- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Adana duydum ama Oda dogrumu anladmBen de bugün sonucu pozitif çıkan bir kişini çalıştığı yerin kapatıldığını biliyorum mesela. Sızmıyor değil gayet de sızıyor.
Kim den ogrendnz
Iletisim halindeyiz bende hemsireym ve o yuzden Dedm yalan bu haber dopdolu vs hic duymadk
Adana değil hayır. Şehir söylemeyelim.Adana duydum ama Oda dogrumu anladm
İnsan bi sorar size de sızdı mı,sızdırayım mı diyeBen de bugün sonucu pozitif çıkan bir kişini çalıştığı yerin kapatıldığını biliyorum mesela. Sızmıyor değil gayet de sızıyor.
Hasta yakınlarına söylenmemiş olması mantıklı evetBelki de test sonuçları hastalarla ve yakınlarıyla paylaşılmıyordur? Video doğrudur demiyorum ama yalan hepsini nerden biliyor diyen arkadaşlara hitaben, doktorlar elbette ki birbirleriyle iletişim halindeler. Tüm dünyayı kasıp kavuran, pandemi ilan edilen bir hastalığın ülkemizdeki seyriyle, hastaların ve diğer hastanelerin durumuyla ilgili bilgi alışverişi elbette ki yapılıyordur.
Ya öyle veya böyle bu virüs yayılıyor kimse inkar etmiyor. Biz kendimizi ve toplumu koruyacağız. Paniğe gerek yok.İnsan bi sorar size de sızdı mı,sızdırayım mı diye
Yok Yani ayni seyi soylemislermi diye dogru gelmedi banaAdana değil hayır. Şehir söylemeyelim.
Malesef bilgi kirliğliği çok fazla.Siyasetçi bi adam kendi Twitter ında paylaşmış ben ondan doğru sanmıştım özgür özel di sanırım
Aynen buyuk ihtimalle ama su bir gercek cok fazla bilgi kirliligi var bosverelm bakan me derse o:) bence isinide gayet guzel yapiyor bakanimiz insallah o rakamlar olmazBen de - şu an evde olsam da - sağlıkçıyım böyle binler falan konuşulmuyor.. istanbuldayım da.. inşallah o rakamları hiç görmeyelim kızlar yoksa sonumuz son değil.. belki hasta değil de test yapılanlar karantinadakiler falan bahsediliyordur..
Daha pozitif vaka yokken ülkemizde 3bin civarı test yapıldı.Neden olmasın ki? Test kitlerini düne kadar bizim ihraç ettiğimizi yazıyor gazeteler. 10 bin civarı test yapılmış şimdiye kadar Türkiye’de. Bilim Kurulu’ndan biri söyledi.
Aynen buyuk ihtimalle ama su bir gercek cok fazla bilgi kirliligi var bosverelm bakan me derse o:) bence isinide gayet guzel yapiyor bakanimiz insallah o rakamlar olmaz
Az tabiDaha pozitif vaka yokken ülkemizde 3bin civarı test yapıldı.
Şuan 10bin çok az değil mi ya?
Daha öncekileri yırt dışına satmışız.şimdi kendimiz için haftada 3 bin üretiliyormuşDaha pozitif vaka yokken ülkemizde 3bin civarı test yapıldı.
Evet ya bende ondan korkyrm ya yetisemezsek italyada doktorlar Hemsireler14gune bir dinleniyorlarmis. Cocugumu birakacak yer dusundum bgn cok insallah olmaz ya Dua edelimYani o bayanın kendine de yanlış bilgi gelebilir inanın ortalık karman çorman.. ama o video birilerinin korkup sokağa çıkmasına engel olur belki yine bir sürü gezen gördüm bugün camdan.
o rakamlar şuan olmasa da olabilir 80 milyonluk ülkeyiz.. yeter ki kontrol dahilinde olsun ipin ucu kaçmasın.. ve hastane doktor çalışan kapasitemizi aşacak kadar çok olmasın.
Aslında gönül ister ki hiç olmasın ama..
Ben şu kanun maddesini ekleyeyim en iyisi, Corona kadar ciddiye alınsa o bile kafi.Adana değil hayır. Şehir söylemeyelim.
İtalyada hastaları koyacak yer yok.. o duruma gelince zaten destek tedavi ile yaşayabilecek genç insanlar da ölüyor bence.. Allah korusun şuan en büyük korkum italya gibi olmakEvet ya bende ondan korkyrm ya yetisemezsek italyada doktorlar Hemsireler14gune bir dinleniyorlarmis. Cocugumu birakacak yer dusundum bgn cok insallah olmaz ya Dua edelim
Yok yok, şüpheli hastalara yapılan test sayısı daha vaka yok iken 3 bindi.Daha öncekileri yırt dışına satmışız.şimdi kendimiz için haftada 3 bin üretiliyormuş
Bilmiyorum ki öyle söylediler tvde.Daha pozitif vaka yokken ülkemizde 3bin civarı test yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?