bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen görümcem 6 aydır pandemi hastanesinde, bir-çok hemşire arkadaşına bulaştı ona bulaşmadı çok şükür.
Yani vir7sten kaçış yok değil,tedbir tam olursa bulaşmıyor

Aynen görümcem 6 aydır pandemi hastanesinde, bir-çok hemşire arkadaşına bulaştı ona bulaşmadı çok şükür.
Yani vir7sten kaçış yok değil,tedbir tam olursa bulaşmıyor
kesinlikle.. çok duyuyorum herşeyi yapıyorum yine de bulaştı diyeni.. bizim dairekiler naptı mesela, maskeyi indirdiler konuştular, beraber yemeğe gittiler dışardayız bir şey olmaz dediler, villa tatili yaptılar otel değil nasıl olsa vs vs .. sorsan her tedbiri aldılar.. devlet kalan sağlar bizimdiri uyguluyor serbest bırakıyor çoğu şeyi , turizm vs açıyor para kazanmak için kronik ve yaşlıları gözden çıkarıyor bizim millette de normal geliyor illaki hasta olucaz nasıl olsa diye rahatlığa kapılıyor

Bekarken senelerce ilaç kullandım şuan emzirdigim için kullanamıyorum. Bu salgın ilk Çin'de çıktığında kafayı yicektim öyle şeyler kurdum ki aklımda sabahlara kadar uyuyamıyodum. Allah'ım diyodum hastalık Türkiye'de görüldü derlerse naparim deliririm diyodum. Ama öyle olmadı zamanla zamanla bu düşünceleri aklımdan çıkardım.

Bu herkesin inancına göre değişir fakat ben kendi tekniğimi yazabilirim.
Şöyle düşündüm dedim ki; Benim yapabileceklerim,engelleyebileceklerim kısıtlı. Alabileceğim tedbir kısıtlı yani aklımda kurduğum şeyleri ulaşıp düzeltecek güce sahip değilim. Benimde ve başlarına bişey gelmesinden korkutugum herşeyin tek sahibi var ALLAH. Beni benden daha iyi bilen benden daha merhametli benden daha güçlü. Omzuna almaya çalıştığım ama tasiyamadigim bütün yüklerimi Allah'ın sonsuz kudretine merhametine emanet ettim. Tedbir alıyorum, kimseyle görüşmüyorum,maske takıyorum elimi yıkıyorum kalabalığa girmiyorum. İşte bu kadar yapabildiğim bişey olmasından korktuğum herkes için herşey için yalnızca dua ediyorum.

O kadar rahatım,o kadar ferahim ki anlatamam sana

Ben tevekkül kısmına geçemedim dua ediyorum ama hep bi korku korona Türkiyeye giriş yaptığında inanılmaz korktum terapistimle konuşunca rahatladım ama şuan vakaların artmasıyla yine ben başa sardım dua da ediyorum ama olmuyor bana da dua eder misin aslında iyiydim ilaçlarımı bile bırakmıştım kızım bi gün ateşlendi karnım ağrıyor dedi durdu hastaneye götürdüğümde ya kötü bişey varsa korkusu ile çok ağladım o gün yine nüksetti benim sizin öyle olmuyor mu

Hep de düğünlerden ya da taziyelerden kapıyorlar. Çalıştığım yerde de (ayrı binalardayız) 1 kişi vefat etmiş. Düğünden kapmış o da. İyi ki düğün yapmamışım diyorum bu haberleri duydukça. İnsanların vebaline girecektik.

Ederiz tabii niloyacım. Bende de var panik, okb, agorafobi falan ama ilaçlarla kontrol altında. Bu işden sonra masıl uzaklaşacağımı evden bilmiyorum. 6 aydır yakın çevrede işimi haledip eve dönüyorum.

