Bende giderdim.Psikiatr sayesinde kurtuldum gitmekden.Çok ağlamışdım bir ara ben karaciğer kanseriyim diyeBırakın şu psikiyatrist merağını. Aslında birşeyiniz yok. Kendini dinleyip durmaya gerek yok.
Eskiden bende çok giderdim dahiliyeciye ortapedist e şuram buram ağrıyor diye. Sonra 7 yıldır hiç doktora gitmedim hiç bir yerim de ağrımadı.
Doktorlar döner sermaye iskender sermaye parası alsın, yazlık ve villa yaptırsın diye ben hasta mı olayım?
İşte o yüzden bekliyorum . Ateşlenirsem 112 yi arayacağım mecburen.
Biz okulda iki haftadır sorumluluk sinavlari yapıyoruz. Ogrenciye soru ve cevap kağıtları dağıtıp topluyoruz. Öğretmenler arasinda kağıt alışverişi hiç bitmiyor zaten mecburen. Simdiye kadar hastalikla ilgili hiçbirşey yaşanmadı. Insallah da yasanmaz demem o ki birkac gun bekleyen kitap defterden sorun olmaz diye düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam cansiz ortamda virus uzun yasayamiyor. Insallah teselli olur yazdiklarimarkadaşla beni cok meşgul eden bir sorun var hepinize
gerçi daha once sormuştum @gul2016 arkadaşım yazmıştı sagolsun ama bir kez daha sormek istiyorum zira okb olmayolunda ilerledigimidüşünüyorumbir kere söyleyince almiyo aklım
oğlumun kitaplarını aldım okuldan dün de fotokopi bırakmış öğretmen ikisi de balkonda şimdi, poşetlerin içinde, hadi kitapların dışını sildik (gerci iclerine mudahale edemeyecegim icin cocugun onune koyamamiyorum bir turlu) ama fotokileri nasıl silicem 6-7 sayfa var kolonyayla silsem yirtilir. napiyim arkadaşla bir yol gösterin bana,
virus var oldugunu dusunelim Allah korusun 1 gün bekletince gerçekten bir sey olmaz mi
gönül rahatlığıyla masanın üzerine koyup gözünü elleme yüzünü elleme saçını elleme demeden her seferinde kitabın defterin başından kalktiginda elini kolunu yikatmadan kullandirabilir miyim
bir de defter kalem olayı var onları almadık daha aynı şeyle onlar için de gecerli
@gul2016 sizden okuduğunuz makalelerin isimlerin alabilir miyim ya da net adreslerinj
İnşallah canım :)))Eki Görüntüle 2688497
Tatlı tavuk suyum iyi ol inş
Psikoterapistim var abla gidiyorum ayda bir dertlerimi anlatıyorumBırakın şu psikiyatrist merağını. Aslında birşeyiniz yok. Kendini dinleyip durmaya gerek yok.
Eskiden bende çok giderdim dahiliyeciye ortapedist e şuram buram ağrıyor diye. Sonra 7 yıldır hiç doktora gitmedim hiç bir yerim de ağrımadı.
Doktorlar döner sermaye iskender sermaye parası alsın, yazlık ve villa yaptırsın diye ben hasta mı olayım?
Ben de çok severim ay canım çekti bugün Bim de gördüm alsam mı almasam mı caydım sarımsak da katarım ben içine ımmm mis gece gece canım çekti vallaİnşallah canım :)))
Tavuk suyunu da çok severim bayılırımmmm bol karabiberli limonlu
Ben de kalp krizi geçiyorum diye kaç kez acile gittim yaşamayan bilmez zaten korona oldum diye de bi kere test yaptırmak için koşturdumBende giderdim.Psikiatr sayesinde kurtuldum gitmekden.Çok ağlamışdım bir ara ben karaciğer kanseriyim diye
Ben De maydonoz Eklerim hepBen de çok severim ay canım çekti bugün Bim de gördüm alsam mı almasam mı caydım sarımsak da katarım ben içine ımmm mis gece gece canım çekti vallaondan mı adın tavuk suyu senin
istanbulmus tapu kadastromu acabamaske ,siperlikle kapmazsınız.. bizim dairede her gün birinde çıkıyor yine de kapatmıyorlar..İstanbul da bir dairede de 25 arkadaşım oldu(izine memleket gidip daha dönmeyenler test yapılmayanlar var düşünün yayılmayı) daire açık , vatandaş ev derdinde birbirinin üstünde, bağırırsak işimiz biter modunda.. coronasız memur bulursa yapılır işi..
