bugün itibari ile modunuz ....


  • Ankete Katılan
    1.185
Peki poşetlerini vs değiştiriyor musnuz? Ben hala yikiyorum , abur cubur şeylere bzen baska kaba boşaltıyorum bazen de havlu peceteye kolonya döküp siliyorum.
Sebzeleri sebzeliğe boşaltıyorum.Un,bulgur vs de poşetini çıkarıp erzak solabına koyuyorum.Taze fasulye gibi küçük taneli,sebzeliğe boşalmayacak şeyleri olduğu gibi koyuyorum.Ama aslında onları değişsem olur.Bugün su ısmarladım.Suyu getiren bey hiç maske takmıyor.Nasıl korona dedim biz ona bulaşmıyoruz oda bize diyor gülüp
 
Sağlıkçılar iki kez mi geliyorlar acaba? Bizim apartmana geçen hafta da gelmişler, bugün de geldiler. Farklı bir ev mi aynı kişiye mi anlamadık, sorduk bilgi veremeyiz dediler.
Bana bir kez geldiler, daha sonra telefonla aradılar. İki kez de polis geldi, ilk haftadayım bir haftam daha var.
 
İnşallah negatif çıkar canım haber et bize de

Ederim tabiki. Kaç gündür halsizliğim var aynı zamanda anemide var bende neyden kaynaklı ayırt edemiyorum. Mide bulantım vardı geçen hafta aynı zamanda reflüde var o kadar karışığım ki. Sonucum hayırlı olsun herşey Allah'tan diyorum.
 
Bu belirtiyle test yapıyorlar mı? Özel hastanede mi yaptırdınız acaba? İnşallah negatif gelir, mevsim geçişindeyiz, halsizlik ondandır belki de. Geçmiş olsun
 
Geçmiş olsun belki bişey yokdur
 
Ben de tat koku kaybını alerjiden sanmıştım ilk 2-3 gün sonra covid olduğu anlaşıldı. Kardeşim ise 1 ay kadar önce çok şiddetli kas ve eklem ağrıları ile ateşle test yaptırmıştı ki net covid belirtilerinden, testi negatif çıktı üşütmeden dolayıymış. Belirtiler başlangıçta karışıyor işte birbirine.
 
Bu belirtiyle test yapıyorlar mı? Özel hastanede mi yaptırdınız acaba? İnşallah negatif gelir, mevsim geçişindeyiz, halsizlik ondandır belki de. Geçmiş olsun

Açıkçası belirti bile sormadılar. İlk kayıtta halsizliğim olduğunu test yaptırmak istediğimi söyledim doktor muayenesine yönlendirdiler orada da test yaptırmak istiyorum dedim sadece tamam dedi, covid testi bölümüne yönlendirdi.
 

Evet bende emin olmak için test yaptırdım sonuçta evde ailem var, eğer varsa tedavi olurum yoksa da aile hekimine gidip kan tahlillerini yaptırıcam anemi için
 
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin,hemencecik atlatırsın inşallah.
Saolasın abla, çok şükür iyim bende tat-koku kaybı dışında önemli bir belirti olmamıştı o da geçti zaten. yine de karantinayı bir hafta daha kendim uzatacağım her ihtimale karşı.
 
Saolasın abla, çok şükür iyim bende tat-koku kaybı dışında önemli bir belirti olmamıştı o da geçti zaten. yine de karantinayı bir hafta daha kendim uzatacağım her ihtimale karşı.

Herkeste farklı sendrom oluyor demekki,iyi olmana çoksevindim kendine çok iyi bak dinlen vitaminlerini al habersiz bırakma bizleride olurmu.
Tekrardan çok geçmişler olsun.
 
Sağlıkçılar iki kez mi geliyorlar acaba? Bizim apartmana geçen hafta da gelmişler, bugün de geldiler. Farklı bir ev mi aynı kişiye mi anlamadık, sorduk bilgi veremeyiz dediler.
Aynı kişiyedir kontrol amaçlı da geliyorlar ya da evdeki başka kişiye de bulaşmıştır bizim komşumuza öyle oldu kaç kez geldiler meğer evdeki diğer kişilere de bulaşmış
 

eşler öyle maalesef çok tesekkur ederim yorumunuz için zaman ayirmissiniz. aslinda ben de duyuyorum yüzeylerde bulaşma riskinin az olduğun ama ekimde olmadan endişeleniyorum. cuma gunu oğlumun kitaplarını aldım okuldan demiştim ya şimdi kullanma zamani geldi nasıl kullanicaz bilmiyorum. marketten pazardan aldiklarimi ya yikadimya boşalttı kitapları degterleri nasil dezwnfekte edicem en fazla kapakları yapabilirim sayfaları nasıl yapicam napicam nasıl veri cem çocuğun eline bilemiyorum
aslında sizin dediğinizle aynı kapıya cikiyo yüzeylerde risk az olayına ama iste rahat edemiyorum
 
Sağol teşekkür ederim canım. Öğrendim ben de yavaş yavaş, meraklıyım da. Daha yemeklik otların hepsini öğrenemedim ama severim ot yemeklerini de. Bahçemizde semizotu var kendi kendine çıkıyor, hem de bir sürü. Bu pandemi döneminde beni sebze konusunda kurtardı. hergün yiyorum ya salatasını ya da yemeğini yapıyorum çeşit çeşit. Tertemiz koronasız :) Ebe gümeci de severim, dolmasını yapardı annem, ben de yapıyorum. Arapsaçı var bahçemizde ama onu pek sevmem, komşum sever ona veririm etli yemeğini yapar. Bir de bizim burada Sevketi bostan otu çıkar bahar aylarında onun da yemeği harika olur ama çok dikenli bir bitki ve eşek dikenine çok benzer ben karıştırıyorum tanıyamıyorum bir de köklemesi çok çok zor (kökü yeniyor) ayıklanması da zahmetli. Kökleyebilsem yine de yapacağım ama köylüler toplayıp pazarda satıyor, alırdım oradan, hatta martta daha eve kapanmadan almıştım; artık gitmiyorum pazara.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…