- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Normalde bizim daireye maskesiz girmek yasak, avukat mesela maskeyle giriyor benim odaya gelince maskeyi çeneye indiyor, banka muduru geliyor maskeyi indirip konuşmaya başlıyor. Uyarıyorum ters ters bakıyorlar . Haklisiniz diyen o kadar azkiKamu kuruluşları eğitim seviyesi yüksek insanlar eğer test yaptırmıyorlarsa halka diyecek bir söz bulamıyorum
Anksiyete eksikliğinden abla bunlar hep bizdeki anksiyeteden biraz olsa onlarda ama orta yolu yok işteTest yaptırmamak kafayı kuma gömmek
Biz verelim birazAnksiyete eksikliğinden abla bunlar hep bizdeki anksiyeteden biraz olsa onlarda ama orta yolu yok işte
Tamam evet nefes almak biraz zorlaşıyor maskeyle ile maalesef olması gereken şuan buNormalde bizim daireye maskesiz girmek yasak, avukat mesela maskeyle giriyor benim odaya gelince maskeyi çeneye indiyor, banka muduru geliyor maskeyi indirip konuşmaya başlıyor. Uyarıyorum ters ters bakıyorlar . Haklisiniz diyen o kadar azki
Aslinda corbaciya gidip çorba icmenizde sakınca yok, geçen günlerde Mehmet Ceyhan bile corbacidan paylaşım yaptı Instagram'daKorona olmasa eşimle çorbacı yolunu tutmuştumeşim de içerdi kelle paça
Anksiyete bulaşıcı olsa bulaştırırdıkBiz verelim biraz
Zaten bu süreçte ya anksiyetesi tavan yapan kesim var, ya da aşırı rahat bir kesim var. Orta yolu bulan biraz azAnksiyete eksikliğinden abla bunlar hep bizdeki anksiyeteden biraz olsa onlarda ama orta yolu yok işte
Kızım olmadan evvel gecenin bi vakti dürümcüye giderdik ama şimdi korona olmasa da çorba yarına kaldıAslinda corbaciya gidip çorba icmenizde sakınca yok, geçen günlerde Mehmet Ceyhan bile corbacidan paylaşım yaptı Instagram'da3 doktor gidip icmisler. Hatta yorumlarda bile yazmışlar "hocam biz de corbaciya gidelim mi, tehlikeli değil mi?"diye. "Yoo niye tehlikeli olsun ki, sosyal mesafenize dikkat edin yeter" demiş.
Valla ben astim hastasi olarak gunde bilmem kac saat 40 derece sıcakta takıyorsam onlar da takicakTamam evet nefes almak biraz zorlaşıyor maskeyle ile maalesef olması gereken şuan bu
Aynen öyle terapistim anlattı bi danışanı varmış kapıları deliklerine kadar siliyormuş çamaşır suyu tüketmekten elleri maf olmuş çok şükür anksiyetem olmasına rağmen aşırı endişe duyduğumda konuştum araştırdım ve rahatladım hatta kurallara uyarak tatilimizi dahi yaptıkZaten bu süreçte ya anksiyetesi tavan yapan kesim var, ya da aşırı rahat bir kesim var. Orta yolu bulan biraz az
doktor düşmanlığı ve öğretmen düşmanlığı yaygınlaştı toplumda.Ha içlerinde kötüleri yok mu var tabi ki .Kendimden örnek vereyim 30 yaşında aşırı yorgun hissettim kendimi doktor testler sonucu haşimato troid teşhisi koydu ilaç kullanıyorum 6 ayda bir de tetkiklerini yaptırıyorum.Doktorum yorgunluğum geçmeyince 31 yaşında check up istedi para için yaptı ya bazılarına göre orda da böbrek üstü bezi tümörü teşhisi kondu 11 senedir tedavi görüyorum ameliyata gerek olmadı şimdiye dek.2 yıl önce aşırı başım ağrıdı devamlı nörolojiye gittim mr sonrası beyin tümörü teşhisi kondu izlendi maalesef büyüdü ve 1 yıl önce ağır bir ameliyat geçirdim hala tedavi görüyorum kafamda hem sağlıksal hem estetik hasarlar var.eee ben doktora gitmeseydim hadiii amannn dayarlar ilacı deseydim nolacaktı.şimdiye çoktannn dünya değiştirmiştimBir de bebelerimize aşı karşıtlarımız var değil mi?