Bugün markette alsam mı almasam mı deyip caydım yarın menüm inşallah tavuk suyu çorbası ben içine tavuk parçaları da atıyorum biraz kız vallahi canım çektiBen De maydonoz Eklerim hepAyy olsa da içsekkkk .
Elde yapılmış gibi olmaz hazırlar.
Evetttttttt tavuk suyu çorbasını çok sevdiğim için nickim Tavuk suyu
Aynen tavuk ben de eklerim. Yoksa çok yavan oluyor. Yarın ben de yapayım bari canım cektiBugün markette alsam mı almasam mı deyip caydım yarın menüm inşallah tavuk suyu çorbası ben içine tavuk parçaları da atıyorum biraz kız vallahi canım çekti
Ben de arkadaşımın köpeğine anlatıyorum. Beni en iyi o anlıyor.Psikoterapistim var abla gidiyorum ayda bir dertlerimi anlatıyorumyazlık alsın villa yaptırsın hakkıdır dinliyor mu dinliyor
Zaten karnım biraz acıkır gibi olduydu şimdi tavan yaptıAynen tavuk ben de eklerim. Yoksa çok yavan oluyor. Yarın ben de yapayım bari canım cekti
Doğrudur ne desem boş ama yaşamayan bilmez bunu çok pis birşey bu ve de çok zor geçen belim tutuldu bacağım damar mı çekti bilmiyorum kremle ov ov geçmedi fizik tedavi ve kalp damar cerrahisine gittim sonuçlar temiz çıktı ama ben bacağımda tümör falan var herhalde dedim en son günde 1 saat yürüyüş yaptım geçtiBen de arkadaşımın köpeğine anlatıyorum. Beni en iyi o anlıyor.
Bu iş tam bir komedi. Semptomları aynı olan hastaları ikiye bölmüşler. Bir gruba eczanede satılan gerçek ilaçları vermişler, diğer gruba da plasebo dedikleri içi boş ilaç verilmiş. İçi boş ilaç verilenler iyileşmişler.
Tapu müdürlüğü. Istanbuldakine gunde 500 vatandas , benim olduğum yerdekine bile 100 kişi geliyor gunde. Kapatmıyorlar da ölmuşuz kalmisiz umurlarinda degil, devlete en cok para kazandiran kurum olunca saglik onemli degil tabiiistanbulmus tapu kadastromu acaba
ankarada ki tapu kadaatorlarda ayni durumda
ankaradakileri birer hafta donusumluye cevirdiler baya oldu hemdeTapu müdürlüğü. Istanbuldakine gunde 500 vatandas , benim olduğum yerdekine bile 100 kişi geliyor gunde. Kapatmıyorlar da ölmuşuz kalmisiz umurlarinda degil, devlete en cok para kazandiran kurum olunca saglik onemli degil tabii
Biz de hiç olmadı. Çoğu tapuda olmadi hatta . Tek tük . Birak donusumluyu Istanbuldakileri hafta sonu da çağırdı bölge mudurluguankaradakileri birer hafta donusumluye cevirdiler baya oldu hemde
ankaradakin de bir gunde yanlis hatirlamiyorsam 45 vaka cikti sonra esnettiler hemenBiz de hiç olmadı. Çoğu tapuda olmadi hatta . Tek tük . Birak donusumluyu Istanbuldakileri hafta sonu da çağırdı bölge mudurlugu
Yok Çankayada arkadaşım var, martta da esnekti onlar vaka yokken. Bize gelen talimat pozitifler gitsin siz calisicaksiniz..tek kisi de kalsan kapanmayacak. Hatta dün başka bir müdürlükten meslektasimiz vefat etti coronadan. Tabiki kimsenin haberi yok medya vs de bizim camiadan başkaankaradakin de bir gunde yanlis hatirlamiyorsam 45 vaka cikti sonra esnettiler hemen
martta 3er gun calisti benim enistem su son aylarda da 1 hafta 1 hafta donuyorlarYok Çankayada arkadaşım var, martta da esnekti onlar vaka yokken. Bize gelen talimat pozitifler gitsin siz calisicaksiniz..tek kisi de kalsan kapanmayacak. Hatta dün başka bir müdürlükten meslektasimiz vefat etti coronadan. Tabiki kimsenin haberi yok medya vs de bizim camiadan başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?