bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allah razı olsun. n95 i internetten mi sipariş ettiyseniz linkini alabilir miyim? O tek kullanımlık maskeyi gün içinde değiştirmek gerekir mi? Ben gerekir diye biliyordum da..
benim ki çok acıtıyor ya zor dayanıyorum. tavsiye etmeyim hiç. çıkarınca yüzümün şekli değişiyor resmen.

Çok teşekkür ederim

Ne kadar süre kullanılabilinir bu n95 maske? Evet ben de siperlik yıkanabilir diye düşünmüştüm ama buradaki bir üye farklı yazdı.
Yıkanır siperlikler ya plastik sonuçta, yazık günahtır. Maske kullanımı evet gerekli ama büyük atık oluşturuyor çevrede, atık konusunda hassas biri olarak üzülüyorum çok.

havalandırıp ya da yıkayıp kullanıyorum. tek kullanımlık değil diye biliyorum.
Hapşurmadıysanız, terlemediyseniz veya semptomunuz yoksa havalandırıp tekrar kullanabilirsiniz ben normal maskeleri de öyle kullanıyordum. Anlıyorsunuz zaten ne zaman değiştirmeniz gerektiğini, tabii iyice kirleninceye yamuluncaya kadar kullanalım demiyorum :)) sadece tedbir konusunda çok obsesif olursak atık bakımından çevreye zarar verme ihtimalimiz artıyor onu kastediyorum.

tek kullanimlik onlarda ama
bugün sabah programında bir doktor üstüne normal maske takıp kullanıyoruz dedi. onu atıyor üstreki maskeyi demekki. eczanede 20 - 30 kere kullanılır demişti. bir sıkıntı yaşamadım. başka arkadaşlarım da aynı şekilde kullanıyorlar. bilemiyorum tabi .

benim esim belkide kimyasalda calistigi icin tek kullaniyordur fazla toza maruz kaldigi icin ozelligini kaybediyor olabilir orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…