Kusura bakmayın Astoria sizi tebrik edip ömğr boyu mutluluk dileyememiştim, bu vesileyle kutlamak isterim, çok sevindim, doktorla çoooook mutlu olun

Evet düğünler korona bulaşması için en uygun ortam olma sıralamasında başı çekiyor maalesef.
Herkes kardeşi, çok yakın akrabası, kıramayacağı kadar sevdiği insanların düğünlerine katılmak zorunda hissediyor ve olanlar oluyor.
Kızımın arkadaşı da kuzeninin düğününe gitmiş, halası koronaymış, kadın korona olduğunu fark etmedi mi yoksa bilse de düğün sahibi oldukları için hastalığı saklayarak mı katıldı bilmiyorum ama kız halamdan bulaştı demiş.
Şu dönem düğün, taziye, asker uğurlamaların tümden yasaklanması iyi olur aslında.

tebrikler, mutluluklar

Astoria canım tebrik ederim bir ömür mutlu huzurlu olun inşallah, gerçi burası yeri değil pek ama
tebrikler, mutluluklar

Çok sağ olun. Sevgiler :)

Bir hafta sonra uçağa binmek zorundayım.
Kendi şehrimde, kendi hayatımı kendi önlemlerime göre düzenlemiştim.
Normalleşmeyenlerdenim ben de, çıkmayan, görüşmeyen, katılmayan...
Ama uçak benim kontrolümde değil.
Maske ve elimdeki dezenfektan dışında elimden gelen bir şey yok.
Ülke içi uçuş, koltuk seçimi yaptım, yan yana çift sıra koltuklar ve hepsi dolu.
Yani, tiyatro salonunda zorunlu tutulan - bir dolu bir boş koltuk- uçakta yok.
Dibimde bir insanla bir buçuk saat... Dönüşte bir daha.

Ederiz tabii niloyacım. Bende de var panik, okb, agorafobi falan ama ilaçlarla kontrol altında. Bu işden sonra masıl uzaklaşacağımı evden bilmiyorum. 6 aydır yakın çevrede işimi haledip eve dönüyorum.
Birbirimize edelim inşallah belki iyileşiriz agorafobi asansör olarak var bende cam değilse şayet binince çok kötü oluyorum üstelik çizimlerini bile yaptım ben onun korona korkusu geçmişti çevremde artınca yine nüksetti terapi ile ilacımı bile bırakmıştım yine başa sardım çevremdekiler hiç korkmuyorlar özellikle eşimin tarafı oturmaya gelmek istiyorlar reddediyorum ısrarcı oluyorlar çok zor artık ben mi çok korkağım demeye başladım

amann sakın. Yengem de komşusunu kıramamış!? kadın pozitif olduğunu söylememiş düşünün. Çaylar, kahveler şu an ağır şekilde geçiriyor genç olmasına rağmen , artık tüm belirtilere rağmen testte yapmıyorlar, gripsin diyip göndermişler gece fenalaşmış..
Korkmayanlara bakmayın siz. Bana aman sen de ne korkuyorsun, abartıyorsun diyenlerin hepsi corona.

Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa mutluluklar dilerim bi tanıdığım düğüne herkes geldi kimsenin de korona olduğunu duymadım diye övünüyordu.

İyi yolculuklar dilerim. Kızım işi gereği bu dönem sık sık uçakla yolculuk yaptı. İçinizi ferah tutun önlemlerinizi alın , koltuklar evet dolu . Çok şükür kızım da herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. En azından düğün salonları kadar tehlikeli değildir. Eniştemiz düğünden aldığı korona ile şu anda yoğun bakımda

2 kez reddettim bu sefer de geziyorsun diyorlar müşterilerinle görüşüyorsun diyorlar ama ben önlemimi alıyorum maskemi takıp sosyal mesafemi koruyorum parka gittim hava almak için onu bile haftaiçi tercih ettim sırf kalabalığa maruz kalmayım diye hep evde de duramıyorum anksiyete panikatak var ama anlatamıyorum ama gerçekten çok rahatlar hayatlarını hiç korona yok gibi yaşıyorlar ben anlayamıyorum

Evlendin demek tebrik ederim ömür boyu mutluluklar

maskenizi hiç çıkarmayın,siperlikte takın hatta, yanınızdakiyle yüz yüze gelmeyin bir şey yiyip içmeyin, binerken , inerken, bagaj alırken de uzak durun. İnşallah bir şey olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…