bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Maskeli ders anlatmak kolay degil de hastalik da surunduruyor yetmiyor öldürüyor. Bizim öğretmenimiz cift maske ve siperlik zorunlu tutacagim diyor kendi sınıfı için.
Sağlık en önemlisi katiliyorum size
Ama işte ögretmeni de tamamen suclamak istemiyorum

benim esimin is yeride hala donusumlu calismaya gecmedi
gecirmeyeceklerde sanirim

Ya kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Başınız sağolsun kronik hastalığı var mıydı? Her yer kıpkırmızı görünüyor uygulamada. Ama çevremde bir arkadaşım pozitif oldu, karantinada şu an. Başka duymadım.

Ya kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
başınız sagolsun.
kaybimiz yok olmasinda insallah ama son 1 hafta icinde 30 35 akrabamizin pozitif oldugunu ögrendik

Başınız sağolsun kronik hastalığı var mıydı? Her yer kıpkırmızı görünüyor uygulamada. Ama çevremde bir arkadaşım pozitif oldu, karantinada şu an. Başka duymadım.

Yoktu ikisinin de. Arkadaşım hele sporcu beslenmesine aşırı özen gösteren insan, sigara alkol kirk yilda bir içer, sakinlestiriciyle duruyorum su an cidden şoktayım daha pazartesi gördüm iyiydi. Cuma entube oldu bugun kalbi durdu.

Oo epeyce fazla kişide cikmis cevrenizde. Doğru demek ki söylenenler. En kisa zamanda iyilesirler umarim.

allah hepimizin yardımcısı olsun ya

Kamuda çalışıyorum 10 yaş altı bebegim var, kronik rahatsızlığım var ama hala hergün işe gidiyorum. Yıllık iznimi de kullanamadim, bırakın tatili il dışına cikamadim full çalışmaya devam.. Çıkan izinleri kamudaki idare belirliyor yani kurum insiyatifine bu yuzden çoğu kurum full kadro calisiyor

valilik bildirim yayinladi ama kurum insiyatifine birakti
insiyatife birakmayip uygulayacaksiniz demesi gerekiyordu.
Evet aynen . Ablam bekar bizimle gelmişti evi yerleştirmeye yardima. Dedim gitme en azindan burda birlikteyiz ailemiz yurt dışında yaşıyor, onu da is yeri nisanda ücretsiz izine çıkarmıştı halada almadi zaten şuanda işe gitse toplu taşıma kullanacaktı. Ankarada nerdeyse kırmızı olmayan yer yok

kirmizi olmayan tek yer esimin is yeri oda arazi büyük ondan

benim esimin is yeride hala donusumlu calismaya gecmedi
gecirmeyeceklerde sanirim
Özel sektördemisiniz?
Başınız sağolsun
Bizimde kırmızı ve çok riskli bölgede gözüküyoruz
kirmizi olmayan tek yer esimin is yeri oda arazi büyük ondan
İş yerlerinin olduğu kesimleri kapsamıyor olabilir.

Sadece markete ve arabayla haftada bir çok uzak bir parka gidiyoruz. Bunun dışında 7/24 evdeyiz. Ama bütün belirtileri psikolojik olarak hissediyorum. Zaten korkuyordum şimdi Ankara dediklerinde zirveyi yaşıyorum markete de mi gitmesek bir süre bilmiyorum ki marketten bulaşır mı acaba ya

Çok üzüldüm ya genç ve ani ölümler beni çok sarsıyor nereden kaptı acaba? Sigara bile içmiyormuş, Allah sonumuzu hayır etsin, yaşı, kroniği kalmamış bu işin..

Bence marketten bulaşmaz çünkü dip dibe değiliz kimseyle elimizi yüzümüze dokunmuyoruz ççıkınca elleri dezenfekte ediyoruz, gelince onları ve kendimizi temizliyoruz. market işini cok kalabalik olmayan zamanlarda yaparsanız bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…