bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
neden idari izin vermediler size 10 yaşından küçük çocuğu olan kadınlara bile izin var da

o çalanlardan biri de benim çookkk özür dilerimmmm

Aa balıkçı mısın sen de vayy eşim balıkçı neler tutuyorsun bakim?
Evet dediğin yerler şuan insan kaynıyor herkes almış olta hiç anlamayan kardeşim bile balıkçılığa merak saldı

Biz eskiden ( virüsten önce) balığa gitme alışkanlığımız vardı , bu süreçte bir kere gidebildik. Balık tutsaksa tutmasakta dönüşte corbaciya giderdik. Ne güzel günlermis .
Eşim hala gidiyor benim daha geçen haftasonu geldi Çanakkalenin bilmem neresinden baya da tutmuşlar sazan balığı

Allah korusun canım ya
Biz tatile gittik ama gerçekten kurallara uygun bir şekildeydi kendi aracımızla ve tedbirleri almış bir otele hatta biz oradayken denetlemeye bile geldiler
ben turizm lisans mezunuyum hayatım otellerde geçti .oteller sandığınız kadar hijyen değildir bu arada

elalem göbek atacak halay çekecek altın toplayacak diye hastanelere düşemem hiççç kusura bakmasınlar.
Bir düğüne katıldım akraba değil akrabadan öte insanlar benim için . Kazenin yaşadıklarını o gün okumuştum. Vicdanım çok sızladı. Evden cikmayalim dedim eşime . Bir süre çok çok mecbur olmadıkça çıkmadık karantinaya aldık kendimizi. Millet göbek attı biz hatır için gittik ama vicdanen çok yorucu bir süreç geçirdik.

siz hangi şehirden foruma katılıyorsunuz merak ettim
Efenim ben Niloya foruma Bursadan katılıyorum 30 yaşındayım 1 kızım var Teknik Ressamım ama mesleğimi icra etmiyorum ticaretle meşgulüm hobi amaçlı diyelim diğer arkadaşlara ve size başarılar diliyorum memnun oldum efenim ama siz bana kısaca bayan panikatak diyebilirsiniz

5 yıldızlılar da mı iyi meslek tercihi yapmışsın şimdiki aklım olsaydı turizm okurdum
delimisin çok zor bir meslektir otel sahibi değilsen tabii.hiltonda 4 yıl çalıştım istifa ettim 4 yılda keyfime ingilizce öğretmenliği yaptım devlet ortaokulunda sonra da emekli oldum işte .formasyonumda var yarım öğretmen sayılırım ban tam olmasam da

borsayla ilgilen.eğitimini al vakit ayır.beni gündüzleri sitede kimse göremez hisse al sat peşindeyimdir

Aa balıkçı mısın sen de vayy eşim balıkçı neler tutuyorsun bakim?
Evet dediğin yerler şuan insan kaynıyor herkes almış olta hiç anlamayan kardeşim bile balıkçılığa merak saldı
Benim bulunduğum yerde Mayıs ayında levrek çok tutuyorduk. Bu dönemde yine levrek gelir ama mırmır daha çok. Oyy çok özlemişim yazarken bile gözlerim doldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…