Ben ne zamandır ailemi bile göremiyorum.İnşallah canım❤. Yok maalesef çoğu dikkat etmiyor düşüncesiz insanlar yüzünden bu kadar arttı ve yayıldı.
Ben aynı sehirdeyim şu sıralar biz de görusmuyoruz. Normalleşme öncesi 3 ay görüşmedik nerdeyse sonra onlar da biz de kimseyle gorusmedigimiz için bir araya gelmeye başladık. Aklımın bir yarısı da onlarla.. yaşları kronik hastalıklariBen ne zamandır ailemi bile göremiyorum.
Gidemiyorum da.. uzaktayım. İçime oturuyor resmen.. onları görmeden gecicek ilk senem yani. Artmasa gidicektim.burdada kimseyle gorusmuyorum eskisi gibi..
Bende gebelik olduğu için mecbur kaldım.oyle olmasa giderdim göze alamıyorum sadece.Ben aynı sehirdeyim şu sıralar biz de görusmuyoruz. Normalleşme öncesi 3 ay görüşmedik nerdeyse sonra onlar da biz de kimseyle gorusmedigimiz için bir araya gelmeye başladık. Aklımın bir yarısı da onlarla.. yaşları kronik hastalıklari
Geçmiş olsun kazen abi. Daha iyi olursun inşallah.az az koku almaya başladım, sırt ağrıları da azaldı. tüm hastalara Allah şifa versin .
özetle iyiyiz gibi ...
sabahları ; 4 diş sarımsak, 1 büyük bardak limonlu ılık suya devam ...
Dikkat ediyoruz ama bizim burası kaynıyor resmen. Koronayla yaşamayı öğrenmek... Bir de belirtiler de herkeste aynı değil.Bende gebelik olduğu için mecbur kaldım.oyle olmasa giderdim göze alamıyorum sadece.
Yakınımda olsa dikkat ederek görüşürüm kronik rahatsızlığı yoksa... Dikkat ederek. Böyle yasicaz hiç görüşmeden olmaz yanindayken.
Kronik hastalığı varsaBende gebelik olduğu için mecbur kaldım.oyle olmasa giderdim göze alamıyorum sadece.
Yakınımda olsa dikkat ederek görüşürüm kronik rahatsızlığı yoksa... Dikkat ederek. Böyle yasicaz hiç görüşmeden olmaz yanindayken.
İşte o varsa da mecbur sağlık için uzak durulur.balkonda el sallarsiniz veya dışarda gorusursunuz uzaktan olmazmi?Kronik hastalığı varsaaynı sokaktayız ama toplasanız 6 aydır 10 kere görüşmedik. Koah olduğu için annem korkuyorum. Çok çağırıyor kıyamam balkonda otururuz diyor ama..içim hiç rahat etmiyor
Sağol canım teşekkür ederim inşallahDikkat ediyoruz ama bizim burası kaynıyor resmen. Koronayla yaşamayı öğrenmek... Bir de belirtiler de herkeste aynı değil.
İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebegini❤
Sizin işiniz çok daha zormuş, Allah sabır versinİşte o varsa da mecbur sağlık için uzak durulur.balkonda el sallarsiniz veya dışarda gorusursunuz uzaktan olmazmi?
Ozlemden şaşırdım ben iyice ucakla 2 saat ama işte benm için şuan risk bu.
Otobüsle 33 saatbugünler biranonce geçsin ya seneyede böyle olmasın inşallah.
Şimdi korkunç geliyor size de bana da ama ben de öğretmenim, iki gün sonra okul açılırsa ne yaparız bilmem. Şu an asla çıkarmam, çıkarttırmam derim yalan olur. Yaşamadım henüz çünkü. Saatlerce maskeyle ders anlatmak, çocukların saatlerce o şekilde nefes alması da kolay değil ki. Demek ki cidden bunaldıklarını anladı çocukların. Karbondioksit solumak da zararlıymış sürekli. Çok zor, Allah korusun diyeceğiz. Ama tabi şu an ki aklımla sınıfa robot gibi girmeyi düşünüyorum :)Oglum 8.sınıf yüz yüze egitime başladilar ( haftanın 2 günü, kurs olarak )
Geçen hafta ögretmeni " maskenizi biraz çikartabilirsiniz , ben bile bunaldim maskeyle " demiş
Ve bazı cocuklar maskelerini çıkartmiş
Şimdi bu ögretmeni yönetime şikayet etmekte istemiyorum
Okulun ilk günleri problemli veli olmak istemiyorum :/
Tabi ki zor çok iyi anliyorumŞimdi korkunç geliyor size de bana da ama ben de öğretmenim, iki gün sonra okul açılırsa ne yaparız bilmem. Şu an asla çıkarmam, çıkarttırmam derim yalan olur. Yaşamadım henüz çünkü. Saatlerce maskeyle ders anlatmak, çocukların saatlerce o şekilde nefes alması da kolay değil ki. Demek ki cidden bunaldıklarını anladı çocukların. Karbondioksit solumak da zararlıymış sürekli. Çok zor, Allah korusun diyeceğiz. Ama tabi şu an ki aklımla sınıfa robot gibi girmeyi düşünüyorum :)
Aynen öyle nabalim.. saglik olsun yeterki..Sizin işiniz çok daha zormuş, Allah sabır versininşallah seneye hasret giderirsiniz doya doya Allah sağlık versin de, özleyelim napalım.
Güneş de geliyorsa boğulacak gibi olur insan sınıfta. Acaba pervane gibi bir şey mi önerseniz? O zaman belki bu kadar bunalmazlar, maskeler de çıkmaz.Tabi ki zor çok iyi anliyorum
O yüzden hemen gidip şikayet etmek istemedim
O gün de hava çok sıcakti
Kış geliyor artık bu kadar bunalmazlar belkiGüneş de geliyorsa boğulacak gibi olur insan sınıfta. Acaba pervane gibi bir şey mi önerseniz? O zaman belki bu kadar bunalmazlar, maskeler de çıkmaz.
Harika valla bunu saglayanlari tebrik etmek lazim.Eşimin calistigi şirkette yaklaşık 150 çalışan var, sürecin başından beri şimdiye dek covid 19 pozitif olan yok bildiğimiz kadarıyla. Ama sirketin aldığı onlemler epey fazlaca, sigara içilen terasta 2 kişinin yan yana olması yasak, yemekhanede her masada tek kişi yemek yiyor, bu yuzden yemek saatlerinde düzenleme yapıldı grup grup farklı saatlerde yemeğe çıkılıyor. Yemekler tek kullanımlık kaplarda , kapalı, tek kullanımlık çatal kaşık ile dağıtılıyor. Maskesiz çalışmak yasak, her yerde el dezenfektani mevcut, ozon makineleri ile hava temizliği sağlanıyor, bugün toplantı yapılmış ve maskesiz çalış biri görülürse 1 uyarı aldıktan sonra tazminatsi işten cikarilacak denilmiş.
Maskeli ders anlatmak kolay degil de hastalik da surunduruyor yetmiyor öldürüyor. Bizim öğretmenimiz cift maske ve siperlik zorunlu tutacagim diyor kendi sınıfı için.Oglum 8.sınıf yüz yüze egitime başladilar ( haftanın 2 günü, kurs olarak )
Geçen hafta ögretmeni " maskenizi biraz çikartabilirsiniz , ben bile bunaldim maskeyle " demiş
Ve bazı cocuklar maskelerini çıkartmiş
Şimdi bu ögretmeni yönetime şikayet etmekte istemiyorum
Okulun ilk günleri problemli veli olmak istemiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?