günlerdir bekliyor zaten değil mi? üzerinde varsa bile virüsün etkisi kalmamıştır, Dıştan bir kolonya sıkın Sayfaları da elinizle bir pırr yapın uzaktan sıkın kolonya içiniz rahat etsin.eşler öyle maalesefçok tesekkur ederim yorumunuz için zaman ayirmissiniz. aslinda ben de duyuyorum yüzeylerde bulaşma riskinin az olduğun ama ekimde olmadan endişeleniyorum. cuma gunu oğlumun kitaplarını aldım okuldan demiştim ya şimdi kullanma zamani geldi nasıl kullanicaz bilmiyorum. marketten pazardan aldiklarimi ya yikadimya boşalttı kitapları degterleri nasil dezwnfekte edicem en fazla kapakları yapabilirim sayfaları nasıl yapicam napicam nasıl veri cem çocuğun eline bilemiyorum
aslında sizin dediğinizle aynı kapıya cikiyo yüzeylerde risk az olayına ama iste rahat edemiyorum
Ayy bahçeden çeşit çeşit ot salataları ne güzel olur, babam özellikle çok sever. Bağışıklığınıza inanılmaz iyi etkisi oluyordur o yediklerinizin.Sağol teşekkür ederim canım. Öğrendim ben de yavaş yavaş, meraklıyım da. Daha yemeklik otların hepsini öğrenemedim ama severim ot yemeklerini de. Bahçemizde semizotu var kendi kendine çıkıyor, hem de bir sürü. Bu pandemi döneminde beni sebze konusunda kurtardı. hergün yiyorum ya salatasını ya da yemeğini yapıyorum çeşit çeşit. Tertemiz koronasız :) Ebe gümeci de severim, dolmasını yapardı annem, ben de yapıyorum. Arapsaçı var bahçemizde ama onu pek sevmem, komşum sever ona veririm etli yemeğini yapar. Bir de bizim burada Sevketi bostan otu çıkar bahar aylarında onun da yemeği harika olur ama çok dikenli bir bitki ve eşek dikenine çok benzer ben karıştırıyorum tanıyamıyorum bir de köklemesi çok çok zor (kökü yeniyor) ayıklanması da zahmetli. Kökleyebilsem yine de yapacağım ama köylüler toplayıp pazarda satıyor, alırdım oradan, hatta martta daha eve kapanmadan almıştım; artık gitmiyorum pazara.
Ya çok tatlısın senle komşu olmak çok isterdim biliyor musunSağol teşekkür ederim canım. Öğrendim ben de yavaş yavaş, meraklıyım da. Daha yemeklik otların hepsini öğrenemedim ama severim ot yemeklerini de. Bahçemizde semizotu var kendi kendine çıkıyor, hem de bir sürü. Bu pandemi döneminde beni sebze konusunda kurtardı. hergün yiyorum ya salatasını ya da yemeğini yapıyorum çeşit çeşit. Tertemiz koronasız :) Ebe gümeci de severim, dolmasını yapardı annem, ben de yapıyorum. Arapsaçı var bahçemizde ama onu pek sevmem, komşum sever ona veririm etli yemeğini yapar. Bir de bizim burada Sevketi bostan otu çıkar bahar aylarında onun da yemeği harika olur ama çok dikenli bir bitki ve eşek dikenine çok benzer ben karıştırıyorum tanıyamıyorum bir de köklemesi çok çok zor (kökü yeniyor) ayıklanması da zahmetli. Kökleyebilsem yine de yapacağım ama köylüler toplayıp pazarda satıyor, alırdım oradan, hatta martta daha eve kapanmadan almıştım; artık gitmiyorum pazara.
teşekkür ederim, inşallah bir faydası oluyordur çünkü onun dışında kötü besleniyorum aslında, eşim ekmek börek makarna gibi karbohidrat yemeği sever, ben de maalesef onları yiyorum onunla. Et tüketmiyoruz. B12 düşüktür kesin, D vitamini içiyorum, diğer vitaminleri bilmem ama semizotundan omega 3 tavan yapmıştır herhalde :)Ayy bahçeden çeşit çeşit ot salataları ne güzel olur, babam özellikle çok sever. Bağışıklığınıza inanılmaz iyi etkisi oluyordur o yediklerinizin.
