bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Cidden kötü, denetim ekibindeyim,ilçe mem e gittim hasta listesini almak ıcın sadece kendı ılcemızdeki hasta listelerini gördüm,cıdden cok fazla.. Tabı bunların ıcınde hasta ve temaslı kısıler ın ısımlerı bırlıkte var.. Yıne de cok geldı bana

Yapmayın lütfen sizi bu stres mahvedecek. Bağışıklığınızi düşürmeyin en önemli zamanlarda.

çok tesekkur ederim, aslında bi kac ay öncesine kadar çok daha iyiyim
o dönemler olsa belki de durmadan aglayacaktim cok sukur daha iyiyim
genelde herkes olmaz o sekilde diyo insaallah Allah korusun ama insan yine de tereddütte kaliyo...

aynen. benim 2 kronik hastalığım var risk raporum var ama işe gidiyorum, esnek çalışma falan da yok bizde

sanırım canim devletim bize söylemeden sürü bagisikligini uygulamaya başladı
karantina süresini 10 güne indirmisler
bi tanidigim bahsetti hastaneye bi kadin geliyo bütün belirtiler var film ve tomografi cekiliyo, sonuçlar temiz çıkınca bisey yok deyip gönderiyorlar, orda bulunan ve aynı şeyi esinde yaşayan bir başka kadın dr. lara eşim için de aynısını yaptınız sonra pozitif çıktı demiş dr. lar ise bize söylenen prosedür bu demisler maalesef

yengemi de bütün belirtilere rağmen gripsin! diyip eve göndermişler. Aynı gece fenalaşıyor bu defa test yapıyorlar corona. Genç ama ağır geçiriyor. Ben korkuyorum valla 1 hastalık ta değil 2 hastalığım var. Dairede her gün birinde çıkıyor, şükür bulaşmadı demekki maske temizlik önemli, maskemi hiç çıkartmıyorum ellerimi hep temiz tutmaya çalışıyorum. Dışarda yemek falan asla zaten. Dışardan kimseyi eve almıyorum vs

Hem panik atak hem anksiyete hastasıyım sizi yadirgamiyorum gerçekten anlıyorum. Ama stres yapıp en ince ayrıntıyı düşündükçe insan aklını kaybetcek gibi oluyo ben artık akıl sağlığımi bozmayacak kadar aldığım tedbirimle birlikte kimseyle de görüşmüyorum bu kadar elimden gelen tevekkül ettim başka elimizden bişey zaten gelmiyor.

Ya kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Başınız sağolsun Ankara o kadar kötü durumda mı? Ekim ayında da İstanbul çok büyük risk altında olacak deniyor haberlerde

Başınız sağolsun Ankara o kadar kötü durumda mı? Ekim ayında da İstanbul çok büyük risk altında olacak deniyor haberlerde

Evet malesef Ankara çok fena durumda şuan. Kontrol kaybedildi burda günlük söylenen vaka sayısının sadece Ankara da bile daha fazla olduğunu düşünüyorum ama inşallah düzelir.

Çok geçmiş olsun, lütfen herkes mümkün olduğunca dikkat etsin, kızımın arkadaşını da önce soğuk algınlığı sanmışlar, doktor soğuk algınlığı ilacı yazıp göndermiş, bugün korona olduğunu öğrendik, burun tıkanıklığı ve çok afedersiniz ishalle başlamış, maalesef akraba düğününden kapmış evde karantinada.

Allah sonumuzu hayr'etsin, hasta olanlar tez zamanda iyileşsin, şu virüsten dünyaca kurtulmayı nasip etsin inşaallah

Evet malesef Ankara çok fena durumda şuan. Kontrol kaybedildi burda günlük söylenen vaka sayısının sadece Ankara da bile daha fazla olduğunu düşünüyorum ama inşallah düzelir.
Ay Allah'ım sen yardım et Ya Rabbim Herkes Allah'a emanet olsun, hepiniz kendinizi koruyun ne olur

