bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar 15 gündür gribim üç dört gün önce geçer gibi olmuştu şimdi üşüme var evden de dışarı çıkmak istemiyorum naapmam lazım bogazım da agrıyo ve dilim de pas var dünden beri

Ben de cuma günü ev tutmayı düşünüyorum, eşyalar gelecek haliyle elemanlar monte edecek, ne yapsam bilemedim, gerçi düğün salonlar açılırsa 3 ay sonra ama.

Aynen, lütfen doğruluğu belli olmayan hiçbir paylaşımı buraya aktarmayın, zira zaten cezai yaptırımları olacaktır, bir de sizler sorun yaşamayın.

Binlerce
vaka olabilir, olacaktır da belki ama bunu bilmek herkesi paniğe sevk etmekten başka bir işe yaramaz, bu sebeple diyelim ki duyduğunuz her şey doğru, ki doğruluğu meçhul, korkmanız dışında sizlere bir artısı yok.
Bize ne önerildi?
İdari izinli olmayanlar dışındaki kişiler mecbur kalmadıkça evinden çıkmasın, 3 hafta evinde kalsın, bunu uygulayacak ve sakin kalacağız.

Onlar da maske ve eldiven taksin.

Ben o yayilan videonun dogru oldugunu dusunmuyorum birileri bunu duzenlemistir halki galeyana getirmek icin cok zor degil bizim ulkemizde hersey beklenir yaparlar yani. Tam sayinin bilinmedigini dusunuyorum ama orda konusan kisi nerden biliyor bukadar net konusuyor o kisi eger yalansa yakalanir cezasini alir sıkıntı yok.

Bu akşam da sayı açıklanacak mı bilgisi olan var mı? Rutine bindi mi bu bilgilendirme?
Mutlaka açıklama yapılır çünkü her gün Onlarca pozitif vaka tespit ediliyor bende uyku falan kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin. Önlemleri alıp bekleyeceğiz..

Lütfen link atarmısınız ?

Neden olmasın ki? Test kitlerini düne kadar bizim ihraç ettiğimizi yazıyor gazeteler. 10 bin civarı test yapılmış şimdiye kadar Türkiye’de. Bilim Kurulu’ndan biri söyledi.
Soruşturma açılmış bile
Sayı şuan binlerdedir zaten ama tespit edildiğini düşünmüyorum.
Bide merak ettiğim, madem bu kadar enfekte var nasıl sızmıyor arkadaş vallahi şaşıyorum.illa ki duyardık benim şuyum buyum pozitif diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…