- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Bakışa bak Yarabbim muck muck muck ama benimki GözdemGünaydın sevgili dostlarım, bugün oldukça rüzgarlı bir hava va, dün gece de fırtına vardı. Bu sabah gün doğumunu fotoğraflarken lensteki bu yansımayı önleyemedim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, kırmızı güller, bir yasemin çiçeği ve kana tespih çiçeği ile kırmızı sardunya çiçeği ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2688062 Eki Görüntüle 2688064 Eki Görüntüle 2688065 Eki Görüntüle 2688066 Eki Görüntüle 2688067 Eki Görüntüle 2688068
Sen şimdi Rüstem Aşkın ıda tanıyorsundurAmaneyyy Konya mı çok uzaksın be ablam Bursa ben
Geçmiş olsun yapmaları lazım. Aşırı halsizlik ağrılar virüsün büyük belirtisiİyi geceler herkese...
Akşamdan beri her yerim agrıyor. Sırtım, eklemlerim.... Boğaz agrım da var hafif. Kafam kalkmıyor. Sanırım virüs kaptım . Sadece bu belirtilerle test yaparlar mı acaba ?
Yok abla tanımıyorum kim ki oSen şimdi Rüstem Aşkın ıda tanıyorsundur
Gidip yaptırmaya çok korkuyorum. Eger pozitifsem oğlumda pozitiftirGeçmiş olsun yapmaları lazım. Aşırı halsizlik ağrılar virüsün büyük belirtisi
Korkmaya gerek yok umarım yoktur ama gidip yaptırın tedbirinizi alın çocuklar zaten hafif geçiriyor kendinizi düşünün. Herkes geçiricek artık bugün ya da yarın. Grip gibi geçsin gitsin diyelimGidip yaptırmaya çok korkuyorum. Eger pozitifsem oğlumda pozitiftir
Aynen burasıda düşük risk gösteriyor ama kıpkırmızı.Sağlık Bakanlığının uygulaması Hes'e sakın ola inanmayın akşam baktığımda sarı düşük riskli bölge gösteriyordu şimdi baktım kırmızı renk olmuş yüksek riskli bölge yazıyor!
İyi bir psikiatrist.Bursa ya Konya dan gitti.Şimdi İstanbul daYok abla tanımıyorum kim ki o
Yok abla bilmiyorum inan kiİyi bir psikiatrist.Bursa ya Konya dan gitti.Şimdi İstanbul da
arkadaşlar pazartesi gittiğimiz banka covid nedeniyle kapatılmış. n95 ve siperlik takmıştık annemle umarım bir şey olmamıştır. çok canım sıkkın. biz bankaya gidince öğrendik.
inşallah olmamıştır.Allah korusun kötü düşünmeyin maskenizvarmış siz de dikkatli birisiniz mesafeye dikkat etmişsinizdir bir sey olmasın insaallah
Bankada da çıkmış bak kapatmışlar çok şaşırdım ay Allahım sen koruarkadaşlar pazartesi gittiğimiz banka covid nedeniyle kapatılmış. n95 ve siperlik takmıştık annemle umarım bir şey olmamıştır. çok canım sıkkın. biz bankaya gidince öğrendik.
Rabbim hepimizi korusunBankada da çıkmış bak kapatmışlar çok şaşırdım ay Allahım sen korueşimin fabrikada da çoğalmaya başlamış gönderiyorlar birer birer başladılar milleti dedi
Bizimde cok yüksek riskti şimdi düşük risk yaziyor ama diğer yerler kıpkırmızıAynen burasıda düşük risk gösteriyor ama kıpkırmızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?