teşekkür ederim yanıtınız için. İçine cerrahi maske vb takarak kullanmak lazım herhalde.Ben uzmanı değilim tabi işin ama mantık yürüttüğümüzde maskenin amacı fiziksel bir koruma sağlaması, karşımızdakinden tabiri caizse uçarak gelen virüsü solumamızı engellemesi. Tersi de geçerli haliyle, bizdeki virüsün ağzımız-burnumuzdan yayılma oranını azaltması. O microlar falan bence pazarlama ürünü sadece, bir defa kumaşlar cerrahi maskelere göre daha gözenekli bir yapıdalar dolayısıyla geçirgenlikleri fazla. Takılabilir elbette o maskeler de ama içine en azından bir cerrahi maske ya da olmadı kağıt havlu konulursa koruma oranı daha yüksek olur.
Ben yıkanabilir maske diye bişeye baştan inanmadığım için (yanlış da biliyor olabilirim ama içime sinmedi işte) normal cerrahi maske taktım hep. Daha önce de belirttim, zırt pırt maske değiştirmenin atık ve israfa neden olduğunu düşünüyorum. O nedenle yoğun kullanmam gereken durumlarda maskenin ömrünü uzatmak için içine kağıt havlu koyup onu değiştiriyordum. Ama ben sanayide çalışıyorum, gün içinde çok insanla yüz yüze gelmek ve fabrikalarda gezmek durumundaydım. Zaten virüsü de kaptım sonunda o yüzden iyi bir örnek miyim bilmemSiz şu anda daha izole durumda olduğunuzdan ve zaten insanlarla yakın temasta olmadığınızdan yürüyüş yaparken vs. kumaş maske kullanmanızın bir sakıncası olmaz bence. Kalabalıkta olsaydınız daha sıkı tedbir gerekirdi tabi.
O uygulama düzgün çalışmıyor.Bende durum şu anda senin söylediğin gibi:Şimdi Hes uygulamasına girdim sağlık bakanlığının çok yüksek riskli bölge gösteriyordu kırmızı olarak şimdi sarı düşük riskli bölge yazıyor çok şaşırdım
Benim aklıma ne geldi o kırmızı gösterdiği zamanda benim çarpraz apartmanımda 2 kişi pozitif evde tedavi altındalardı bende o yüzden öyle gösterdi bir de yakınlarımdaki kaç tane apartman karantinaya alınmıştı büyğk ihtimal ondan öyle gösterdi şimdi negatife dönmüşlerdir o yüzden öyle olmuştur çaprazımdakiler ile konuştum o ailede 3 kişi pozitifti test yaptırmadan işe başlamadılar negatife dönmüşlerO uygulama düzgün çalışmıyor.Bende durum şu anda senin söylediğin gibi:
Eki Görüntüle 2687883 Eki Görüntüle 2687885
Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu hesabı.O sarı daire zaman zaman böyle zaman zaman kırmızı(Çok riskli bölgedesiniz) diyor
Abla konumunu da attın çayı koy geliyorumO uygulama düzgün çalışmıyor.Bende durum şu anda senin söylediğin gibi:
Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu hesabı.O sarı daire zaman zaman böyle zaman zaman kırmızı(Çok riskli bölgedesiniz) diyor
kızım kral şakirli vs. maske seviyor ama tek kullandırtmıyorum cerrahi maske üstüne takıyor.cerrahi maske diye de tek katlı çakma maskeler satılıyor bolca en az 2 katlı ya da 3 katlı olanından alıyorum eczaneden .incecik geçirgenli oluyor heryerde satılanlar karşılaştırıncateşekkür ederim yanıtınız için. İçine cerrahi maske vb takarak kullanmak lazım herhalde.
Gel hadi.Sende Konya damısınAbla konumunu da attın çayı koy geliyorum
Amaneyyy Konya mı çok uzaksın be ablam Bursa benGel hadi.Sende Konya damısın
buradaki bazı insanların samimiyetini çok seviyorum,kibirden uzak , saf sevgi
gerçek hayatta çok azaldığından burda buluyoruz samimiyeti sevgiyiburadaki bazı insanların samimiyetini çok seviyorum,kibirden uzak , saf sevgi
Ayni durum bizim burda da var. Dün çok yüksek riskli bölgeyken bugün düşük riskli bölge diyor. Bulunduğumuz yerde cok vaka vardi. Karantina sürelerinin bittiğini düşündüm şahsenŞimdi Hes uygulamasına girdim sağlık bakanlığının çok yüksek riskli bölge gösteriyordu kırmızı olarak şimdi sarı düşük riskli bölge yazıyor çok şaşırdım
Antalya belediye başkanı da yoğun bakımdaymış coviddenIdrakyollariiltihabi baban noldu?
Evet okudum.Kritik 24 saat diyordu bir haberde.Üst komşumuzun babası koronaydı.yaklaşık 20 gündür yoğun bakımdaydı.Durumu pek iyi değilmiş.Yapabileceğimi yaptım.Ciğerleri bitik diyormuş drAntalya belediye başkanı da yoğun bakımdaymış covidden
Sivas ve Afyon'da anladığım kadariyla pozitif olup karantina uymayanları öğrenci yurtlarında karantinaya alacaklarmis. Çok güzel uygulama.Malatya da da sms çekmişler vatandaşlara gerekmedikce dışarı çıkmayın diye
Ayyy yakın sayılırızO uygulama düzgün çalışmıyor.Bende durum şu anda senin söylediğin gibi:
Aneyy Konya damısınızAyyy yakın sayılırız ❤ her yer kırmızı ama düşük risk yazıyor. Haritaya öylesine bakıyordum tanıdık geldi birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?