bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dün akşam duş aldım, oturdum dakikalarca sıcak su üzerimden aktı gitti sanki sıcak suyla virüs gidecekmiş gibi ....

Ruh hali nasıl diyenlere ruh halimin durumu :)
Allahım seni eşine ve evlatlarına bağışlasın inşallah.
Geçecek bugünler geçecek inşallah...

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım öğretmensiniz peki siz olsanız bu şartlarda çocuğunuzu gönderir miydiniz? Şahsi fikrinizi merak ettim.

G gul2016 görümcenizden haber var mı?
ilaçları bitmiş, daha iyiymiş, ağrısı kalmamış, ciğerlere inmeden hafif atlatmış görünüyor. Pazartesi 14 günü doluyor. Yeğenimde ve KV ile KP'de de herhangi bir sorun yok şu ana kadar. Muayenehanedeki sekretere de bulaşmamış. Hastalanmadan iki gün önce görüştüğü arkadaşlarında da, hastalarında da şu ana kadar bir şey yokmuş. Yeğenim kendi babasının yanında kalıyor şu an tedbir için ama bu sefer çarşamba günü babasının çalıştığı şirketteki şoför pozitif çıkmış; bir gün önce de eniştemin arabasını almış şoför bir iş için. Şimdi eniştem diken üstünde, yeğenimle izole yaşıyorlarmış evin içinde. Off yani şansa bak, her yerden Corona fışkırıyor.

Görümceniz anlattığınız diş hekimi olan değilmi?

Ben göndermek istemiyorum ama bi yandan da bi yıl kaybı olacak

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım öğretmensiniz peki siz olsanız bu şartlarda çocuğunuzu gönderir miydiniz? Şahsi fikrinizi merak ettim.
Sorunuzun cevabını bende merak ediyorum bende çok kararsız kaldım göndersem ya hastalık gelirse göndermesem 1 yıl kayıp olması gereken ne acaba offf

arkadaşlar bugün oğlumun kitaplarını almaya gittim
beni bilenlerjniz nasıl tedbirli olmaya çalıştığımı bilir ama dönerken canımı sıkan bi olay oldu hatta kendimle
o kadar sicak ki anlatamam ne zamandir da yaya olarak dışarı çıkmayınca bu kadar olabileceğini tahmin edemedim.
dönerken kitaplar elindeydi haliyle koluma falan da değdi. bi yandan da öyle terledim ki alnimdan akan ter (kusura bakmayin) gözüme girer diye korkmaya başladım ve o telaşın verdiği dalginlikla elimle değil ama kolumla alnımdaki terleri sildim, eve gelene kadar sorun yoktu ama eve cikarken artık biriken terler gözüme girmeye başladı ve terden yanmaya başladı.

kitabı okuldaki görevli kadın verdi. kitaplar koluma da değince şimdi korkmaya başladım acaba varsa bisey Allah korusun kolumla alnimi sildim ya gozume giren ter aracılığıyla bulaşır mi ki? çocuğuma yaklaşmaya korkuyorum

arkadaşlar neredesiniz bir cevap verin her dakika sayfaya bakiyorum bisey yazan var mi diye

Evet 14 yıllık öğretmenim ve şu şartlarda ben çocuğumu göndermem. İnanın hiç bir hazırlık yok , yapıldığı söylenen hazırlıklar Çankaya şartlarındaki okullar için planlanmış. Gelsinler benim 1600 kişilik okulumda hazırlık yapsınlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…