bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
annem pozitif cikti bir kac gundur soguk alginligi belirtisi gosteriyordu. cok endiseliyim cevrenizdeki 58 60 yaslarindaki insanlar bu hastaligi agir mi gecirdi?
benim de gunlerdir mide bulantisi ve bugun baslayan ishal sorunum var bugun test yaptiracagim.

Hanımlar iş yerinde yakın zamanda sık sık covidli olanlar çıkmaya başladı. Çalışırken kullanılabilecek önerdiğiniz maske var mı? Şu tek kullanımlık maske mi takılmalı sizce yoksa yıkanılıp tekrar kullanılabilenden mi?

çift maske kullanın. arkadaşım alta bez üste tek kullanımlık takıyor. aslında n95 en iyisi ama uzın süre zor. çok toplu alanlara gireceksem n95 takıyorum. Allah yardımcınız olsun

tek kullanımlık maske + siperlik kullanın bence

Be
Benim de kp yaptırdı kan testi 3 gundur sonuç bekliyor. Yogunluk mu var acaba?

çift maske kullanın. arkadaşım alta bez üste tek kullanımlık takıyor. aslında n95 en iyisi ama uzın süre zor. çok toplu alanlara gireceksem n95 takıyorum. Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun. n95 i internetten mi sipariş ettiyseniz linkini alabilir miyim? O tek kullanımlık maskeyi gün içinde değiştirmek gerekir mi? Ben gerekir diye biliyordum da..

Siperlik aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim. O tek kullanımlık maskeyi gün içinde değiştirmek gerekir mi? Ben gerekir diye biliyordum da..
kaç saat çalışıyorsunuz ki.. uzun saatlerde değiştirebilirsiniz bilemedim bilen arkadaşlar bizi de bilgilendirirse güzel olur

kulağı acitmayan maske tavsiyesi var mı hanimlar internetten alıp beğendiğiniz? acil almam lazım. 1 saat takınca bile çok acıtıyor bendekiler

d vitamini dr a gitmeden içebilir miyiz ki ?
Aslında doktorun tavsiyesi ile içmeniz lazım. Ben daha önce doktora gittim, D vitaminim hep düşük çıktı, Hatta en son Mart 6'da gitmiştim kemik erimesi de çıktı ve doktor bana D3 vitamini verdi.

Çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi bir kaç güne atlatır eşim.
Size de geçmiş olsun

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere daha önce fotoğrafladığım bir gün doğumunu, yer minesi çiçekleri, bir kırmızı çardak gülü ve açmak üzere olan bir pembe gül goncası gönderiyorum; bir de mutasyon geçiren bir bitki daha: Beyaz gülüm bu şekilde açtı (son resim). Dün sözünü ettiğim semiz otlarının arasında yatan kedim Gözde de sizlere günaydın diyor. Sevgiler

Estağfurullah. İşinize yarar umarım :)
teşekkür ederim. ben de 8 saat maske takmak zorunda kalicam, çok acıtıyor bu tek kullanimlik olanlar , hem de yüzü tam kapatmiyor. bez alıp üstüne tek kullanımlık takarım belki.. yanlardan açık kalıyor surat hiç hoş durmuyor bende

uyku zamanı.iyi geceler tatlı rüyalar.rüyamızda covid movid yok sokaklarda avmlerde özgürce maskesiz gezdiğimizi görelim.çok aminnnn
Teşekkür ederiz. Ben de iki gecedir üst üste 2014'de istifa ettiğim iş yerimde görüyorum kendimi, ve çok mutlu görüyorum. Halbuki ne çektim oradan, çok mutsuzdum oradayken, covidsiz günlere özlem midir nedir...

Ne olur bana bir şey söyleyin
geçmiş olsun eşinize .
ayrı oda da yatıp kalksın çamaşırları 60 derece de yıkayın siz ve çocuklaar sık sık gargara yapın limonlu için yudum şekilde kapı kollarını peçete ile tutsun eşiniz kendi bulunduğu oda da ayrı bir poşet olsun peçete ve maske bv şeyleri orya atsın çöpe atarkende poşete dezenfekte sıkın evi sık sık havalandırın . yapılacak başka birşey yok çekebilirsen burnuna sirke ve tuzlu su çek yanına geçtikten sonra . çocuklar daha güçlü oluyor ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…