bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ayrıca çocuklar semptomsuz atlatıyor, korkmayın. Aynı evde bulaşmayan çok kişi var hem.

Amin, çok teşekkür ederim.

İnşallah yakalanan herkes kolayca atlasın, hastalığın adı bile insanı ürperiyor.

Bu gece uyuyamam ben
Çocuklarım için hele çok korkuyorum

Benim başka yerde kalmam lazım size bulaştırmamam için diyor fakat adam nereye gidecek bilemiyorum ki

Belki de bulaştı bile, gitsek bize de test yaparlar mı acaba
Ayrı bir odada kalsın, siz yemeğini suyunu kapıdan verin, o da boş kapları kapıya bıraksın. Onun temas ettiği şeylere dokunduktan sonra ellerinizi yıkayın sabunla. Eğer iki banyo varsa birini o diğerini siz kullanın, yoksa bir kova deterjanlı su hazırlayın sık sık muslukları, kapı kollarını, lambaların açma kapama düğmelerini vs silin, tuvaletleri her gün çamaşır suyu ile yıkayın. Evi sürekli havalandırın, onun odasına girmeyin bir araya geldiğinizde mutlaka ikiniz de maske takın, mesafeyi koruyun. Size bulaşacak diye bir şey yok, aynı evde kalıp bulaştırmayan da var.

Amin, çok teşekkür ederim.

İnşallah yakalanan herkes kolayca atlasın, hastalığın adı bile insanı ürperiyor.

Bu gece uyuyamam ben
Çocuklarım için hele çok korkuyorum
Çocuklar çok hafif atlatıyor çok şükür ki. Hatta semptom bile göstermiyorlar. Önemli olan sizsiniz, moralinizi yüksek tutmaya çalışın bağışıklığınız için, biliyorum adı bile ürkütüyor, kapıyı açtığımda iki hemşireyi görünce ben de ürktüm, meğer apartmanda da varmış. Yani her yerde artık, önemli olan hafif atlatıp kurtarmak 1 hafta sonra hepsi geçecek, sabredin Çocuklara da hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle, hiç duymadım etrafımda çocuk hasta. Gün sayın bitsin bu sayılı gün

Ne kadar iyisiniz, bana moral vermeye çalışıyorsunuz çook sağolun

Ne olur çabucak bitsin bu günler, eşim iyileşsin çabucak.

Biliyor musunuz hissediyordum böyle olacağını, çünkü işi dolayısıyla iki haftada bir seyahate çıkıyor ve orada insanlarla bolca muhatap oluyor.
Her gidişinde çocuk gibi tembihledim dikkat et, mesafeni koru diye, fakat yeterli gelmedi tedbirler demek ki.

Keşke bu korona süreci bitene kadar şehir dışına gitmek zorunda olmasaydı

Allah razı olsun, bu dediklerinizin hepsini yapacağım.

Ben de çok duydum aynı evde olup da bulaşmayanları, umarım biz de öyle oluruz

Belki de hayırlısı oldu, artık korku içinde yaşamayacaksınız. Ya sizin bağışıklığınız da yüksek ayakta atlatıyorsunuz ya da kolay kolay bulaşmayan şanslı kesimdensiniz. Şehir dışına çıkmasa, burada bir biroda çalışsaydı yüksek olasılıkla yine kapacaktı. Kardeşim masa başı devlet kurumunda 3 ay karantinaya alındı iş yeri. Sürekli biri korona oldu çalıştığı katta. Kapalı yerler de çok riskli yani.
Ben öğretmenim, birinci sınıf öğretmeniyim. Aylardır evdeyim ve okullar açılıyor şimdi. İçimdeki korkuyu duyabilseniz...ama bel ağrısı ile geçirip kurtulsaydım inanın rahatlamış olurdum artık. Artık eşinizi yollarken daha rahat edersiniz inşallah.

Dediğiniz gibi bu korkuyu üzerimizden atarız inşallah.

Eşim haliyle başkalarına bulaştırmış olmaktan çok korkuyor,bundan sonrası için gerekli önlemleri alacağız kimseye bulaşmasın Allah korusun.

Allah razı olsun sizden, gece gece içimi rahatlattınız, ilk öğrendiğimde çok kötüydüm

Rabbim sizi de korusun okullar açılırsa

Aminn çok sağolun. Ben de haftaya eşinizin iyi haberlerini okumayı bekliyorum, öyle olacak çünkü :) iyi uykular

Net bir şey söylenemese de 5-7 gün arası diye düşünebilirsin Türkiye vakaları için. Çok geçmiş olsun babana idrakcığım, en kısa sürede atlatır umarım. Dilerim siz yakalanmamışsınızdır.

Zencefil çayı için, eşinize de yapıp içirin. Bir cezveye soğuk su, 1 çay kaşığı toz zencefil, yarım limonu yıkayıp dilimleyip içine koyun, 1-2 dk kaynatın, sonra bir bardağa süzün içine bal koyup için. Bu çay grip ve soğuk algınlığına bire bir, bağışıklığı da güçlendiriyor.

d vitamini dr a gitmeden içebilir miyiz ki ?

BIZ DE BOREK YAPARIZ SEMIZ otuyla saç böreği evde tabiki oldu tavaboregi sac da smiznotuna biraz da çökelek karistirp kuru soğan ekleyip öyle deneyin coknguzelmoluyor

Ne olur bana bir şey söyleyin

cokngecmis olsun Allahim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin. sizin ve çocuklarınızı korusun insaallah, o kadar yayildiki insan nenyapacagini sasiroyo, ama çabuk ve sıkıntısız atlatanlarida okuyoruz çok. insaallah esiniz de kolay atlatanlardan olsun. siz ve cocuklarinizi da muhafaza etsin Allah

biz ne yapsrsak yapalim hem uumursamaz insanlar hem devlet bizinp riske atiyo. cb aciklakama yaptı 21 inde yüzyüze başlayacakmış anaokulu ve 1.sınıflara
ne kadarkolay atlatırsa atlatsinlar bunlra cocuk ya neyin hesabindalsr vaka sayisi 1700 kusur ve illa acacaklarmis .ben anlamıyorum çok kızgınım çok üZgünüm cok tedirginim

guya cocuhun1. siinif annelere siz kitap degterleei ne yapacaklarını diye soracakken bu haberi duydum. napacaz arkadaşlar reynax seni hatırlıyorum oğlun vardı diğer arkadaslarim napicaz. zorunluluk yokmus gondermesek mi düşüncesi hasıl olmaya başladı. sizler ne düşünüyorsunuz

Ben tam anlamadim cok ucu acik geldi madem aile insiyatifine bırakacaklar neden kayıt aldılar. Devamsızlıktan kalma yok değil mi?
Şimdi cok sacma geliyor madem oyle birinci sinfilari bu sene kayıt almayacağız deselerdi . Bilmiyorm şimdi kayit oldu mecbur ama gider mi bilmem

Geçmiş olsun canım, korkma allahın izniyle bişey olmaz sizlere temas etmediğiniz sürece. Faydası olur mu bilmiyorum ama şöyle düşündüm hep, bu kara veba değil cüzzam değil evet dikkat edeceğiz ama buna rağmen çoğumuzun kapacağı ve ayakta atlatacağı bir hastalık. Nitekim tedbirli olmama rağmen ben de kaptım :)) %100 izole bir hayat yaşamam mümkün değildi çünkü. Eşinin de kapması kaçınılmazdı, allahın izniyle birkaç güne de atlatacaktır. Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun idrak inşallah kolaylıkla atlatır baban. Belirtiler en fazla bir haftaya ortaya çıkar diye biliyorum, bende öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…