Mune ben de şaşırıyorum, İstanbul daha dağınık, daha kalabalık, iç dış seyehat orada daha fazla, Ankara nasıl böyle oldu anlamadım hayır asker uğurlaması falan var da her yerde var sonuçta, karşımda park var herkes maskeyle yürüyüş yapıyor, eskisi kadar maskesiz de yok aslında, neden bu halde Ankara anlamadım. Gazi hastanesi 100 de 100 doluymuş, yoğun bakıma hasta alınmıyormuş artık. Anlamadım neden böyle oldu Ankara

Ay Allah'ım sen yardım et Ya Rabbim Herkes Allah'a emanet olsun, hepiniz kendinizi koruyun ne olur

Geçen hafta bizde karantinadaydik eşimin iş arkadaşı pozitifti eşim de test yaptırdı şükür negatif çıktı. Onun haricinde ailelerimiz dahil kimseyle görüşmüyoruz. Allah korusun hepimizi çok zor çocuklarla gerçekten Allah sağlık sıhhat versin beterinden korusun

Hayatım yaz sezonu çalışanların bir kısmı izne ayrıldı tatil beldelerine gittiler, tatil beldelerinde sosyal mesafe maske kuralları hiçe sayıldı, insanlar plajlarda üst üste güneşlenip denize girdi ve ayrıca malum yaz ayları düğün sezonudur, herkesin bir yakını evlendi ya da nişan, sünnet gibi eğlenceleri oldu, izin bitiminde Ankara'ya dönen virüsü de beraberinde getirdi, aynısı Ekim'de de İstanbul'da yaşanacak diyor uzmanlar.
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu kış çok çetin geçecek yaz mevsimine kadar ki süreç daha uzun, o yüzden psikolojimizi bozmadan tedbirleri çok daha sıkı bir şekilde uygulayarak virüs bulaşmasını engellemeye çalışacağız başka çaremiz yok.

Çok şükür negatif çıkmış, inşaallah hiç bulaşmaz, tabii sizler daha bir tedirgin olursunuz çoğunuzun küçük çocuğu var, Allah sizleri evlatlarınıza, evlatlarınızı da sizlere bağışlasın.

Amin ablacım Allah razı olsun sizleri de korusun Rabbim tüm hasta olanlara Kazen abimize de şifa versin.

Biz geçen ay Ankaraya sınava geldik mesela . Yaklasik 1000 kişi..farklı günlerde olsa aynı gunde 80 kişi civarı aynı yere girdi cıktı.bina çalışanları hariç... Benim komisyonumda kimse de maske yoktu. .. komisyon uyelerinin çoğu coronaymis.. mülakata gelenler de maskelerini çıkardı bazıları. Ben tabiiki çıkarmadım ve 1 hafta sonra o binadan 400 kişinin pozitif haberini aldım. Arkadaşlar maske gerçekten önemli.. Ben de aman nolucak illaki hastalık bizi de bulucak diyip maskeyi indirsem klima vs den kapicaktim.

Sadece Ortaköy mezarligi var bunun için orada ayri bi parsele gömülüyor covidten ölenler. Şöyle soyleyim günlük oraya gömülen ortalama 15-20kisi vardır. Hazirandan beri hem kendi yakinlarim hem de baskalari icin 4 defa gittim. Orda çalışan gorevlilerin söylediği bu şekilde. Ben de acikcasi su an ne kadar hasta var onu merak ettigimden soruyorum. Etrafımdaki herkes pozitif nerdeyse.

ben de ay sonu uçakla yolculuk yapicam maskeyi bir an bile indirmiyim burnumdan

ben de ay sonu uçakla yolculuk yapicam maskeyi bir an bile indirmiyim burnumdan
Indirmeyin . Tedbiri bırakmamamız lazım. Hastalıktan kacis yok demek bahane . Düşünün komisyon üyelerinde bile maske yoktu. Ben o halde o heyecanla maskeyle soruları cevaplayıp sınavı kazandım.. kendimi ifade edemem maskeyle diyenler hem hasta oldu hem mülakatı geçemedi..12 saat yol gittim bide uykusuz girdim otelde kalmadim riskli diye.. sağlıktan önemli hiçbişey yok. Eğitimler sınavlar her zaman olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…