- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Genel müdürlük patladı zaten. Genel mudurlukte olmayan kalmis mimartta 3er gun calisti benim enistem su son aylarda da 1 hafta 1 hafta donuyorlar
onlar maltepedeki genel mudurluk oluyor sanirim ordalar
kuzenimin eşi varGenel müdürlük patladı zaten. Genel mudurlukte olmayan kalmis mi
Aman cok dikkat etsin. Memur mu , yönetimden mikuzenimin eşi var ☺ çok şükur simdiye kadar bir şey çıkmadi
memur ama evrak gezdiriyor surekli her odaya girip cikiyor yaniAman cok dikkat etsin. Memur mu , yönetimden mi
Geçen ay Genel Mudurlukteydim hiçbirin de maske yoktu yonetimdekilerin. Onumuzde ki ay yine gitmek zorunda kalicam. Gerçi artık maske tüm kurumlarda zorunlu oldu . Bizim dairedeki pozitiflerin hepsi maskesizdimemur ama evrak gezdiriyor surekli her odaya girip cikiyor yani
evet enistemde gecen aylarda ayni seyden sikayetciydiGeçen ay Genel Mudurlukteydim hiçbirin de maske yoktu yonetimdekilerin. Onumuzde ki ay yine gitmek zorunda kalicam. Gerçi artık maske tüm kurumlarda zorunlu oldu . Bizim dairedeki pozitiflerin hepsi maskesizdi
insanları yanlış yönlendiriyorsunuz bir çok ölümcül hastalık erken teşhisle iyileşiyor.hastalık hastası kişiler haricinde vucudumuzu dinleyip sorun varsa mutlaka uzmanına görünmeliyiz.Ve ayrıca psikoloji rahatsızlıklarda da uzmanına gitmeliyiz köpeğe dert anlatmak ancak gülünecek bir hikaye olabilirBen de arkadaşımın köpeğine anlatıyorum. Beni en iyi o anlıyor.
Bu iş tam bir komedi. Semptomları aynı olan hastaları ikiye bölmüşler. Bir gruba eczanede satılan gerçek ilaçları vermişler, diğer gruba da plasebo dedikleri içi boş ilaç verilmiş. İçi boş ilaç verilenler iyileşmişler.
Bankada çalışanlar ne yapsın onlarda kendileri oluşturmadi heralde virüsü.yüzlerce misteri geliyor biri de personele bulastirmistir.arkadaşlar pazartesi gittiğimiz banka covid nedeniyle kapatılmış. n95 ve siperlik takmıştık annemle umarım bir şey olmamıştır. çok canım sıkkın. biz bankaya gidince öğrendik.
Evet.Genel müdürlükte o pozitif patlamasından sonra çoğu kişi test yaptırmamış korkuyorlarmış!evet enistemde gecen aylarda ayni seyden sikayetciydi
hatta hasta olup yani grip belirtileri gosterip test yaptiema geregi bile duymadan bir kac gun ise giden servis kullanan bir arkadaslarindan bahsetmisti
kamu kuruluşları ve organize sanayi bölgesi ankara da virüsün en yaygın yerleri zatenGenel müdürlük patladı zaten. Genel mudurlukte olmayan kalmis mi
Evet.Genel müdürlükte o pozitif patlamasından sonra çoğu kişi test yaptırmamış korkuyorlarmış!
tavuk suyu kuzum nasıl oldun iyisindir umarım biraz dahaİşte o yüzden bekliyorum . Ateşlenirsem 112 yi arayacağım mecburen.
