- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Sağlık en önemlisi katiliyorum sizeMaskeli ders anlatmak kolay degil de hastalik da surunduruyor yetmiyor öldürüyor. Bizim öğretmenimiz cift maske ve siperlik zorunlu tutacagim diyor kendi sınıfı için.
benim esimin is yeride hala donusumlu calismaya gecmediTaşındıktan sonra 7 gün saydım birşey olursa diye şükür kazasiz belasiz atlattık . Ama eşim işe gidiyor o yüzden hergün baştan 7 gün sayıyoruz. Aslinda cok yüksek risk dönüşümlü çalışmaya gecmeliler ama devam ediyor bakalim hayrlisi
Başınız sağolsunYa kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
başınız sagolsun.Ya kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Başınız sağolsunkronik hastalığı var mıydı? Her yer kıpkırmızı görünüyor uygulamada. Ama çevremde bir arkadaşım pozitif oldu, karantinada şu an. Başka duymadım.
Başınız sağ olsunYa kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Başınız sağolsunkronik hastalığı var mıydı? Her yer kıpkırmızı görünüyor uygulamada. Ama çevremde bir arkadaşım pozitif oldu, karantinada şu an. Başka duymadım.
Yoktu ikisinin de. Arkadaşım hele sporcu beslenmesine aşırı özen gösteren insan, sigara alkol kirk yilda bir içer, sakinlestiriciyle duruyorum su an cidden şoktayım daha pazartesi gördüm iyiydi. Cuma entube oldu bugun kalbi durdu.
iyi de sadece öğretmenler değil ki çoğu kamu personeli de gitmiyor işe.Eşim de gitmiyor nisan başından beri .E şimdi de 10 yaş altı çocuğu olan kamu çalışanı kadınlara izin çıktı .sırf bu hafta 50 civarı yakın arkadaşlarımız ve ailesi covid oldu bunlar sadece benim bildiklerim o günlük 1500 e o yüzden inanamıyorum en az 3 katıdır diyorum
Ankarada aslında gerekli bu bakalim bence eylülden sonra olabilir.benim esimin is yeride hala donusumlu calismaya gecmedi
gecirmeyeceklerde sanirim
valilik bildirim yayinladi ama kurum insiyatifine biraktiAnkarada aslında gerekli bu bakalim bence eylülden sonra olabilir.
Evet aynen . Ablam bekar bizimle gelmişti evi yerleştirmeye yardima. Dedim gitme en azindan burda birlikteyiz ailemiz yurt dışında yaşıyor, onu da is yeri nisanda ücretsiz izine çıkarmıştı halada almadi zaten şuanda işe gitse toplu taşıma kullanacaktı. Ankarada nerdeyse kırmızı olmayan yer yokvalilik bildirim yayinladi ama kurum insiyatifine birakti
insiyatife birakmayip uygulayacaksiniz demesi gerekiyordu.
kirmizi olmayan tek yer esimin is yeri oda arazi büyük ondanEvet aynen . Ablam bekar bizimle gelmişti evi yerleştirmeye yardima. Dedim gitme en azindan burda birlikteyiz ailemiz yurt dışında yaşıyor, onu da is yeri nisanda ücretsiz izine çıkarmıştı halada almadi zaten şuanda işe gitse toplu taşıma kullanacaktı. Ankarada nerdeyse kırmızı olmayan yer yok
Özel sektördemisiniz?benim esimin is yeride hala donusumlu calismaya gecmedi
gecirmeyeceklerde sanirim
Başınız sağolsunYa kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Bizimde kırmızı ve çok riskli bölgede gözüküyoruzBaşınız sağolsunkronik hastalığı var mıydı? Her yer kıpkırmızı görünüyor uygulamada. Ama çevremde bir arkadaşım pozitif oldu, karantinada şu an. Başka duymadım.
İş yerlerinin olduğu kesimleri kapsamıyor olabilir.kirmizi olmayan tek yer esimin is yeri oda arazi büyük ondan
Çok üzüldüm yaYoktu ikisinin de. Arkadaşım hele sporcu beslenmesine aşırı özen gösteren insan, sigara alkol kirk yilda bir içer, sakinlestiriciyle duruyorum su an cidden şoktayım daha pazartesi gördüm iyiydi. Cuma entube oldu bugun kalbi durdu.
Allah rahmet etsin başınız sağolsunYa kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Bence marketten bulaşmaz çünkü dip dibe değiliz kimseyle elimizi yüzümüze dokunmuyoruz ççıkınca elleri dezenfekte ediyoruz, gelince onları ve kendimizi temizliyoruz. market işini cok kalabalik olmayan zamanlarda yaparsanız bişey olmazSadece markete ve arabayla haftada bir çok uzak bir parka gidiyoruz. Bunun dışında 7/24 evdeyiz. Ama bütün belirtileri psikolojik olarak hissediyorum. Zaten korkuyordum şimdi Ankara dediklerinde zirveyi yaşıyorummarkete de mi gitmesek bir süre bilmiyorum ki marketten bulaşır mı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?