bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
cahiller demekki, iş yerinde alınan önlemle ev oturması aynı mı, anlamıyorum bu milleti. Başlarına gelene kadar anlamıyorlar

cahiller demekki, iş yerinde alınan önlemle ev oturması aynı mı, anlamıyorum bu milleti. Başlarına gelene kadar anlamıyorlar
Geldi eşi korona oldu atlattı kendilerine bulaşmadı ama olacağımız varsa biz önlem alsak da olur diyorlar ben insanlara yaklaşınca bile nefesim daralıyor

Geldi eşi korona oldu atlattı kendilerine bulaşmadı ama olacağımız varsa biz önlem alsak da olur diyorlar ben insanlara yaklaşınca bile nefesim daralıyor
ağır şekilde gelmediği için anlamıyorlar.. kimi ne şekilde etkileyeceği belli değil ki bu hastalığın.. Ben de astım da var mesela, kimini az etkiliyor, kimini yoğun bakıma götürüyor, kimini öldürüyor. Kaldı ki astım gibi immün hastalıklar başlı başına bağışıklığı azaltıyor zaten, vücut hali hazırda onunla savaşıyor, ilaçlarını saymıyorum bile.. Ben iş yerinde sosyal mesafeli+ maskeli+eldivenli çalışıyorum , o zaman herkes nasıl olsa işe gidiyoruz diye gezsin tozsun. Zeka seviyeleri mi az , cahillik mi diyecek laf bulamıyorum

Son düzenleme:
Vurdumduymazlık başka bişey değil böyle davranan insanlar yüzünden bu hale geldi yayılma süreci

Vurdumduymazlık başka bişey değil böyle davranan insanlar yüzünden bu hale geldi yayılma süreci
bana bir şey olmaz kafasındalar ama o genç yaşta ölenler hep gizli kalp hastasıymış mesela,dışardan bakınca çok genç, aktif, coronayla ortaya çıkıyor ve ölüyorlar. Mesela benim şeker hastalığım grip olunca doktor şüphelenince yaptığı testle çıkmıştı. İnsanlar zannediyor ki bizde bişey yok, gençler de ölüyor, oysa ki altta yatan bilmediğimiz hastalıklarımız oluyor

okumuş cahillerde var ama.bizim sitenin kamelyasında akşama dek çoluk çocuk oturuyorlar maskesiz

Çok teşekkür ederim Darısı başınıza inşallah.
Aynen refakatçi dışında kimse giremiyordu bizde de.. İnşallah tez zamanda normale döneriz.

Tabiki oluyor özellikle çocuk söz konusu olunca başa sarıyor herşey. Çok iyi anlıyorum sizi gerçekten panik atak yaşarken o kadar kötü oluyorum ki bakın hiç bişey düşünmesem bile birden fenalasiyorum eşim de korkuyor hatta çok kötü oluyo sonra kendimi telkin ediyorum atak geçiyorum aslında biseyim yok diye sonra yavaş yavaş geçiyo hiç biseyim kalmıyor.

O düşüncelerden kurtulmanız için çok dua edicem size çünkü bilirim insanın ömründen ömür götürür. Hiç bişey yokken en kotu anı düşünüp onu yaşarsınız aslında yaşadığınız an sizi üzecek hıc bişey yoktur ve siz sabrinizi geçmişe ve gelece harcadığınız için Allah korusun ufacık bişey oldugunda, aslında sabredebileceginiz şeylere dahi sabredemeyecek hale gelirsiniz bu çok yorucu ve üzücü.

Lutfen yaşadığınız anları geleceği düşünerek heba etmeyin. İlerde zor günler yaşayacak da olsak bilinki o anda onun sabri verilcek ve hic sizin hayal ettiğiniz gibi kötü olmayacak hiç bişey.

çocukluk arkadaşımın kardeşi öldü coronadan 2 ay önce 36 yaşında hiç bir kronik hastalığı yokmuş

çocukluk arkadaşımın kardeşi öldü coronadan 2 ay önce 36 yaşında hiç bir kronik hastalığı yokmuş
altta yatan hastalık vardır mutlaka diyor doktorlar , ben yıllar evvel gripken ölseydim mesela şeker hastası olduğumu bilmeyecekti kimse. Ben bilmiyordum mesela ve dışardan gören genç, güzel , sağlıklı beslenen , spor yapan birini bilecekti sadece

ağır kronik hasta değildir en azından 30 dan sonra zaten yüzde seksenimiz de hastalıklar baş gösteriyor .Ama bu hastalıklar virüsten ölmeye sebep olmamalı genç olunca vefat edenler üzülüyoruz maalesef.gazetede vardı 26 yaşında ki hamile anne öldü virüsten bebecik annesiz kaldı maalesef

Öyle güzel anlamışsınız ki yaşadığınız için bakın nasıl anlıyorsunuz hiçbir şey yokken evet atak gelebiliyor çok teşekkür ederim duanız için yazdıklarınız içimi rahatlattı

olur mu, benim daha hastalığın başı olmasına rağmen hastaneye yatırdılar,1 hafta kaldım çok ağır geçirdim ve gripti. 25 yaşındaydım daha. Düşünün o zaman corona olduğumu diyabet olduğumu bilmediğimi. İnsanlar bir şeyimiz yok zannedip rahat davranıyorlar, gizli kalp diyabet çok önemli.

Size de çok geçmiş olsun evet dediklerinize aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…