Bu korana bitmez. Neden mi? Zaten zayıf olan yeterli olmayan tedbirler sıfıra indirildi. Bilim kurulu hiç bir görüş açıklayamıyor. Yaptırım gücü neredeyse sıfır. En büyük doktorluk koruyucu hekimliktir Aksi takdirde hastanelerde doktorlar gelene serum takar gidene serum takar öleni de morga koyarlar. Düğünler çalgılar çengiler; oyandık ve oynattık.bir bitmedi virüs öncesinde hastalıklar yok beyninizin uydurması ya da ayy ben yıllardır doktor yüzü görmedimm diyenler.Ha pandemi sonrasında da virüs yok zaten dış mihrakların uydurması hele çocuklardan hiççç bulaşmıyor bütünn çocuklar okulaaa bütün memurlar full mesai işeeeee diyenlerden bıktık yahuuuuu
Asıl gitmesi gereken insanlar gitmezmiş zaten psikiyatriye onların hasta ettiği insanlar gidermiş hakikaten de öyle çok şükür ki toplumumuzda bu branşa karşı olan önyargılar kırıldı keşke devletimiz herkese ücretsiz psikolojik danışmanlık verse de eğitim seviyesi ülkemizde yükselse arkadaşım Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında psikolog ücretsiz danışmanlık sağlıyor bir hastasını intiharın eşiğinden döndürdü. Değerli meslekler arasında ama diyecek bişey yok maalesefinsanları yanlış yönlendiriyorsunuz bir çok ölümcül hastalık erken teşhisle iyileşiyor.hastalık hastası kişiler haricinde vucudumuzu dinleyip sorun varsa mutlaka uzmanına görünmeliyiz.Ve ayrıca psikoloji rahatsızlıklarda da uzmanına gitmeliyiz köpeğe dert anlatmak ancak gülünecek bir hikaye olabilir
Kamu kuruluşları eğitim seviyesi yüksek insanlar eğer test yaptırmıyorlarsa halka diyecek bir söz bulamıyorumkamu kuruluşları ve organize sanayi bölgesi ankara da virüsün en yaygın yerleri zaten
Bir de bebelerimize aşı karşıtlarımız var değil mi?bir bitmedi virüs öncesinde hastalıklar yok beyninizin uydurması ya da ayy ben yıllardır doktor yüzü görmedimm diyenler.Ha pandemi sonrasında da virüs yok zaten dış mihrakların uydurması hele çocuklardan hiççç bulaşmıyor bütünn çocuklar okulaaa bütün memurlar full mesai işeeeee diyenlerden bıktık yahuuuuu
Bugün markette alsam mı almasam mı deyip caydım yarın menüm inşallah tavuk suyu çorbası ben içine tavuk parçaları da atıyorum biraz kız vallahi canım çekti
Gece gece kalkıp tavuk suyu çorba yapasım geldi yaaaAynen tavuk ben de eklerim. Yoksa çok yavan oluyor. Yarın ben de yapayım bari canım cekti
bu yazdığınız doğru .doğruya doğru derim bur da saygılı şekilde fikirlerimizi söylemeliyiz.Ama koruyucu hekimlik olmalı diye de hastaneye check up a gitmemek olmaz .asıl check up koruyucu hekimlik bence.pandemi olsun olmasın insanlarımız son aşamaya gelince hastalık doktora gidiyorlar e doktorlar ne yapsın dayıyorlar ameliyatı ilaçları gönderiyorlar mecburBu korana bitmez. Neden mi? Zaten zayıf olan yeterli olmayan tedbirler sıfıra indirildi. Bilim kurulu hiç bir görüş açıklayamıyor. Yaptırım gücü neredeyse sıfır. En büyük doktorluk koruyucu hekimliktir Aksi takdirde hastanelerde doktorlar gelene serum takar gidene serum takar öleni de morga koyarlar. Düğünler çalgılar çengiler; oyandık ve oynattık.
Çok bilinçsiz insanlar var. Maskesini koluna boynuna takanlar, maskeyi yerlere atanlarla bu korana önlenemez. Aksi takdir de korana da kelaynak kuşu gibi dünya da tükense bizde tükenmez.
Korona olmasa eşimle çorbacı yolunu tutmuştumGece gece kalkıp tavuk suyu çorba yapasım geldi yaaa
Test yaptırmamak kafayı kuma gömmekKamu kuruluşları eğitim seviyesi yüksek insanlar eğer test yaptırmıyorlarsa halka diyecek bir söz bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?