çift maske kullanın. arkadaşım alta bez üste tek kullanımlık takıyor. aslında n95 en iyisi ama uzın süre zor. çok toplu alanlara gireceksem n95 takıyorum. Allah yardımcınız olsunHanımlar iş yerinde yakın zamanda sık sık covidli olanlar çıkmaya başladı. Çalışırken kullanılabilecek önerdiğiniz maske var mı? Şu tek kullanımlık maske mi takılmalı sizce yoksa yıkanılıp tekrar kullanılabilenden mi?
tek kullanımlık maske + siperlik kullanın benceHanımlar iş yerinde yakın zamanda sık sık covidli olanlar çıkmaya başladı. Çalışırken kullanılabilecek önerdiğiniz maske var mı? Şu tek kullanımlık maske mi takılmalı sizce yoksa yıkanılıp tekrar kullanılabilenden mi?
Benim de kp yaptırdı kan testi 3 gundur sonuç bekliyor. Yogunluk mu var acaba?Kızlar eşim test yaptırdı devlet hastanesinde yarın 3gun olacak hala çıkmadı
Ondan sonra başka hastanelerde test yaptiran arkadaşları sonucu aldı eşiminki çıkmadı stres oldu Iyice istanbul avrupa yakasindayiz
Allah razı olsun. n95 i internetten mi sipariş ettiyseniz linkini alabilir miyim? O tek kullanımlık maskeyi gün içinde değiştirmek gerekir mi? Ben gerekir diye biliyordum da..çift maske kullanın. arkadaşım alta bez üste tek kullanımlık takıyor. aslında n95 en iyisi ama uzın süre zor. çok toplu alanlara gireceksem n95 takıyorum. Allah yardımcınız olsun
Siperlik aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim. O tek kullanımlık maskeyi gün içinde değiştirmek gerekir mi? Ben gerekir diye biliyordum da..tek kullanımlık maske + siperlik kullanın bence
kaç saat çalışıyorsunuz ki.. uzun saatlerde değiştirebilirsiniz bilemedim bilen arkadaşlar bizi de bilgilendirirse güzel olurSiperlik aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim. O tek kullanımlık maskeyi gün içinde değiştirmek gerekir mi? Ben gerekir diye biliyordum da..
Aslında ben değil ama aynı evde yaşadığım aile bireyinin iş yerinde. Ortalama 8 saat diyebilirim.kaç saat çalışıyorsunuz ki.. uzun saatlerde değiştirebilirsiniz bilemedim bilen arkadaşlar bizi de bilgilendirirse güzel olur
Aslında doktorun tavsiyesi ile içmeniz lazım. Ben daha önce doktora gittim, D vitaminim hep düşük çıktı, Hatta en son Mart 6'da gitmiştim kemik erimesi de çıktı ve doktor bana D3 vitamini verdi.d vitamini dr a gitmeden içebilir miyiz ki ?
Maske takma aparatı kullanabilirsiniz.kulağı acitmayan maske tavsiyesi var mı hanimlar internetten alıp beğendiğiniz? acil almam lazım. 1 saat takınca bile çok acıtıyor bendekiler
bence degistirin günde 2 tane takinAslında ben değil ama aynı evde yaşadığım aile bireyinin iş yerinde. Ortalama 8 saat diyebilirim.
ay ilk defa duydm ne cahilimMaske takma aparatı kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi bir kaç güne atlatır eşim.Geçmiş olsun canım, korkma allahın izniyle bişey olmaz sizlere temas etmediğiniz sürece. Faydası olur mu bilmiyorum ama şöyle düşündüm hep, bu kara veba değil cüzzam değil evet dikkat edeceğiz ama buna rağmen çoğumuzun kapacağı ve ayakta atlatacağı bir hastalık. Nitekim tedbirli olmama rağmen ben de kaptım :)) %100 izole bir hayat yaşamam mümkün değildi çünkü. Eşinin de kapması kaçınılmazdı, allahın izniyle birkaç güne de atlatacaktır. Tekrar geçmiş olsun.
Estağfurullah. İşinize yarar umarım :)ay ilk defa duydm ne cahilim
teşekkür ederim. ben de 8 saat maske takmak zorunda kalicam, çok acıtıyor bu tek kullanimlik olanlar , hem de yüzü tam kapatmiyor. bez alıp üstüne tek kullanımlık takarım belki.. yanlardan açık kalıyor surat hiç hoş durmuyor bendeEstağfurullah. İşinize yarar umarım :)
Teşekkür ederiz. Ben de iki gecedir üst üste 2014'de istifa ettiğim iş yerimde görüyorum kendimi, ve çok mutlu görüyorum. Halbuki ne çektim oradan, çok mutsuzdum oradayken, covidsiz günlere özlem midir nedir...uyku zamanı.iyi geceler tatlı rüyalar.rüyamızda covid movid yok sokaklarda avmlerde özgürce maskesiz gezdiğimizi görelim.çok aminnnn
geçmiş olsun eşinize .Ne olur bana bir şey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?