bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
O kitaplarda diyelim ki siz alırken virüs varsa bile şimdiye kadar asla üzerinde yaşıyor olamaz, bilim acisindan imkansız. Daha bu sabah ben dinledim doktordan. Bence acilen terapi görmeniz şart gittikce artıyor anksiyeteniz. Çocuğunuz da ruhsal olarak zarar görür böyle

merhaba zature asisi yaptiran vardi annesine herhangi bir yan etkisi oldumu bugun anneme yaptirdik ama atesi var suan koluda agriyormus bilgisi olan yazabilirni

aslinda iyiydim uzunca bir süre ama okulların acilma sıkıntısı başlayınca yine arttı sanki marketten aldiklarini yikayip bosaltan biri olarak kitap defter konusu cok endiselendiriyo beni obyiaeen sordum sizlere
aslında sizlerin dediklerinizi ben de biliyorum, dinliyorum ama iş uygulamaya gelince rahat olamiyorum

merhaba zature asisi yaptiran vardi annesine herhangi bir yan etkisi oldumu bugun anneme yaptirdik ama atesi var suan koluda agriyormus bilgisi olan yazabilirni
Annem babam ablam aşı oldu. Biraz aşı yerinde ağrı oldu halsizlikleri oldu ateş olmadı ama hafif olabilirmiş normal yani. o kol üzerine yatmasın anneniz

arkadaşlar pazartesi gittiğimiz banka covid nedeniyle kapatılmış. n95 ve siperlik takmıştık annemle umarım bir şey olmamıştır. çok canım sıkkın. biz bankaya gidince öğrendik.
maske ,siperlikle kapmazsınız.. bizim dairede her gün birinde çıkıyor yine de kapatmıyorlar..İstanbul da bir dairede de 25 arkadaşım oldu(izine memleket gidip daha dönmeyenler test yapılmayanlar var düşünün yayılmayı) daire açık , vatandaş ev derdinde birbirinin üstünde, bağırırsak işimiz biter modunda.. coronasız memur bulursa yapılır işi..

evet inşallah bir şey olmaz. çok şükür siperlik de vardı. valla işiniz zor. Allah yardımcınız olsun

Annem babam ablam aşı oldu. Biraz aşı yerinde ağrı oldu halsizlikleri oldu ateş olmadı ama hafif olabilirmiş normal yani. o kol üzerine yatmasın anneniz
cok tesekkur ederm obur tarafi felcli oldugu icin mecbur o kola yatacak atesi dusmus cok sukur agrim var braz dedi saolun cevapladiginiz icin

İyi geceler herkese...
Akşamdan beri her yerim agrıyor. Sırtım, eklemlerim.... Boğaz agrım da var hafif. Kafam kalkmıyor. Sanırım virüs kaptım . Sadece bu belirtilerle test yaparlar mı acaba ?
Geçmiş olsun yapmaları lazım. Aşırı halsizlik ağrılar virüsün büyük belirtisi

Lütfen korku salmayın. Her ağrı Korana hastası değildir.

Test yaptırmaya gideceksin hasta değilken hasta olacaksın. Hastanenin bütün korana sını toplayıp eve getireceksin.

Son düzenleme:
İyi bir psikiatrist.Bursa ya Konya dan gitti.Şimdi İstanbul da
Yok abla bilmiyorum inan ki
Bırakın şu psikiyatrist merağını. Aslında birşeyiniz yok. Kendini dinleyip durmaya gerek yok.

Eskiden bende çok giderdim dahiliyeciye ortapedist e şuram buram ağrıyor diye. Sonra 7 yıldır hiç doktora gitmedim hiç bir yerim de ağrımadı.

Doktorlar döner sermaye iskender sermaye parası alsın, yazlık ve villa yaptırsın diye ben hasta mı olayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…