- 10 Nisan 2014
- 43.892
- 116.618
- 798
uyku zamanı.iyi geceler tatlı rüyalar.rüyamızda covid movid yok sokaklarda avmlerde özgürce maskesiz gezdiğimizi görelim.çok aminnnnYazma canım yazma ben hala şoktayım nasıl oynadılar diye storye cevap yazdım bakalım dönsünler bilgilendiririm bildiğiniz piyanist falan şarkı söylüyorduhani yasak yahu ne yasağı bu millete yasak işler mi!!
O bakışı çok iyi biliyorum çünkü benim gittiğim marketteki görevli de bana öyle bakmıştıBen de evimin altındaki markette reyon görevlisini uyardım. Çenesinden kaldırıp takana kadar bana öyle bir baktı ki.oraya gitmiyorum artık. Hepsinin çenesinde maske, bir tek kasiyer takıyor. Siperlikle çalışan bir yer bulamadım henüz.
Hem panik atak hem anksiyete hastasıyım sizi yadirgamiyorum gerçekten anlıyorum. Ama stres yapıp en ince ayrıntıyı düşündükçe insan aklını kaybetcek gibi oluyo ben artık akıl sağlığımi bozmayacak kadar aldığım tedbirimle birlikte kimseyle de görüşmüyorum bu kadar elimden gelen tevekkül ettim başka elimizden bişey zaten gelmiyor.
Göz zaten bulaş acısından en risksiz bölgelerden biriymiş, rahat olun .haklısınız tabi ama iste kolumla sildikten sonra girince ter gözüme ondan telaslandim
bence artik insanlari sürü bağışıklıgina itiyorlar zorla.
ankarada bir okulda covit li hastalar icinmis gozetmenlere bile haber vermemisler.
Çok teşekkür ederimbikaç saattir dediklerini aklıma getiriyorum olumlu düşünmek gerek ama nerde ben hep kötü senaryolar kuruyorum anın tadını çıkarmak nerde bi yerim ağrısa acaba tümör mü var diyorum annem artık yeter Niloyaaa diyor
Terapi de almaya başlayınca bırakmıştım çok iyiydim ama bu korona ile daha da kaygı artmaya başladı yine ilacımı almaya başladım ama henüz etki etmiyorİlaç kullaniyomuydun canım
Terapi de almaya başlayınca bırakmıştım çok iyiydim ama bu korona ile daha da kaygı artmaya başladı yine ilacımı almaya başladım ama henüz etki etmiyor
O kurtlar dökülecek!.. virüs önemli değil.. kurt daha vahim.Düğünlerde oynama yasaklanmıştı değil mi sadece nikah olacaktı az önce benim yine yakınlarımdan birinin düğünü bildiğiniz salonda oynuyorlardı anlayamadım ben yahu nikahtan sonra bir güzel göbek atıyorlarAllahım akıl fikir ver Yarabbi yasak da dinlemiyor millet o göbek atılacak mı atılacak
antikor testi yapiyorlar ya
GünaydınGünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, güzel bir gün ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bir zakkum çiçeği, zakkum çiçekleri arasından doğan güneşi, birer beyaz ve pembe gül ve bir limon yasemini ile uyumakta olan kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimleEki Görüntüle 2686436 Eki Görüntüle 2686437 Eki Görüntüle 2686438 Eki Görüntüle 2686439 Eki Görüntüle 2686440 Eki Görüntüle 2686441
İyi yolculuklar dilerim. Kızım işi gereği bu dönem sık sık uçakla yolculuk yaptı. İçinizi ferah tutun önlemlerinizi alın , koltuklar evet dolu . Çok şükür kızım da herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. En azından düğün salonları kadar tehlikeli değildir. Eniştemiz düğünden aldığı korona ile şu anda yoğun bakımda
maskenizi hiç çıkarmayın,siperlikte takın hatta, yanınızdakiyle yüz yüze gelmeyin bir şey yiyip içmeyin, binerken , inerken, bagaj alırken de uzak durun. İnşallah bir şey olmaz ..
yaşamak o kadar güzel ki bunu anlasalar keşke.kafamda 26 santim kesik var kafa kemiğimde beyin ameliyatından kaldı bir sürü vida ve plaka var .sağ alnımda çökme var virüz bitince estetikle halledilecek.buna rağmen yaşıyorum diye çok mutluyum hayat doluyum .virüse teslim olmak isteyen insanlara şaşıyorum allah akıl fikir versin
İçiniz rahat olsun, ben doktor bir arkadaşımın söylediklerinden ve bir de okuduğum ve bana güvenilir ve ikna edici gelen bir makalede yazanlardan sonra biraz daha rahattım. Yüzeylerden bulaş riski yok denecek kadar düşükmüş, Sadece sık kullanılan kapı kolları gibi sürekli ellenen yüzeylerde risk daha fazla olabilirmiş. Bu virüs insandan insana nefesteki hava damlacığı yolu ile bulaşıyormuş genel olarak. Yani sizin örnekte kitapları veren kadın covid olacak ve kısa bir süre önce kitapların üzerine hapşırmış olacak ya da ağzına gözüne dokunup kitapları öyle verecek size ve kitaptaki virüs hala aktifken konunuza bulaşacak, oradan alnınıza ve ter ile karışıp gözünüze girecek, ölme eşeğim ölme. Ayrıca virüs yoğunluğu da önemliymiş dolayısıyla temas süresi de önemli bir etken. Grip gibi düşünün muhakkak başımıza gelmiştir grip olan bir arkadaşımızla yolda karşılaşıp hal hatır sormuşuzdur ama bize virüs bulaşmamıştır ama aynı kişi ile uzun süre kapalı bir ortamda haşır neşir olduksa bulaşmıştır. Bu virüs tabi ki gripten daha bulaşıcı ama neticede yine bir insan gerekiyor. Ayrıca kapalı ortamlarda klima ve havalandırma cihazları da normalde havada asılı kalmayıp yere inecek olan hava damlacıklarını sirkülasyon ile daha uzun süre havada kalıp her yere dağılmasına neden oluyormuş. Yani bizim sosyal mesafe ve maskeye ve kapalı klimalı ortamlara dikkat etmemiz gerekiyor. Dün bizim karşı arsaya komşumuz ve bir çift geldi. Eşim de konuşmak için yanlarına gitmek istedi. Hepimiz maskeliydik ama benim öncesinde uyarmama rağmen eşim adamın dibine kadar girdi konuşurken. Boşuna kapatmıyorum ben bu adamı eveçok tesekkur ederim, aslında bi kac ay öncesine kadar çok daha iyiyim
o dönemler olsa belki de durmadan aglayacaktim cok sukur daha iyiyim
genelde herkes olmaz o sekilde diyo insaallah Allah korusun ama insan yine de tereddütte kaliyo...
