bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende giderdim.Psikiatr sayesinde kurtuldum gitmekden.Çok ağlamışdım bir ara ben karaciğer kanseriyim diye

Biz okulda iki haftadır sorumluluk sinavlari yapıyoruz. Ogrenciye soru ve cevap kağıtları dağıtıp topluyoruz. Öğretmenler arasinda kağıt alışverişi hiç bitmiyor zaten mecburen. Simdiye kadar hastalikla ilgili hiçbirşey yaşanmadı. Insallah da yasanmaz demem o ki birkac gun bekleyen kitap defterden sorun olmaz diye düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam cansiz ortamda virus uzun yasayamiyor. Insallah teselli olur yazdiklarim

Psikoterapistim var abla gidiyorum ayda bir dertlerimi anlatıyorumyazlık alsın villa yaptırsın hakkıdır dinliyor mu dinliyor

İnşallah canım :)))
Tavuk suyunu da çok severim bayılırımmmm bol karabiberli limonlu
Ben de çok severim ay canım çekti bugün Bim de gördüm alsam mı almasam mı caydım sarımsak da katarım ben içine ımmm mis gece gece canım çekti valla ondan mı adın tavuk suyu senin

Ben de çok severim ay canım çekti bugün Bim de gördüm alsam mı almasam mı caydım sarımsak da katarım ben içine ımmm mis gece gece canım çekti valla ondan mı adın tavuk suyu senin
Ben De maydonoz Eklerim hep Ayy olsa da içsekkkk .
Elde yapılmış gibi olmaz hazırlar.
Evetttttttt tavuk suyu çorbasını çok sevdiğim için nickim Tavuk suyu

istanbulmus tapu kadastromu acaba
ankarada ki tapu kadaatorlarda ayni durumda

Ben De maydonoz Eklerim hep Ayy olsa da içsekkkk .
Elde yapılmış gibi olmaz hazırlar.
Evetttttttt tavuk suyu çorbasını çok sevdiğim için nickim Tavuk suyu
Bugün markette alsam mı almasam mı deyip caydım yarın menüm inşallah tavuk suyu çorbası ben içine tavuk parçaları da atıyorum biraz kız vallahi canım çekti

Psikoterapistim var abla gidiyorum ayda bir dertlerimi anlatıyorumyazlık alsın villa yaptırsın hakkıdır dinliyor mu dinliyor
Ben de arkadaşımın köpeğine anlatıyorum. Beni en iyi o anlıyor.

Bu iş tam bir komedi. Semptomları aynı olan hastaları ikiye bölmüşler. Bir gruba eczanede satılan gerçek ilaçları vermişler, diğer gruba da plasebo dedikleri içi boş ilaç verilmiş. İçi boş ilaç verilenler iyileşmişler.

Doğrudur ne desem boş ama yaşamayan bilmez bunu çok pis birşey bu ve de çok zor geçen belim tutuldu bacağım damar mı çekti bilmiyorum kremle ov ov geçmedi fizik tedavi ve kalp damar cerrahisine gittim sonuçlar temiz çıktı ama ben bacağımda tümör falan var herhalde dedim en son günde 1 saat yürüyüş yaptım geçti

istanbulmus tapu kadastromu acaba
ankarada ki tapu kadaatorlarda ayni durumda
Tapu müdürlüğü. Istanbuldakine gunde 500 vatandas , benim olduğum yerdekine bile 100 kişi geliyor gunde. Kapatmıyorlar da ölmuşuz kalmisiz umurlarinda degil, devlete en cok para kazandiran kurum olunca saglik onemli degil tabii

ankaradakileri birer hafta donusumluye cevirdiler baya oldu hemde

ankaradakin de bir gunde yanlis hatirlamiyorsam 45 vaka cikti sonra esnettiler hemen
Yok Çankayada arkadaşım var, martta da esnekti onlar vaka yokken. Bize gelen talimat pozitifler gitsin siz calisicaksiniz..tek kisi de kalsan kapanmayacak. Hatta dün başka bir müdürlükten meslektasimiz vefat etti coronadan. Tabiki kimsenin haberi yok medya vs de bizim camiadan başka

martta 3er gun calisti benim enistem su son aylarda da 1 hafta 1 hafta donuyorlar
onlar maltepedeki genel mudurluk oluyor sanirim ordalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…