Allahım acil şifalar versin inşallah. Ben senin hasta olduğunu duymamışım. Rabbim güç kuvvet versin canım.Allah şifa versin. Bende koku geri gelmişmi diye çöpü açıp kokluyordum. Ev parfüm, kolonya dolu
Cidden kötü, denetim ekibindeyim,ilçe mem e gittim hasta listesini almak ıcın sadece kendı ılcemızdeki hasta listelerini gördüm,cıdden cok fazla.. Tabı bunların ıcınde hasta ve temaslı kısıler ın ısımlerı bırlıkte var.. Yıne de cok geldı banaYa kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Başın sağ olsun. Çok üzüldüm.Yoktu ikisinin de. Arkadaşım hele sporcu beslenmesine aşırı özen gösteren insan, sigara alkol kirk yilda bir içer, sakinlestiriciyle duruyorum su an cidden şoktayım daha pazartesi gördüm iyiydi. Cuma entube oldu bugun kalbi durdu.
Ankara için de öyle bi paylasım varİzmir'de güvenli olan tek yer Karşıyaka mezarlığı... Onun dışında her yer kırmızı... (HES uygulamasından biri paylaşmış ama fotoyu bulamadım).
Yapmayın lütfen sizi bu stres mahvedecek. Bağışıklığınızi düşürmeyin en önemli zamanlarda.
aynen. benim 2 kronik hastalığım var risk raporum var ama işe gidiyorum, esnek çalışma falan da yok bizde
yengemi de bütün belirtilere rağmen gripsin! diyip eve göndermişler. Aynı gece fenalaşıyor bu defa test yapıyorlar corona. Genç ama ağır geçiriyor. Ben korkuyorum valla 1 hastalık ta değil 2 hastalığım var. Dairede her gün birinde çıkıyor, şükür bulaşmadı demekki maske temizlik önemli, maskemi hiç çıkartmıyorum ellerimi hep temiz tutmaya çalışıyorum. Dışarda yemek falan asla zaten. Dışardan kimseyi eve almıyorum vssanırım canim devletim bize söylemeden sürü bagisikligini uygulamaya başladı
karantina süresini 10 güne indirmisler
bi tanidigim bahsetti hastaneye bi kadin geliyo bütün belirtiler var film ve tomografi cekiliyo, sonuçlar temiz çıkınca bisey yok deyip gönderiyorlar, orda bulunan ve aynı şeyi esinde yaşayan bir başka kadın dr. lara eşim için de aynısını yaptınız sonra pozitif çıktı demiş dr. lar ise bize söylenen prosedür bu demisler maalesef
çok tesekkur ederim, aslında bi kac ay öncesine kadar çok daha iyiyim
o dönemler olsa belki de durmadan aglayacaktim cok sukur daha iyiyim
genelde herkes olmaz o sekilde diyo insaallah Allah korusun ama insan yine de tereddütte kaliyo...
Başınız sağolsunYa kimseyi panikletmek istemiyorum ama Ankarada cidden durum kötü haziran sonunda amcamı kaybetmistim simdi de arkadaşımı kaybettim coronadan. Durum paylaşabilir mi Ankaradaki arkadaşlar.
Başınız sağolsunAnkara o kadar kötü durumda mı? Ekim ayında da İstanbul çok büyük risk altında olacak deniyor haberlerde
Çok geçmiş olsun, lütfen herkes mümkün olduğunca dikkat etsin, kızımın arkadaşını da önce soğuk algınlığı sanmışlar, doktor soğuk algınlığı ilacı yazıp göndermiş, bugün korona olduğunu öğrendik, burun tıkanıklığı ve çok afedersiniz ishalle başlamış, maalesef akraba düğününden kapmışyengemi de bütün belirtilere rağmen gripsin! diyip eve göndermişler. Aynı gece fenalaşıyor bu defa test yapıyorlar corona. Genç ama ağır geçiriyor. Ben korkuyorum valla 1 hastalık ta değil 2 hastalığım var. Dairede her gün birinde çıkıyor, şükür bulaşmadı demekki maske temizlik önemli, maskemi hiç çıkartmıyorum ellerimi hep temiz tutmaya çalışıyorum. Dışarda yemek falan asla zaten. Dışardan kimseyi eve almıyorum vs
Ay Allah'ım sen yardım et Ya RabbimEvet malesef Ankara çok fena durumda şuan. Kontrol kaybedildi burda günlük söylenen vaka sayısının sadece Ankara da bile daha fazla olduğunu düşünüyorum amainşallah düzelir.
