bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
teşekkür ederim yanıtınız için. İçine cerrahi maske vb takarak kullanmak lazım herhalde.

Şimdi Hes uygulamasına girdim sağlık bakanlığının çok yüksek riskli bölge gösteriyordu kırmızı olarak şimdi sarı düşük riskli bölge yazıyor çok şaşırdım
O uygulama düzgün çalışmıyor.Bende durum şu anda senin söylediğin gibi:

Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu hesabı.O sarı daire zaman zaman böyle zaman zaman kırmızı(Çok riskli bölgedesiniz) diyor

Benim aklıma ne geldi o kırmızı gösterdiği zamanda benim çarpraz apartmanımda 2 kişi pozitif evde tedavi altındalardı bende o yüzden öyle gösterdi bir de yakınlarımdaki kaç tane apartman karantinaya alınmıştı büyğk ihtimal ondan öyle gösterdi şimdi negatife dönmüşlerdir o yüzden öyle olmuştur çaprazımdakiler ile konuştum o ailede 3 kişi pozitifti test yaptırmadan işe başlamadılar negatife dönmüşler

teşekkür ederim yanıtınız için. İçine cerrahi maske vb takarak kullanmak lazım herhalde.
kızım kral şakirli vs. maske seviyor ama tek kullandırtmıyorum cerrahi maske üstüne takıyor.cerrahi maske diye de tek katlı çakma maskeler satılıyor bolca en az 2 katlı ya da 3 katlı olanından alıyorum eczaneden .incecik geçirgenli oluyor heryerde satılanlar karşılaştırınca

Şimdi Hes uygulamasına girdim sağlık bakanlığının çok yüksek riskli bölge gösteriyordu kırmızı olarak şimdi sarı düşük riskli bölge yazıyor çok şaşırdım
Ayni durum bizim burda da var. Dün çok yüksek riskli bölgeyken bugün düşük riskli bölge diyor. Bulunduğumuz yerde cok vaka vardi. Karantina sürelerinin bittiğini düşündüm şahsen

Malatya da da sms çekmişler vatandaşlara gerekmedikce dışarı çıkmayın diye
Sivas ve Afyon'da anladığım kadariyla pozitif olup karantina uymayanları öğrenci yurtlarında karantinaya alacaklarmis. Çok güzel uygulama.
Kıbrıs giriş çıkışları kapatmış.
Keşke bir süre şehirlerarası kisitlansa yoğun bölgelerde çıkma yasağı uygulansa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…