Zaten fazlaydı yavas yavas açıkladılar kanıncaOyle ise bile sasirmam.
Video dogru , zaten su anda aciklanan rakamin dogru olduguna nasil inaniuor insanlar ben de ona sasiriyorum ciddenEğer video doğru ise yandık
Ankara
Istanbul
Kayseri
Doguda da var
Vanda da var diyo
Yalan olabilir
Ben de cuma günü ev tutmayı düşünüyorum, eşyalar gelecek haliyle elemanlar monte edecek, ne yapsam bilemedim, gerçi düğün salonlar açılırsa 3 ay sonra ama.Kızlar Acil ve Önemli bir sorum var.
Haftaya taşınmak durumundayım. Erteleyemiyorum, mecburum, evim satıldı çünkü, çıkmam gerekiyor. Vaka sayısı çok zaten ama bin iki bin olmadan taşınayım en azından dedim. Ama virüsten korktuğum için aşağıdaki önlemleri düşündüm. Başka aklınıza gelen önlem varsa benimle paylaşır mısınız?
Kayserıyı duymustumAnkara
Istanbul
Kayseri
Doguda da var
Vanda da var diyo
Yalan olabilir
Aynen, lütfen doğruluğu belli olmayan hiçbir paylaşımı buraya aktarmayın, zira zaten cezai yaptırımları olacaktır, bir de sizler sorun yaşamayın.Arkadaşlar şu binlerce vaka olduğunu söyleyen ve hastane ortamında çekildiğini düşündüren videoya itibar etmek için acele etmeyelim.
Bazı yapılar bu tip sahte belge/video üretmekte oldukça mahir, malum.
Hangi yapıdan bahsettiğimi merak edenler Hürriyet gazetesinde Nedim Şener'in son yazısını okusun.
Daha açık yazamıyorumMune 'den korkuyorum.
Onlar da maske ve eldiven taksin.Kızlar Acil ve Önemli bir sorum var.
Haftaya taşınmak durumundayım. Erteleyemiyorum, mecburum, evim satıldı çünkü, çıkmam gerekiyor. Vaka sayısı çok zaten ama bin iki bin olmadan taşınayım en azından dedim. Ama virüsten korktuğum için aşağıdaki önlemleri düşündüm. Başka aklınıza gelen önlem varsa benimle paylaşır mısınız?
1. Nakliye firması ile anlaştım. Tüm eşyaları onlar toplayacaktı ama tabak çanak kıyafet gibi eşyalara dokumalarını istemedim. Kolileme tamamen benden. Onlar sadece mobilyaları demonte ve monte edecekler.
2. Eve gelen elemanlara dezenfektan sıkacağım. Kendim ve eşimde bu süreçte maske takacağız.
3. Adamlar sadece koltuk, dolap gibi ana mobilyalara dokunacakları için onları yeni eve gidince dezenfektan ile sileceğim.
4. Diğer eve temizlikçi gelecek. Annem normalde başında duracaktı ama gitme dedim, kadın ne kadar temizlerse. Sonra 4 gün evin camları açık havalandıracağız. Kadının da kontamine olma ihtimaline karşı.
Elleri yüze burna ağıza sürmek yok. Aklıma gelenler bunlar. Var mı başka bir öneriniz?
Erteleyin demeyin, dediğim gibi mecburum, ters bir zamana geldi.
Hepsini nerden ogrenmis bence yalanAnkara
Istanbul
Kayseri
Doguda da var
Vanda da var diyo
Yalan olabilir
Ben mersindeym bizede mersinde dediler olen bir is adami vs dediler yalanOnu da yalanladilar bugün ama kim bilir
Hepsini nerden ogrenmis bence yalan
Virüs filmin adı
İyi hatırlattın 28 gün sonrayı da izleyeyim
Kızlar 15 gündür gribim üç dört gün önce geçer gibi olmuştu şimdi üşüme var evden de dışarı çıkmak istemiyorum naapmam lazım bogazım da agrıyo ve dilim de pas var dünden beri
Açıklansın ki yine uyumayalim. Ben zaten uyuyamiyordum ama simdi mutlaka bir seyler yiyorum.Bu akşam da sayı açıklanacak mı bilgisi olan var mı? Rutine bindi mi bu bilgilendirme?
Mutlaka açıklama yapılır çünkü her gün Onlarca pozitif vaka tespit ediliyor bende uyku falan kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin. Önlemleri alıp bekleyeceğiz..Bu akşam da sayı açıklanacak mı bilgisi olan var mı? Rutine bindi mi bu bilgilendirme?
Kimmiş neciymisDetaylar çıkar ortaya kısa zamanda, ölen kişinin kimliği bile yayıldı sosyal medyada eğer doğruysa
Lütfen link atarmısınız ?Aynen, lütfen doğruluğu belli olmayan hiçbir paylaşımı buraya aktarmayın, zira zaten cezai yaptırımları olacaktır, bir de sizler sorun yaşamayın.
Binlerce vaka olabilir, olacaktır da belki ama bunu bilmek herkesi paniğe sevk etmekten başka bir işe yaramaz, bu sebeple diyelim ki duyduğunuz her şey doğru, ki doğruluğu meçhul, korkmanız dışında sizlere bir artısı yok.
Bize ne önerildi?
İdari izinli olmayanlar dışındaki kişiler mecbur kalmadıkça evinden çıkmasın, 3 hafta evinde kalsın, bunu uygulayacak ve sakin kalacağız.
Soruşturma açılmış bileNeden olmasın ki? Test kitlerini düne kadar bizim ihraç ettiğimizi yazıyor gazeteler. 10 bin civarı test yapılmış şimdiye kadar Türkiye’de. Bilim Kurulu’ndan biri söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?