İlk zamanlarda o Mehmet Ceyhan'ı az dinlemezdim heeeAslinda corbaciya gidip çorba icmenizde sakınca yok, geçen günlerde Mehmet Ceyhan bile corbacidan paylaşım yaptı Instagram'da3 doktor gidip icmisler. Hatta yorumlarda bile yazmışlar "hocam biz de corbaciya gidelim mi, tehlikeli değil mi?"diye. "Yoo niye tehlikeli olsun ki, sosyal mesafenize dikkat edin yeter" demiş.
hastalık belirtisi gösterenlere test yapıyorlar eşim ateşlendi 10 gün önce ishal de vardı sabaha karşı şehir hastanesine gitti hemen 4 lü test yapmışlar ilgilenmişler ben de şaşırdım.sonucunu da akşama kalmadan verdiler negatif çıktı rahatladık.ama kaç gün sonucu çıkmayanarın olduğunu okudum site de bilmeden sokak market işyeri gezip bulaştırdılar doğal olarak covidler seTest yaptırmamak kafayı kuma gömmek
Terapistim aslında anksiyetenin insanlar için faydalı olduğunu söyledi böylece dediğin gibi erken teşhis olayı oluyor ananem de rahmetli göğsündeki kitle için erken gitmiş olsaydı son evrelerinde belki de olmayacaktı yıllarca o kitle orda durmuş ve büyümeye başlayınca gitme gereği duymuş hatta akıntı gelmeye başlayınca eğitim almış öğretmenler doktorlar görevlerini en iyi şekilde yerine getirenler her zaman baş tacıdır her zaman överim. Çocuklarımızı biz evde kısıtlı bir şekilde eğitebiliyorken onlar işin uzmanı kısa sürede ne çok şey öğretiyorlar yavrularımıza ben iyileştiğim dönemde dahi terapistime gittim çünkü çok şey öğrendim kendisinden öğrenmenin yaşı yok verdiği öğrettiği şeyler parayla asla kıyaslanamaz.doktor düşmanlığı ve öğretmen düşmanlığı yaygınlaştı toplumda.Ha içlerinde kötüleri yok mu var tabi ki .Kendimden örnek vereyim 30 yaşında aşırı yorgun hissettim kendimi doktor testler sonucu haşimato troid teşhisi koydu ilaç kullanıyorum 6 ayda bir de tetkiklerini yaptırıyorum.Doktorum yorgunluğum geçmeyince 31 yaşında check up istedi para için yaptı ya bazılarına göre orda da böbrek üstü bezi tümörü teşhisi kondu 11 senedir tedavi görüyorum ameliyata gerek olmadı şimdiye dek.2 yıl önce aşırı başım ağrıdı devamlı nörolojiye gittim mr sonrası beyin tümörü teşhisi kondu izlendi maalesef büyüdü ve 1 yıl önce ağır bir ameliyat geçirdim hala tedavi görüyorum kafamda hem sağlıksal hem estetik hasarlar var.eee ben doktora gitmeseydim hadiii amannn dayarlar ilacı deseydim nolacaktı.şimdiye çoktannn dünya değiştirmiştimdoktorlar ve sağlık sektörü en gerekli en hayati meslek .allah doktorlarımdan razı olsun der kazandıkları paralarla aldıkları evler arabaları güle güle kullansınlar derimmmmm.
valla dün tv de bir prof.siz benim gördüklerimi hastanede görseydiniz camdan kafanızı uzatmazdınız dedi iyice korktumİlk zamanlarda o Mehmet Ceyhan'ı az dinlemezdim heeeçorbacıya izin çıkmış hadi iyi
çocuklar duymasın dizisinin annesi gibisiniz herşeyini anlatıyordu kadın terapisteTerapistim aslında anksiyetenin insanlar için faydalı olduğunu söyledi böylece dediğin gibi erken teşhis olayı oluyor ananem de rahmetli göğsündeki kitle için erken gitmiş olsaydı son evrelerinde belki de olmayacaktı yıllarca o kitle orda durmuş ve büyümeye başlayınca gitme gereği duymuş hatta akıntı gelmeye başlayınca eğitim almış öğretmenler doktorlar görevlerini en iyi şekilde yerine getirenler her zaman baş tacıdır her zaman överim. Çocuklarımızı biz evde kısıtlı bir şekilde eğitebiliyorken onlar işin uzmanı kısa sürede ne çok şey öğretiyorlar yavrularımıza ben iyileştiğim dönemde dahi terapistime gittim çünkü çok şey öğrendim kendisinden öğrenmenin yaşı yok verdiği öğrettiği şeyler parayla asla kıyaslanamaz.
Çalışıyor musun bilmiyorum canım ama senin daha dikkatli olman gerekiyor onu söyliyim çünkü tedavilerin var keza anneme de o kadar tembihlediğim halde hiç dikkate almıyor korkuyorum açıkçası ama çevremde benden başka korkan yok maalesefvalla dün tv de bir prof.siz benim gördüklerimi hastanede görseydiniz camdan kafanızı uzatmazdınız dedi iyice korktum
eşimin işyerine ziyaretçi girişleri yasaklandı çalışanlarda iş çıkışı odalarını kilitliyorlarmış artık hijyen kalsın diye.bu hafta 50 kişi coronaya yakalandı kurumdaNormalde bizim daireye maskesiz girmek yasak, avukat mesela maskeyle giriyor benim odaya gelince maskeyi çeneye indiyor, banka muduru geliyor maskeyi indirip konuşmaya başlıyor. Uyarıyorum ters ters bakıyorlar . Haklisiniz diyen o kadar azki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?