bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Size de geliyor mu bilmiyorum ama inanılmaz bir şekilde davetiye geliyor korona yok mu diyorum nedir bu böyle annem de tembihlediğim halde gideriz diyor sinir oluyorum daha bir tane düğüne gitmedim sen de davetlisin söyliyim diyor ay sonu yakın bir akrabanın var eşim gider aileyi temsilen yeterli

11 yıldır emekliyim yaşım 42evlendikten sonra çalışmadım.eve kimseyi almıyorum çekirdek aile dışında. avm düğün akraba ziyareti yapmadım tatile gitmedim.aannem benimle yaşıyor o da hiç dışarı çıkmaz.bayağı tedbirliyiz.eşimde idari izinli marttan beri.tam izoleyiz yani.doktorlar virüs kaparsanız yoğun bakım yeriniz dediler eşimle bana

hesaplarına altın parasını gönderiyoruz telefonla da tebrik ediyoruz yakın akrabaları.komşu arkadaş vs. ise gitmiyoruz zaten

He işte aynı o ben herşeyi anlatıyorum sağolsun beni çok anlıyor burası da terapi gibi ama bazen ağır yorumlar olabiliyor tam depresyona sokacak yorumlar

He işte aynı o ben herşeyi anlatıyorum sağolsun beni çok anlıyor burası da terapi gibi ama bazen ağır yorumlar olabiliyor tam depresyona sokacak yorumlar
dümdük doğruları söylüyor işte ne güzel.arkadaş adı altında ki tanıdıklarımız yüzümüze gülüp arkamızdan konuşuyorlar ya

hesaplarına altın parasını gönderiyoruz telefonla da tebrik ediyoruz yakın akrabaları.komşu arkadaş vs. ise gitmiyoruz zaten
Ay altın deme ne arttı öyle
Yok canım düğüne gitmeden olur mu bir de bu eşimin akrabası babası yüz kez hatırlatır yazlıkta kendisi git bak gidin bak diye annem de öyle davetiye elime gelmese vatsaptan ulaştırıyorlar bekleriz diye şaşılacak şey şahsen ben düğün sahibi olsam en yakınlarım olur yahut düğünü yapmam

Yaaaa benim beynim uçmuş,42 yaşında ,11 yıl önce nasıl emekli olmuş diye düşünüyorum,çok erken olmuş dedim icimden

elalem göbek atacak halay çekecek altın toplayacak diye hastanelere düşemem hiççç kusura bakmasınlar.

Allah korusun canım ya
Biz tatile gittik ama gerçekten kurallara uygun bir şekildeydi kendi aracımızla ve tedbirleri almış bir otele hatta biz oradayken denetlemeye bile geldiler

eşimin işyerine ziyaretçi girişleri yasaklandı çalışanlarda iş çıkışı odalarını kilitliyorlarmış artık hijyen kalsın diye.bu hafta 50 kişi coronaya yakalandı kurumda
Bizim 100 tanesi imzaya gelen vatandaş. Avukat falan vs onlarda ipotek kredi için banka adına imzaya geliyor işlemde. Alici satıcı bankacısı derken doluyor ortam. Bazı arazi satışlarında 30 hissedar oluyor mesela sadece. Ya da adam 1950 de olmus yillarca durmuslar tam corona vakti intikale basvuru yapıyorlar 15 20 mirasci. Benim corona olmam demem ölmem demek. Diyabetim kontrol altında ama bu alerjik astım beni çok zorluyor. Doktor diyor ki Baslangic asamasinda ama ilaca direncli inatci astimmis. Korkuyorum ..

Yaaaa benim beynim uçmuş,42 yaşında ,11 yıl önce nasıl emekli olmuş diye düşünüyorum,çok erken olmuş dedim icimden
arkadaşların bana taktığı lakap :bizim emekli.kıskanıyorlar yavvv sabahın köründe kalkıp işe gitmiyorum artık diyee

Yarın çorba yapıp resim atarız artık aynen virüsten önce çok özgürmüşüz o özgür değiliz diyenlere tuvalet terliği ile vurucim ağızlarına
Of valla çok sıkıldım ki ben çevreme göre asosyal bir insandım. Ama hafta sonları dağ yürüyüşü yapardım. Balığa giderdim, ot toplamaya giderdim sadece insanlarla olmayı sevmezdim. Eskiden gittiğim yerler insan doldu. Kıymete bindi oralar. Benim özgürlüğümü çaldılar.

Sen o işlerle mi ilgileniyorsun canım tam adamımı bulmuşum o zaman soru sormalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…