bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Doğruluğu kesin belli olmayan bir video,
şurda beş on kişiyiz, bizi bile nasıl tedirgin ediyor.
Toplum geneline yayıldığında olacakları tahmin etmek zor olmasa gerek.
Lütfen bunlara itibar etmeyelim,
paylaşıp yayılmasına hizmet etmeyelim.
Tedbirimizi alalım, takdiri, inanıyorsak Allah'a, değilse evrene bırakalım.
Sakin kalalım, etrafımızı da sakinleştirmeye çalışalım.
Panik halinin hiçbirimize faydası yok çünkü.

Duyulmasini istemedikleri icin de yalanlamis olabilirler.Hatta esini ve yanindakileri karantinaya almislar diye duydum.

O vidioyu lütfen lınkını atarmusınız güzel kızlar

Arkadaşımın yegeninin arkadaşının annesin de çıkmış

sızıyor.
benim oturduğum sitede var.

Circle diye bir film vardı. Virus filmi değil ama kimlerin olecegine karar verdikleri bir film. Bilim kurgudan hoslananlar izleyebilir.

Allah şifa versin.
Demek istediğim face de falan o kadar boş boğaz var ki, hiç yakınım pozitif diyeni duymadım.normalde umursamaz milletimiz ondan şaşırdım

valla tembihli olabilirler.. halkı galeyana getirmekten soruşturma açarız demiş olabilirler bilmiyorum. ancak sağlık bakanlığından yakın ilişki içerisinde olduğu kişiler aranıyor tek tek belirti gösterip göstermedikleri soruluyor vs.

Belki de test sonuçları hastalarla ve yakınlarıyla paylaşılmıyordur? Video doğrudur demiyorum ama yalan hepsini nerden biliyor diyen arkadaşlara hitaben, doktorlar elbette ki birbirleriyle iletişim halindeler. Tüm dünyayı kasıp kavuran, pandemi ilan edilen bir hastalığın ülkemizdeki seyriyle, hastaların ve diğer hastanelerin durumuyla ilgili bilgi alışverişi elbette ki yapılıyordur.

Hanımlar,
yineliyorum doğruluğu teyit edilmemiş, Bakanlığın açıklamalarına muhalefet olacak ve paylaşanın ve sizlerin hukuken başınızı ağrıtacak paylaşımlardan kaçınınız.

Halkı korku ve paniğe sevk etmek suçtur ve cezası vardır, korkuyor o yüzden farklı mecralarda yayınlanan herşeyi merak ediyor, birbirinizi de bilgilendirmek istiyorsunuz ama yapmayın, anında soruşturma açılıyor çünkü.

Iletisim halindeyiz bende hemsireym ve o yuzden Dedm yalan bu haber dopdolu vs hic duymadk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…