan tanıdığım 50 yaşındaki bı ablam koronayi gayet normal atlattı. Bizde ağır geçirir diye tereddüt ettik ama yok öyle birşey olmadı gülnihal. Yani başka etkenlerde önemlidir büyük ihtimal.İnşallah öyle olur
İnşallah öyledir. Kimseye bir şey olmasa hemen bitse su illetBen de çok korkuyorum. Ama göğüs hastaliklari doktoruna ilaçlarımı yazdirmaya gittiğimde sordum kronik hastasın ama risk grubunda degilsin dedi. Rapor vermemek icin mi dedi samimi miydi gercekten bilmiyorum. Ust düzey tedbirlerle hayata devam
Maşallah ne güzel atlatmış bunu bilmek rahatlattı. İnsan korkuyor sevdiklerini düşünüyor yoksa hiç birimizin garantisi yok aslındaAstımı olan tanıdığım 50 yaşındaki bı ablam koronayi gayet normal atlattı. Bizde ağır geçirir diye tereddüt ettik ama yok öyle birşey olmadı gülnihal. Yani başka etkenlerde önemlidir büyük ihtimal.
Hoşbuldumİnşallah öyledir. Kimseye bir şey olmasa hemen bitse su illet
Maşallah ne güzel atlatmış bunu bilmek rahatlattı. İnsan korkuyor sevdiklerini düşünüyor yoksa hiç birimizin garantisi yok aslında
Hoş geldin bu arada
İnşallah canımHoşbuldumTabiki öyle yasamadan bilinmiyor inşallah tüm hastalarımız kolaylıkla atlatır.. çok umursamaz insanlar bu umursamazligin ulkece bize pahalıya patlayacagiini dusunmuyorlar onuda geçtim başkasına geçiririm korkusu bile yok sebeb olurum diye. Sonunda hayır olsun bı şekilde yaşayacağız böyle ama karantinadakiler bile kurallara uymadiktan sora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?