Pek üstünde durmuyoruz ama şehir yaşamından uzak kalıp doğayla iç içe olmanın bağışıklık sistemimize avantajı sandığımızdan çok daha fazla, oradaki oksijen ekmek böreği kaldırır merak etmeyin :)teşekkür ederim, inşallah bir faydası oluyordur çünkü onun dışında kötü besleniyorum aslında, eşim ekmek börek makarna gibi karbohidrat yemeği sever, ben de maalesef onları yiyorum onunla. Et tüketmiyoruz. B12 düşüktür kesin, D vitamini içiyorum, diğer vitaminleri bilmem ama semizotundan omega 3 tavan yapmıştır herhalde :)
Verdiği hastaneyi arayıp sordurun bir test girişi görünüyor mu kaybolmuş falan olmasın. Çünkü 24 saatte çıkıyor diye bılıyrmKızlar eşim test yaptırdı devlet hastanesinde yarın 3gun olacak hala çıkmadı
Ondan sonra başka hastanelerde test yaptiran arkadaşları sonucu aldı eşiminki çıkmadı stres oldu Iyice istanbul avrupa yakasindayiz
Aradı eşim 3gun icinde e nabiza düşer bekleyin demişler yarın sabah 3gun olacakVerdiği hastaneyi arayıp sordurun bir test girişi görünüyor mu kaybolmuş falan olmasın. Çünkü 24 saatte çıkıyor diye bılıyrm
Evet yazma sırası bana da geldi. Babam pozitif. Çok şükür ayakta geçiriyor ağırlaşmadı durumu. Ama canım annem bizim tarafa geldiği için münasebet kurmuş olduk. Annemde ve abimde henüz belirti yok. Ben de üçüncü gündeyim ve endişe ile bekliyorum. Pozitif olduğu bile belli olmayan annemle temas kurdum diye eve kapattım kendimi çocuğumla. Annemle temas kurmuş diğer insanlar gezmeye devam. Alemin geri zekalısı benim zaten. Öyle evdeyim sürekli. Zaten evdeydim, şimdi korona ihtimali olduğu için daha da evdeyim. Bir insan ne kadar evde olabilirse o kadar evdeyim.
Konuda korona olan kişiler bir nebze içimi rahatlatabilir mi acaba? Temas kurma zamanını biliyor iseniz tahminen kaç günde belirtiler görüldü? Annemle cumartesi görüştüm. Yarın üçüncü gün olacak. Belirti psikolojik olarak hepsi var. Boğazım ağırıyor halsizim vs ama ateş olmaıdğı için delirmeme yoruyorum bunları. Beni aydınlatın lütfen.
Ne olur bana bir şey söyleyinVe eşim korona oldu
Korktuğum başımıza geldi, eşim işi gereği şehir dışına gidiyor.
Cuma akşamı iş seyahatinden döndü, iki gündür hafif ateşi ve bel ağrısı vardı.
Bugün test yaptırdı ve sonuç pozitif
İki çocuğumuz var, ya onlara da bulaştıysa diye çok korkuyorum
Şimdi ne yapacağız, çok korkuyorum
Geçmiş olsun.Karantinaya alsın kendini hemen.İnş size bulaşmamışdır:)Ne olur bana bir şey söyleyin
Benim başka yerde kalmam lazım size bulaştırmamam için diyor fakat adam nereye gidecek bilemiyorum kiGeçmiş olsun.Karantinaya alsın kendini hemen.İnş size bulaşmamışdır:)
AminTüm arkadaşlarıma ve ailelerine çok geçmiş olsun.Rabbim en kısa zamanda bu illetten kurtulmamızı göstersin inşallah bizlere ve tüm dünyaya. Gerçekten artık çok yorulduk, korku içinde yaşamaktan. Allah yardımcımız olsun.
Umarım canımAmin
Öyle bir bilinmezlik ki bu, eşimin pozitif olduğunu öğrenince elim ayağım titremeye başladı.
Ailem için çok endişeliyim özellikle de çocuklarım için
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, inşallah Sorunsuz atlatırız.
Benim arkadaşım da (kronik hasta olmasına rağmen) bel ağrısıyla atlattı. Bir de ateşi çıktı ve koku alamadı. Çok şükür 1 hafta olmadan hepsi geçti. İnşallah bir haftaya kalmadan geçer gider, Allah şifa versinVe eşim korona oldu
Korktuğum başımıza geldi, eşim işi gereği şehir dışına gidiyor.
Cuma akşamı iş seyahatinden döndü, iki gündür hafif ateşi ve bel ağrısı vardı.
Bugün test yaptırdı ve sonuç pozitif
İki çocuğumuz var, ya onlara da bulaştıysa diye çok korkuyorum
Şimdi ne yapacağız, çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?