bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Düğünlerde oynama yasak ama eğlence mekanlarında şuan bu tarz eğlenceler serbest dimi çok da takip etmiyorum haberleri günlük vakalar dışında

Aynen öyle ben artık korona var mı yok mu ben mi abartıyorum inan doğrusu ne şaşırıyorum çevremde kendi anne babam dışında maske kuralına uyan insan görmedim eşim de dahil fabrikada mecbur takmak zorunda Allahtan orda takıyor çok sıkı önlemleri var çünkü bana gelince sen abartıyorsun olacağı varsa olur diyor şaşkınım artık saldım yani uyarmıcam söyleyeceğimi söyledim ben onlara en yakınlarımızdan birini kaybettikten sonra anlamı yok dedim daha ne diyim kaynım maskesiz her yere gidiyor herkesle muhabbet ediyor geçen gördüm biriyle yol üstü muhabbet ederken ne sosyal mesafe ne maske hiçbir şey yoktu koluna takmıştı maskeyi böyleleri yese ceza bir kez amma güzel olur biz neyiz yani maske takıyoruz

İ
evet ben de sadece benim takmamla etkisi olmaz diyordum ama tecrübe ettim. Bana sınavdan önce deseler ki genel müdürlük binasının yarısı, ayrıca içerde karşısında durduğun 10 kişilik komisyonun yarısı corona, gitmeden hasta olurdum herhalde psikolojik:) Klimadan ordaki maske takmayan herkese yayılmış diyorlar. Bu 400 kişi test yaptıranlardı bide sadece. Benim astımdan dolayı nefes darlığım var, bilen bilir zaten zor nefes alıyorum ben bütün gün maske takıp hatta vatandaş çoğalınca dairede üstüne siperlikte takıp eldivenle kan ter içinde çalıştığım halde (burda hava 43 derece) ayy maskeyle daralıyorum takamam diyenler ki şımarıklık. Çalıştığım dairede şu an 5 pozitif var 5 i de maske takmayan , ya da maskeyi indirip konuşan sürekli takmayanlar. Bide düşünün amir olduğum için sürekli soru sormaya yanıma geliyorlardı! korku filmi gibi . 1,5 metre yaklaştırmayıp maskemi hiç çıkarmıyordum o yüzden
[/QUOTE]
Evet maskenin koruyuculuğu var diyorlar sizle de ispatlanmış oldu 5 kişi pozitif 5 i de maske takmıyorsa demek ki maskenin aktif bir rolü var ama çevremize anlatmak mesele biz taksak da çevremizde kural tanımaz insanlar var ben çok yoruldum anlatmaktan eşim dahi dışarıya giderken sırf ceza yememek için alıyor aslında ona da hak veriyorum işyerinde sıcak ortamda 8 saat takılı çalışıyorlar ve burası Türkiyenin büyük otomotiv fabrikası önlemleri çok sıkı çok bunaldığı için dışarıda takmak istemiyor bende de ya gelirse dışardan korkusu

her yeri gezen Tozan bir tanıdığımz var...dedeme bakıyorum ya oraya gelicem carsidayken size uğrarım demiş.. hayır yani neyine güvenip geliyorsun sinir oluyorum ya benim haberim olsa direkt gelme derdim.. böyle insanlara deli oluyorum

Gülcüm şükür makaleyi okuyup biraz rahatlamışsın canım ne zamandır burada söylüyorum ama sen rahatlamıyorsun denize de gir korkma oh mis gibi sana da hak veriyorum ne diyebilirim ki kaygımız arttı bu dönemde haklı olarak bugün resim yok mu ben mi görmedim şöyle güzel güzel çiçek resimleri at ruhumuz dinlensin

Maşallah canım içimiz açıldı ne güzel bir yerde yaşıyorsunuz sakin bir ortama benziyor çiçeklerin de hepsini biliyorsun maşallah ben bi gül bi papatya gelincik tamam balkonumda var biraz ama bir de onu biliyorum ebe gümeci diyorlar burada kaktüs var bi tane de tmm senin çeşitliliğin çok biliyorsun ne kadaaaar güzelllll

Gözde'nin de her pozuna hayranım üf çok tatlı ya çokkk

coook haklısınız... bir an bile indirmicem.. eldiven de gerek varmı sizce havalimanına girişte uçağı beklerken bindiğimde vs.. zaten yanımda dezenfektan olacak..
Eldivene bence gerek yok , eldivenlede olsa elinizi yüzünüze götürürseniz aynı kapıya çıkar. Bol bol dezenfekte edin

covit test sonucumuzu nereden ogreniyoruz acaba.
Enabızda tahlillerim kısmı var, covid için ayrı sekme yapmışlar zaten. Benim 24 saat geçmeden belli olmuştu sonuç hatta daha enabıza düşmeden sağlık ekibi aramış ve evinizin sokağındayız geliyoruz demişti ben pozitif olduğumu böyle öğrendim :))

Test mi yaptırdınız, negatif çıkar inşallah haber et bize de canım.

Evet maskenin koruyuculuğu var diyorlar sizle de ispatlanmış oldu 5 kişi pozitif 5 i de maske takmıyorsa demek ki maskenin aktif bir rolü var ama çevremize anlatmak mesele biz taksak da çevremizde kural tanımaz insanlar var ben çok yoruldum anlatmaktan eşim dahi dışarıya giderken sırf ceza yememek için alıyor aslında ona da hak veriyorum işyerinde sıcak ortamda 8 saat takılı çalışıyorlar ve burası Türkiyenin büyük otomotiv fabrikası önlemleri çok sıkı çok bunaldığı için dışarıda takmak istemiyor bende de ya gelirse dışardan korkusu
[/QUOTE]
ben sadece evde çıkarıyorum..Şöyle söyleyim sizin maskeli haliniz benim maske takmamış halim..hani çok daralıyoruz diyor ya herkes ben maskesiz zaten nefes darlığı çekiyorum astımdan dolayı üstüne maske+ kalabalıklaşınca siperlik takıyorum..ve aylardır burası 40 derecenin üstünde.. Gidersin ormana yürüyüşe, az insanın olduğu açık havada pikniğe falan anlarım ama diğer türlü anlık bir ihmalde kaçılmaz son. Bizim siteye bakıyorum adam yaklaşıyor maskeyle , asansöre biniyor maskesiz.. E daha ne anladım asansör en tehlikeli yer onun arkasından ben girsem maskesiz o damlacıklar direkt bana gelicek..

Çok geçmiş olsun.Evet yaşamak çok güzel
Notdeftericim bende yıkıyordum ilk zamanlar.Bırakdım.Birkaç saat bekletip kaldırıyorum

ben degil kuzenim yaptirdi negatif cikti şükür
tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun.Evet yaşamak çok güzel

Notdeftericim bende yıkıyordum ilk zamanlar.Bırakdım.Birkaç saat bekletip kaldırıyorum
Peki poşetlerini vs değiştiriyor musnuz? Ben hala yikiyorum , abur cubur şeylere bzen baska kaba boşaltıyorum bazen de havlu peceteye kolonya döküp siliyorum.

Sağlıkçılar iki kez mi geliyorlar acaba? Bizim apartmana geçen hafta da gelmişler, bugün de geldiler. Farklı bir ev mi aynı kişiye mi anlamadık, sorduk bilgi veremeyiz dediler.

bende bugün test yaptırdım sonucunu bekliyorum elim sürekli e-nabıza gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…