- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Geçen hafta 13 saatlik otobüs yolculuğunda taktım 3m i acıtmadı hiç. NEtten evet Aura 9322Siperlik pek işe yaramayacak o halde. 3m maskeyi internetten mi sipariş ettiniz? Ben birkaç tanesine baktım fakat hangisini alacağımı bilemedim.
N95'i uzun süre takmanız zor olur.
Geçen hafta 13 saatlik otobüs yolculuğunda taktım 3m i acıtmadı hiç. NEtten evet Aura 9322
ben de alacağım da bana da atar mısınız nerden aldınız ?Geçen hafta 13 saatlik otobüs yolculuğunda taktım 3m i acıtmadı hiç. NEtten evet Aura 9322
4 saatte bir değiştirin diyorlar.Allah razı olsun. n95 i internetten mi sipariş ettiyseniz linkini alabilir miyim? O tek kullanımlık maskeyi gün içinde değiştirmek gerekir mi? Ben gerekir diye biliyordum da..
benim ki çok acıtıyor ya zor dayanıyorum. tavsiye etmeyim hiç. çıkarınca yüzümün şekli değişiyor resmen.Allah razı olsun. n95 i internetten mi sipariş ettiyseniz linkini alabilir miyim? O tek kullanımlık maskeyi gün içinde değiştirmek gerekir mi? Ben gerekir diye biliyordum da..
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun. Belirtileriniz yoksa korkmayın, olumlu düşünmeye çalışın. Eşinizi bir odada izole edin, yemeklerini tek kullanımlık tabak kaşıkla vb verin kapıdan. İki tuvaletiniz varsa birini kullansın ya da dezenfekte edin ardından. Bizim uzaktan bir akrabamıza da bulaştı, anlattığım gibi izole etti kendini, aynı evdeki kardeşine bulaşmadı. Eşinize acil şifalar dilerim, umarım çabucak atlatır.
siperlikler yikaniyor diye biliyorum benSiperlik pek işe yaramayacak o halde. 3m maskeyi internetten mi sipariş ettiniz? Ben birkaç tanesine baktım fakat hangisini alacağımı bilemedim.
Ne kadar süre kullanılabilinir bu n95 maske? Evet ben de siperlik yıkanabilir diye düşünmüştüm ama buradaki bir üye farklı yazdı.siperlikler yikaniyor diye biliyorum ben
n95 alacaksaniz ffp3 olan almaniz lazim
3m i havalandırıp mı kullanıyorsunuz tekrar yoksa yıkıyor musunuz? merak ettim de.Geçen hafta 13 saatlik otobüs yolculuğunda taktım 3m i acıtmadı hiç. NEtten evet Aura 9322
Uzun süre taktığım için attım. Sanırım tek kullanımlık.3m i havalandırıp mı kullanıyorsunuz tekrar yoksa yıkıyor musunuz? merak ettim de.
Evet yıkanabilir ama virüs en çok Siperliğe tutunduğu için dış katmanda olduğundan dezenfekte etmek zor olabilir.Ne kadar süre kullanılabilinir bu n95 maske? Evet ben de siperlik yıkanabilir diye düşünmüştüm ama buradaki bir üye farklı yazdı.
3m 9152 var N11 de onun yorumlarıda güzel.ben de alacağım da bana da atar mısınız nerden aldınız ?
havalandırıp ya da yıkayıp kullanıyorum. tek kullanımlık değil diye biliyorum.N95 maskelerde tek kullanımlik olmuyor mu?
8 saat koruyor diye biliyorum n95 leriNe kadar süre kullanılabilinir bu n95 maske? Evet ben de siperlik yıkanabilir diye düşünmüştüm ama buradaki bir üye farklı yazdı.
tek kullanimlik onlarda amahavalandırıp ya da yıkayıp kullanıyorum. tek kullanımlık değil diye biliyorum.
Yıkanır siperlikler ya plastik sonuçta, yazık günahtır. Maske kullanımı evet gerekli ama büyük atık oluşturuyor çevrede, atık konusunda hassas biri olarak üzülüyorum çok.Ne kadar süre kullanılabilinir bu n95 maske? Evet ben de siperlik yıkanabilir diye düşünmüştüm ama buradaki bir üye farklı yazdı.
Hapşurmadıysanız, terlemediyseniz veya semptomunuz yoksa havalandırıp tekrar kullanabilirsiniz ben normal maskeleri de öyle kullanıyordum. Anlıyorsunuz zaten ne zaman değiştirmeniz gerektiğini, tabii iyice kirleninceye yamuluncaya kadar kullanalım demiyorum :)) sadece tedbir konusunda çok obsesif olursak atık bakımından çevreye zarar verme ihtimalimiz artıyor onu kastediyorum.havalandırıp ya da yıkayıp kullanıyorum. tek kullanımlık değil diye biliyorum.
bugün sabah programında bir doktor üstüne normal maske takıp kullanıyoruz dedi. onu atıyor üstreki maskeyi demekki. eczanede 20 - 30 kere kullanılır demişti. bir sıkıntı yaşamadım. başka arkadaşlarım da aynı şekilde kullanıyorlar. bilemiyorum tabitek kullanimlik onlarda ama
benim esim belkide kimyasalda calistigi icin tek kullaniyordur fazla toza maruz kaldigi icin ozelligini kaybediyor olabilir orda.bugün sabah programında bir doktor üstüne normal maske takıp kullanıyoruz dedi. onu atıyor üstreki maskeyi demekki. eczanede 20 - 30 kere kullanılır demişti. bir sıkıntı yaşamadım. başka arkadaşlarım da aynı şekilde kullanıyorlar. bilemiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?