- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.441
- 798
neden idari izin vermediler size 10 yaşından küçük çocuğu olan kadınlara bile izin var daBizim 100 tanesi imzaya gelen vatandaş. Avukat falan vs onlarda ipotek kredi için banka adına imzaya geliyor işlemde. Alici satıcı bankacısı derken doluyor ortam. Bazı arazi satışlarında 30 hissedar oluyor mesela sadece. Ya da adam 1950 de olmus yillarca durmuslar tam corona vakti intikale basvuru yapıyorlar 15 20 mirasci. Benim corona olmam demem ölmem demek. Diyabetim kontrol altında ama bu alerjik astım beni çok zorluyor. Doktor diyor ki Baslangic asamasinda ama ilaca direncli inatci astimmis. Korkuyorum ..
o çalanlardan biri de benim çookkk özür dilerimmmmOf valla çok sıkıldım ki ben çevreme göre asosyal bir insandım. Ama hafta sonları dağ yürüyüşü yapardım. Balığa giderdim, ot toplamaya giderdim sadece insanlarla olmayı sevmezdim. Eskiden gittiğim yerler insan doldu. Kıymete bindi oralar. Benim özgürlüğümü çaldılar.
Aa balıkçı mısın sen de vayy eşim balıkçı neler tutuyorsun bakim?Of valla çok sıkıldım ki ben çevreme göre asosyal bir insandım. Ama hafta sonları dağ yürüyüşü yapardım. Balığa giderdim, ot toplamaya giderdim sadece insanlarla olmayı sevmezdim. Eskiden gittiğim yerler insan doldu. Kıymete bindi oralar. Benim özgürlüğümü çaldılar.
Vermiyorlar,neden idari izin vermediler size 10 yaşından küçük çocuğu olan kadınlara bile izin var da
Herkesin tapuyla ilgili bir sorusu mutlaka oluyor:)Sen o işlerle mi ilgileniyorsun canım tam adamımı bulmuşum o zaman soru sormalık
Eşim hala gidiyor benim daha geçen haftasonu geldi Çanakkalenin bilmem neresindenBiz eskiden ( virüsten önce) balığa gitme alışkanlığımız vardı , bu süreçte bir kere gidebildik. Balık tutsaksa tutmasakta dönüşte corbaciya giderdik. Ne güzel günlermis .
ben turizm lisans mezunuyum hayatım otellerde geçti .oteller sandığınız kadar hijyen değildir bu aradaAllah korusun canım ya
Biz tatile gittik ama gerçekten kurallara uygun bir şekildeydi kendi aracımızla ve tedbirleri almış bir otele hatta biz oradayken denetlemeye bile geldiler
Vakalar çok artıyor Allahım ya korkmamak elde değileşimin işyerine ziyaretçi girişleri yasaklandı çalışanlarda iş çıkışı odalarını kilitliyorlarmış artık hijyen kalsın diye.bu hafta 50 kişi coronaya yakalandı kurumda
siz hangi şehirden foruma katılıyorsunuz merak ettimVakalar çok artıyor Allahım ya korkmamak elde değil
Bir düğüne katıldım akraba değil akrabadan öte insanlar benim için . Kazenin yaşadıklarını o gün okumuştum. Vicdanım çok sızladı. Evden cikmayalim dedim eşime . Bir süre çok çok mecbur olmadıkça çıkmadık karantinaya aldık kendimizi. Millet göbek attı biz hatır için gittik ama vicdanen çok yorucu bir süreç geçirdik.elalem göbek atacak halay çekecek altın toplayacak diye hastanelere düşemem hiççç kusura bakmasınlar.
5 yıldızlılar da mı iyi meslek tercihi yapmışsın şimdiki aklım olsaydı turizm okurdumben turizm lisans mezunuyum hayatım otellerde geçti .oteller sandığınız kadar hijyen değildir bu arada
Efenim ben Niloya foruma Bursadan katılıyorum 30 yaşındayım 1 kızım var Teknik Ressamım ama mesleğimi icra etmiyorum ticaretle meşgulüm hobi amaçlı diyelim diğer arkadaşlara ve size başarılar diliyorum memnun oldum efenimsiz hangi şehirden foruma katılıyorsunuz merak ettim
delimisin çok zor bir meslektir otel sahibi değilsen tabii.hiltonda 4 yıl çalıştım istifa ettim 4 yılda keyfime ingilizce öğretmenliği yaptım devlet ortaokulunda sonra da emekli oldum işte .formasyonumda var yarım öğretmen sayılırım ban tam olmasam da5 yıldızlılar da mı iyi meslek tercihi yapmışsın şimdiki aklım olsaydı turizm okurdum
Aa ben de turizm mezunuyum. 1. Sinif tatil koyunde calisirken inanamistim o hijyene!ben turizm lisans mezunuyum hayatım otellerde geçti .oteller sandığınız kadar hijyen değildir bu arada
Kayınvalidem iki haftada bir gidiyor hâlâbeğenmediğim sosyete pazarını özledim yav .virüs bitince gidip toprağını öpeceğim oraların
borsayla ilgilen.eğitimini al vakit ayır.beni gündüzleri sitede kimse göremez hisse al sat peşindeyimdirEfenim ben Niloya foruma Bursadan katılıyorum 30 yaşındayım 1 kızım var Teknik Ressamım ama mesleğimi icra etmiyorum ticaretle meşgulüm hobi amaçlı diyelim diğer arkadaşlara ve size başarılar diliyorum memnun oldum efenimama siz bana kısaca bayan panikatak diyebilirsiniz
Benim bulunduğum yerde Mayıs ayında levrek çok tutuyorduk. Bu dönemde yine levrek gelir ama mırmır daha çok. Oyy çok özlemişim yazarken bile gözlerim doldu.Aa balıkçı mısın sen de vayy eşim balıkçı neler tutuyorsun bakim?
Evet dediğin yerler şuan insan kaynıyor herkes almış olta hiç anlamayan kardeşim bile balıkçılığa merak saldı
Valla sorma ya arkadaş dediklerimden akraba dediklerimden çok darbe yedim bendümdük doğruları söylüyor işte ne güzel.arkadaş adı altında ki tanıdıklarımız yüzümüze gülüp arkamızdan konuşuyorlar ya
başkent mezunuyum ben.efemm biz otelciler eski pilavdan ezogelin çorbaaa artık balıktan da balıkk çorbası yapıveririz .oda temizliği konusunda bilgi vermem meslek sırrıdırAa ben de turizm mezunuyum. 1. Sinif tatil koyunde calisirken inanamistim o hijyene!
e boşuna terapiste gitmiyorsunValla sorma ya arkadaş dediklerimden akraba dediklerimden çok darbe yedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?