bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlarım, bugün oldukça rüzgarlı bir hava va, dün gece de fırtına vardı. Bu sabah gün doğumunu fotoğraflarken lensteki bu yansımayı önleyemedim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, kırmızı güller, bir yasemin çiçeği ve kana tespih çiçeği ile kırmızı sardunya çiçeği ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Bakışa bak Yarabbim muck muck muck ama benimki Gözdem sabah uyandım resim yüklemiş misin diye yoktu geri çıktım

Sağlık Bakanlığının uygulaması Hes'e sakın ola inanmayın akşam baktığımda sarı düşük riskli bölge gösteriyordu şimdi baktım kırmızı renk olmuş yüksek riskli bölge yazıyor!

Gidip yaptırmaya çok korkuyorum. Eger pozitifsem oğlumda pozitiftir
Korkmaya gerek yok umarım yoktur ama gidip yaptırın tedbirinizi alın çocuklar zaten hafif geçiriyor kendinizi düşünün. Herkes geçiricek artık bugün ya da yarın. Grip gibi geçsin gitsin diyelim

arkadaşlar pazartesi gittiğimiz banka covid nedeniyle kapatılmış. n95 ve siperlik takmıştık annemle umarım bir şey olmamıştır. çok canım sıkkın. biz bankaya gidince öğrendik.

Allah korusun kötü düşünmeyin maskenizvarmış siz de dikkatli birisiniz mesafeye dikkat etmişsinizdir bir sey olmasın insaallah

arkadaşlar pazartesi gittiğimiz banka covid nedeniyle kapatılmış. n95 ve siperlik takmıştık annemle umarım bir şey olmamıştır. çok canım sıkkın. biz bankaya gidince öğrendik.
Bankada da çıkmış bak kapatmışlar çok şaşırdım ay Allahım sen koru eşimin fabrikada da çoğalmaya başlamış gönderiyorlar birer birer başladılar milleti dedi

arkadaşla beni cok meşgul eden bir sorun var hepinize
gerçi daha once sormuştum G gul2016 arkadaşım yazmıştı sagolsun ama bir kez daha sormek istiyorum zira okb olmayolunda ilerledigimidüşünüyorum bir kere söyleyince almiyo aklım
oğlumun kitaplarını aldım okuldan dün de fotokopi bırakmış öğretmen ikisi de balkonda şimdi, poşetlerin içinde, hadi kitapların dışını sildik (gerci iclerine mudahale edemeyecegim icin cocugun onune koyamamiyorum bir turlu) ama fotokileri nasıl silicem 6-7 sayfa var kolonyayla silsem yirtilir. napiyim arkadaşla bir yol gösterin bana,

virus var oldugunu dusunelim Allah korusun 1 gün bekletince gerçekten bir sey olmaz mi
gönül rahatlığıyla masanın üzerine koyup gözünü elleme yüzünü elleme saçını elleme demeden her seferinde kitabın defterin başından kalktiginda elini kolunu yikatmadan kullandirabilir miyim

bir de defter kalem olayı var onları almadık daha aynı şeyle onlar için de gecerli

G gul2016 sizden okuduğunuz makalelerin isimlerin alabilir miyim ya da net adreslerinj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…