bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kasiyerden başkasına yakınlaşmıyoruz zaten. Ama ne bileyim kapalı mekanda havadan bulaşır mı acaba ya, akşama kadar bin kişi rahat giriyodur oraya. O atmosferi soluyoruz sonuçta

Aynı durumdaydım. Çocuğumu bırakacak kimse de yok yanimda geliyor.

Benim bildiğim kadarıyla çocuk oturduğunda yerindeyken maskeyi çıkarabiliyor. En son öyle söylemişlerdi.

Bu kadar sağlıkli biri nasil atlatmadu acaba ilaclar mi ağır geldi? Evde izole kalsa acaba yasayacak miydi?ilaclar için öldürüyor diyenler de var .
Korku da cabası bu işin.

Tabi ki zor çok iyi anliyorum
O yüzden hemen gidip şikayet etmek istemedim
O gün de hava çok sıcakti
Sikayet etseniz ne olacak ki ?O ogretmen hataliysa sokakta maskesiz dolaşan binlerce kişi peki?
Onlari kime sikayet edeceksiniz.8 ler icin zorunlu degil DYK benim arkadaslarim yollamıyor. Özel ders imkaniniz varsa aldirin zoom uzerinden hatta.Maske de zararli uzun vadede.

Kış geliyor artık bu kadar bunalmazlar belki
Ama yine aynı şey olursa öğretmenle iletişime geçip tavsiye edeyim
Tşk ederim fikriniz için
Ögretmeni şikayet etmeyin .Sınif ortaminda oyle bir an geliyor ki,resmen nefes alınamiyor.Bunu hissettiyse kısa süreligine cikarin demistir.DYK da zorunlu olmadigi icin size yollamayin cocugunuzu diyebilirler.

Günaydın sevgili dostlarım, umarım hepiniz iyisinizdir. Bu sabah saat 8'e doğru uyandığımda hava hafif puslu ve güneş de çoktan doğmuştu (1. resim). Dolayısıyla sizlere geçen gün farklı açıdan görüntülediğim gün doğumunu, bir sarı kırmızı kana tespih çiçeği, kırmızı sardunya çiçekleri, mor duranda çiçekleri ve sehpanın üzerinde kedim Gözdeyi gönderiyorum. Morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalmak ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sevgiler

Başınız sağ olsun, üzüldüm, arkadaş kaybı da çok zordur... Allah sabır versin.

Oo epeyce fazla kişide cikmis cevrenizde. Doğru demek ki söylenenler. En kisa zamanda iyilesirler umarim.
Sadece eniştemin çalıştığı şirkette şu anda 150 kişi pozitifmiş, şirket 10 günlüğüne kapatıldı (Ankara'da değil, Ankara'nın 3te birinden az nüfusu olan küçük bir şehirde)

Market kalabalıksa riskli. Aslında geçen gün çok ikna edici bir makale okudum bu konuda, beni biraz rahatlattı: Yüzeylerden bulaşma riski çok düşükmüş (kapı kolları ve sürekli ellenen yüzeyler dışında), daha çok insandan insana nefesteki damlacık yolu ile bulaşan bir şeymiş bu. Daha rahat etmek için isterseniz Migros sanal uygulamayı kullanabilirsiniz, çok pratik.

Benim bildiğim kadarıyla çocuk oturduğunda yerindeyken maskeyi çıkarabiliyor. En son öyle söylemişlerdi.
Ögretmeni şikayet etmeyin .Sınif ortaminda oyle bir an geliyor ki,resmen nefes alınamiyor.Bunu hissettiyse kısa süreligine cikarin demistir.DYK da zorunlu olmadigi icin size yollamayin cocugunuzu diyebilirler.
Şikayet etmeyi zaten istemedim
8.sinif oldugu icin zorunlu olmasa bile sınav yılı mecbur gönderecegim
Özel ders gibi bir ihtimal şuan yok
Geçen yillarda özel matematik ögretmeni + dershane olarak devam ediyordu
Ama bu salgın sonu eşimin işleri kötü

Tekrar belirtmek istiyorum burada ki bunu yazma amacım ögretmen düşmanlıgı degil yanlış anlaşılmasın

Merhaba Kizlar,
Kovid gecirdikten sonra 21. Gunde kontrol testini kendi isteğiyle ozel bir hastanede yaptirdiktan sonra sonuc pozitif ya da negatif cikarsa her iki halde de yine 14 gün karantina uygulanıyor mu?

21. Gun dolunca yakinima serbestsiniz dediler ama onlar yine de test yaptiracak?

pozitif çıkarsa karantina devam edebilir. Eğer normalde karantinası bittiyse ve testi negatif çıkarsa devam etmez diye düşünüyorum.

aynen. benim 2 kronik hastalığım var risk raporum var ama işe gidiyorum, esnek çalışma falan da yok bizde

Yapmayın lütfen sizi bu stres mahvedecek. Bağışıklığınızi düşürmeyin en önemli zamanlarda.

İzmir'de güvenli olan tek yer Karşıyaka mezarlığı... Onun dışında her yer kırmızı... (HES uygulamasından biri paylaşmış ama fotoyu bulamadım).
mezarliklar her şehirde öyle ama mesela ankarada ortaköy mezarligina covit hastalarini defnediyorlar ne kadar guvenli bolge olabilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…