Mune ben de şaşırıyorum, İstanbul daha dağınık, daha kalabalık, iç dış seyehat orada daha fazla, Ankara nasıl böyle oldu anlamadımBaşınız sağolsunAnkara o kadar kötü durumda mı? Ekim ayında da İstanbul çok büyük risk altında olacak deniyor haberlerde
Ay Allah'ım sen yardım et Ya RabbimHerkes Allah'a emanet olsun, hepiniz kendinizi koruyun ne olur
Mune ben de şaşırıyorum, İstanbul daha dağınık, daha kalabalık, iç dış seyehat orada daha fazla, Ankara nasıl böyle oldu anlamadımhayır asker uğurlaması falan var da her yerde var sonuçta, karşımda park var herkes maskeyle yürüyüş yapıyor, eskisi kadar maskesiz de yok aslında, neden bu halde Ankara anlamadım. Gazi hastanesi 100 de 100 doluymuş, yoğun bakıma hasta alınmıyormuş artık. Anlamadım neden böyle oldu Ankara
Geçen hafta bizde karantinadaydik eşimin iş arkadaşı pozitifti eşim de test yaptırdı şükür negatif çıktı. Onun haricinde ailelerimiz dahil kimseyle görüşmüyoruz. Allah korusun hepimizi çok zor çocuklarla gerçekten Allah sağlık sıhhat versin beterinden korusun
Hayatım yaz sezonu çalışanların bir kısmı izne ayrıldı tatil beldelerine gittiler, tatil beldelerinde sosyal mesafe maske kuralları hiçe sayıldı, insanlar plajlarda üst üste güneşlenip denize girdi ve ayrıca malum yaz ayları düğün sezonudur, herkesin bir yakını evlendi ya da nişan, sünnet gibi eğlenceleri oldu, izin bitiminde Ankara'ya dönen virüsü de beraberinde getirdi, aynısı Ekim'de de İstanbul'da yaşanacak diyor uzmanlar.
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu kış çok çetin geçecekyaz mevsimine kadar ki süreç daha uzun, o yüzden psikolojimizi bozmadan tedbirleri çok daha sıkı bir şekilde uygulayarak virüs bulaşmasını engellemeye çalışacağız başka çaremiz yok.
Çok şükür negatif çıkmış, inşaallah hiç bulaşmaz, tabii sizler daha bir tedirgin olursunuz çoğunuzun küçük çocuğu var, Allah sizleri evlatlarınıza, evlatlarınızı da sizlere bağışlasın.
Biz geçen ay Ankaraya sınava geldik mesela . Yaklasik 1000 kişi..farklı günlerde olsa aynı gunde 80 kişi civarı aynı yere girdi cıktı.bina çalışanları hariç... Benim komisyonumda kimse de maske yoktu. .. komisyon uyelerinin çoğu coronaymis.. mülakata gelenler de maskelerini çıkardı bazıları. Ben tabiiki çıkarmadım ve 1 hafta sonra o binadan 400 kişinin pozitif haberini aldım. Arkadaşlar maske gerçekten önemli.. Ben de aman nolucak illaki hastalık bizi de bulucak diyip maskeyi indirsem klima vs den kapicaktim.Mune ben de şaşırıyorum, İstanbul daha dağınık, daha kalabalık, iç dış seyehat orada daha fazla, Ankara nasıl böyle oldu anlamadımhayır asker uğurlaması falan var da her yerde var sonuçta, karşımda park var herkes maskeyle yürüyüş yapıyor, eskisi kadar maskesiz de yok aslında, neden bu halde Ankara anlamadım. Gazi hastanesi 100 de 100 doluymuş, yoğun bakıma hasta alınmıyormuş artık. Anlamadım neden böyle oldu Ankara
Başınız sağolsunAnkara o kadar kötü durumda mı? Ekim ayında da İstanbul çok büyük risk altında olacak deniyor haberlerde
ben de ay sonu uçakla yolculuk yapicam maskeyi bir an bile indirmiyim burnumdanBiz geçen ay Ankaraya sınava geldik mesela . Yaklasik 1000 kişi..farklı günlerde olsa aynı gunde 80 kişi civarı aynı yere girdi cıktı.bina çalışanları hariç... Benim komisyonumda kimse de maske yoktu. .. komisyon uyelerinin çoğu coronaymis.. mülakata gelenler de maskelerini çıkardı bazıları. Ben tabiiki çıkarmadım ve 1 hafta sonra o binadan 400 kişinin pozitif haberini aldım. Arkadaşlar maske gerçekten önemli.. Ben de aman nolucak illaki hastalık bizi de bulucak diyip maskeyi indirsem klima vs den kapicaktim.
Indirmeyin . Tedbiri bırakmamamız lazım. Hastalıktan kacis yok demek bahane . Düşünün komisyon üyelerinde bile maske yoktu. Ben o halde o heyecanla maskeyle soruları cevaplayıp sınavı kazandım.. kendimi ifade edemem maskeyle diyenler hem hasta oldu hem mülakatı geçemedi..12 saat yol gittim bide uykusuz girdim otelde kalmadim riskli diye.. sağlıktan önemli hiçbişey yok. Eğitimler sınavlar her zaman olur...ben de ay sonu uçakla yolculuk yapicam maskeyi bir an bile indirmiyim burnumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?