bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
günlerdir bekliyor zaten değil mi? üzerinde varsa bile virüsün etkisi kalmamıştır, Dıştan bir kolonya sıkın Sayfaları da elinizle bir pırr yapın uzaktan sıkın kolonya içiniz rahat etsin.

Ayy bahçeden çeşit çeşit ot salataları ne güzel olur, babam özellikle çok sever. Bağışıklığınıza inanılmaz iyi etkisi oluyordur o yediklerinizin.

Ya çok tatlısın senle komşu olmak çok isterdim biliyor musun semizotu deme annem çok sever bizim de köyde araziler var ama bakan yok kuşlar besleniyor annem gitti mi illa toplar toplayamazsa pazardan alırama ben sevmem bir sürü incir var dibine akıyor bakan yok
Ama her bitkiye dalma Allah korusun bazı bitkiler ölçülü yenmesi gerekiyor kayınvalidem bi kere bahçeden bi bitki pişirmiş baya da yemiş tepetaklak oldu tansiyon fırladı

Ayy bahçeden çeşit çeşit ot salataları ne güzel olur, babam özellikle çok sever. Bağışıklığınıza inanılmaz iyi etkisi oluyordur o yediklerinizin.
teşekkür ederim, inşallah bir faydası oluyordur çünkü onun dışında kötü besleniyorum aslında, eşim ekmek börek makarna gibi karbohidrat yemeği sever, ben de maalesef onları yiyorum onunla. Et tüketmiyoruz. B12 düşüktür kesin, D vitamini içiyorum, diğer vitaminleri bilmem ama semizotundan omega 3 tavan yapmıştır herhalde :)

Kızlar eşim test yaptırdı devlet hastanesinde yarın 3gun olacak hala çıkmadı

Ondan sonra başka hastanelerde test yaptiran arkadaşları sonucu aldı eşiminki çıkmadı stres oldu Iyice istanbul avrupa yakasindayiz

Pek üstünde durmuyoruz ama şehir yaşamından uzak kalıp doğayla iç içe olmanın bağışıklık sistemimize avantajı sandığımızdan çok daha fazla, oradaki oksijen ekmek böreği kaldırır merak etmeyin :)

Verdiği hastaneyi arayıp sordurun bir test girişi görünüyor mu kaybolmuş falan olmasın. Çünkü 24 saatte çıkıyor diye bılıyrm

Evet yazma sırası bana da geldi. Babam pozitif. Çok şükür ayakta geçiriyor ağırlaşmadı durumu. Ama canım annem bizim tarafa geldiği için münasebet kurmuş olduk. Annemde ve abimde henüz belirti yok. Ben de üçüncü gündeyim ve endişe ile bekliyorum. Pozitif olduğu bile belli olmayan annemle temas kurdum diye eve kapattım kendimi çocuğumla. Annemle temas kurmuş diğer insanlar gezmeye devam. Alemin geri zekalısı benim zaten. Öyle evdeyim sürekli. Zaten evdeydim, şimdi korona ihtimali olduğu için daha da evdeyim. Bir insan ne kadar evde olabilirse o kadar evdeyim.

Konuda korona olan kişiler bir nebze içimi rahatlatabilir mi acaba? Temas kurma zamanını biliyor iseniz tahminen kaç günde belirtiler görüldü? Annemle cumartesi görüştüm. Yarın üçüncü gün olacak. Belirti psikolojik olarak hepsi var. Boğazım ağırıyor halsizim vs ama ateş olmaıdğı için delirmeme yoruyorum bunları. Beni aydınlatın lütfen.

Benim yeğenimin eşi temaslı 15 gün karantinada kaldı,birşey çıkmadı

Ve eşim korona oldu

Korktuğum başımıza geldi, eşim işi gereği şehir dışına gidiyor.
Cuma akşamı iş seyahatinden döndü, iki gündür hafif ateşi ve bel ağrısı vardı.
Bugün test yaptırdı ve sonuç pozitif

İki çocuğumuz var, ya onlara da bulaştıysa diye çok korkuyorum

Şimdi ne yapacağız, çok korkuyorum

Ne olur bana bir şey söyleyin

Amin

Öyle bir bilinmezlik ki bu, eşimin pozitif olduğunu öğrenince elim ayağım titremeye başladı.
Ailem için çok endişeliyim özellikle de çocuklarım için

Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, inşallah Sorunsuz atlatırız.

Umarım canım Eminim çok zor bir durumdur. Dualarım sizinle ve tüm hastalarımızla. İnşallah sağlıkla, kolayca atlatacaksınızdır.

Benim arkadaşım da (kronik hasta olmasına rağmen) bel ağrısıyla atlattı. Bir de ateşi çıktı ve koku alamadı. Çok şükür 1 hafta olmadan hepsi geçti. İnşallah bir haftaya kalmadan geçer gider, Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…