- 23 Ocak 2016
- 35.188
- 51.112
- 598
Yok ben o ilçelere uzağım merkezdeyimbanka da kapandı iznik ve inegöl de galiba
her gün adliyede bir yer kapanıyor
Orhaneli Anadolu Lisesi karantinaya alınmış
daha bunlar duyduklarımız bir de duymayıp bilmediklerimiz var
Kargoyu sen karşılarsan sıfır çanta yollayayım hediyem olsunBirde ex var vefat edenlere kullanıyorlar
Olur:)Yahu yeni almışdım sapı kopdu:)
O kitaplarda diyelim ki siz alırken virüs varsa bile şimdiye kadar asla üzerinde yaşıyor olamaz, bilim acisindan imkansız. Daha bu sabah ben dinledim doktordan. Bence acilen terapi görmeniz şart gittikce artıyor anksiyeteniz. Çocuğunuz da ruhsal olarak zarar görür böylearkadaşla beni cok meşgul eden bir sorun var hepinize
gerçi daha once sormuştum @gul2016 arkadaşım yazmıştı sagolsun ama bir kez daha sormek istiyorum zira okb olmayolunda ilerledigimidüşünüyorumbir kere söyleyince almiyo aklım
oğlumun kitaplarını aldım okuldan dün de fotokopi bırakmış öğretmen ikisi de balkonda şimdi, poşetlerin içinde, hadi kitapların dışını sildik (gerci iclerine mudahale edemeyecegim icin cocugun onune koyamamiyorum bir turlu) ama fotokileri nasıl silicem 6-7 sayfa var kolonyayla silsem yirtilir. napiyim arkadaşla bir yol gösterin bana,
virus var oldugunu dusunelim Allah korusun 1 gün bekletince gerçekten bir sey olmaz mi
gönül rahatlığıyla masanın üzerine koyup gözünü elleme yüzünü elleme saçını elleme demeden her seferinde kitabın defterin başından kalktiginda elini kolunu yikatmadan kullandirabilir miyim
bir de defter kalem olayı var onları almadık daha aynı şeyle onlar için de gecerli
@gul2016 sizden okuduğunuz makalelerin isimlerin alabilir miyim ya da net adreslerinj
aslinda iyiydim uzunca bir süre ama okulların acilma sıkıntısı başlayınca yine arttı sanki marketten aldiklarini yikayip bosaltan biri olarak kitap defter konusu cok endiselendiriyo beni obyiaeen sordum sizlereO kitaplarda diyelim ki siz alırken virüs varsa bile şimdiye kadar asla üzerinde yaşıyor olamaz, bilim acisindan imkansız. Daha bu sabah ben dinledim doktordan. Bence acilen terapi görmeniz şart gittikce artıyor anksiyeteniz. Çocuğunuz da ruhsal olarak zarar görür böyle
Annem babam ablam aşı oldu. Biraz aşı yerinde ağrı oldu halsizlikleri oldu ateş olmadı ama hafif olabilirmiş normal yani. o kol üzerine yatmasın annenizmerhaba zature asisi yaptiran vardi annesine herhangi bir yan etkisi oldumu bugun anneme yaptirdik ama atesi var suan koluda agriyormus bilgisi olan yazabilirni
Merhaba, anneme tekrar sordum kolunda hafif ağrı olmuş, ateş olmamış.merhaba zature asisi yaptiran vardi annesine herhangi bir yan etkisi oldumu bugun anneme yaptirdik ama atesi var suan koluda agriyormus bilgisi olan yazabilirni
maske ,siperlikle kapmazsınız.. bizim dairede her gün birinde çıkıyor yine de kapatmıyorlar..İstanbul da bir dairede de 25 arkadaşım oldu(izine memleket gidip daha dönmeyenler test yapılmayanlar var düşünün yayılmayı) daire açık , vatandaş ev derdinde birbirinin üstünde, bağırırsak işimiz biter modunda.. coronasız memur bulursa yapılır işi..arkadaşlar pazartesi gittiğimiz banka covid nedeniyle kapatılmış. n95 ve siperlik takmıştık annemle umarım bir şey olmamıştır. çok canım sıkkın. biz bankaya gidince öğrendik.
evet inşallah bir şey olmaz. çok şükür siperlik de vardı. valla işiniz zor. Allah yardımcınız olsunmaske ,siperlikle kapmazsınız.. bizim dairede her gün birinde çıkıyor yine de kapatmıyorlar..İstanbul da bir dairede de 25 arkadaşım oldu(izine memleket gidip daha dönmeyenler test yapılmayanlar var düşünün yayılmayı) daire açık , vatandaş ev derdinde birbirinin üstünde, bağırırsak işimiz biter modunda.. coronasız memur bulursa yapılır işi..
teşekkürlerevet inşallah bir şey olmaz. çok şükür siperlik de vardı. valla işiniz zor. Allah yardımcınız olsun
Ay canım sağolasın.Sen kullan:)Kargoyu sen karşılarsan sıfır çanta yollayayım hediyem olsun
Satış yapıyorum çeşit bol kullana kullana değişik bi hal olduAy canım sağolasın.Sen kullan:)
Ben de merak ediyorum inşallah durumu çok iyidir
cok tesekkur ederm obur tarafi felcli oldugu icin mecbur o kola yatacak atesi dusmus cok sukur agrim var braz dedi saolun cevapladiginiz icinAnnem babam ablam aşı oldu. Biraz aşı yerinde ağrı oldu halsizlikleri oldu ateş olmadı ama hafif olabilirmiş normal yani. o kol üzerine yatmasın anneniz
hafif yukselmisti dusmus cok tesekkur ederim agrisi varmis braz kolda grip aşısı geldigi zaman onuda vuracaklarmis bu zature asisi 2 doz ikincisi kasimda denmisMerhaba, anneme tekrar sordum kolunda hafif ağrı olmuş, ateş olmamış.
Ateşlenmesinin için gitmedim henüz. Kendi kendimi karantinaya aldım bakalım.Geçmiş olsun yapmaları lazım. Aşırı halsizlik ağrılar virüsün büyük belirtisi
İyi geceler herkese...
Akşamdan beri her yerim agrıyor. Sırtım, eklemlerim.... Boğaz agrım da var hafif. Kafam kalkmıyor. Sanırım virüs kaptım . Sadece bu belirtilerle test yaparlar mı acaba ?
Geçmiş olsun yapmaları lazım. Aşırı halsizlik ağrılar virüsün büyük belirtisi
İyi bir psikiatrist.Bursa ya Konya dan gitti.Şimdi İstanbul da
Bırakın şu psikiyatrist merağını. Aslında birşeyiniz yok. Kendini dinleyip durmaya gerek yok.Yok abla bilmiyorum inan ki
İşte o yüzden bekliyorum . Ateşlenirsem 112 yi arayacağım mecburen.Lütfen korku salmayın. Her ağrı Korana hastası değildir.
Test yaptırmaya gideceksin hasta değilken hasta olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?