- 23 Ocak 2016
- 35.183
- 51.112
- 598
Yarın çorba yapıp resim atarız artıkÇok kotusunuz canım çorba istedi, ama corbaciya gitmek için hiç uygun zaman değil
Virusten önce ne kadar ozgurmusuz.
11 yıldır emekliyim yaşım 42Çalışıyor musun bilmiyorum canım ama senin daha dikkatli olman gerekiyor onu söyliyim çünkü tedavilerin var keza anneme de o kadar tembihlediğim halde hiç dikkate almıyor korkuyorum açıkçası ama çevremde benden başka korkan yok maalesef
hesaplarına altın parasını gönderiyoruz telefonla da tebrik ediyoruz yakın akrabaları.komşu arkadaş vs. ise gitmiyoruz zatenSize de geliyor mu bilmiyorum ama inanılmaz bir şekilde davetiye geliyor korona yok mu diyorum nedir bu böyle annem de tembihlediğim halde gideriz diyor sinir oluyorum daha bir tane düğüne gitmedim sen de davetlisin söyliyim diyoray sonu yakın bir akrabanın var eşim gider aileyi temsilen yeterli
virüs bitince karşılıklı birer tencere çorba içelimÇok kotusunuz canım çorba istedi, ama corbaciya gitmek için hiç uygun zaman değil
Virusten önce ne kadar ozgurmusuz.
He işte aynı o ben herşeyi anlatıyorum sağolsun beni çok anlıyor burası da terapi gibi ama bazen ağır yorumlar olabiliyor tam depresyona sokacak yorumlarçocuklar duymasın dizisinin annesi gibisiniz herşeyini anlatıyordu kadın terapisteaslında k.k da terapistlik görevi yapıyor bir nevi.insanlar dertlerini sıkıntılarını mutlu olaylarını anlatıp rahatlıyor ve fikir alıyorlar
beğenmediğim sosyete pazarını özledim yav .virüs bitince gidip toprağını öpeceğim oralarınYarın çorba yapıp resim atarız artıkaynen virüsten önce çok özgürmüşüz o özgür değiliz diyenlere tuvalet terliği ile vurucim ağızlarına
dümdük doğruları söylüyor işte ne güzel.arkadaş adı altında ki tanıdıklarımız yüzümüze gülüp arkamızdan konuşuyorlar yaHe işte aynı o ben herşeyi anlatıyorum sağolsun beni çok anlıyor burası da terapi gibi ama bazen ağır yorumlar olabiliyor tam depresyona sokacak yorumlar
Ay altın deme ne arttı öylehesaplarına altın parasını gönderiyoruz telefonla da tebrik ediyoruz yakın akrabaları.komşu arkadaş vs. ise gitmiyoruz zaten
Yaaaa benim beynim uçmuş,42 yaşında ,11 yıl önce nasıl emekli olmuş diye düşünüyorum,çok erken olmuş dedim icimden11 yıldır emekliyim yaşım 42evlendikten sonra çalışmadım.eve kimseyi almıyorum çekirdek aile dışında. avm düğün akraba ziyareti yapmadım tatile gitmedim.aannem benimle yaşıyor o da hiç dışarı çıkmaz.bayağı tedbirliyiz.eşimde idari izinli marttan beri.tam izoleyiz yani.doktorlar virüs kaparsanız yoğun bakım yeriniz dediler eşimle bana
Çarşıları ne gezerdim fellik fellik vay be diyorum şimdi totonun üstüne oturdukbeğenmediğim sosyete pazarını özledim yav .virüs bitince gidip toprağını öpeceğim oraların
Biz eskiden ( virüsten önce) balığa gitme alışkanlığımız vardı , bu süreçte bir kere gidebildik. Balık tutsaksa tutmasakta dönüşte corbaciya giderdik. Ne güzel günlermis .virüs bitince karşılıklı birer tencere çorba içelim
elalem göbek atacak halay çekecek altın toplayacak diye hastanelere düşemem hiççç kusura bakmasınlar.Ay altın deme ne arttı öyle
Yok canım düğüne gitmeden olur mu bir de bu eşimin akrabası babası yüz kez hatırlatır yazlıkta kendisi git bak gidin bak diye annem de öyle davetiye elime gelmese vatsaptan ulaştırıyorlar bekleriz diye şaşılacak şey şahsen ben düğün sahibi olsam en yakınlarım olur yahut düğünü yapmam
otura otura da büyüdü mübarek maalesefÇarşıları ne gezerdim fellik fellik vay be diyorum şimdi totonun üstüne oturduk
Allah korusun canım ya11 yıldır emekliyim yaşım 42evlendikten sonra çalışmadım.eve kimseyi almıyorum çekirdek aile dışında. avm düğün akraba ziyareti yapmadım tatile gitmedim.aannem benimle yaşıyor o da hiç dışarı çıkmaz.bayağı tedbirliyiz.eşimde idari izinli marttan beri.tam izoleyiz yani.doktorlar virüs kaparsanız yoğun bakım yeriniz dediler eşimle bana
Bizim 100 tanesi imzaya gelen vatandaş. Avukat falan vs onlarda ipotek kredi için banka adına imzaya geliyor işlemde. Alici satıcı bankacısı derken doluyor ortam. Bazı arazi satışlarında 30 hissedar oluyor mesela sadece. Ya da adam 1950 de olmus yillarca durmuslar tam corona vakti intikale basvuru yapıyorlar 15 20 mirasci. Benim corona olmam demem ölmem demek. Diyabetim kontrol altında ama bu alerjik astım beni çok zorluyor. Doktor diyor ki Baslangic asamasinda ama ilaca direncli inatci astimmis. Korkuyorum ..eşimin işyerine ziyaretçi girişleri yasaklandı çalışanlarda iş çıkışı odalarını kilitliyorlarmış artık hijyen kalsın diye.bu hafta 50 kişi coronaya yakalandı kurumda
Yok göbek atma yasak artık ben de bir tane bile düğüne gitmedim gitmeyi de düşünmüyorumelalem göbek atacak halay çekecek altın toplayacak diye hastanelere düşemem hiççç kusura bakmasınlar.
Yaaaa benim beynim uçmuş,42 yaşında ,11 yıl önce nasıl emekli olmuş diye düşünüyorum,çok erken olmuş dedim icimden
Of valla çok sıkıldım ki ben çevreme göre asosyal bir insandım. Ama hafta sonları dağ yürüyüşü yapardım. Balığa giderdim, ot toplamaya giderdim sadece insanlarla olmayı sevmezdim. Eskiden gittiğim yerler insan doldu. Kıymete bindi oralar. Benim özgürlüğümü çaldılar.Yarın çorba yapıp resim atarız artıkaynen virüsten önce çok özgürmüşüz o özgür değiliz diyenlere tuvalet terliği ile vurucim ağızlarına
Sen o işlerle mi ilgileniyorsun canım tam adamımı bulmuşum o zaman soru sormalıkBizim 100 tanesi imzaya gelen vatandaş. Avukat falan vs onlarda ipotek kredi için banka adına imzaya geliyor işlemde. Alici satıcı bankacısı derken doluyor ortam. Bazı arazi satışlarında 30 hissedar oluyor mesela sadece. Ya da adam 1950 de olmus yillarca durmuslar tam corona vakti intikale basvuru yapıyorlar 15 20 mirasci. Benim corona olmam demem ölmem demek. Diyabetim kontrol altında ama bu alerjik astım beni çok zorluyor. Doktor diyor ki Baslangic asamasinda ama ilaca direncli inatci astimmis. Korkuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?