Eczacıymış, Beyoğlu'nda diyorlarKimmiş neciymis
Burada da var söylemiyorlar diyorlar, herkes birşey söylüyorBen mersindeym bizede mersinde dediler olen bir is adami vs dediler yalan
Duyulmasini istemedikleri icin de yalanlamis olabilirler.Hatta esini ve yanindakileri karantinaya almislar diye duydum.Hayır değilmiş ailesi açıklama yapmış
Son dakika: Corona virüsten ölen ilk kişi olduğu iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı
Son dakika haberlere göre, Sosyal medyada yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle ölen kişi olduğu iddia edilen eczacı İhsan Giray toprağa verildi. Giray’ın yakınları iddiaları yalanladı, cenaze törenine katılanların maske ve eldiven taktığı görüldü. Sosyal medyadaki iddiaları duyan bazı...www.milliyet.com.tr
O vidioyu lütfen lınkını atarmusınız güzel kızlarDoğruluğu kesin belli olmayan bir video,
şurda beş on kişiyiz, bizi bile nasıl tedirgin ediyor.
Toplum geneline yayıldığında olacakları tahmin etmek zor olmasa gerek.
Lütfen bunlara itibar etmeyelim,
paylaşıp yayılmasına hizmet etmeyelim.
Tedbirimizi alalım, takdiri, inanıyorsak Allah'a, değilse evrene bırakalım.
Sakin kalalım, etrafımızı da sakinleştirmeye çalışalım.
Panik halinin hiçbirimize faydası yok çünkü.
Kızı yalanladı,isterlerse ölüm belgesi gösteririm dedi.Ben mersindeym bizede mersinde dediler olen bir is adami vs dediler yalan
Arkadaşımın yegeninin arkadaşının annesin de çıkmışSoruşturma açılmış bile
Sayı şuan binlerdedir zaten ama tespit edildiğini düşünmüyorum.
Bide merak ettiğim, madem bu kadar enfekte var nasıl sızmıyor arkadaş vallahi şaşıyorum.illa ki duyardık benim şuyum buyum pozitif diye.
Ben sildim o nedenle gönderemiyorum.O vidioyu lütfen lınkını atarmusınız güzel kızlar
Soruşturma açılmış bile
Bide merak ettiğim, madem bu kadar enfekte var nasıl sızmıyor arkadaş vallahi şaşıyorum.illa ki duyardık benim şuyum buyum pozitif diye.
Arkadaşımın yegeninin arkadaşının annesin de çıkmış
Allah şifa versin.sızıyor.
benim oturduğum sitede var.
Allah şifa versin.
Demek istediğim face de falan o kadar boş boğaz var ki, hiç yakınım pozitif diyeni duymadım.normalde umursamaz milletimiz ondan şaşırdım
Kim den ogrendnzKızı yalanladı,isterlerse ölüm belgesi gösteririm dedi.
Babası 1 senedir alzheimer olduğu için evden çıkmıyormuş zaten.
Belki de test sonuçları hastalarla ve yakınlarıyla paylaşılmıyordur? Video doğrudur demiyorum ama yalan hepsini nerden biliyor diyen arkadaşlara hitaben, doktorlar elbette ki birbirleriyle iletişim halindeler. Tüm dünyayı kasıp kavuran, pandemi ilan edilen bir hastalığın ülkemizdeki seyriyle, hastaların ve diğer hastanelerin durumuyla ilgili bilgi alışverişi elbette ki yapılıyordur.Soruşturma açılmış bile
Yok canmBurada da var söylemiyorlar diyorlar, herkes birşey söylüyor
Ben de bugün sonucu pozitif çıkan bir kişini çalıştığı yerin kapatıldığını biliyorum mesela. Sızmıyor değil gayet de sızıyor.sızıyor.
benim oturduğum sitede var.
Iletisim halindeyiz bende hemsireym ve o yuzden Dedm yalan bu haber dopdolu vs hic duymadkBelki de test sonuçları hastalarla ve yakınlarıyla paylaşılmıyordur? Video doğrudur demiyorum ama yalan hepsini nerden biliyor diyen arkadaşlara hitaben, doktorlar elbette ki birbirleriyle iletişim halindeler. Tüm dünyayı kasıp kavuran, pandemi ilan edilen bir hastalığın ülkemizdeki seyriyle, hastaların ve diğer hastanelerin durumuyla ilgili bilgi alışverişi elbette ki yapılıyordur.
lgs ile ilgili birşey söyledi mi?
dinleyemedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?