Eşiniz beyfendiye çok dikkat edin onu her gün kolonya ile yıkayın.İçiniz rahat olsun, ben doktor bir arkadaşımın söylediklerinden ve bir de okuduğum ve bana güvenilir ve ikna edici gelen bir makalede yazanlardan sonra biraz daha rahattım. Yüzeylerden bulaş riski yok denecek kadar düşükmüş, Sadece sık kullanılan kapı kolları gibi sürekli ellenen yüzeylerde risk daha fazla olabilirmiş. Bu virüs insandan insana nefesteki hava damlacığı yolu ile bulaşıyormuş genel olarak. Yani sizin örnekte kitapları veren kadın covid olacak ve kısa bir süre önce kitapların üzerine hapşırmış olacak ya da ağzına gözüne dokunup kitapları öyle verecek size ve kitaptaki virüs hala aktifken konunuza bulaşacak, oradan alnınıza ve ter ile karışıp gözünüze girecek, ölme eşeğim ölme. Ayrıca virüs yoğunluğu da önemliymiş dolayısıyla temas süresi de önemli bir etken. Grip gibi düşünün muhakkak başımıza gelmiştir grip olan bir arkadaşımızla yolda karşılaşıp hal hatır sormuşuzdur ama bize virüs bulaşmamıştır ama aynı kişi ile uzun süre kapalı bir ortamda haşır neşir olduksa bulaşmıştır. Bu virüs tabi ki gripten daha bulaşıcı ama neticede yine bir insan gerekiyor. Ayrıca kapalı ortamlarda klima ve havalandırma cihazları da normalde havada asılı kalmayıp yere inecek olan hava damlacıklarını sirkülasyon ile daha uzun süre havada kalıp her yere dağılmasına neden oluyormuş. Yani bizim sosyal mesafe ve maskeye ve kapalı klimalı ortamlara dikkat etmemiz gerekiyor. Dün bizim karşı arsaya komşumuz ve bir çift geldi. Eşim de konuşmak için yanlarına gitmek istedi. Hepimiz maskeliydik ama benim öncesinde uyarmama rağmen eşim adamın dibine kadar girdi konuşurken. Boşuna kapatmıyorum ben bu adamı eveAma genel olarak ben artık marketten gelen ürünler konusunda biraz daha gevşedim, yine bekletip kolonya, sıkıyorum ama artık yeterli mi diye stres etmiyorum.
Mutluluklar diliyorum.Hep de düğünlerden ya da taziyelerden kapıyorlar. Çalıştığım yerde de (ayrı binalardayız) 1 kişi vefat etmiş. Düğünden kapmış o da. İyi ki düğün yapmamışım diyorum bu haberleri duydukça. İnsanların vebaline girecektik.
hangi şirketle uçuş yapacaksiniz merak ettim bende uçuş yapicam mesafeli koltuk diyordu sitesindeAllah size sağlıklı şahane bir ömür nasip etsin. Ben bunları şimdi burada okuduktan sonra, profilizinde yazan vız gelir tırıs gider i daha bir hürmetle okuyacağım. Ve evet, çok haklısınız, yaşamak çok ama çok güzel.
Ya bizim de bir arkadaşımız her hafta sonu burada canlı müzik yapan bir eğlence yeri var oradan face'te canlı yayın yapıyor ya dalga geçer gibi. Nasıl böyle masalar iç içe, masalarda insanlar üst üste, bir tek kişide maske yok, millet şarkı söylüyor, göbek atıyor vs. Dalga geçer gibi ya bir de yayınlıyor ve herkes çok beğeniyor. Bakıyorum nasıl eğleniyor insanlar, bir keriz biziz ya, markette gidip bir şey almaktan korkuyorum.Oynama dans yasaklandı ama annem geçen akşam hediyelerini vermek için gitti dipdibe resim çekinmişler hiçbirinde de maske yokmuş annem hediyeyi verip hemen çıkmış asla bu şekilde bu hastalık bitmez bizim insanımız anlamıyor
hangi şirketle uçuş yapacaksiniz merak ettim bende uçuş yapicam mesafeli koltuk diyordu sitesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?